Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδώ και ένα ολόκληρο χρόνο έχω κλείσει με την cm7 του gkalen και είναι φανταστική. Τώρα διαβάζω και για cm7 moihack και επειδή έχω χάσει κάποια επεισόδια όποιος έχει κάνει σύγκριση μεταξύ των 2 ας πει τα συμπεράσματα να δούμε μπας και έχει έρθει η ώρα για αλλαγές.

Κυκλοφόρησε και μια 4.4 cm αλλά έχει κάποια θέματα. Ελπίζω να διορθωθούν για να αναστήσουν την κινητάρα μας

αμα ειναι να βαλεις καποια για ανανεωση

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2620839

• Απαντήσεις 11,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Pikachukaki

1342

• akalos

1502

• gkalen

2252

• tzivas31

755

Top Posters In This Topic

εχει φοντο γκριζομαυρο με ασπρα γραμματα τα οποια φαινονται καλα,το φοντο δεν μου αρεσει

χρωμα οτι ναναι αρκει να ταιριαζει με miui v5 που εχω με τον adw ex,κατι χαρουμενο δηλ,δεν ειμαι γυναικα για να σου πω και ακριβως

βρηκα πως ακριβως ειναι αλλα σε μαυρο φοντο το εχω εγω

Δεν το δοκιμασα να δω πως ειναι ...

Κανεις εγκατασταση την εφαρμογη κανονικα και προχωρας στα widget

Edit

Ακυρο .. :confused::(

Το δοκιμασα, δεν δουλευει η εφαρμογη, θα δουμε .. :confused:

Edited by gkalen

Γιωργο μην παιδευσαι,σιγα το πραμα.

αλλα η εφαρμογη δουλευει εκτος και λες κατι αλλο

καλα η ειδοποιηση sms και η επιλογες που εχει,οταν ανοιξεις την lockskreen,τρελλα ειναι!

Edited by akalos

ποια η διαφορα μεταξυ CM και CyanMobile eXperience ?

εαν βαλω CM7 με ice 10 theme θα ειμαι οπως στην CyanMobile eXperience?

εχω μπερδευτει λιγο...

επισης ακομα παλευω να καταλαβω τις ρυθμισεις της CyanMobile eXperience ....αβυσος

ποια η διαφορα μεταξυ CM και CyanMobile eXperience ?

εαν βαλω CM7 με ice 10 theme θα ειμαι οπως στην CyanMobile eXperience?

εχω μπερδευτει λιγο...

επισης ακομα παλευω να καταλαβω τις ρυθμισεις της CyanMobile eXperience ....αβυσος

η CM ειναι απλα CM,η cyanmobile ειναι CM,AOSP και AOKP δηλαδη συνδιαζει ρυθμισεις και λειτουργιες απο πολλα παρακλαδια του android.

Eμφανισιακα με το ice10 θα εισαι το ιδιο και στην cm και στην cyanmobile

Κατα τη γνωμη μου η cm ειναι καλυτερη ως πιο ελαφρια,η cyan ειναι καλυτερη ως παραμετροποιηση αλλα μολις κανεις τις ρυθμισεις ολες μια φορα καλη τυχη αν θες να τις ξαναβρεις που ηταν μετα απο καμια βδομαδα!

αλλα μολις κανεις τις ρυθμισεις ολες μια φορα καλη τυχη αν θες να τις ξαναβρεις που ηταν μετα απο καμια βδομαδα!

καλα σιγουρα αλλα δεν λεω αυτο,και να την βρω δεν καταλαβαινω τι ακριβως αλλαζει,στουρναρι λεμε!:p οχι ολες βεβαια

