Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν το έχει δοκιμάσει άλλος ... γιατί παραπάνω λένε για τo 2.7 (δεν το έχει στα online) ...

οχι δεν υπαρχει online αυτο που λεμε,εχει εχελιχθει σε MeeUi HD και ειναι paid πλεον,αυτο που εχουμε ειναι μαλλον καποια παλια εκδοση του light το οποιο εαν δεις ειναι πολυ πιο ελαφρυ. το free ηταν στο xda αλλα εχει αφαιρεθει πλεον

αμα googlαρεις best miui themes θα βρεις πολλα οπως http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1660885

@TUPAC_RIP αμα παρω καρτα θα το κατεβασω και θα το δω! εχει διαφορες με το απλο?

Edited by akalos

• Απαντήσεις 11,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Pikachukaki

1342

• akalos

1502

• gkalen

2252

• tzivas31

755

Top Posters In This Topic

Μια βοήθεια παιδιά. Μετά από καιρό αποφάσισα να περάσω απ' την GB σε ICS. Πέρασα λοιπόν το CMR 6.0.3.3 και μετά έχω δοκιμάσει 2-3 custom ICS ROMs όπως π.χ. Droid V.1 αλλά για κάποιον λόγο και στις 3 δεν βλέπω το δίκτυο της κινητής, Καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει;

Μια βοήθεια παιδιά. Μετά από καιρό αποφάσισα να περάσω απ' την GB σε ICS. Πέρασα λοιπόν το CMR 6.0.3.3 και μετά έχω δοκιμάσει 2-3 custom ICS ROMs όπως π.χ. Droid V.1 αλλά για κάποιον λόγο και στις 3 δεν βλέπω το δίκτυο της κινητής, Καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει;

Ανεβηκες πρωτα σε ics official ???

Δεν θα'πρεπε να είχες προβλήματα με το δίκτυο σε καμμιά , πολλά προβλήματα θα εχεις , άλλα δικτυου , όχι ...

Edited by gkalen

Μήπως έχει σβηστεί το IMEI;

Backup IMEI έχεις;

παιδια μπορειτε να μου πειτε ποια ειναι η ποιο σταθερη ρομ μεχρι τωρα? και δεν βρισκω τον οδηγο για επαναφορα του τηλ στην αρχικη του καταστασή

παιδια μπορειτε να μου πειτε ποια ειναι η ποιο σταθερη ρομ μεχρι τωρα? και δεν βρισκω τον οδηγο για επαναφορα του τηλ στην αρχικη του καταστασή

Σταθερή είναι αυτή που σε βολευει καλυτερα.

Τι επαναφορά θες να κανεις ακριβως ???

Σταθερή είναι αυτή που σε βολευει καλυτερα.

Τι επαναφορά θες να κανεις ακριβως ???

gkalen εχω βαλει stalion miui kai cm ολες ειχαν θεματα ομως, οπως κωλύματα restart κλπ αλλα πιστευω η ποιο σταθερη ηταν η stalion,οταν μιλαω για επαναφορα εννοώ να το κανω οπως ηταν οταν το αγορασα.

Edited by avgtoni

gkalen εχω βαλει stalion miui kai cm ολες ειχαν θεματα ομως, οπως κωλύματα restart κλπ αλλα πιστευω η ποιο σταθερη ηταν η stalion,οταν μιλαω για επαναφορα εννοώ να το κανω οπως ηταν οταν το αγορασα.

Αντωνη δοκιμασε την καινουρια MIUI του gkalen. Ειναι απο τις πιο σταθερες. Αμα θες να το κανεις οπως το αγορασες πρεπει να κανεις downgrade σε 2.2 και να βαλεις το stock recovery. Γιατι να το θες ομως αυτο;

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αντωνη δοκιμασε την καινουρια MIUI του gkalen. Ειναι απο τις πιο σταθερες. Αμα θες να το κανεις οπως το αγορασες πρεπει να κανεις downgrade σε 2.2 και να βαλεις το stock recovery. Γιατι να το θες ομως αυτο;

επειδη θα το δώσω στον πατερα μου γιατι θα παρω το G2:) να μην εχει προβληματα θελω τουλαχιστον μια ρομ να ειναι σταθερη ποια miui λες αυτη

Download , MIUI For Ever full

http://www.mediafire.com/d...rEver_Full.zip

Edited by avgtoni

επειδη θα το δώσω στον πατερα μου γιατι θα παρω το G2:) να μην εχει προβληματα θελω τουλαχιστον μια ρομ να ειναι σταθερη ποια miui λες αυτη

Βάλε stallion τοτε , έκτος αν ξέρει απο τηλ... και θέλει αλλη ρομ.

