Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το έχουν κι άλλοι. Αυτούς που θυμάμαι έτσι στα γρήγορα με αντίστοιχα post είναι οι παρακάτω

Ο ίδιος ο KALO γι αυτό είχε γράψει και για αυτό το fix με το κόψιμο του πλαστικού --> Εδω

Ο Pika επίσης με αντίστοιχο post Εδώ

και ο echelon2011 επίσης Εδώ

Ετοιμάσου τι CM7 τότε :lol: ή miui

Κάποιες εντολές είναι κοινές σε πολλά τηλέφωνα, συζήτηση κάνουμε μήπως καταλήξουμε κάπου γιατί για αλλαγές σε kernel μόνο ότι έκανε ο geno..δεν βλέπω άλλον να ξέρει να βάλει χέρι εκεί

Εβαλα την CM7 by moihack αλλα ειναι εντελως αδεια, δεν εχει καμια που να χει εφαρμογες οπως του Gkalen (Stallion) παντως το κινητο σφαιρα παει δεν μπορω να πω και απο μπαταρια αψογο αλλα λογικο ειναι αφου δεν τρεχει τιποτα στην μνημη :):)

• Απαντήσεις 11,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Pikachukaki

1342

• akalos

1502

• gkalen

2252

• tzivas31

755

Top Posters In This Topic

καλησπερα παιδια!! ύστερα απο αρκετο διαβασμα εδω στο φορουμ τις δικε σας χρησιμες συμβουλες( και ασχετος με αναβαθμίσεις),καταφερα και εβαλα στο κινητο μου την 2.3.5 και σας ευχαριστω γ¨αυτο.Αυτο που ηθελα να ρωτησω διαβαζωντας και τις τελευταίες σελιδες,συγκεκριμενα τον διαλογο του gkalen με τον petros1969 ειναι τι μπορω να βαλω στο κινητο μου απο εδω και περα,γιατι εχω κεγω το προβληματακι με τις επαφες που θελει το +30 μπροστα. Την horsemageddon οπως εκανε και ο petros1969 η την gb stallion v4 η και τα 2, η τιποτα απο τα 2 και να το αφησω ετσι,δεν ξερω αυτα που ρωταω αν ειναι σωστα,αν κανω κατι λαθος διορθωστε με ευχαριστω! (παντος το κινητο το εχω ενα χρονο απο τοτε που εκανα την αναβαθμιση πεταει και παιζει παιχνιδια που δεν τα έπαιζε).

Για να πας στη Horsemageddon πρεπει να κανεις υποβαθμιση, να εισαι σε 2.2 δηλαδη. Τωρα που εισαι σε 2.3 μπορεις να βαλεις την stallion και δε θα εχεις και το προβλημα με τις επαφες.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε μια βδομαδα -10 μερες , θα το'χω κομπλε το Stallion .

Για να μη βγαζω καθε λιγο και αλλο , εχω κανει πολλες αλλαγες , μολις τελειωσω θα ποσταρω .

@avgtoni

Οπως σου ειπε ο tupac rip .

Μπες σε ροζ οθονη , αλλαξε recovery.img και φλασαρεις μονο Stallion , το Ηorsemageddon ειναι για 2.2.

Οδηγιες νομιζω εχεις διαβασει , προβλημα με +30 , widgets κ.λ.π. δεν θα'χεις.

Edited by gkalen

αυτό ακριβώς ήθελα να ρωτήσω gkalen πως γίνετε γιατι δεν το κατάλαβα θα μπορούσες να μου το εξήγησής σε παρακαλώ ευχαριστώ!!

αφού το ξεζιπαρω το βάζω στην sd?

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣH

μπαίνουμε recovery

wipe data , wipe cache , wipe dalvik cache , format system

install zip from sd card και ready to goooo ....

ENJOY

Edited by avgtoni

αυτό ακριβώς ήθελα να ρωτήσω gkalen πως γίνετε γιατι δεν το κατάλαβα θα μπορούσες να μου το εξήγησής σε παρακαλώ ευχαριστώ!!

αφού το ξεζιπαρω το βάζω στην sd?

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣH

μπαίνουμε recovery

wipe data , wipe cache , wipe dalvik cache , format system

install zip from sd card και ready to goooo ....

ENJOY

Το ρομ ( Stallion ) , ΔΕΝ το ξεζιπαρουμε , το βαζουμε οπως ειναι στη καρτα μας.

Εχεις βαλει cwm recovery ( 5.0.2.7 ) , μεσω ροζ οθονης ??