ενα οδηγο βρηκα βεβαια για να κανω ρυθμισεις εαν χρειαστει

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=30829409&postcount=54

απο μπαταρια παντως παμε καλα για την ωρα

Καλησπέρα στην παρέα! Νομίζω ότι είναι απίθανο να διαβάσει κανείς θέμα 726 σελίδων. Αναφέρω λοιπόν το πρόβλημα μου. Μετά από καιρό αποφάσισα να ασχοληθώ πιο σοβαρά με το αγαπημένο μας κινητό. Από froyo πήγα σε official gingerbread κι από εκεί επιχείρησα να βάλω MIUI. Καταφέρνω και την περνάω κανονικά τη rom αλλά μόλις ανοίγει το τηλέφωνο και πάω να το σετάρω λαμβάνω αρχικά :com.android.mms has stopped. Κι έπειτα αφού επιλέξω γλώσσα, εκεί που μου βγάζει touch the android to begin φαίνεται σαν να το πατάει το ανθρωπάκι και δεν κάνει τίποτα. Δοκίμασα να ξαναπεράσω την έκδοση και μάταια.. Πάλι τα ίδια. Παρακαλώ τα φώτα σας γιατί δεν είμαι καθόλου εξοικειωμένος με custom roms κλπ. Αν γράφω σε λάθος σημείο, παρακαλώ να με παραπέμψετε στο σωστό thread. Ευχαριστώ

Καλησπέρα στην παρέα! Νομίζω ότι είναι απίθανο να διαβάσει κανείς θέμα 726 σελίδων. Αναφέρω λοιπόν το πρόβλημα μου. Μετά από καιρό αποφάσισα να ασχοληθώ πιο σοβαρά με το αγαπημένο μας κινητό. Από froyo πήγα σε official gingerbread κι από εκεί επιχείρησα να βάλω MIUI. Καταφέρνω και την περνάω κανονικά τη rom αλλά μόλις ανοίγει το τηλέφωνο και πάω να το σετάρω λαμβάνω αρχικά :com.android.mms has stopped. Κι έπειτα αφού επιλέξω γλώσσα, εκεί που μου βγάζει touch the android to begin φαίνεται σαν να το πατάει το ανθρωπάκι και δεν κάνει τίποτα. Δοκίμασα να ξαναπεράσω την έκδοση και μάταια.. Πάλι τα ίδια. Παρακαλώ τα φώτα σας γιατί δεν είμαι καθόλου εξοικειωμένος με custom roms κλπ. Αν γράφω σε λάθος σημείο, παρακαλώ να με παραπέμψετε στο σωστό thread. Ευχαριστώ

Μπραβο, πηρες καρτα και προχωρησες.

Ολα καλα τωρα ...

Λοιπον, ξεκινας παλι τη διαδικασια φλασαρισματος, και ακολουθεις τη διαδικασια με τα διπλα wipes για ν'αποφυγεις τα mms fc που εχεις.

Το οτι εχεις fc στα mms και κλησεις, σημαινει οτι δεν πετυχε η εγκατασταση.

Ξαναμπαινεις recovery.

1. Advanced / reboot recovery

2. Wipe data factory reset

3. Wipe cache partition

4. Advanced / wipe dalvik cache

5. Mounts and storage / format system

6. Advanced / reboot recovery .... και ξανα απο την αρχη.

7. Wipe data factory reset

8. Wipe cache partition

9. Advanced / wipe dalvik cache

10. Mounts and storage / format system

11 . Install zip from sd card / choose zip from sd card / διαλεγεις το Miui Forever.zip

12. Αφου τελειωσει η εγκατασταση πας στο αρχικο μενου του recovery και κανεις ...

13. Wipe cache partition

14. Advanced / wipe dalvik cache

15. Reboot system now

Enjoy ...

Εχεις κατεβασει το ρομ απο xda , τα ρομ που εχω για το myphone , ειναι εδω ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5150983

Και η φουλ εκδοση εδω ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5152519

Edit

Να ξερεις επισης οτι μετα το πιν θα πατας dismiss ( παραβλεψη ) , στη πρωτη οθονη που θα βγαζει μετα το πιν ...

Ετσι βγαινει παντα στα Cm7 και miui roms ( για να μη ρωτας αργοτερα ).

Επισης βασικο, μετα το πρωτο boot ν'ανοιξεις το superuser και ν'απενεργοποιησεις τη διαχειρηση δικαιωματων.

Edited by gkalen

εγω περιμενω να φτιαξουν τον ηχο και την camera στην kitkat,αν τα φτιαξουν εφυγα..