Με official χειρότερα θα'ναι.

Ελα στην παρεα του G2, σε περιμενουμε. Αποφασισες απο που θα το παρεις τελικα;

Αν ειναι για τον πατερα σου περνα αυτην ή αυτην.

Βεβαιωσου οτι εισαι σε Gingerbread και οτι εχεις το CWM recovery, μπες σε αυτο, κανε ολα τα wipes και περνα τη ROM που θα επιλεξεις.

Τα ξερεις αυτα, ετσι δεν ειναι;

Με προλαβε ο gkalen.

Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτο ειναι το meeui θεμα: https://db.tt/u9CK8IJs Για δοκιμασε akale.

Φοραω τη forever οχι τη full.

Πολυ καλη Γιωργο. Μ'αρεσει ο ηχος απο το ηχειο. Για κλησεις δεν ξερω επειδη δεν εχω τη SIM μεσα.

τα fonts τα ειδες στα Ελληνικα?χαλια

τα fonts τα ειδες στα Ελληνικα?χαλια

Τα αλλαζεις μωρε! Κατεβασε ενα αλλο θεμα και επελεξε να χρισιμοποιησεις μονο τα fonts του. MIUI ειναι αυτη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

. MIUI ειναι αυτη.

εμενα το λες!!!τα αλλα τα ξερω αλλα για το ****το το ειπα

καμια ιδεα πως θα φτιαξουμε το call waiting?

edit: *43# λεει οτι ενεργοποιηθηκε αλλα δεν το ξερω,θα φανει στην πορεια

Edited by akalos

Βάλε stallion τοτε , έκτος αν ξέρει απο τηλ... και θέλει αλλη ρομ.

Με official χειρότερα θα'ναι.

οχι ρε gkalen τι να ξερει :)και αυτο που θα του δωσω πρεπει να του κανω ιδιαιτερα :lol: οκθα βαλω μια stalion απο οτι θυμαμαι ειναι η ποιο σταθερη σε ευχαριστω gkalen

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ελα την παρεα του G2, σε περιμενουμε. Αποφασισες απο που θα το παρεις τελικα;

Αν ειναι για τον πατερα σου περνα αυτην ή αυτην.

Βεβαιωσου οτι εισαι σε Gingerbread και οτι εχεις το CWM recovery, μπες σε αυτο, κανε ολα τα wipes και περνα τη ROM που θα επιλεξεις.

Τα ξερεις αυτα, ετσι δεν ειναι;

Με προλαβε ο gkalen.

ναι τα ξερω tupac σε ευχαριστω. Το g2 θα το παρω 99,9% απο media ram θεσσαλονικη

@Gkalen τελικα φορεσα στη miui forever τον zeam launcher και εχω πλεον και τα ωραια εικονιδια του hell theme και ολα τα υπολοιπα καλουδια που ηθελα απο ενα launcher περαν αυτων που δινει ο στοκ της miui. Την εκανα τωρα και ενα backup και αυριο αν βρω χρονο θα περασω τη τελευταια σου cmx θα τη στησω και θα την κανω backup αν και με σενα φοβαμαι σε κανα μηνα παλι φλασαρισμα καινουριας εκδοσης και απο τις 2 ρομ θα πρεπει να περασω και να κανω backup. Tεσπα θα εχω backup απο τις 2 αγαπημενες μου ρομ για οσο καιρο κρατησει για να αλλαζω ρομ οταν θελω και να τη λεω στους αλλους με τα "κινητακια" τους και τις official rom οι κολλημενοι :p:p:p

@Gkalen τελικα φορεσα στη miui forever τον zeam launcher και εχω πλεον και τα ωραια εικονιδια του hell theme και ολα τα υπολοιπα καλουδια που ηθελα απο ενα launcher περαν αυτων που δινει ο στοκ της miui. Την εκανα τωρα και ενα backup και αυριο αν βρω χρονο θα περασω τη τελευταια σου cmx θα τη στησω και θα την κανω backup αν και με σενα φοβαμαι σε κανα μηνα παλι φλασαρισμα καινουριας εκδοσης και απο τις 2 ρομ θα πρεπει να περασω και να κανω backup. Tεσπα θα εχω backup απο τις 2 αγαπημενες μου ρομ για οσο καιρο κρατησει για να αλλαζω ρομ οταν θελω και να τη λεω στους αλλους με τα "κινητακια" τους και τις official rom οι κολλημενοι :p:p:p

Ωραίος , αν και δεν έχω κοιτάξει ακόμα πως να βάλουμε τα εικονίδια στον adw.

