Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Gkalen σε ησυχια δεν μας αφηνεις την προγουμενη την ελεγες grandfinale αυτη πως θα την πεις supergrand finale?:lol::lol::lol:

Για miui player παιδια δεν θα σας συνιστουσα να το σβησετε γιατι μετα για να βαλετε ηχο κλησης σε επαφες καποιο απο τα mp3 που εχετε στην καρτα μνημης θα πρεπει να τα κανετε copy-paste στο system/media/audio/ringtones ενω με το miui player σας δινει επιλογη αν θελετε απο τα θεματα ή τη μουσικη και επιλεγοντας τη μουσικη σας δειχνει κατευθειαν ολα τα mp3 απο τη καρτα μνημης σας οπου και αν τα εχετε.

@Gkalen μια βοηθεια οταν περναω τον adw στην miui αλλα και στην cmx το ice10 θεμα με μετατρεπει αυτοματα τα εικονιδια απο εκεινα τα γαματα ασημογκριζα στα απλα και οσο και αν εψαξα σε ολες τις ρυθμισεις του adw δεν μπορω να το αναστρεψω αυτο. Δεν βρηκα πουθενα επιλογη holo όπως με ελεγες ειτε σε ρυθμισεις του κινητου ειτε σε ρυθμισεις adw.

• Απαντήσεις 11,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Pikachukaki

1342

• akalos

1502

• gkalen

2252

• tzivas31

755

Top Posters In This Topic

Gkalen σε ησυχια δεν μας αφηνεις την προγουμενη την ελεγες grandfinale αυτη πως θα την πεις supergrand finale?:lol::lol::lol:

Βλέπω να τις ονομάζει ...finaleII ... III ... IV για να μην τελειώνουν ποτέ :lol:

ή θα τις βγάζει σε τριλογίες (όπως οι ταινίες) με αντίστοιχη θεματική ανά τριάδα :lol:

Με πηρε λιγη ωρα παραπανω , επεσε ο server στο myphone και το αφησα για breakfast ... :p

MIUI For Ever

Changelog

Οπως ηδη εχω πει, λυθηκαν ολα τα προβληματα, μπορουμε να την ευχαριστηθουμε πλεον.

Περιεχει sony ericson sound enhancement ... by zeroinfinity ( να μου πειτε αν εχετε διαφορα στον ηχο και ειδικα οσοι χρησιμοποιητε ακουστικα ).

Περιεχει spirit fm, μονο το σεταρισμα θα κανετε.

Download , MIUI For Ever

http://www.mediafire.com/download/bud2gf76ls5h2kn/MIUI_ForEver.zip

Νεα διαδικασια εγκαταστασης

1 παμε recovery

2 advanced / reboot recovery

3 wipe data factory reset

4 wipe cache partition

5 advanced / wipe dalvik cache

6 mounts and storage / format system

7 install zip from sd card / choose zip from sd card / διαλεγουμε το ζιπ

Αφου τελειωσει η εγκατασταση , παμε πισω στο αρχικο μενου και ...

8 wipe cache partition

9 advanced / wipe dalvik cache

10 reboot system now

Enjoy

Κατεβασμα flash player , εδω ...

http://www.mediafire.com/download/auowid81xights2/com.adobe.flashplayer-2.apk

Κατεβασμα facebook , εδω ... http://www.mediafire.com/download/yze9jidp0gj9qi7/Facebook_3_2_1.apk

( αυτο γιατι κρασαρουν οι τελευταιες version του facebook οταν μπαινετε στις ρυθμισεις .. για περισσοτερα στο FAQ στο xda , στο thread της MIUI , η χρησιμοποιηστε το facebook μεσω browser , επισης μπορειτε να κανετε restore τα δεδομενα της εφαρμογης απο προηγουμενο ρομ )

Edited by gkalen

Θα το δοκιμασω τωρα, χωρις format /system αλλά με τα wipes των cache :)

Edit: Ολα καλα λοιπον !

Μπηκα recovery και εκανα wipe cache και wipe dalvik cache

Εγκατεστησα την miui forever πανω απο την grand finale

Ξαναεκανα wipe cache και wipe dalvik cache

Reboot system

Κολλησε ελαχιστα στο logo της huawei αλλα το περασε μετα απο λιγο.

Το αφησα να φορτωσει και αφου εβαλα το pin ειδα οτι κολλαγε ο τοπος και αποφασισα να το αφησω ησυχο για 5 λεπτα για να φορτωσει καλα οτι script και optimization εχει.