πολυ αισιοδοξο σε βρισκω,μακαρι

εγω αμα φτιαξω το led στο miss call και εκατσα εδω που ειμαι,δεν τα εχω καταφερει ακομα

επισης υπαρχει τροπος να μπουμε στο κρυφο μενου δηλ.στο *#*#2846579#*#

Edited by akalos

Μπραβο, πηρες καρτα και προχωρησες.

Ολα καλα τωρα ...

Λοιπον, ξεκινας παλι τη διαδικασια φλασαρισματος, και ακολουθεις τη διαδικασια με τα διπλα wipes για ν'αποφυγεις τα mms fc που εχεις.

Το οτι εχεις fc στα mms και κλησεις, σημαινει οτι δεν πετυχε η εγκατασταση.

Ξαναμπαινεις recovery.

1. Advanced / reboot recovery

2. Wipe data factory reset

3. Wipe cache partition

4. Advanced / wipe dalvik cache

5. Mounts and storage / format system

6. Advanced / reboot recovery .... και ξανα απο την αρχη.

7. Wipe data factory reset

8. Wipe cache partition

9. Advanced / wipe dalvik cache

10. Mounts and storage / format system

11 . Install zip from sd card / choose zip from sd card / διαλεγεις το Miui Forever.zip

12. Αφου τελειωσει η εγκατασταση πας στο αρχικο μενου του recovery και κανεις ...

13. Wipe cache partition

14. Advanced / wipe dalvik cache

15. Reboot system now

Enjoy ...

Εχεις κατεβασει το ρομ απο xda , τα ρομ που εχω για το myphone , ειναι εδω ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5150983

Και η φουλ εκδοση εδω ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5152519

Edit

Να ξερεις επισης οτι μετα το πιν θα πατας dismiss ( παραβλεψη ) , στη πρωτη οθονη που θα βγαζει μετα το πιν ...

Ετσι βγαινει παντα στα Cm7 και miui roms ( για να μη ρωτας αργοτερα ).

Επισης βασικο, μετα το πρωτο boot ν'ανοιξεις το superuser και ν'απενεργοποιησεις τη διαχειρηση δικαιωματων.

Καλημέρα! Προσπάθησα και χθες να την ξαναπεράσω μέχρι να μου απαντήσει κάποιος αλλά αυτή τη φορά χωρίς μπαταρία και

μπήκε κανονικά. Βέβαια μετά βλέποντας την απάντηση πέρασα τη full version και με διπλά wipes. Η έκδοση είναι φοβερή και η

αίσθηση του "καθαρού" κινητού μοναδική. Πολύ ωραία δουλειά gkalen κι ευχαριστώ πολύ και για τις οδηγίες.

και με διπλά wipes.

παντα θα κανεις διπλά wipes,και τριπλα αμα χρειαστει,γενικως και ειδικα ηδονιζεται με τα wipes το κινητο μας :p

πολυ αισιοδοξο σε βρισκω,μακαρι

εγω αμα φτιαξω το led στο miss call και εκατσα εδω που ειμαι,δεν τα εχω καταφερει ακομα

επισης υπαρχει τροπος να μπουμε στο κρυφο μενου δηλ.στο *#*#2846579#*#

ναι μεσω καποιας εφαρμογης που σε αφηνει να κανεις shortcut λειτουργιες του συστηματος,οπως η anycut.apk .Αν κανεις ενα search μεσα στο thread αυτο την εχω ανεβασει πριν καμποσες σελιδες

την εχω ηδη,εαν μιλαμε για την ιδια,μου κρασαρει,δεν δουλευει ουτε για να κανω shortcut επαφης

δεν υπαρχει πλεον http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5136240#post5136240

Edited by akalos

την εχω ηδη,εαν μιλαμε για την ιδια,μου κρασαρει,δεν δουλευει ουτε για να κανω shortcut επαφης

δεν υπαρχει πλεον http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5136240#post5136240