Πρωτα βαζουμε recovery.img για να μπορεσουμε να φλασαρουμε ρομ..

Το ρομ ( Stallion ) , ΔΕΝ το ξεζιπαρουμε , το βαζουμε οπως ειναι στη καρτα μας.

Εχεις βαλει cwm recovery ( 5.0.2.7 ) , μεσω ροζ οθονης ??

Πρωτα βαζουμε recovery.img για να μπορεσουμε να φλασαρουμε ρομ..

οχι δεν το εχω ξανακανει αυτο,το μονο που εχω κανει ειναι αναβαθμιση σε 2.3.5 μεσο sd card step1,2,3 κλπ.

οχι δεν το εχω ξανακανει αυτο,το μονο που εχω κανει ειναι αναβαθμιση σε 2.3.5 μεσο sd card step1,2,3 κλπ.

Κανε οτι λεω στο πρωτο σκελος , στο ποστ 5197 στη σελ.. 347 .

Κατεβασε το recovery.img , εδω ... http://www.mediafire.com/?1ppwv0zavy09a04

Το ξεζιπαρεις αυτο και ειναι μεσα το recovery.img που θ'αλλαξεις .

Μετα κατεβαζεις το Stallion V4 και το βαζεις ΧΩΡΙΣ να το ξεζιπαρεις στη καρτα σου.

Οδηγιες για το φλασαρισμα του ρομ , μπορεις ν'ακολουθησεις τις ιδιες που ειναι στη σελ 347 , εσυ απλα θα φλασαρεις αλλο ρομ ...

Κανε οτι λεω στο πρωτο σκελος , στο ποστ 5197 στη σελ.. 347 .

Κατεβασε το recovery.img , εδω ... http://www.mediafire.com/?1ppwv0zavy09a04

Το ξεζιπαρεις αυτο και ειναι μεσα το recovery.img που θ'αλλαξεις .

Μετα κατεβαζεις το Stallion V4 και το βαζεις ΧΩΡΙΣ να το ξεζιπαρεις στη καρτα σου.

Οδηγιες για το φλασαρισμα του ρομ , μπορεις ν'ακολουθησεις τις ιδιες που ειναι στη σελ 347 , εσυ απλα θα φλασαρεις αλλο ρομ ...

σ¨ευχαριστω πολυ gkalen να εισαι καλα!!!

δεν ξερω τι κανω λαθος και οταν παω να μπω σε recovery δεν μπαινει την μια φορα μου αναβει μπλε και την αλλη αναβοσβηνη το huawei και παλι δεν μπαινει ,παντος μεσα στον φακελο image δεν ειχε αρχειο recovery.img αλλα σκετο recovery δεν ξερω τι αλλο πρεπει να κανω λιγο τι βοηθεια σας ευχαριστω!

μηπως να κανω αυτο? αν ναι δεν αλλαζω τιποτα?

Κατεβασε αυτο το φακελο image , μπες παλι σε ροζ οθονη και αντικατεστησε η σβησε το περιεχομενο του φακελου image που εχεις και βαλε αυτον τον image φακελο , ο οποιος ειναι ετοιμος με recovery , κομπλε ... http://www.mediafire.com/?6ib9emrqmihz47d

Και μετα συνεχισε απο κει που εμεινες ..

και αυτο το εβαλα οπως ειναι και παλι τιποτα αναβοσβηνη το huawei 2,3 φορες και τιποτα μαυρη οθονη

Edited by avgtoni

δεν ξερω τι κανω λαθος και οταν παω να μπω σε recovery δεν μπαινει την μια φορα μου αναβει μπλε και την αλλη αναβοσβηνη το huawei και παλι δεν μπαινει ,παντος μεσα στον φακελο image δεν ειχε αρχειο recovery.img αλλα σκετο recovery δεν ξερω τι αλλο πρεπει να κανω λιγο τι βοηθεια σας ευχαριστω!

πολυ σωστα

ειναι το recovery σε μορφη img

το οποιο καλα θα κανεις να μετονομασεις σε recoveryback για να το εχεις προχειρο

το αλλο θα το ξεζιπαρεις και θα εχει την ιδια μορφη,χωρις τελειες,οπως το stock

πολυ σωστα

ειναι το recovery σε μορφη img

το οποιο καλα θα κανεις να μετονομασεις σε recoveryback για να το εχεις προχειρο

το αλλο θα το ξεζιπαρεις και θα εχει την ιδια μορφη,χωρις τελειες,οπως το stock

δεν ξερω ρε φιλε τι κανω λαθος,εβαλα και αυτο οπως ειναι . http://www.mediafire.com/?6ib9emrqmihz47d που λεει ο gkalen και παλι δεν μπαινει σε recovery,μηπως φταιει οτι εχω 2.3.5 και ειναι για 2.2.2 η δεν εχει σχεση?

δεν ξερω τι σου εδωσαν, για 2.3 ειναι το

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1343276

http://sourceforge.net/projects/genoandroid/files/recovery5.0.2.7_en_u8800pro.img/download

Edited by akalos

και πως το κατεβαζω αυτο? οκ με το δευτερο link κατεβηκε

Ξεζιπαρε το , και ειναι μεσα το recovery.img , το ιδιο ειναι για ολα ( 2.2 , 2.3 ).

Edit

Το ρημαξες , εβαλες τον image της 2.2

Edit 2

Πηγαινε , εδω και κατεβασε τον image της 2.3 ... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=37953739

Edited by gkalen

Ξεζιπαρε το , και ειναι μεσα το recovery.img , το ιδιο ειναι για ολα ( 2.2 , 2.3 ).

Edit

Το ρημαξες , εβαλες τον image της 2.2

Edit

πως το κατεβαζω ο ασχετος?

Edited by avgtoni

Κατεβασε απο το προηγουμενο ποστ , τους stock image φακελους .

Ξαναμπες σε ροζ οθονη και βαλε τον , image φακελο της 2.3 ( σβησε οττι εχει ο φακελος image τωρα και βαλε τα περιεχομενα του 2.3 φακελου που θα κατεβασεις ) , μετα ΞΕζιπαρε το 5.0.2.7recovery.zip και το "recovery.img" που εχει μεσα , παρτο και αλλαξε το με αυτο που εχει στο φακελο image και θα εισαι οκ..

Κατεβασε απο το προηγουμενο ποστ , τους stock image φακελους .

Ξαναμπες σε ροζ οθονη και βαλε τον , image φακελο της 2.3 ( σβησε οττι εχει ο φακελος image τωρα και βαλε τα περιεχομενα του 2.3 φακελου που θα κατεβασεις ) , μετα ΞΕζιπαρε το 5.0.2.7recovery.zip και το "recovery.img" που εχει μεσα , παρτο και αλλαξε το με αυτο που εχει στο φακελο image και θα εισαι οκ..

αυτα ειναι? Stock recoveries.zip και Froyo_GB_image_folders

ναι ρε φιλε εισαι αρχοντας μπηκα recovery τωρα συνεχιζω τα επομενα βηματα οκ? (αν εισαι θεσσαλονικη κερναω οτι θες)!

Edited by avgtoni

Αυτο κατεβασε ... http://www.mediafire.com/?b3qkwulqemswxfq

Θα Ξεζιπαρεις και θα παρεις τα αρχεια του , 2.3 image

Και κανε οτι λεω στο ποστ 7893 της σελιδας.

Edit

Αντε μπραβο , προχωρα το ..

Edited by gkalen

gkalen παντως αν εισαι απο θεσσαλονικη η σουρωμενος η χοντρος θα φυγεις απο τα κερασματα.

σ ευχαριστουμε για ολες τις συμβουλες και την υπομονη σου με ολους εμας τους ασχετους

για stallion ειπες σε καμμια 10αρια μερες ετσι?

περιμενουμε οριστικο release της εκδοσης και οδηγιες για φλασαρισμα

Υ.Γ.οι φιλοι μου χαθηκαν για κοντρα με το τηλεφωνο........

Απο Θεσσαλονικη ...

Ολο μου το σοι ειναι Σαλονικα ( επταλοφο , ευοσμο , καλαμαρια ) , η γιαγια στο χωριο ( νερομυλοι Πελλας ).

ΠΑΟΚ , και βεβαια αυτο δεν τ'αλλαζω .

Αλλα μενω Αθηνα ..

Για χοντρος δεν νομιζω , δουλευω σε σουβλατζιδικο και δε λεω να παχυνω , αλλα το σουρωμενος δεν το γλυτωνω .. :p

Τελος με τις συστασεις ...:p

Ετοιμαζω τη V5 , απο βδομαδα θα ειναι ετοιμη ..

Πολυ καλυτερη απο τη 4.

@petros

Βαλτους κοντρα , βρες τους εσυ ...

Λοιπόν φίλε. Gkalen αφού Έκανα τα παραπάνω Χωρίς να βάλω την ν4 πρόσεξα ότι το πρόβλημα με τα τηλέφωνα έγινε να το αφήσω έτσι η να την βάλω; θα έχω κάτι καινούργιο αν την βάλω;