Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

η αυτοματη φωτεινοτητα δουλευει με τικ η χωρις και μαλιστα με ασχημο τροπο

στον dialer διπλα απο το πληκτρο κλησης ειναι το πληκτρο επαφων,το παταω αλλα δεν δουλευει,

πρεπει να παω στις επαφες μου κανονικα, η μπαρα αναζητησης επαφων που ειναι?

οταν με παιρνουν τηλεφωνο που πρεπει να πατησω για να απαντησω?

ενα μαυρο πραμα βγαινει με το ονομα της επαφης και τιποτα αλλο,καπου πατησα κοκινισε στην κατω μερια και ανοιξε,αλλα εαν θελω να την αποριψω!δεν βλεπω καμια επιλογη,edit:το βρηκα

η μνημη ειναι στα υψη κοντα 220mb,δεν με νοιαζει αμα δουλευει καλα

παρα πολλες ρυθμισεις ακαταλαβιστικες οι περισοτερες τουλαχιστον για μενα

τι κανω λαθος?

:confused::confused::confused:

αλλα μου αρεσει η rom

Edited by akalos

• Απαντήσεις 11,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Pikachukaki

1342

• akalos

1502

• gkalen

2252

• tzivas31

755

Top Posters In This Topic

η αυτοματη φωτεινοτητα δουλευει με τικ η χωρις και μαλιστα με ασχημο τροπο

στον dialer διπλα απο το πληκτρο κλησης ειναι το πληκτρο επαφων,το παταω αλλα δεν δουλευει,

πρεπει να παω στις επαφες μου κανονικα, η μπαρα αναζητησης επαφων που ειναι?

οταν με παιρνουν τηλεφωνο που πρεπει να πατησω για να απαντησω?

ενα μαυρο πραμα βγαινει με το ονομα της επαφης και τιποτα αλλο,καπου πατησα κοκινισε στην κατω μερια και ανοιξε,αλλα εαν θελω να την αποριψω!δεν βλεπω καμια επιλογη,edit:το βρηκα

η μνημη ειναι στα υψη κοντα 220mb,δεν με νοιαζει αμα δουλευει καλα

παρα πολλες ρυθμισεις ακαταλαβιστικες οι περισοτερες τουλαχιστον για μενα

τι κανω λαθος?

:confused::confused::confused:

αλλα μου αρεσει η rom

δεν χρησιμοποιω ουτε την αυτοματη φωτεινοτητα ουτε τον default dialer,βαζω παντα exdialer οποτε δεν ξερω

δεν χρησιμοποιω ουτε την αυτοματη φωτεινοτητα

μα δουλευει απο μονη της,ουτε εγω την χρησιμοποιω,αυτο λεω!

ο dialer ειναι τωρα οκ,μονο ομως ως προς την εισερχομενη κληση.

edit 1: αρα τον πεταμε

αμα ειναι να μην χρησιμοποιουμε κατι ΔΕΝ σημαινει οτι δεν εχει ατελειες η rom,η μπορει να εχει καποια ρυθμιση που δεν ξερω για αυτο και τα αναφερω

η για να φτιαχτουν

edit 2:επισης κατι που εχω προσεξει σε σχεση με αλλες rom ...πολλα reboots οταν δεν παιρνει καποια ρυθμιση για π.χ

επισης στο reboot μου κανει optimizing apps ....λογικο ειναι:confused:

edit 3:υπαρχει ρυθμιση το κουρτινακι να πιανει ολη την οθονη?γιατι εχει κενο δεξια αριστερα

επισης οταν παταμε το power button και επιλεγουμε για π.χ reboot μας βγαζει το παραθυρο για τις επιλογες το οποιο εμφανιζεται εντελως ατσαλα στην οθονη,νταξξ....σαν να σκαλωνει καπου

Edited by akalos

μα δουλευει απο μονη της,ουτε εγω την χρησιμοποιω,αυτο λεω!

ο dialer ειναι τωρα οκ,μονο ομως ως προς την εισερχομενη κληση.

edit 1: αρα τον πεταμε

αμα ειναι να μην χρησιμοποιουμε κατι ΔΕΝ σημαινει οτι δεν εχει ατελειες η rom,η μπορει να εχει καποια ρυθμιση που δεν ξερω για αυτο και τα αναφερω

η για να φτιαχτουν

edit 2:επισης κατι που εχω προσεξει σε σχεση με αλλες rom ...πολλα reboots οταν δεν παιρνει καποια ρυθμιση για π.χ

επισης στο reboot μου κανει optimizing apps ....λογικο ειναι:confused:

edit 3:υπαρχει ρυθμιση το κουρτινακι να πιανει ολη την οθονη?γιατι εχει κενο δεξια αριστερα

επισης οταν παταμε το power button και επιλεγουμε για π.χ reboot μας βγαζει το παραθυρο για τις επιλογες το οποιο εμφανιζεται εντελως ατσαλα στην οθονη,νταξξ....σαν να σκαλωνει καπου

νομιζω πως εχεις βαλει την cyanmobile και οχι την cm7.2..!Aλλιως εχει παει κατι πολυ λαθος!

oh yes!