Παιζει να μην ''συνεργαζεται'' με τοv launcher που χρησιμοποιεις,δουλευει με ολες τις rom αλλα οχι με ολους τους launchers πχ παιζει με κανεναν default miui η cm να μην δουλεψει.Την ανεβασα παλι anyway.. http://www.sendspace.com/file/3swomj

παμε ενα θεματακι για MIUI

DARK MIUI

το θεμα της miui v4, αλλα στο σκουρο του , με εικονιδια V5 και οθονη κλειδωματος 5 επιλογων

Download DarkMiui mtz

http://www.mediafire.com/download/yca4n9nqhdrbma7/DarkMiui.mtz

screenshots

[ATTACH]41570[/ATTACH] [ATTACH]41571[/ATTACH] [ATTACH]41572[/ATTACH]

[ATTACH]41573[/ATTACH] [ATTACH]41574[/ATTACH]

Εγκατασταση

βαζουμε το DarkMiui.mtz στο φακελο , sd card / MIUI / theme /

ανοιγουμε την εφαρμογη , θεματα και διαλεγουμε το Dark Miui

done

Edited by gkalen

Παιζει να μην ''συνεργαζεται'' με τοv launcher που χρησιμοποιεις,δουλευει με ολες τις rom αλλα οχι με ολους τους launchers πχ παιζει με κανεναν default miui η cm να μην δουλεψει.Την ανεβασα παλι anyway.. http://www.sendspace.com/file/3swomj

αυτην εχω,καπου την ειχα βρει παλαiοτερα,δεν παιζει ουτε με adw ουτε με holo που αναφερεις

ευχαριστω παντως

ηθελα να δω μηπως εχει κατι εκει για να δουλεψει το led στο miss call,τωρα αναβει αλλα δεν αναβοσβηνει

Παίδες, Έχω κλείσει αρκετό καιρό με την miui final του Γιώργου.Όπως είπα και κάποια ποστ πίσω μου έχει κάτσει απίστευτα καλά, καλύτερα από οποιαδήποτε ρομ Έχω βάλει.Επειδή όμως με το ios-look βγάζω λίγο σπυριά, θα ήθελα τη γνώμη σας για Αλλαγή.διαβάζω για cm gkalen,cm moihack,cmexperience και Έχω χαθεί λίγο.Επειδή όπως είπα ε η miui μου έχει καθίσει καλύτερα από οποιαδήποτε(πήρα ήδη backup) θα ήθελα τη γνώμη σας, ποια να βάλω για Αλλαγή.2 πράγματα με νοιάζουν.1ο να είναι τα πάντα λειτουργικά και χωρίς bug, και 2ο η ρομ να έχει όσο το δυνατόν λιγότερα λαγκαρισματα και ελεύθερη μνήμη.Δε με νοιάζει καθόλου η παραμετροποίηση και η ομορφιά.
Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8

Παίδες, Έχω κλείσει αρκετό καιρό με την miui final του Γιώργου.Όπως είπα και κάποια ποστ πίσω μου έχει κάτσει απίστευτα καλά, καλύτερα από οποιαδήποτε ρομ Έχω βάλει.Επειδή όμως με το ios-look βγάζω λίγο σπυριά, θα ήθελα τη γνώμη σας για Αλλαγή.διαβάζω για cm gkalen,cm moihack,cmexperience και Έχω χαθεί λίγο.Επειδή όπως είπα ε η miui μου έχει καθίσει καλύτερα από οποιαδήποτε(πήρα ήδη backup) θα ήθελα τη γνώμη σας, ποια να βάλω για Αλλαγή.2 πράγματα με νοιάζουν.1ο να είναι τα πάντα λειτουργικά και χωρίς bug, και 2ο η ρομ να έχει όσο το δυνατόν λιγότερα λαγκαρισματα και ελεύθερη μνήμη.Δε με νοιάζει καθόλου η παραμετροποίηση και η ομορφιά.

Αλλη ρομ ειναι η cyanmobileX απο moihack και η cyanmobileX η δικια μου, απο καινουριες.

