Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 11,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Pikachukaki

1342

• akalos

1502

• gkalen

2252

• tzivas31

755

Top Posters In This Topic

και το πληκτρολογιο δουλευει απλα ολοι διαβαζουν το τελευταιο post μονο και δεν παιρνουν γραμμη τι γινεται..Θα την εβαζα και τωρα αλλα πλεον δεν βαζω rom που ειναι ''εν εξελιξη'' μολις την τελειωσουν θα την βαλω,2013 με gingerbread παει πολυ..!

αντε καλε:τι περιμενεις; p

να σου πω οτι ψηνομαι και εγω....

Δεν αισθανομαι οτι θα σας βγαλει καπου αυτος ο δρομος! Μακαρι κι ευχομαι να 'ναι στρωτος (smooth), χωρις βραδυποριες (lags), χωρις κοριους (bugs) και χωρις στράγκισμα της ενέργειάς σας (battery drain) :worry:

Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

gkalen μια ερωτηση μονο ποια official gb προτεινεις για χαλι στη stallion?b512, b572 ή καποια άλλη?

τελωσπαντων περναω τη β572 και απο μεθαυριο ξεκιναω εντυπωσεις αφου μια μερα το λιωσω

Υ.Γ τελικα ειχες δικιο με αλλαγη σε στοκ recovery κανει update σαν βουτυρο χωρις κανενα update failed και με την μπαταρια μεσα

σβηνω τους αλλους τροπους απο τον οδηγο και αφηνω τον δικο σου δεν υπαρχει λογος να παιδευεται κανεις με τους αλλους εισαι μεγαλος μαστορας ρε γκαλεν μας εχεις φτιαξει τρελα με το κινητο!!!

λοιπον την περασα και εχω προς το παρον να πω wifi ok camera ok επαφες οκ τωρα για internet browser θα προτεινα αντι για dolphin ton boat καλος ο dolphin δεν λεω αλλα πολυ βαρυς και με αρκετα κολληματα τον τελευταιο καιρο απο οσο διαβαζω τελος μια αλλη ερωτηση μου ειναι τα beats audio λειτουργουν απο μονα τους ή θελουν καποια εξτρα ρυθμιση απο εμας?

θα ξαναεπανελθω με καθε νεοτερη σκεψη γνωμη ή προταση

Edited by tzivas31

Δεν αισθανομαι οτι θα σας βγαλει καπου αυτος ο δρομος! Μακαρι κι ευχομαι να 'ναι στρωτος (smooth), χωρις βραδυποριες (lags), χωρις κοριους (bugs) και χωρις στράγκισμα της ενέργειάς σας (battery drain) :worry:

android λεγεται o δρομος που περιγραφεις,αναμενομενα ολα αυτα

το θεμα ειναι οτι πρεπει να παω σε ics κτλ,κατι θα με χαλασει παλι και θα ξαναγυρισω σε gb,διαδικασια που με φρεναρει αποτομα(χωρις abs)

εαν ηταν να φλασαρω οπως ειμαι τωρα,θα το ειχα κανει ηδη.

τις τρεις φουσκαλες..!

αργουν;;

Edited by akalos

λοιπον την περασα και εχω προς το παρον να πω wifi ok camera ok επαφες οκ τωρα για internet browser θα προτεινα αντι για dolphin ton boat καλος ο dolphin δεν λεω αλλα πολυ βαρυς και με αρκετα κολληματα τον τελευταιο καιρο απο οσο διαβαζω τελος μια αλλη ερωτηση μου ειναι τα beats audio λειτουργουν απο μονα τους ή θελουν καποια εξτρα ρυθμιση απο εμας?

θα ξαναεπανελθω με καθε νεοτερη σκεψη γνωμη ή προταση

Ολα ειναι τζαμι τωρα, την ετοιμαζω κομπλε με theming για ν'ανεβει και στο xda.

Τα beats τα φτιαχνεις μονος σου , οπως θες , εχει αρκετες επιλογες και μπορεις να φτιαξεις και τον δικο σου ηχο ( custom).

Η ρομ πλεον ειναι ετοιμη για ολες τις χρησεις , κατι μικροαλλαγες μονο και θα ποσταρω μολις την εχω ετοιμη ,.

Χθες εφτιαξα και τα power widgets ( τωρα βαζω οτι θελω σαν εικονιδιο ). ,

Ολα ειναι τζαμι τωρα, την ετοιμαζω κομπλε με theming για ν'ανεβει και στο xda.

