Pikachukaki Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 ξαναβαλε την 512. Στην 540 η huawei εχει κλειδωσει τον φακελο image απο την pink screen και δεν μπορεις να κανεις ροοτ ουτε να περασεις cwm χμ...αν εχουμε καποιο quide το πως θα το κανω αυτο ακριβος??ειμαι νεος ακομα και δεν τα πιανω με τη μια...ειμαι στην 540 με το απλο recovery (oxi CMW)!!οπως εβαλα την 540?dload στην sd wipe data/cache και restart για να κανει update?? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 (edited) χμ...αν εχουμε καποιο quide το πως θα το κανω αυτο ακριβος??ειμαι νεος ακομα και δεν τα πιανω με τη μια...ειμαι στην 540 με το απλο recovery (oxi CMW)!!οπως εβαλα την 540?dload στην sd wipe data/cache και restart για να κανει update?? Αν δεν την εχεις την κατεβαζεις απο εδω φτιαχνεις φακελο dload στην sd και βαζεις μεσα το UPDATE.APP απο το step1 και το UPDATE_g.APP (το μετονομαζεις ετσι) απο το step2. Σβησε το κινητο και κρατωντας πατημενα τα δυο πληκτρα εντασης πατα το πληκτρο ενεργοποιησης. Θα αναψει για λιγα δευτερολεπτα η οθονη με μια μπαρα και θα ξανασβησει. Αφου σβησει ξανα πατας μονο το πληκτρο ενεργοποιησης και συνεχιζει το update για 2-3 λεπτα. Οταν τελειωσει αναβεις το κινητο και εισαι ετοιμος. Edit: H V100R001C00B540G001 ειναι η καλυτερη rom για το Χ5pro αυτη την στιγμη για οποιον θελει το κινητο σε stock κατασταση αλλα οσοι θελετε να κανετε root η να περασετε custom recovery μην την περνατε γιατι ειναι κλειδωμενη. Edited January 29, 2012 by Sofoklas Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Αν δεν την εχεις την κατεβαζεις απο εδω φτιαχνεις φακελο dload στην sd και βαζεις μεσα το UPDATE.APP απο το step1 και το UPDATE_g.APP (το μετονομαζεις ετσι) απο το step2. Σβησε το κινητο και κρατωντας πατημενα τα δυο πληκτρα εντασης πατα το πληκτρο ενεργοποιησης. Θα αναψει για λιγα δευτερολεπτα η οθονη με μια μπαρα και θα ξανασβησει. Αφου σβησει ξανα πατας μονο το πληκτρο ενεργοποιησης και συνεχιζει το update για 2-3 λεπτα. Οταν τελειωσει αναβεις το κινητο και εισαι ετοιμος. Χωρις wipe χωρις τπτ??ετσι χημα το φακελο στην Sd kai restart το κινητο??να μην μπω recovery να κανω wipe? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Χωρις wipe χωρις τπτ??ετσι χημα το φακελο στην Sd kai restart το κινητο??να μην μπω recovery να κανω wipe? Δεν χρειαζεται, ειναι firmware update. Οταν αλλαζεις μονο την rom χρειαζεται και παλι οχι παντα. Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 (edited) Δεν χρειαζεται, ειναι firmware update. Οταν αλλαζεις μονο την rom χρειαζεται και παλι οχι παντα. ok τοτε...ο θεος μαζι μας..ελπιζω να μην φαω παλι bootloop σαν χτες!! :) Update failed!!Τι μπορει να εκανα λαθος? Edited January 29, 2012 by Pikachukaki Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Κοιτα αν εχεις μετονομασει σωστα το αρχειο απο το step2. Τα βαζεις και τα δυο μαζι στο φακελο dload. Ξαναπροσπαθησε και αν αποτυχει παλι δοκιμασε να βαλεις το φακελο στην εσωτερικη sd και να βγαλεις τελειως την εξωτερικη sd μηπως εχει καποιο προβλημα Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Κοιτα αν εχεις μετονομασει σωστα το αρχειο απο το step2. Τα βαζεις και τα δυο μαζι στο φακελο dload. Ξαναπροσπαθησε και αν αποτυχει παλι δοκιμασε να βαλεις το φακελο στην εσωτερικη sd και να βγαλεις τελειως την εξωτερικη sd μηπως εχει καποιο προβλημα To δοκιμασα 2 φορες μαλλον πρεπει να τραβηξω κανα φορματ την καρτα μπας και στρωσει...