Μετα εκανα επανεκκινηση και τι ειδα ?

Σφαιρα πλεον παει το εργαλειο !!!!!!!!! :p

Τα προβληματα με το screenshot και το reboot που ετρωγε οταν επαιζαν δεδομενα και ανοιγε το wifi δεν υπαρχουν πια !!!

Ολα ΟΚ λοιπον !!! :lol:

Edited by jjonny
LG L3 E400 - Huawei u8800pro - Sony Xperia P - LG Nexus 4 E960

Καθως ακολουθουσα τα βηματα για την εγκατασταση πριν να κανω install from sd card εκανα - Choose advanced and reboot recovery.

Choose advanced and then partition sd card.

Then choose, ext = 512 ...

Then choose, swap = 0 ...

Let it finish ...

μετα εκανα install τη MIUI_for ever,wipe cache particion,wipe dalvic cache,reboot now

Οταν ανοιξε πηγα root explorer και εκανα το δευτερο στεπ - Then, open root explorer and go to "data" folder.

Press and hold "dalvik-cache" folder and choose "move" .

Now go back and paste it to, "sd-ext" folder.

Press and hold "dalvik-cache" folder and choose "link to this folder".

Go back to "data" folder again and "create link" there.

That's it , reboot your phone

μετα ομως δεν ανοιγε το κινητο αλλα εκανα wipe cache particion και wipe dalvik cache και μετα ανοιξε

Τι παιζει τελικα με αυτην ολη την διαδικασια :worry:? Καποιος ας μου πει να την καταλαβω και να την κανω σωστα!Ειναι σημαντικο ?:confused:

Lineage os 15.1

Νίκος...

Καθως ακολουθουσα τα βηματα για την εγκατασταση πριν να κανω install from sd card εκανα - Choose advanced and reboot recovery.

Let it finish ...

μετα εκανα install τη MIUI_for ever,wipe cache particion,wipe dalvic cache,reboot now

Οταν ανοιξε πηγα root explorer και εκανα το δευτερο στεπ - Then, open root explorer and go to "data" folder.

μετα ομως δεν ανοιγε το κινητο αλλα εκανα wipe cache particion και wipe dalvik cache και μετα ανοιξε

Τι παιζει τελικα με αυτην ολη την διαδικασια :worry:? Καποιος ας μου πει να την καταλαβω και να την κανω σωστα!Ειναι σημαντικο ?:confused:

Μηπως επειδη μπηκε σε αλλο partition να επρεπε να φορμαριστει για να αποθηκευσει και τα στοιχεια του καινουριου partition ? Απλα υποθετω, δεν το εχω κανει :p

Edited by jjonny
LG L3 E400 - Huawei u8800pro - Sony Xperia P - LG Nexus 4 E960

Let it finish ...

Μολις το εκανα και δουλευει κανονικα .... :confused::confused:

Η διαδικασια ειναι οπως την περιεγραψες δεν κανεις λαθος.

Ισως να φταιει οτι το'κανες στο πρωτο boot ( στο πρωτο boot δημιουργειται η dalvik cache ) , ισως να ηθελε και δευτερο reboot για να ολοκληρωθει η dalvik cache.

Οταν ανοιγεις το φακελο sd ext, γραφει στο πανω μερος ποσο χωρο εχεις , η δεν γραφει τιποτα? ??

Πρεπει να γραφει το χωρο για να ειμαστε σιγουροι οτι εχει δημιουργηθει το extra partition, σ'εμενα γραφει 437mb ελευθερο χωρο και την εχω κανει κι εγω partition στα 512mb , μετα το reboot ο χωρος στον sd ext φακελο εγινε 388 mb και ελευθερωθηκαν κατευθειαν περιπου 90 mb απο το data, και αν ειχα περισσοτερες εφαρμογες θα ανοιγε κι αλλο ο χωρος και απο'δω και περα οτι εφαρμογη κανω εγκατασταση πιανει μηδαμινο χωρο στο data.

Edited by gkalen

@gkalen

Στην sd-ext γραφει πανω 8,04 MB used και 450,04 MB free.

Twra ti kanw?

Edited by toubano44

Lineage os 15.1

Νίκος...

@gkalen

Στην sd-ext γραφει πανω 8,04 MB used και 450,04 MB free.

Twra ti kanw?