Τα beats τα φτιαχνεις μονος σου , οπως θες , εχει αρκετες επιλογες και μπορεις να φτιαξεις και τον δικο σου ηχο ( custom).

Η ρομ πλεον ειναι ετοιμη για ολες τις χρησεις , κατι μικροαλλαγες μονο και θα ποσταρω μολις την εχω ετοιμη ,.

Χθες εφτιαξα και τα power widgets ( τωρα βαζω οτι θελω σαν εικονιδιο ). ,

Λοιπον προς το παρον βλεπω και τα παιχνιδια δεν εχουν κολληματα οπως σε horsemageddon βεβαια ειναι ακομα νωρις θα δειξει.

Αυριο θα τεσταρω και gps kai handsfree και θα ενημερωσω.

Τα beats audio ειδα εχουν μόνο επιλογες για disable δηλαδη τωρα ειναι ενεργα και δουλευουν?αν εχεις καποιες συγκεκριμενες ρυθμισεις για τα beats audio που να τα βελτιστοποιουν κατα το καλυτερο δυνατο κατα τη γνωμη σου πες μας και κανουμε μετα και δικα μας πειραματα απο μονοι.

Με τα widgets μόνο ειδα τα ειχα περασει και μετα απο λιγη ωρα εκανε οτι δεν τα εβλεπε αν και δεν ειχα κανει ουτε reboot ουτε τιποτα αλλα τα εσβησα τα ξαναπερασα και απο τοτε δεν ξαναεκανε κανενα θεμα.

Για ποσοστο μπαταριας πάντως θα προτιμούσα το παλιο κλασικο μεσα σε κυκλο απο φωτακια με το ποσοστο της μπαταριας

Πάντως μεσα στο σαββατοκυριακο θα το λιωσω οσο μπορω για να δωσω μια οσο καλυτερη εικόνα πάντως προς το παρον απο οσα εχω δει για εμενα ειναι πολυ λειτουργικο και αξιοπιστο για καθημερινη χρήση.

Να κανω μια ασχετη ερωτηση αλλα και σχετικη επισης. Υπαρχουν μηπως καινουργιοι drivers για adreno 205 που κατεχει η συσκευη μας;; Διοτι βλεπω σε αλλα Roms (MIUI, ICS κλπ κλπ) που λενε updated GPU drivers, μηπως υπαρχει τπτ καινουργιο σε εκδοση GB που ειμαστε εμεις; Πιθανον να υπαρχουν και να αναβαθμιζουν αρκετα τις επιδοσεις του κινητου σε 3D. Gkalen ειμαι με KALO ακομα οταν τελειωσεις την Stallion σε φαση που θα θελει μονο zips για μικρα updates θα την περασω να σου πω εντυπωσεις! :p

Τις προαλλες επειδη ηθελα να αλλαξω τον dolphin (λογω του οτι ειναι βαρυς και λογω του οτι τις μισες φορες που του κανεις minimize κλεινει εντελως και χανεις την σελιδα που ησουν) και δοκιμασα σχεδον ολους τους browsers γνωστους και αγνωστους,γυρισα παλι στον dolphin.Oλοι εχουν θεματα πιο σοβαρα.Αλλος δεν εμφανιζει καλα τα flash,αλλος δεν εχει αυτοματη μορφοποιηση της σελιδας,αλλος lagαρει,αλλος ειναι δυσχρηστος.Δεν βρηκα ουτε εναν που να τα χει ολα.Οι browsers για κινητα για μενα εχουν δουλεια ακομα για να φτασουν σε επιπεδα desktop και ο dolphin ειναι ο καλυτερος προς το παρον αν και θα τον αλλαζα με τη μια αν εβρισκα κατι καλυτερο.Ισως ο opera με το νεο engine μολις φυγει απο beta

Να κανω μια ασχετη ερωτηση αλλα και σχετικη επισης. Υπαρχουν μηπως καινουργιοι drivers για adreno 205 που κατεχει η συσκευη μας;; Διοτι βλεπω σε αλλα Roms (MIUI, ICS κλπ κλπ) που λενε updated GPU drivers, μηπως υπαρχει τπτ καινουργιο σε εκδοση GB που ειμαστε εμεις; Πιθανον να υπαρχουν και να αναβαθμιζουν αρκετα τις επιδοσεις του κινητου σε 3D. Gkalen ειμαι με KALO ακομα οταν τελειωσεις την Stallion σε φαση που θα θελει μονο zips για μικρα updates θα την περασω να σου πω εντυπωσεις! :p