Απο cmx , αυτή που έβαλα εδώ και στο xda είναι σίγουρα τελευταια , δουλεύει τελεια χωρίς προβλήματα , δεν ξέρω αν γίνει αλλο ενα update στη miui .

Έχω βάλει το διορθωμένο θέμα για cmx στο xda , δεν θα είναι διάφανο πλεον το popup notification.

Κατεβαστε το απο το xda το cyanmobileXperience JB theme.

Μάλλον σε λιγες μέρες θα έχω το blade V ...

Ωραίος , αν και δεν έχω κοιτάξει ακόμα πως να βάλουμε τα εικονίδια στον adw.

Απο cmx , αυτή που έβαλα εδώ και στο xda είναι σίγουρα τελευταια , δουλεύει τελεια χωρίς προβλήματα , δεν ξέρω αν γίνει αλλο ενα update στη miui .

Έχω βάλει το διορθωμένο θέμα για cmx στο xda , δεν θα είναι διάφανο πλεον το popup notification.

Κατεβαστε το απο το xda το cyanmobileXperience JB theme.

Μάλλον σε λιγες μέρες θα έχω το blade V ...

Oκ μπορει το βραδυ αλλιως αυριο θα δοκιμασω και τη τελευταια cmx με το διορθωμενο θεμα. Για τα εικονιδια ειχα δοκιμασει και τον holo launcher αλλα εκανε τα ιδια με τον adw και μετα δοκιμασα τον zeam αν εχεις να προτεινεις κανεναν αλλον να δοκιμασουμε ιδιο ή πιο ελαφρυ ακομα.Αντε και οταν ξεκουραστεις λιγο και δεν βαριεσαι να εκανες ενα hell theme και για την cmx?

Με το κινητο σου απο wind είχες κανενα νεο? Για το blade v θα σε ελεγα να το σκεφτεις καλα γιατι οσοι φιλοι και γνωστοι μπλεξανε με την zte τραβανε τα βυζια τους και απο οσα εχω διαβασει ολοι λενε ναι σε ολα τα κινεζικα αλλα οχι zte. Να σε πω αυτο το ειδες μήπως και σε ενδιαφερει περισσοτερο? http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.007942&sid=1 Το εβαλε 225 τωρα με τα crazy sundays αυτης της εβδομαδας

Oκ μπορει το βραδυ αλλιως αυριο θα δοκιμασω και τη τελευταια cmx με το διορθωμενο θεμα. Για τα εικονιδια ειχα δοκιμασει και τον holo launcher αλλα εκανε τα ιδια με τον adw και μετα δοκιμασα τον zeam αν εχεις να προτεινεις κανεναν αλλον να δοκιμασουμε ιδιο ή πιο ελαφρυ ακομα.Αντε και οταν ξεκουραστεις λιγο και δεν βαριεσαι να εκανες ενα hell theme και για την cmx?

Με το κινητο σου απο wind είχες κανενα νεο? Για το blade v θα σε ελεγα να το σκεφτεις καλα γιατι οσοι φιλοι και γνωστοι μπλεξανε με την zte τραβανε τα βυζια τους και απο οσα εχω διαβασει ολοι λενε ναι σε ολα τα κινεζικα αλλα οχι zte. Να σε πω αυτο το ειδες μήπως και σε ενδιαφερει περισσοτερο? http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.007942&sid=1 Το εβαλε 225 τωρα με τα crazy sundays αυτης της εβδομαδας

Δεν θα'βαζα zeam σε τηλ.. σαν το δικο μας , άλλα είναι απλος και δεν αλλάζει τα εικονιδια.

Με hell theme στη cmx θα πρεπει να το δοκιμασουμε γιατι οτάν πειραζεις framework στη cmx , καποιες φορες κανει κάτι περιεργα , θα δουμε όμως τι μπορεί να γίνει.