να μην το δοκιμασω μεσα απο τα settings update from sd? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 To δοκιμασα 2 φορες μαλλον πρεπει να τραβηξω κανα φορματ την καρτα μπας και στρωσει...να μην το δοκιμασω μεσα απο τα settings update from sd? ναι δοκιμασε και απο τις ρυθμισεις. Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 (edited) ναι δοκιμασε και απο τις ρυθμισεις. οκ Θα δω μια τωρα το περναω στην εσωτερικη και αν δεν γινει θα δοκιμασω και απο τα settings!?Να σε ρωτησω και εσυ αυτο το κιν εχεις? Ok τελιωσε αν και ανχοθηκα λιγο γτ εκανε κατι restart και λεω παλι φαγαμε bootloop!!οταν τελιωσει βαζω recovery.img και boot.img για root και ειμαι κομπλε? Edited January 30, 2012 by Pikachukaki Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 (edited) οκ Θα δω μια τωρα το περναω στην εσωτερικη και αν δεν γινει θα δοκιμασω και απο τα settings!?Να σε ρωτησω και εσυ αυτο το κιν εχεις? Ok τελιωσε αν και ανχοθηκα λιγο γτ εκανε κατι restart και λεω παλι φαγαμε bootloop!!οταν τελιωσει βαζω recovery.img και boot.img για root και ειμαι κομπλε? καταρχας σβησε το φακελο dload γιατι οταν προσπαθησεις να μπεις σε pink screen θα ξαναπερασει το update Βαλε cwm recovery και μετα σου προτεινω να περασεις αυτη τη ρομ http://www.4shared.com/zip/0B9HvW51/u8800pro-gingerbread-v4.html? Ειναι η Β540 που δεν εχει τα bug της 512 θα εισαι root θα μπορεις να κανεις overclock και θα λειτουργει και το ραδιοφωνο Edited January 30, 2012 by Sofoklas Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 καταρχας σβησε το φακελο dload γιατι οταν προσπαθησεις να μπεις σε pink screen θα ξαναπερασει το update Βαλε cwm recovery και μετα σου προτεινω να περασεις αυτη τη ρομ http://www.4shared.com/zip/0B9HvW51/u8800pro-gingerbread-v4.html? Ειναι η Β540 που δεν εχει τα bug της 512 θα εισαι root θα μπορεις να κανεις overclock και θα λειτουργει και το ραδιοφωνο Την εχω δει αυτη...αλλα επειδει ειδα χυμα αρχεια δεν ηξερα πως να την βαλω..πως μπαινει αν ειναι να την περασω μια και μια πριν αρχισω παλι τα customize!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Την εχω δει αυτη...αλλα επειδει ειδα χυμα αρχεια δεν ηξερα πως να την βαλω..πως μπαινει αν ειναι να την περασω μια και μια πριν αρχισω παλι τα customize!! αντιγραφεις το αρχειο zip στην καρτα και απο το recovery αφου κανεις wipe cache και data πηγαινεις εκει που λεει: install zip from sdcard - choose zip from sdcard και επιλεγεις το αρχειο που αντεγραψες... Reboot και εισαι ετοιμος. Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 (edited) αντιγραφεις το αρχειο zip στην καρτα και απο το recovery αφου κανεις wipe cache και data πηγαινεις εκει που λεει: install zip from sdcard - choose zip from sdcard και επιλεγεις το αρχειο που αντεγραψες... Reboot και εισαι ετοιμος. AA το zip χημαδιο...