και που εχουν καινουργια drivers καμια διαφορα δεν εχω δει.Αν εισαι ευχαριστημενος με kalo μεινε εκει,δεν υπαρχει κατι καλυτερο πιστευω σε performance

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

Τις προαλλες επειδη ηθελα να αλλαξω τον dolphin (λογω του οτι ειναι βαρυς και λογω του οτι τις μισες φορες που του κανεις minimize κλεινει εντελως και χανεις την σελιδα που ησουν) και δοκιμασα σχεδον ολους τους browsers γνωστους και αγνωστους,γυρισα παλι στον dolphin.Oλοι εχουν θεματα πιο σοβαρα.Αλλος δεν εμφανιζει καλα τα flash,αλλος δεν εχει αυτοματη μορφοποιηση της σελιδας,αλλος lagαρει,αλλος ειναι δυσχρηστος.Δεν βρηκα ουτε εναν που να τα χει ολα.Οι browsers για κινητα για μενα εχουν δουλεια ακομα για να φτασουν σε επιπεδα desktop και ο dolphin ειναι ο καλυτερος προς το παρον αν και θα τον αλλαζα με τη μια αν εβρισκα κατι καλυτερο.Ισως ο opera με το νεο engine μολις φυγει απο beta

δοκιμασε τον boat πολυ ελαφρυς και γρηγορος εγω πλεον δεν χρησιμοποιω αλλον στο κινητο επισης καλοι γρηγοροι και ελαφριοι ειναι και o maxthon και ο puffin μην κολλατε μονο στα μεγαλα ονοματα και κοιτατε chrome,mozilla,dolphin,opera

δοκιμασε τον boat πολυ ελαφρυς και γρηγορος εγω πλεον δεν χρησιμοποιω αλλον στο κινητο επισης καλοι γρηγοροι και ελαφριοι ειναι και o maxthon και ο puffin μην κολλατε μονο στα μεγαλα ονοματα και κοιτατε chrome,mozilla,dolphin,opera

τους δοκιμασα ολους αυτους που λες.Ο boat εχει προοπτικες αλλα δεν ειναι ακομα εκει..

@gerodaskalos

Δοκιμααε την The Stallion, καμμια σχεση με τη V4.

@για τους υπολοιπους

Μαλλον ξεχνατε οτι εχουμε τηλ..με 1g επεξεργαστη.

Μιλατε για zeam launcher για ελαφρια πληκτρολογια για ελαφρυ browser κ.λ.π.

Αν ειναι να βαλω zeam , τι να το κανω το τηλ.. μαλλον εχετε μπερδεψει το τηλ.. μας με vodafone joy.

Δεν θελω ακομα να μιλησω για την κοροιδια των port που γινονται στο τηλ.. μας .

Σε λιγο καιρο θα σας πω καποια πραγματακια .

Edited by gkalen

Μαλλον ξεχνατε οτι εχουμε τηλ..με 1g επεξεργαστη.

Μιλατε για zeam launcher για ελαφρια πληκτρολογια για ελαφρυ browser κ.λ.π.

Αν ειναι να βαλω zeam , τι να το κανω το τηλ.. μαλλον εχετε μπερδεψει το τηλ.. μας με vodafone joy.

Το 1ghz και η 512 μνημη δεν ειναι πλεον αρκετα,ολα τα καινουργια apps ζητανε πιο πολυ πραμα πλεον με καθε αναβαθμιση,οπως γινοταν παντα και με καθε καινουργια version προγραμματος για pc.Μη μιλησω για τα καινουργια games!

Πλεον για να τρεχουμε ενα αξιοπρεπες rom με user interface 2013 και οχι 2011 πρεπει να ειμαστε πολυ μετρημενοι με τα υπολοιπα apps.Ολα ζητανε μνημη και εμεις ΔΕΝ εχουμε αρκετη!Εκτος αν εχεις 20-50 εφαρμογες μεσα.Εγω πχ που θελω να το απολαμβανω το android με τα τοσα που προσφερει απο apps εχω παντα 100-150 apps μεσα.Ε,οσο και να κλεινεις προγραμματα,μερικα που πρεπει να ειναι συνεχεια ανοιχτα οπως viber κλπ τρωνε κι αυτα μνημη.

Οταν μετα θες να ανοιξεις εναν browser πχ θα δουλεψει καλυτερα αν καιει 10mb απο το να καιει 30.Γι αυτο λεμε για light browsers και λοιπα.Και που να πας σε miui..Η φιλεναδα θελει λογιστη για να την βγαζεις!

Τα'χεις μπερδεψει λιγο.