Ολα καλα φαινονται, κανε παλι τη διαδικασια οπως εισαι, ετσι κι αλλιως δεν παθαινεις τιποτα , μ'ενα wipe cache και dalvik επανερχονται ολα στη θεση τους αν κατι δεν παει καλα.

Λοιπον κανε move τον φακελο dalvik στoν sd ext φακελο, μετα κανε τον φακελο dalvik ( link to this folder ) , πηγαινε στο data και create link ... κανε reboot να δουμε.

Λογικα θα πιασει , ισως εφταιγε οτι το'κανες στο πρωτο boot.

Μολις πριν λιγο το'κανα και δουλευει τζαμι.

Ολα καλα φαινονται, κανε παλι τη διαδικασια οπως εισαι, ετσι κι αλλιως δεν παθαινεις τιποτα , μ'ενα wipe cache και dalvik επανερχονται ολα στη θεση τους αν κατι δεν παει καλα.

Λοιπον κανε move τον φακελο dalvik στoν sd ext φακελο, μετα κανε τον φακελο dalvik ( link to this folder ) , πηγαινε στο data και create link ... κανε reboot να δουμε.

Λογικα θα πιασει , ισως εφταιγε οτι το'κανες στο πρωτο boot.

Μολις πριν λιγο το'κανα και δουλευει τζαμι.

Θα το κοιταξω και θα σου πω.

Lineage os 15.1

Νίκος...

@Gkalen μια βοηθεια οταν περναω τον adw στην miui αλλα και στην cmx το ice10 θεμα με μετατρεπει αυτοματα τα εικονιδια απο εκεινα τα γαματα ασημογκριζα στα απλα και οσο και αν εψαξα σε ολες τις ρυθμισεις του adw δεν μπορω να το αναστρεψω αυτο. Δεν βρηκα πουθενα επιλογη holo όπως με ελεγες ειτε σε ρυθμισεις του κινητου ειτε σε ρυθμισεις adw.

Ναι τελικα δεν γινεται να εχεις τ'αλλα εικονιδια με adw ..

Θα το κοιταξω το βραδυ να δω αν μπορω να τα βαλω και στον adw.

καλησπερες λύστε μου μια απορία στην MIUI όταν με παίρνει κάποιος τηλ η οθόνη είναι σβηστή και για να δω ποιος είναι πρέπει να πατήσω τα κουμπάκια τις έντασις πως αλλάζει αυτό??

καλησπερες λύστε μου μια απορία στην MIUI όταν με παίρνει κάποιος τηλ η οθόνη είναι σβηστή και για να δω ποιος είναι πρέπει να πατήσω τα κουμπάκια τις έντασις πως αλλάζει αυτό??

Θυμησου τις ρυθμισεις που εκανες, δεν υπαρχει αυτο που λες και δεν βλεπω πως αλλαζει .

@gkalen

Πηγα τον φακελο dalvik cache στην sd ext εκανα και ενα λινκ πισω στα data και μετα εκανα reboot και ανοιξε κανονικα το κινητο.

Πιστευω οτι το εκανα σωστα.

Αυτα τα δυο βηματα για την μετακινιση των dalvik καθε ποτε πρεπει να το κανω?

Θα βγαλεις και με dolphin την MIUI?

Lineage os 15.1

Νίκος...

Θυμησου τις ρυθμισεις που εκανες, δεν υπαρχει αυτο που λες και δεν βλεπω πως αλλαζει .

δεν αλλξα κάτι πριν από λίγο δέχτηκα 2 κλίσεις από τον ίδιο αριθμό την μια οθόνη άναβε κανονικά και είδα ποιος ήταν και την άλλη όχι :blink:

@gkalen

Πηγα τον φακελο dalvik cache στην sd ext εκανα και ενα λινκ πισω στα data και μετα εκανα reboot και ανοιξε κανονικα το κινητο.

Πιστευω οτι το εκανα σωστα.

Αυτα τα δυο βηματα για την μετακινιση των dalvik καθε ποτε πρεπει να το κανω?

Θα βγαλεις και με dolphin την MIUI?

Α, μπραβο, σωστα εγινε, εισαι κομπλε και με περισσοτερο χωρο για εφαρμογες πλεον.

Αυτο δεν χρειαζεται να το ξανακανεις, εκτος αν κανεις wipe cache και dalvik, μονο τοτε θα πρεπει να ξαναμετακινησεις το φακελο dalvik.