τελικα το wipe δεν το γλυτωσαμε!! :Ρ Ας το δοκιμασουμε και αυτο!!! 2 μερες android user τη τραβαω!! Στο install zip from sdcard βλεπει την εσωτερικη μονο... Android-LOST.DIR-baidu!!! Τι κανουμε τωρα? Edited January 30, 2012 by Pikachukaki Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 AA το zip χημαδιο...τελικα το wipe δεν το γλυτωσαμε!! :Ρ Ας το δοκιμασουμε και αυτο!!! 2 μερες android user τη τραβαω!! Στο install zip from sdcard βλεπει την εσωτερικη μονο... Android-LOST.DIR-baidu!!! Τι κανουμε τωρα? Ειναι bug της Β512 αυτο. Βαλε το zip στην εσωτερικη. Με την 540 λυνεται αυτο το προβλημα Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Ειναι bug της Β512 αυτο. Βαλε το zip στην εσωτερικη. Με την 540 λυνεται αυτο το προβλημα Μαρεσει η stable φαση σε αυτα τα rom! :P για να δουμε τωρα Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Μαρεσει η stable φαση σε αυτα τα rom! :P για να δουμε τωρα Βασικα οτι μπορουσε να παει στραβα σημερα, πηγε στραβα... Δεν σε θελει :p Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 (edited) Βασικα οτι μπορουσε να παει στραβα σημερα, πηγε στραβα... Δεν σε θελει :p χαααχ...και τωρα ειτε το πιστευεις ειτε οχι δεν εβλεπε τη καρτα και δεν έμπαινε σε usb!!axxaxa!! Ok ολα good..εχει και superuser...δεν εχει ουτε και αυτο ελληνικα στο πληκτρολογιο..κανενα τροπο και για αυτο και τελιωσαμε...στην ICS τωρα!! :Ρ 2)Δεν μπορω να βαλω το gmail μου στα accounts..αν πατησω add account λεει για ενα exchange account Και θελει domain! Edited January 30, 2012 by Pikachukaki Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 χαααχ...και τωρα ειτε το πιστευεις ειτε οχι δεν εβλεπε τη καρτα και δεν έμπαινε σε usb!!axxaxa!! Ok ολα good..εχει και superuser...δεν εχει ουτε και αυτο ελληνικα στο πληκτρολογιο..κανενα τροπο και για αυτο και τελιωσαμε...στην ICS τωρα!! :Ρ 2)Δεν μπορω να βαλω το gmail μου στα accounts..αν πατησω add account λεει για ενα exchange account Και θελει domain! Πληκτρολογιο θα βρεις στο market. Χμ.. μαλλον πρεπει να περασεις και τα Gapps Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Πληκτρολογιο θα βρεις στο market. Χμ.. μαλλον πρεπει να περασεις και τα Gapps Θα αυτοπυρποληθώ!!χααχχα αυτα τη ειναι τωρα και πως περνιούνται? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Θα αυτοπυρποληθώ!!χααχχα αυτα τη ειναι τωρα και πως περνιούνται? οπως και η ρομ. χυμα το zip στην καρτα και απο recovery. ειναι καμια 10ρια εφαρμογες της google, gmail κλπ Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 (edited) οπως και η ρομ. χυμα το zip στην καρτα και απο recovery. ειναι καμια 10ρια εφαρμογες της google, gmail κλπ Καλα το φανταστηκα..τωρα εχει φαει ενα σκαλωμα με την καρτα την βλεπει αδεια και οταν παταω να την κανει φορματ λεει οτι κανει και δεν κανει τπτ στην τελικη!Την εκανα format και απο το CWM!! Ok ολα καλα...λογικα παντα....τωρα μενει το προβλημα της καρτας για να τη βαλω τωρα να δουμε τη παιζει! Edited January 30, 2012 by Pikachukaki Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Καλα το φανταστηκα..