σε εκανα παραθεση και μπερδευτηκαμε,σορυ!! α ρε Moihack τι μας εκανες!

η cm 7 δεν μου αρεσει ετσι και αλλοιως

Edited by akalos

oh yes!

την ειχα βαλει και την cyan κανα μηνα,ειναι καλη αλλα η cm7 δουλευει πολυ καλυτερα απο αποψη performance που με ενδιαφερει..!

Edited by azuli

oh yes!

Τα μπερδεψες παλι ...

Αφου μπηκες στο τρυπακι δοκιμασε και την CyanmobileXperience την δικια μου , ουτε reboot ουτε τιποτα δεν θα'χεις , δουλευει τζαμι .

Στο xda την εχω, μαζι με JB theme .

Την εχω κι εδω .. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5160915

Αλλα στο xda εχω και το θεματακι.... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=49676642

Κι εδω λεω για της κλησεις, πως ρυθμιζουμε τις εισερχομενες ... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=48726666

Edited by gkalen

Τα μπερδεψες παλι ...

μια χαρα τα παω τωρα,νομιζα οτι ελεγε Moihack Cyanmobile,την εχω δει και την δικια σου

την ειχα βαλει και την cyan κανα μηνα,ειναι καλη αλλα η cm7 δουλευει πολυ καλυτερα απο αποψη performance που με ενδιαφερει..!

δεν με ενδιαφερει το performance πολυ,θελω ομορφιες πιο πολυ και μου αρεσει ο dialer τωρα και η lock lockscreen και το UI γενικοτερα στην Cyanmobile

δηλ μεταξυ των δυο επιλεγω παντα το δευτερο

Γιωργο εχουν φτιαχτει αυτα που αναφερω παραπανω?

Edited by akalos

Γιωργο εχουν φτιαχτει αυτα που αναφερω παραπανω?

Ποια εννοεις? ?

Ολα δουλευουν ρολοι στη δικια μου, ουτε reboot ουτε προβληματα ροοτ ουτε τιποτα.

Για cyanMobileX μιλαμε.

Ποια εννοεις? ?

Ολα δουλευουν ρολοι στη δικια μου, ουτε reboot ουτε προβληματα ροοτ ουτε τιποτα.

Για cyanMobileX μιλαμε.

παντα Για cyanMobileX

πιο πανω εχω αναφερει μερικα

δεν εχω reboots,απλα μου ζηταει reboot οταν δεν παρει την ρυθμιση

Edited by akalos

Πανεμορφη η cyanmobile του γκαλεν δεν λεω τι φορουσα ενα μηνα περιπου τωρα και απο wifi kai gps kai camera και κλησεις και ηχος ολα κομπλε δουλευαν αψογα αλλα ενα θεμα που ειδα δεν διορθωθηκε και συνεχιζει να το κανει με ιice 10 theme(δεν ξερω αν το κανει και χωρις αυτο γιατι το φορεσα κατευθειαν με το που εβαλα την cmx) να εμφανιζονται οι ειδοποιησεις απο το κουρτινακι και να μπλεκονται στις επιφανειες εργασιας ή μεσα στις εφαρμογες που ετρεχα ειτε παιχνιδια ειτε προγραμματα αλλά αυτο παλευοτανε. Με αυτο που δεν την παλεψα ήταν οταν ζοριζοτανε με καποια παιχνιδια και περα απο lag ξαφνικα μεσα στο παιχνιδι με πετουσε εικονες απο τις ειδοποιησεις στο κουρτινακι ή τα πλακακια απο το κουρτινακι και μπλεκοτουσαν με το παιχνιδι και κολλουσε το συμπαν περισσοτερες φορες συγκεκριμενα με το εκανε αυτο με το roadtrip extreme και το nba jam. Ενω στη miui forever full που γυρισα δεν με κανει τετοια νουμερα και φοραω και μαματο hell theme.

@γκαλεν βρηκες μηπως λυση για τον adw στην miui να βλεπουμε και τα εικονιδια που εβαλες μεσα στη hell theme?

Edited by tzivas31

παντα Για cyanMobileX

πιο πανω εχω αναφερει μερικα

δεν εχω reboots,απλα μου ζηταει reboot οταν δεν παρει την ρυθμιση

Σε καποιες ρυθμισεις θελει reboot για να την παρει αλλα ειναι λιγες αυτες .

Εντω μεταξυ, χανεσαι με τις ρυθμισεις αλλα σιγα σιγα συνηθιζεις.

Το optimizing λογικα το κανει γιατι εσβησες καποιες εφαρμογες απο το system/app.

Τεςπα αν εχεις ορεξη για δοκιμες, βαλτη και θα δεις , ειναι καθαρη ρομ με τα απαραιτητα gapps, δεν θελει φλασαρισμα gapps και μετα σβησιματα, εχει και συν αρκετες μοντες, ηχος κ.λ.π.

Το optimizing λογικα το κανει γιατι εσβησες καποιες εφαρμογες απο το system/app.

.

οχι,τιποτα δεν εσβησα,αλλωστε γραφει 1 απο 156 οτι κανει optimizing

τεσπα

Πανεμορφη η cyanmobile του γκαλεν δεν λεω τι φορουσα ενα μηνα περιπου τωρα και απο wifi kai gps kai camera και κλησεις και ηχος ολα κομπλε δουλευαν αψογα αλλα ενα θεμα που ειδα δεν διορθωθηκε και συνεχιζει να το κανει με ιice 10 theme(δεν ξερω αν το κανει και χωρις αυτο γιατι το φορεσα κατευθειαν με το που εβαλα την cmx) να εμφανιζονται οι ειδοποιησεις απο το κουρτινακι και να μπλεκονται στις επιφανειες εργασιας ή μεσα στις εφαρμογες που ετρεχα ειτε παιχνιδια ειτε προγραμματα αλλά αυτο παλευοτανε. Με αυτο που δεν την παλεψα ήταν οταν ζοριζοτανε με καποια παιχνιδια και περα απο lag ξαφνικα μεσα στο παιχνιδι με πετουσε εικονες απο τις ειδοποιησεις στο κουρτινακι ή τα πλακακια απο το κουρτινακι και μπλεκοτουσαν με το παιχνιδι και κολλουσε το συμπαν περισσοτερες φορες συγκεκριμενα με το εκανε αυτο με το roadtrip extreme και το nba jam. Ενω στη miui forever full που γυρισα δεν με κανει τετοια νουμερα και φοραω και μαματο hell theme.

@γκαλεν βρηκες μηπως λυση για τον adw στην miui να βλεπουμε και τα εικονιδια που εβαλες μεσα στη hell theme?

Το notification που πεταγεται, εχει ρυθμιση για να το κλεισεις.

Παιχνιδια δεν επαιξα και δεν γνωριζω.

Δεν βρηκα τροπο να βαλουμε τα εικονιδια στον adw, κι εγω miui φοραω, τελειωνω κι ενα θεματακι που μ'αρεσει πολυ και συνεχιζω με το hell theme ( οπως σου'πα δεν τελειωσε, θα'χει και συνεχεια.

Το notification που πεταγεται, εχει ρυθμιση για να το κλεισεις.

Παιχνιδια δεν επαιξα και δεν γνωριζω.

κι εγω miui φοραω,

γιατι??Πανεμορφη η cyanmobile και συγχρονη,μιλαω για χρηση τηλεφωνου γιατι ταμπ ταμπ ουτε εγω παιζω

παντως 3g,wifi,bt,gps,call waiting,ηχος κλησης,UI,αυτο που δεν δουλευει ειναι η επιλογη network οπως και στην miui

γιατι προτιμας miui?

εχω τρελαθει βεβαια με το παραθυρο εισερχομενης κλησης τωρα,μεγαλη λοξα λεμε!

edit:ωραια πραγματα,πηρε και το adw ex miui v5 theme,(να μην ξεφυγουμε εντελως:p) αλλαξε μορφη το τηλ.πανω που ειχα αρχισει να το βαριεμαι

thanks to gkalenis

GREDITS to ...

MOIHACK

Squadzone

FuZZ_

Geno

Zeroinfinity

Mikereidis

Edited by akalos

γιατι??Πανεμορφη η cyanmobile και συγχρονη,μιλαω για χρηση τηλεφωνου γιατι ταμπ ταμπ ουτε εγω παιζω

παντως 3g,wifi,bt,gps,call waiting,ηχος κλησης,UI,αυτο που δεν δουλευει ειναι η επιλογη network οπως και στην miui

γιατι προτιμας miui?

εχω τρελαθει βεβαια με το παραθυρο εισερχομενης κλησης τωρα,μεγαλη λοξα λεμε!

edit:ωραια πραγματα,πηρε και το adw ex miui v5 theme,(να μην ξεφυγουμε εντελως:p) αλλαξε μορφη το τηλ.πανω που ειχα αρχισει να το βαριεμαι

thanks to gkalenis

GREDITS to ...

MOIHACK

Squadzone

FuZZ_

Geno

Zeroinfinity

Mikereidis

Μ'αρεσει και η CyanmobileX, δεν ειπα οτι δε μ'αρεσει, αλλα τι να κανω αφου ειμαι miui fun .. :p , και παιδευομουνα μηνες μεχρι να την κανω λειτουργικη, τωρα μπορω και την χαιρομαι, χαχα.

Αυτες τις δυο τωρα χρησιμοποιω, δεν βαζω αλλη ρομ.

Για το παραθυρο εισερχομενης κλησης, το ειπαμε πως αλλαζει , εδω ...

Εβαλες τη δικια μου μαλλον, για να λες οτι εβαλες miui v5 theme σε adw ex, αν καταλαβα καλα.

Δουλευουν ολα κανονικα μ'αυτη, και τα θεματα και ολα γενικοτερα.

Ποιο miui v5 theme εβαλες? ???

Η επιλογη network ειναι τελικα θεμα wind γι'αυτο το εχουμε εμεις με wind, αν και δεν τη χρησιμοποιω την επιλογη αυτη.

Edited by gkalen

γιωργο κατι πειραξα δεν ξερω αλλα δεν αναβουν τα hardwears leds καμια ιδεα?

την δικια σου εβαλα

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fsproductions.theme.miui.v5&hl=el

γιωργο κατι πειραξα δεν ξερω αλλα δεν αναβουν τα hardwears leds καμια ιδεα?

την δικια σου εβαλα

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fsproductions.theme.miui.v5&hl=el

Ωχ, δεν θυμαμαι καθολου πως αλλαζουν αυτα .

Το ειχα γραψει και παλιοτερα , οτι εχει τοσες ρυθμισεις που στο τελος ξεχναμε απο που τις καναμε .

Για το θεμα σε ρωτησα γιατι εχω τελειωσει περιπου με αυτο το θεμα ...https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jasonevil.theme.miuiv5dark ... για τη Miui.

Μου αρεσε πολυ αυτο το θεμα και παιδευομαι αυτη τη βδομαδα να το φτιαξω για τη δικια μας Miui.

Θα τ'ανεβασω και για οποιον αλλο του αρεσει.

Ωχ, δεν θυμαμαι καθολου πως αλλαζουν αυτα .

.

πειραξα την φωτεινοτητα τυχαια και αναψαν παλι,τι να πεις!

παει πολυ καλυτερα τωρα σε ολα τα επιπεδα σαν κινηση πλεον, θελει παλι ex dialer για να δουλεψει το κουμπακι

θα αναφερω οταν θα δοκιμασω και τα υπολοιπα

Edited by akalos

θελει παλι ex dialer για να δουλεψει το κουμπακι

Για ποιο κουμπακι λες? ??

Συμφωνώ με azuli εγώ, η CM7 Moihack άψογη και σφαιράτη.

Με ADW Ex (αν και μου τη σπάει αυτός επειδή τα tabs στο drawer δεν μπορείς να τα σβήσεις αν αλλάξεις γνώμη και καθόμουν έκανα edit το αρχείο που έχει τη ρύθμιση αυτή, καθώς επίσης και αν επιλέξω ένα app να το βάλω σε μια κατηγορία πχ Media μετά δεν το σβήνει από το γενικό tab και πρέπει να κάνω διπλή δουλειά), exDialer, Boat browser και Opera mini. Ice10 theme.

Ελεύθερη μνήμη η περισσότερη που έχω δει σε rom. Ωραία πράγματα, θα αντέξω άλλο ένα εξάμηνο πριν πάρω καινούργιο phone. Θα παίζουν και octa καλά μέχρι τότε, jet.

Έβαλα και εγώ τη CM7 Moihack 5 φορές και δεν κατάφερα να έχω bluetooth δεν ξέρω τη γίνετε δόκιμη και χωρίς gapps πάλι τα ιδία

στο dialpad των επαφων

Σε χανω, δεν θυμαμαι κατι ..

Εντωμεταξυ αλλη μια αποτυχια κερνελ με τη mokkee στο xda, παλι ο incall sound ειναι χαλια.

Αφου δεν ξερουν να φτιαχνουν κερνελ , δεν καταλαβαινω γιατι παιδευονται , ν'αλλαξουμε ενα ramscript το κανουμε ολοι, τα υπολοιπα ειναι τα δυσκολα.

Θα'θελα ν'ασχοληθω, αλλα δεν με βοηθαει το pc μου, θελει linux για να προχωρησεις σε compile ενος κερνελ.

Έβαλα και εγώ τη CM7 Moihack 5 φορές και δεν κατάφερα να έχω bluetooth δεν ξέρω τη γίνετε δόκιμη και χωρίς gapps πάλι τα ιδία

Δουλεύει κανονικά εμένα, τουλάχιστον σε pair και file transfer. Headset δεν έχω.