Βαλε Horse και ασε και τις 150 εφαρμογες σου ανοιχτες και αν εχεις προβλημα παρε με τηλ...

Το πρωτο σου android ειναι ??

Τα'χεις μπερδεψει λιγο.

Βαλε Horse και ασε και τις 150 εφαρμογες σου ανοιχτες και αν εχεις προβλημα παρε με τηλ...

Το πρωτο σου android ειναι ??

Καλα και με Kalo κανενα προβλημα δεν ειχα.Το θεμα ειναι οτι το interface της gb παλιωσε για μενα,παει.. (με εξαιρεση την miui που ειναι 5 χρονια μπροστα).Αλλα ειτε σε miui πας ειτε σε ics,jb θες μνημη απλα πραγματα.

Καλα και με Kalo κανενα προβλημα δεν ειχα.Το θεμα ειναι οτι το interface της gb παλιωσε για μενα,παει.. (με εξαιρεση την miui που ειναι 5 χρονια μπροστα).Αλλα ειτε σε miui πας ειτε σε ics,jb θες μνημη απλα πραγματα.

Επετρεψε μου να ξερω και για kalo και για Horse .

Στην πραγματικοτητα δεν εχουμε ελειψη μνημης , αλλα developer.

Στο κερνελ ειναι τα προβληματα ( ακομα και στα widgets ) , πουθενα αλλου .

Επετρεψε μου να ξερω και για kalo και για Horse .

Στην πραγματικοτητα δεν εχουμε ελειψη μνημης , αλλα developer.

Τις εχω δοκιμασει σχεδον ολες και μιλαω παντα μονο για rom με σωστο kernel και χωρις bugs,τα πραγματα στην ουσια ειναι πολυ απλα γιατι και το android ενα απλο λειτουργικο ειναι και μαλιστα πολυ πιο απλο απο windows.

Δες το ετσι: Froyo:windows 98 Gingerbread:windows xp ics:windows 7.Oσο εκσυγχρονιζεται το λειτουργικο και το user interface γινεται πιο εκλεπτυσμενο,οι απαιτησεις σε μνημη αυξανονται.Δεν μπορουν τα windows xp να τρεχουν το ιδιο καλα με 512mb μνημη με τα windows 7.Ειναι καθαρα θεμα μνημης εφοσων η rom δεν εχει προβληματα.

Kalo για παραδειγμα που εχει minimal ui και λιγη καταναλωση απο services και λοιπα λογω gingerbread σου αφηνει τοση μνημη ελευθερη.Η miui που ειναι το ui της τοσο εκλεπτυσμενο και με πιο απαιτητικα services απο πισω δεν σου αφηνει πολυ μνημη.Απλο.

Εχουμε 512mb απο τα οποια τα 300-350 πανω κατω τα θελει το συστημα σε miui,ics και λοιπα (αφου βαλεις τις εφαρμογες σου) Τι να πρωτοκανεις με τα υπολοιπα ελευθερα mb?!

Η βαζεις μια συγχρονη rom και κανεις οικονομια στην μνημη η βαζεις gingerbread του 2011 και δεν εχεις προβλημα.Ειναι καθαρα θεμα επιλογης του καθενος,εγω προτιμω πλεον μια συγχρονη ρομ,την απλη την gingerbread την βαρεθηκα,ενα χρονο με kalo ημουν.Καλη ειναι η gb αλλα οι αλλες εχουν πολυ περισσοτερα να προσφερουν και απο ομορφια και απο λειτουργιες.

Αυριο λεω να φλασαρω την jb του Rittik φαινεται να μην εχει θεματα

Edited by azuli

ισως να ειναι οπως τα λες τα πραγματα επανω στο android .

εγω ομως ξερω οτι το android δεν εχει σχεση με αυτο που περιεγραψες.

το οτι μπορει καποιος να ειναι με froyo , gb , ics , baseband δεν σημαινει τιποτα.

αν ειχαμε developers θα μπορουσαμε να ειχαμε miui, cm7 κ.λ.π , σε οποιοδηποτε baseband.

το οτι δεν εχουμε devs , δεν σημαινει οτι οποιος ειχε froyo δεν θα μπορουσε να εχει miui και cm7 , δεν εχουμε devs και γι'αυτο δεν εχουμε τιποτα , σε αλλα τηλ.. παντως , ακομα και στο u8800 το απλο εχουν miui και τα παντα based σε froyo baseband.

το android λοιπον βασιζεται επανω στο developing , τοτηλ... μας ειχε ολες τις προδιαγραφες για να πεσουν devs επανω του και στη πραγματικοτητα μονο o geno εκανε οτι εκανε και τα παρατησε για αλλα.