Όσοι γνωστοί μου είχαν zte δεν αντιμετώπισαν προβλήματα , έχω ασχοληθεί αρκέτα και με το blade οτάν πρωτοβγηκε και όλα ηταν οκ.

Βέβαια υπάρχουν κι αλλες παράμετροι που με πάνε στο blade V.

1. Αναβάθμιση απο wind , συνεπώς γλυτωνω 90 ευρώ.

2. Quad core , με οθόνη 4 ίντσες

3. Όχι κλειδωμένο bootloader , και συνεπώς δεν χάνω εγγύηση για ξεκλειδωμα bootloader.

4. Υπάρχει ηδη cwm recovery , και ροοτ

5. Έχω κατεβάσει ηδη δυο στοκ Ρομ ( της wind και το τελευταιο τσέχικο update ) , και εφτιαξα ενα Ρομ χθες το βραδυ .

6. Stock rom με android jb 4.1.2

To μονο που λείπει είναι οverclock kernel , δεν νομιζω ν'αργησει να βγει.

Άλλα πραγματα θα τα φτιαξω μονός μου και βλέπουμε.

Δεν μ'αρεσουν τα μεγαλα τηλ.. τα θεωρώ tablet , θέλω κάτι ευκολο στο χερι μου και να μπορω να το δουλεύω και μ'ενα χερι.

Είδα επισης απο ενα φιλο το zte blade Q mini , διπυρηνο με 1gb ram 4 ίντσες οθόνη και android 4.2 ,πολύ ομορφο και παει πολυ ωραία για στοκ , άλλα δεν το'χει η wind.

Δεν θα'βαζα zeam σε τηλ.. σαν το δικο μας , άλλα είναι απλος και δεν αλλάζει τα εικονιδια.

Με hell theme στη cmx θα πρεπει να το δοκιμασουμε γιατι οτάν πειραζεις framework στη cmx , καποιες φορες κανει κάτι περιεργα , θα δουμε όμως τι μπορεί να γίνει.

Όσοι γνωστοί μου είχαν zte δεν αντιμετώπισαν προβλήματα , έχω ασχοληθεί αρκέτα και με το blade οτάν πρωτοβγηκε και όλα ηταν οκ.

Βέβαια υπάρχουν κι αλλες παράμετροι που με πάνε στο blade V.

1. Αναβάθμιση απο wind , συνεπώς γλυτωνω 90 ευρώ.

2. Quad core , με οθόνη 4 ίντσες

3. Όχι κλειδωμένο bootloader , και συνεπώς δεν χάνω εγγύηση για ξεκλειδωμα bootloader.

4. Υπάρχει ηδη cwm recovery , και ροοτ

5. Έχω κατεβάσει ηδη δυο στοκ Ρομ ( της wind και το τελευταιο τσέχικο update ) , και εφτιαξα ενα Ρομ χθες το βραδυ .

6. Stock rom με android jb 4.1.2

To μονο που λείπει είναι οverclock kernel , δεν νομιζω ν'αργησει να βγει.

Άλλα πραγματα θα τα φτιαξω μονός μου και βλέπουμε.

Δεν μ'αρεσουν τα μεγαλα τηλ.. τα θεωρώ tablet , θέλω κάτι ευκολο στο χερι μου και να μπορω να το δουλεύω και μ'ενα χερι.

Είδα επισης απο ενα φιλο το zte blade Q mini , διπυρηνο με 1gb ram 4 ίντσες οθόνη και android 4.2 ,πολύ ομορφο και παει πολυ ωραία για στοκ , άλλα δεν το'χει η wind.

Μερικοι διαβασα λενε για τον tsf καλα λογια και οτι εχει γινει πολυ ελαφρυς και κλεινει απο μονος του πολλα προγραμματα που ανοιγουν και το κανει χωρις να καταναλωνει μπαταρια ίσως να τον δοκιμασω.

Με το huawei το δικο σου απο wind δεν ειχες κανενα νεο ή βγαινει ακριβα να στο φτιαξουν και κοιτας για το blade? Μακαρι να βγω λαθος και να σου πανε ολα καλα με το blade. Παντως εγω εχω γλυκαθει με το lg g2 αλλα ακομα ειναι πολυ ακριβο για το πορτοφολι μου οταν μετα απο κανα χρονο ή 2 χρονια πεσει στα 200 τοτε θα το παρω αλλα οπως και να εχει οποιο κινητο και αν παρω στο μελλον δεν προκειται να εχει λιγοτερο απο 2gb ram σε αυτο το τομεα δεν προκειται να υποχωρησω ας ειναι και μονοπυρηνο ας εχει και μονο 5mp camera δεν με νοιαζει αλλα θελω να ειμαι ανετος απο ραμ και να μην κολλαει με καμια εφαρμογη ή παιχνιδι!!!

Αν συνηθισεις τη φιλοσοφια του TSF θα σου αρεσει παρα πολυ. Ειναι ο πιο smooth launcher που εχω χρισιμοποιησει ποτε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν συνηθισεις τη φιλοσοφια του TSF θα σου αρεσει παρα πολυ. Ειναι ο πιο smooth launcher που εχω χρισιμοποιησει ποτε.

Βρε τον ειχα φορεσει και παλιοτερα και με αρεσε αλλα ετρωγε πολυ ραμ. Τωρα με την τελευταια εκδοση απο ραμ ποση βλεπεις τρωει? Α και ποιον φορας τον tsf shell patch ή τον tsf shell 3d launcher?

Edited by tzivas31

Βρε τον ειχα φορεσει και παλιοτερα και με αρεσε αλλα ετρωγε πολυ ραμ. Τωρα με την τελευταια εκδοση απο ραμ ποση βλεπεις τρωει? Α και ποιον φορας τον tsf shell patch ή τον tsf shell 3d launcher?

Κανεναν. Κι εγω απο την παλιοτερη εμπειρια μου σου τα λεω.

Αν σκεφτεσαι για αργοτερα το G2, θα σου προτεινα να περιμενεις λιγο καιρο αφου κυκλοφορησει το G3.

Edited by TUPAC_RIP

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια μερα πηγα να ακουσω με τον σπιριτ ραδιο και συνδεσα τα ακουστικα αλλα δεν επιανε καλο σημα.Επιανε τοσο χαλια σημα οσο πιανει χωρις τα ακουστικα.Σε καπια φαση ελεγε -124 για το σημα.Το ιδα και ειπα ωπ κατι πεζει εδω.Μετα το εκανα ενα reboot αλλα παλι τα ιδια.Μετα ειπα εναν φιλο να με παρει τηλεφωνο.Καθως με επερνε τηλεφωνο εδειχνε στο δικο μου οτι καλει μετα το σηκωσα αλλα δεν ακουγα τιποτα που με μιλουσε ουτε εγω ακουγωμουνα σε αυτον.Τελος πηγα να βαλα μουσικη αλλα εδειχνε οτι παιζει μουσικη αλλα δεν την ακουγα !!! :confused:

Αμεσως μετα εκανα ενα reboot αλλα δεν ανοιγε το κινητο δηλαδη εμενε στην huawei logo.Ετσι εβγαλα μπαταρια πηγα στο recovery και εκανα wipe data/factory reset.

Mετα απο αυτο ανοιξε κανονικα. :)

Εχετε καμια ιδεα για το τι συνεβει ?:worry:

Επισης θελω να ρωτησω τον gkalen κατι :!:

Ειχα διαβασει καπου οτι εναν φιλος σου ειχε παρει το lg optimus l3 και το εκανες ροοτ και του διαγραψες κατι εφαρμογες και του εβαλες κατι αλλες.

Ενας φιλος μου εχει το l3 μου το εδωσε για να το κανω ροοτ και να διαγραψω και να βαλω κατι εφαρμογες.Ακολουθησα αυτον τον οδηγο_ http://www.doctorandroid.gr/2012/09/root-lg-optimus-l3.html αλλα δεν μπορεσα. Προσπαθησα να το κανω με αυτον τον τροπο πολες φορες αλλα χωρις αποτελεσμα. Μπορεις να με βοηθησεις ?

Lineage os 15.1

Νίκος...

Παιδιά συγνώμη για την ερωτηση αλα δεν βγάζω άκρη.

Κατάφερα και έκανα upgrade σε 2.3.5 αλλά ενώ έχω περάσει cmw recovery δεν μου έχει επιλογή να κάνω update από zip file ούτε έχει την επιλογή advance για να κάνω wipe devlink.

Tι κάνω λάθος?