τωρα εχει φαει ενα σκαλωμα με την καρτα την βλεπει αδεια και οταν παταω να την κανει φορματ λεει οτι κανει και δεν κανει τπτ στην τελικη!Την εκανα format και απο το CWM!! πω. πω, τι γινεται ρε παιδες,,,,ειχα παει για ποτακι μετα τη δουλεια ,,,,,ανοιγω τωρα και διαβαζω ολα αυτα,,,,,,μπραβο ρε παιδες ,καλη συνεργασια,,σοφοκλα μπραβο που βοηθας,,, ωραια,,,,,, ρε συ, τοσο νεος (2 ΜΕΡΕΣ) και μπλεκεις ετσι κατευθειαν,,,,,χαρα στο κουραγιο σου ρε συ,,μπραβο,,,,,εγω οταν ξεκινησα με το android διαβαζα 3 μηνες μεχρι να ξεκινησω να κανω ροοτ και τετοια,,,,,,αλλα (χτυπα ξυλο) ποτε δεν επαθε το κινητο μου τιποτα... Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 πω. πω, τι γινεται ρε παιδες,,,,ειχα παει για ποτακι μετα τη δουλεια ,,,,,ανοιγω τωρα και διαβαζω ολα αυτα,,,,,,μπραβο ρε παιδες ,καλη συνεργασια,,σοφοκλα μπραβο που βοηθας,,, ωραια,,,,,, ρε συ, τοσο νεος (2 ΜΕΡΕΣ) και μπλεκεις ετσι κατευθειαν,,,,,χαρα στο κουραγιο σου ρε συ,,μπραβο,,,,,εγω οταν ξεκινησα με το android διαβαζα 3 μηνες μεχρι να ξεκινησω να κανω ροοτ και τετοια,,,,,,αλλα (χτυπα ξυλο) ποτε δεν επαθε το κινητο μου τιποτα... Εχω λιωσει το κορμι μου ηδη 3 χρονια με το iphone οποτε πανω κατω περνω γραμμη τη παιζει..η καρτα ειναι dead...την εβαλα και στο laptop του πατερα μου που εχει card reader παω να την κανω φορματ και λεει οτι τα windows δεν μπορεσαν να κανουν διαμόρφωση τη καρτα!Τη κανουμε? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 (edited) Εχω λιωσει το κορμι μου ηδη 3 χρονια με το iphone οποτε πανω κατω περνω γραμμη τη παιζει..η καρτα ειναι dead...την εβαλα και στο laptop του πατερα μου που εχει card reader παω να την κανω φορματ και λεει οτι τα windows δεν μπορεσαν να κανουν διαμόρφωση τη καρτα!Τη κανουμε? α,παλι καλα,,τωρα με android,, μολις το καταλαβεις κιολας καλυτερα,,,,θα δεις οτι ειναι καλυτερα και οικονομικοτερα,,,,,, μαλλον πρεπει να δοκιμασεις αλλη καρτα ,,,,αλλιως ,εφοσον διαβαζει την εσωτερικη,δεν ειναι κακο να κανεις τωρα ενα backup,οπως ειναι αυτη τη στιγμη το τηλ. και αποθηκευσε το στο pc σου,,,,,και μετα συνεχιζεις να κανεις κι αλλα ,,,,,,,,,,,το σιγουρο ειναι οτι πρεπει να δοκιμασεις κι αλλη καρτα για το backup,,,,,παμε στο recovery,,backup and restore,, και επιλεγουμε, backup,,,θα κανει 5 λεπτακια Edited January 30, 2012 by gkalen Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 α,παλι καλα,,τωρα με android,, μολις το καταλαβεις κιολας καλυτερα,,,,θα δεις οτι ειναι καλυτερα και οικονομικοτερα,,,,,, μαλλον πρεπει να δοκιμασεις αλλη καρτα ,,,,αλλιως ,εφοσον διαβαζει την εσωτερικη,δεν ειναι κακο να κανεις τωρα ενα backup,οπως ειναι αυτη τη στιγμη το τηλ. και αποθηκευσε το στο pc σου,,,,,και μετα συνεχιζεις να κανεις κι αλλα ,,,,,,,,,,,το σιγουρο ειναι οτι πρεπει να δοκιμασεις κι αλλη καρτα Γιαυτο το γυρισα στα android...εχω το ipad που εκει αξιζει το ios και με 200ευρουλακια πηρα το huawei..γουσταρω και τα widget Που δεν ειχε το iphone! :P Μαλλον ετσι το κοβω και εγω αλλα ρε ****το μαζι με το κιν τη πηρα πως να πεθανε ετσι ευκολα?? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts