Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

gkalen καλησπερα.ενδιαφερομαι κι εγω να βαλω την stallion v5.εχω εγκαταστησει την horse και θελω να σου απαριθμησω τα βηματα που πρεπει να κανω για να την περασω.

1)εγκατασταση σε version froyo 2.2.2

2) εγκατασταση σε 2.3.5

3)εγκατασταση stallion v5

εαν κανω καπου λαθος σε παρακαλω να με διορθωσεις σε καποιο post

• Απαντήσεις 11,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Pikachukaki

1342

• akalos

1502

• gkalen

2252

• tzivas31

755

Top Posters In This Topic

gkalen καλησπερα.ενδιαφερομαι κι εγω να βαλω την stallion v5.εχω εγκαταστησει την horse και θελω να σου απαριθμησω τα βηματα που πρεπει να κανω για να την περασω.

1)εγκατασταση σε version froyo 2.2.2

2) εγκατασταση σε 2.3.5

3)εγκατασταση stallion v5

εαν κανω καπου λαθος σε παρακαλω να με διορθωσεις σε καποιο post

Οχι ετσι ...

Επανεφερε το στοκ recovery.img και διωξε το recovery 5.0.2.7

Mετα περνας κατευθειαν official 2.3 .

Ξαναλαζεις recovery μεσω ροζ οθονης και φλασαρεις οτι ρομ 2.3 υπαρχει.

Οδηγιες εχω σελ. 506

Ωραια , το λινκ που σου δωσε ο ακαλος τα εχει ολα .

Edited by gkalen

Θα σβησουν μονα τους ολα.

Φλασαρε μια φορα το ρομ που ανεβασα το βραδυ , μηπως και λυθει το θεμα σου .

Αν δεν λυθει τοτε ξεκινας απ'την αρχη .

Gkalen φλασαρα το ρομ και ολα δειχνουν να ειναι καλα....ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ;)

@azuli

Τελικα τα ιδια sk@t@ πειραζοντας το media_profiles της MIUI.

@Moihack

Κι εμενα το κανει αυτο που λες στο xda οταν μπουταρει η συσκευη.

Επισης, προσεξατε το fc της status bar οταν πχ εχεις μια ειδοποιηση και την διωχνεις κανοντας swipe αριστερα ή δεξια;

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

γιατι οταν παω να ανεβασω την ενταση του ηχειου,κατα την διαρκεια μιας κλησης,

η μπαρα δεν παει μεχρι το τερμα?επισης αυτο παρατηρω και στην μειωση

της εντασης.

μιλαω για την v5 που περασα χτες

Edited by gp_r5gt

@azuli

@Moihack

Επισης, προσεξατε το fc της status bar οταν πχ εχεις μια ειδοποιηση και την διωχνεις κανοντας swipe αριστερα ή δεξια;

δoκιμασε την lg camera,ειναι παντα η καλυτερη..!Δεν εχω ασχοληθει ακομα με την camera,αλλα δεν χρησιμοποιω ποτε την original του android,παντα camera pro και lg camera,καμια σχεση το αποτελεσμα με της original toυ android.To swipe στα Notifications δεν δουλευει αλλα ενταξει πρεπει να χουμε και κατι vα ζηλευουμε απο την Jelly! (ενταξει μαζι με αλλα 50 πραγματα!) Αυτο στο Boot αν εννοεις που μερικες φορες ειναι σα να μπουταρει ξανα μου το κανει και μενα καμια φορα αλλα δεν με απασχολει αφου μπουταρει κανονικα μετα.

To seeder εχει καταλαβει κανεις αν κανει τελικα δουλεια η αν ειναι placebo?Eγω νομιζω οτι φαινεται διαφορα μονο σε συσκευες που χρησιμοποιουν το hardware key για να βγαινουν απο τις εφαρμογες,αν κλεισεις την εφαρμογη κανονικα με το back button νομιζω οτι δεν εχει διαφορα.Θα δοκιμασω και το lagfix απο το market σημερα η αυριο να δω και μ αυτο τι παιζει

Edited by azuli

@azuli

@Moihack

Δοκίμασε την lg camera, το έχω γράψει στο xda. Τα media profiles όπως και τα libraries τα δοκίμσα κι εγώ αλλά δεν είδα αποτέλσμα. H lg camera δουλεύει χωρίς προβλήματα και στη Miui αλλά και στην Cm7 που δοκιμάζω παράλληλα.

Το πρόβλημα με το bootanimation συμβαίνει μόνο στη Miui, στην CM7 δεν έχει πρόβλημα, άρα είναι καθαρά πρόβλημα της Miui αυτό όπως και το πρόβλημα με το φωτισμό των capasitive πλήκτρων.

Δοκίμασε την lg camera, το έχω γράψει στο xda. Τα media profiles όπως και τα libraries τα δοκίμσα κι εγώ αλλά δεν είδα αποτέλσμα. H lg camera δουλεύει χωρίς προβλήματα και στη Miui αλλά και στην Cm7 που δοκιμάζω παράλληλα.

Το πρόβλημα με το bootanimation συμβαίνει μόνο στη Miui, στην CM7 δεν έχει πρόβλημα, άρα είναι καθαρά πρόβλημα της Miui αυτό όπως και το πρόβλημα με το φωτισμό των capasitive πλήκτρων.

εγω προσωπικα δεν θεωρω προβλημα το να αναβει και να σβηνει το logo της huawei 2-3 φορες ενω μπουταρει! (και μπουταρει γρηγορα κιολας!) Τα capacitive αναβουν κανονικα μολις σβησεις το Z90closeButtonLight script που εχει βαλει ο Sakura στον system/etc/init.d

@gkalen αν κανω delete τα kickasskernelizer και v6supercharger scripts απο τον Init.d και μετα θελησω να τα ξαναβαλω πρεπει να τα ξανακανω install με script manager η μπορω να ξαναβαλω αυτα που ειχα κανει delete με paste και σωστα permissions? Edited by azuli

@gkalen αν κανω delete τα kickasskernelizer και v6supercharger scripts απο τον Init.d και μετα θελησω να τα ξαναβαλω πρεπει να τα ξανακανω install με script manager η μπορω να ξαναβαλω αυτα που ειχα κανει delete με paste και σωστα permissions?

Αμα τα σβησεις θα κρεμασει το ρομ κατευθειαν γιατι κανουν δουλεια.

Για να τα σβησεις πρεπει να σβησεις και τα αρχεια που ειναι στο φακελο data ( θα τα καταλαβεις ).

Για να τα επαναφερεις , τα ξαναβαζεις στο data και στο init.d και ετοιμος.

Δεν θελει script manager αν δεν θες να δοκιμασεις αλλα minfree's , οποτε αφου θα αφησεις τα ιδια δεν θες script manager.

εγω προσωπικα δεν θεωρω προβλημα το να αναβει και να σβηνει το logo της huawei 2-3 φορες ενω μπουταρει! (και μπουταρει γρηγορα κιολας!) Τα capacitive αναβουν κανονικα μολις σβησεις το Z90closeButtonLight script που εχει βαλει ο Sakura στον system/etc/init.d

Αμα σβησεις το script τα capacitive αναβουν σε τερμα ενταση για παντα (εκτος αν ειναι κλειδωμενη η συσκευη εννοειται) που ειναι πολυ ενοχλητικο και καταναλωνουν και μπαταρια. Προσωπικα δε με ενοχλει καθολου που δεν αναβουν.

Μπουταρει γρηγορα και γουσταρω.

Το μονο κακο ειναι οτι μπηκα στον πειρασμο να την περασω ενω περιμενα να δοκιμασω την 5 του gkalen! Αλλη φορα τωρα :)

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αμα τα σβησεις θα κρεμασει το ρομ κατευθειαν γιατι κανουν δουλεια.

Για να τα σβησεις πρεπει να σβησεις και τα αρχεια που ειναι στο φακελο data ( θα τα καταλαβεις ).

Για να τα επαναφερεις , τα ξαναβαζεις στο data και στο init.d και ετοιμος.

Δεν θελει script manager αν δεν θες να δοκιμασεις αλλα minfree's , οποτε αφου θα αφησεις τα ιδια δεν θες script manager.

Oσες φορες τα δοκιμασα τα scripts του zeppelin ειδα οτι τα presets του ram manager κανουν καλυτερη δουλεια,ειδικα για 3d παιχνιδια

Αμα σβησεις το script τα capacitive αναβουν σε τερμα ενταση για παντα (εκτος αν ειναι κλειδωμενη η συσκευη εννοειται) που ειναι πολυ ενοχλητικο και καταναλωνουν και μπαταρια. Προσωπικα δε με ενοχλει καθολου που δεν αναβουν.

το εχω σβησει απο την πρωτη μερα,αναβουν στο επιπεδο που τα ειχε ο ry09iu δηλαδη γυρω στο 15% της original εντασης που εχουν σε official.Ισα ισα φαινονται τα icons δηλαδη και δεν καιει σχεδον τιποτα απο μπαταρια.

το εχω σβησει απο την πρωτη μερα,αναβουν στο επιπεδο που τα ειχε ο ry09iu δηλαδη γυρω στο 15% της original εντασης που εχουν σε official.Ισα ισα φαινονται τα icons δηλαδη και δεν καιει σχεδον τιποτα απο μπαταρια.