Για dolphin βαλε απο το μαρκετ και σβησε τον browser απο το system/app

Δεν θα βαλω ρομ με dolphin.

Θ'ανεβασω ενα ρομ το βραδυ που θα εχει και 2-3 εφαρμογες ακομα που εχω σβησει ( miui backup, miui file explorer , weather clock widget κ.λ.π. ).

@ adams

Ολες οι εισερχομενες αναβουν την οθονη σε'μενα κανονικα.

Edited by gkalen

Α, μπραβο, σωστα εγινε, εισαι κομπλε και με περισσοτερο χωρο για εφαρμογες πλεον.

Αυτο δεν χρειαζεται να το ξανακανεις, εκτος αν κανεις wipe cache και dalvik, μονο τοτε θα πρεπει να ξαναμετακινησεις το φακελο dalvik.

Για dolphin βαλε απο το μαρκετ και σβησε τον browser απο το system/app

Δεν θα βαλω ρομ με dolphin.

Θ'ανεβασω ενα ρομ το βραδυ που θα εχει και 2-3 εφαρμογες ακομα που εχω σβησει ( miui backup, miui file explorer , weather clock widget κ.λ.π. ).

Ok.

Πιο καλα ειναι να μεινω σε αυτην που ειμαι ή να βαλω αυτην που θα κατεβασεις το βραδυ?

Τα δεδομενα δεν χρειαζεται να τα εχω ενεργοποιημενα ετσι?

Επισης το google play παλια που εκανε τοση ωρα να φορτωσει σε εμενα τωρα παει σφαιρα!

Παντως gkalen ισε φοβερος εχεις κανει αψογη δουλεια και ο ηχος ειναι τζιτζι με το mod που εχεις βαλει :)

Lineage os 15.1

Νίκος...

Ok.

Πιο καλα ειναι να μεινω σε αυτην που ειμαι ή να βαλω αυτην που θα κατεβασεις το βραδυ?

Τα δεδομενα δεν χρειαζεται να τα εχω ενεργοποιημενα ετσι?

Επισης το google play παλια που εκανε τοση ωρα να φορτωσει σε εμενα τωρα παει σφαιρα!

Παντως gkalen ισε φοβερος εχεις κανει αψογη δουλεια και ο ηχος ειναι τζιτζι με το mod που εχεις βαλει :)

Μεινε οπου θες, η βραδινη θα λεγεται Miui ForEver full και απλα θα εχει καποιες εφαρμογες και ενα weather widget της miui που εχω σβησει ... δεν θα'χει αλλες διαφορες , η ιδια ρομ θα ειναι με παραπανω εφαρμογες ( για μενα ειναι αχρειαστες αλλα καποιοι τις θελουν ολες ).

Τα δεδομενα τα ενεργοποιω οποτε θελω, δεν τα'χω ενεργα, εσυ οτι νομιζεις κανε.

Ολα θα δουλευουν τελεια οχι μονο το play store.

Αυτο με τον ηχο ειδα κι εγω διαφορα αλλα προτιμησα να μου πειτε κι εσεις πως σας φαινεται, χαιρομαι που ακουγεται ομορφα τωρα.

MIUI For Ever full

Changelog

ιδια με τη χθεσινη , συν καποιες εφαρμογες και το weather widget που ειχα αφαιρεσει

Download , MIUI For Ever full

http://www.mediafire.com/download/b16djt0zs7g53vk/MIUI_ForEver_Full.zip

εγκατασταση κ.λ.π. στη προηγουμενη σελιδα

δεν υπαρχουν διαφορες με τη χθεσινη, πλην των εφαρμογων

οποιος θελει τη φλασαρει , οποιος θελει παιρνει τις εφαρμογες μεσα απο το ζιπ

Edited by gkalen

Με misense lockscreen αν εγκαταστησετε και ρυθμισετε το genie widget apk θα έχετε animation με τον καιρό στη lockscreen. Δουλεύει και με αλλά θέματα.
In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

Με misense lockscreen αν εγκαταστησετε και ρυθμισετε το genie widget apk θα έχετε animation με τον καιρό στη lockscreen. Δουλεύει και με αλλά θέματα.

Misense lockscreen και genie widget που εγραψα στο playstore δεν με εμφανιζει κανενα απο τα 2 αν θες να δωσεις ενα λινκ που μπορουμε να τα βρουμε θα ηταν καλο.

@gkalen

Περασα τη miui forever full χθες βραδυ απο ηχο επειδη ηταν βραδυ ακομα δεν δοκιμασα με κλησεις ουτε με πηραν να δω πως ακουγεται. Το weather widget αν και πανεμορφο δειχνει να "τρωει" λιγη ραμ και δεν εχει βασικες πολεις για εμενα σαν βορειοελλαδιτη όπως σερρες και εδεσσα να ξερω τι καιρο κανει οταν ειναι να παω απο θεσσαλονικη προς τα εκει οποτε το εσβησα και το αντικατεστησα με το το eye in the sky που δεν δειχνει να τρωει ραμ και με δειχνει σε οσες πολεις θελω τι καιρο εχει και εχει πολεις οπως εδεσσα σερρες κ.τλ και σαν δευτερο widget καιρου για να βλεπω σε μια οθονη ωρα και καιρο στην πολη μου εχω το beweather pro που και αυτο δειχνει να μην τρωει ραμ τουλαχιστον κανενα απο τα 2 δεν το δειχνει στις εφαρμογες που εκτελουνται. Ειδα οτι σε αυτη τη miui δεν ειχες βαλει οπως σε αλλες το real calculator και το digical αφησες τα απλα. Κατι ακομα που λειπει για τα προσωπικα μου γουστα ειναι ενα χρονομετρο εχεις να προτεινεις καποιο? Τελος περασα το hell theme αλλα και μετα περασα το adw και εχω το θεμα με τα icons μήπως βρήκες κάποια λυση? Προτιμω τον adw και στη miui γιατι μπορω να κανω resize τα widgets και ας μην εχουν απο μονα τους τις διαστασεις που θελω, επισης οι οθονες γυρνανε συνεχως δεν πανε μονο μεχρι τερμα αριστερα ή δεξια και σταματανε και τελος οσα προγραμματα δεν χρησιμοποιω αμεσα ειναι στο συρταρι και δεν τα εχω στις οθονες εργασιας. Τελος ο dsp manager χρειαζεται?

Παντως απο οσο βλεπω η ραμ κατω απο 160 free ram δεν πεφτει και καποιες στιγμες επιανε και 208mb free ram εχεις κανει καλη δουλεια. Αυτα απο εμενα προς το παρον

Για χρονομετρο μ'αρεσει το Stopwatch timer του Javier.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για χρονομετρο μ'αρεσει το Stopwatch timer του Javier.

Πράγματι ωραιο αυτο το χρονομετρο.

Κατι αλλο γιατι στο βρες τη λεξη και τα σταυρολεξα οταν τα περασα σε αυτην τη miui τα γραμματα με τα δειχνει πολυ ασπρα και θαμπα ενω μεχρι πριν ηταν παντα μαυρα με ασπρο φοντο απο πισω? Και τα 2 παιχνιδια δεν εχουν καμμια ρυθμιση για χρωματα οποτε ειτε κατι με τα θεματα ή τα χρωματα της miui παιζει φανατζομαι?

Edited by tzivas31

Έχω θεματακι παίδες , το'καψα το τηλ... πεθανε το στειλα στο σερβίς και περιμένω απάντηση .

@ ακαλος

Θα με τρελανεις ,χαχα ...

Θα πρεπει να δω αν φταίει η εφαρμογή phone η κάτι άλλο , αναμενω το τηλ... και βλέπουμε.

@ Τζίβας

Ίσως υπαρχουν κάποια θεματακια λόγω θέματος , θα διορθωθούν , αλλά να ξέρεις οτι στη Μiui αν έχουμε ανωμαλίες θεμάτων , πάμε ρυθμίσεις/εφαρμογες/ πάμε στην εφαρμογή που θέλουμε και επιλέγουμε το compatibility mode off , η on ...

Mετα θα'ναι οκ το θέμα και θα βγαίνει σωστα

Επίσης έχω και αναβάθμιση και με βλέπω να πηγαίνω στο HTC Desire 300 η στο blade V , θα δω το desire απο κοντά και αν μου κανει το μέγεθος θα πάω εκεί ,καθώς θα υπαρχει στα σίγουρα και αρκετή υποστήριξη στο xda

Το κακό με τα νέα τηλ.. είναι οτι ξεκλειδωνεις το bootloader μέσω εταιρίας και χάνεις εγγύηση , θα περιμένω να δω αν βγει τίποτα χωρίς να χανεται εγγύηση και θα δω τι θα κάνω.

Edited by gkalen