Μετα εχει βγαλει ο moihack μια καινουρια CM7, αλλα δεν εχω ασχοληθει μ'αυτη καθολου για να φτιαξω καποια πραγματα οπως ...

1. Ενσωματεμενα gapps

2. Script για dalvik στην sd ext

3. Camera με hdr και 1280x800 video recording σαν mp4

4. Modify framework.jar για scrolling cache και vol steps

5. Τελευταια μοντα ηχου οπως στη Miui

6. Modify settings apk να ειναι σαν JB look.

7. ( Optional ) , tweaks and scripts στο build.prop και init.d

Αυτα θα'φτιαχνα στη cm7 του moihack, τουλαχιστον τα 6 πρωτα και optional τα tweaks στο 7 για οποιον τα θελει.

Δοκιμασε τη ομως, θα ειναι μια καλη ρομ και χωρις τα παραπανω , αλλο που εγω θα τη προτιμουσα μονταρισμενη.

cm7 moihack,τελειο performance,μηδεν bugs.Απο οσες εχω βαλει η καλυτερη.Του gkalen που την εχει πειραξει κι αυτος δεν την εχω τσεκαρει γιατι ειμαι ευχαριστημενος εδω και βαριεμαι να ξαναφλασαρω

Αφου σου εχει κατσει τελεια και το μονο προβλημα ειναι το θεμα που δε σου αρεσει τοτε αλλαξε το. Η MIUI εχει εκατονταδες θεματα, μην πω χιλιαδες.

Επισης συμφωνω για τη cm7 του Moihack. Ειναι πολυ καλη. Στο ειχα πει azuli οτι θα σου αρεσε εσενα που θες καλη διαχειριση μνημης.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν είναι μόνο θέμα εμφάνισης, Γενικά δε τρελαίνομαι για miui.Αφού ακόμα και τα xiaomi ενώ τα γουστάρω τρέλα, το σκέφτομαι Επειδή έρχονται με miui! :-).Θα δοκιμάσω moihac.Ευχαριστώ παιδιά!
Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8

ρε παιδια γιατι μου δειχνει αλλα το ram manager και αλλα στις τρεχουσες διεργασιες οσο αναφορα την ελευθερη μνημη?

τι να πιστεψω?

πολυ μνημη παντως καταναλωνει η X

Edited by akalos

not my fault αυτο με τη μνημη :P

προσωπικα ουτε καν σε μενα δεν αρεσε η CyanMobile στο τελος που παιδευτηκα αρκετα μεχρι να την πορταρω xD

αλλα επειδη βαρεθηκα και με την cm7 λεω πλεον να δοκιμασω την τυχη μου και με την cm11 προσπαθωντας να διορθωσω οτι προβληματακι εμεινε και τοτε βλεπουμε :)

btw o korekore1 στο xda ειναι ο azuli ειπαμε ; καθε φορα το ξεχναω :P

ρε παιδια γιατι μου δειχνει αλλα το ram manager και αλλα στις τρεχουσες διεργασιες οσο αναφορα την ελευθερη μνημη?

τι να πιστεψω?

πολυ μνημη παντως καταναλωνει η X

δεν δουλευεi σωστα,αλλα δειχνει το ενα και αλλα το αλλο.Aν τσεκαρεις και στις διεργασιες και στα notifications που δειχνει παλι την ελευθερη μνημη δεν συμφωνουν.Και ναι καταναλωνει γι αυτο εβαλα την cm7

----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

not my fault αυτο με τη μνημη :P

προσωπικα ουτε καν σε μενα δεν αρεσε η CyanMobile στο τελος που παιδευτηκα αρκετα μεχρι να την πορταρω xD

αλλα επειδη βαρεθηκα και με την cm7 λεω πλεον να δοκιμασω την τυχη μου και με την cm11 προσπαθωντας να διορθωσω οτι προβληματακι εμεινε και τοτε βλεπουμε :)

btw o korekore1 στο xda ειναι ο azuli ειπαμε ; καθε φορα το ξεχναω :P

ειμαι διπλος πρακτορας,αντε για τσεκαρε και την cm11 μηπως δουμε καμια προκοπη!

Edited by azuli