Δεν ξερω πως εξηγειται αυτο αλλα δεν εχω ξαναδει φωτεινοτερα capacitive οταν το σβηνω το Z90closeButtonLight. Πραγματικα ειναι ενοχλητικο στο ματι. Σκεψου οτι βλεπω εσωτερικη σκονη μεχρι ψηλα στην οθονη που δεν ηξερα οτι υπηρχε καν λογο του αναποφευκτου light leak με τετοια ενταση. Να διευκρινισω οτι δεν πειραξα κατι αλλο σχετικο με το φως.

Edited by TUPAC_RIP

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ξερω πως εξηγειται αυτο αλλα δεν εχω ξαναδει φωτεινοτερα capacitive οταν το σβηνω το Z90closeButtonLight. Πραγματικα ειναι ενοχλητικο στο ματι. Σκεψου οτι βλεπω εσωτερικη σκονη μεχρι ψηλα στην οθονη που δεν ηξερα οτι υπηρχε καν λογο του αναποφευκτου light leak με τετοια ενταση. Να διευκρινισω οτι δεν πειραξα κατι αλλο σχετικο με το φως.

μηπως εχεις το auto brightness ανοιχτο?Aλλα αφου δε σε χαλαει οκ,αλλιως ανοιξε το autobrightness με σβησμενο το script,πηγαινε advanced settings και παιξε με τα values,μετα ξανακλεισε το autobrightness και κανε reboot,το ειχα δει και ετσι να το αλλαζουν σε αλλες miui.Πριν το ανακαλυψω το script ειχα αλλαξει σε κατι αρχεια με notepad το brightness απο 255 σε 50 αλλα νομιζω τα ειχα επαναφερει στο 255 πριν σβησω το script..

εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα κανουν ετσι και δεν δουλευει το αυτοματο κλεισιμο

στην cm δεν ειναι βασισμενη η miui?

καλησπερα σε ολη την παρεα.μια βοηθεια.θελω να παω σε stallion v5 αλλα δεν βρισκω το clockworκmod στη καρτα.υπαρχει καποιο link για να το κατεβασω?η κατι αλλο μηπως?

σας ευχαριστω....

ξεχασα να αναφερω οτι ειμαι σε horse με 2.2.2

καλησπερα σε ολη την παρεα.μια βοηθεια.θελω να παω σε stallion v5 αλλα δεν βρισκω το clockworκmod στη καρτα.υπαρχει καποιο link για να το κατεβασω?η κατι αλλο μηπως?

σας ευχαριστω....

ξεχασα να αναφερω οτι ειμαι σε horse με 2.2.2

Γιατι δεν αναβαθμιζεις σε 2.3;

[sIGPIC][/sIGPIC]

tupac_rip αυτο θελω να κανω αλλα δεν μπορω να βρω το clockworkmod στη καρτα.σε καποια παλια ποσταρισματα εγραφαν τα παιδια οτι χρειαζεται για να μπει το παλιο recovery και μετα να γινει σε 2.3.εχεις καποια ιδεα πως μπορω να το κανω?

tupac_rip αυτο θελω να κανω αλλα δεν μπορω να βρω το clockworkmod στη καρτα.σε καποια παλια ποσταρισματα εγραφαν τα παιδια οτι χρειαζεται για να μπει το παλιο recovery και μετα να γινει σε 2.3.εχεις καποια ιδεα πως μπορω να το κανω?

Για να αλλαξεις recovery πρεπει να μπεις σε pink screen. Ποιο recovery εχεις τωρα; Της μαμας ή το clockworkmod 5.0.2.7 recovery;

Ετσι κι αλλιως μπορεις να κανεις την ''dload'' αναβαθμιση χωρις να χρειαζεται το official recovery. Τουλαχιστον σε'μενα και τοσους αλλους δεν υπαρχει προβλημα.

Edited by TUPAC_RIP

[sIGPIC][/sIGPIC]

tupak_rip ειμαι με horse και με το recovery 5.0.27.απλα δεν βρισκω το clock μεσα στην καρτα.δεν ξερω αν υπαρχει αλλος τροπος για να εγκαταστησω πρωτα την επισημη 2.2.2 και μετα σε 2.3.5.γι αυτο ψαχνομαι...

http://www.huaweidevice.com/worldwide/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=software&softid=NDYyNzQ= έχει κάνει κάποιος αυτή την αναβάθμιση και ποια η γνώμη σας? Και κάτι άλλο για να λαμβάνω mms πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση ευχαριστώ?

. να εγκαταστησω πρωτα την επισημη 2.2.2 και μετα σε 2.3.5.γι αυτο ψαχνομαι...

ειναι απαραιτητο αφου θα σβησει τα παντα το update app της 2.3;

δεν τα θυμαμαι καλα ομως!

http://www.huaweidevice.com/worldwide/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=software&softid=NDYyNzQ= έχει κάνει κάποιος αυτή την αναβάθμιση και ποια η γνώμη σας?

αυτο ειναι υποβαθμιση

Edited by akalos