ολοι οι υπολοιποι προσπαθουνε να κανουν κατι πανω στου geno τη δουλεια , χωρις κανεις να ειναι πραγματικα developer ( ρομ και κερνελς κ.λ.π. ).

αααααααααααααα.....γιασου......αρα android

και στα windows αμα δεν εχεις σωστους drivers την εχεις κατσει

και ποιος θα φτιαξει σωστο kernel εκτος της huawei?

@ azuli εχει kernel JB αυτην που σκεφτεσαι να βαλεις για το τηλεφωνο μας;;;

Edited by akalos

αααα...θα .....

UI μονο και χωρις προβληματα...δεν γινονται αυτα τα πραγματα

ετσι νομιζω τουλαχιστον

την ανεβασες καπου και δεν την βλεπω;

Edited by akalos

Oι εντυπωσεις μου απο τη stallion μετα απο 4 ημερες φορεσιάς :

To wifi λειτουργικο περα απο αυτο οχι καποια σημαντικη διαφορα αλλα δουλευει χωρις προβλημα

Λυθηκε το προβλημα με τις επαφες και το +30 για gb χαρις στη stallion

Μετά από 2 φορές φλασάρισμα της stallion όπως προτείνει και ο δημιουργος της gkalen δυστυχώς μετά απο 4 reboot διαπιστωσα οτι ακομα εχει θεμα και χανει τα widgets μικρο το κακο βεβαια γιατι εγω σπανια σβηνω το κινητο απλα ηθελα να το τεσταρω αν και για αυτο πιστευω ο μεγαλος μας μαστορας θα βρει συντομα τη λυση.

Tα beats audio που χρησιμοποίησα εγώ τουλάχιστον δεν είδα κάποια διαφορά ίσως κάποιος πιο ειδήμων από εμένα με τον ηχο να δει.

Τώρα στη camera ics plus ακομα και για εμενα με atmel οθόνη δουλευει αψογα στο αυτοματο και δεν χρειαζεται καν πλεον να παιζω με τις ρυθμισεις στις λαμπες πυρακτωσεως και φθορισμου ειτε μερα ειτε νυχτα για να μην μπλεδιάζουν οι φωτογραφιες κατι πολυ σημαντικο για μενα.

Τα παιχνιδια πριν ακομα και με τη horsemaggedon που ειναι πολυ αξιολογη ρομ οταν επαιζα asphalt 5 ή extreme roadtrip 2 μετα απο 20 λεπτα παιξιματος τα παιχνιδια τρωγανε σκαλωμα και η εικονα πηγαινε καρε-καρε κατι πολυ σπαστικο για εμενα και οποιονδηποτε αλλο gamer τωρα με stallion κανενα κολλημα και μετα απο 2 συνεχομενες ώρες παιξίματος!!!!

Και τελός για το gps εδώ είναι που εμεινα λαλακας θα σας πω μόνο αυτο

1)κατεβαζω κουρτινακι και ενεργοποιω gps

2)ανεβαζω κουρτινακι και παταω τη συντομευση να ανοιξει το sygic 12.2.2

3)ανοιγει το sygic και χωρις καθολου υπερβολες ρε παιδια και χρονομετρημενα σε 5 δευτερολεπτα αφου ανοιξει το sygic εχει δωσει στιγμα και την ταχυτητα που κινουμαι

Δοκιμασμενο το gps σε ανατολικη και δυτικη θεσσαλονικη και στην εδεσσα. Το δοκιμασα και μεσα στο σπιτι εκει πηρε γυρω στα 30 δευτερολεπτα να δωσει στίγμα. Ολα αυτα μονο με το gps χωρις ενισχυση απο ασυρματα δικτυα.

Οποτε σε γενικες γραμμες ειναι μια μαματη ρομ για το κινητο μας με μονο μειον το οτι χανονται τα widgets μετα απο reboot.

Υ.Γ. : Gkalen δεν ξερω τα δικα σου δεδομενα αλλα η stallion ειναι πολυ πιο δυνατη απο horse για μενα προσωπικα σύμφωνα με τα δικα μου δεδομενα και ας μην εχει tvout κατι που εξαλλου σπανια χρησιμοποιησα οσο φορουσα την horse

Για όσους θελουν να τη δοκιμάσουν ειναι το τελευταιο λινκ στην υπογραφη μου επίσης εχω και οδηγο απο froyo to gb και φλασαρισμα ρομ στο πρωτο λινκ της υπογραφης μου

Edited by tzivas31