Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγινε κατι περιεργο..!Πλεον ολες οι διαχωριστικες γραμμες του συστηματος (settings,menu κλπ) καθως και των εφαρμογων που χρησιμοποιουν αυτες τις γραμμες οπως contacts,root explorer,τα μενου των εφαρμογων εγιναν ολες μπλε!Ολες εκτος απο την γραμμη των ειδοποιησεων που θελαμε να αλλαξουμε..!Μπορουμε να το επαναφερουμε και να κανουμε των ειδοποιησεων μονο μπλε? (και το πανελ των ειδοποιησεων λιγο πιο διαφανο σαν την κουρτινα..?!)Ζηταω πολλα αλλα οταν βαλεις donate στο xda θα το εγκαινιασω..!

Χαχα , δεν ειναι περιεργο , εγω τις εκανα μπλε ,γιατι νομιζα οτι θ'αλλαξουν και οι γραμμες στα notifications.

νομιζα οτι θα σου αρεσε να ειναι μπλε οι γραμμες στα μενου .

Οκ ομως , θα το κανονισω αφου δεν τις θες , και θα ψαξω να δω ποιες ειναι οι γραμμες στα notifications για να κανουμε το ιδιο μπλε με τα γραμματα .

Το παρατησα λιγο γιατι ειχα πολλες συζητησεις με λιθουανια ( μου' στειλε 5 π.μ. ο bronxitas

και μου'λεγε οτι ο zyzas εχει κανει διαφημηση το horsemageddon στα λιθουανικα site, και

οτι ηταν δοκιμαστης και των δικων του ρομ και τωρα ειναι ενθουσιασμενος με την

functionality του horsemaggedon και την κανει διαφημηση , χαχα .... tzivas παω να κανω

αλλον manager στη λιθουανια :lol: )

Οποτε πιστευω αυριο θα το φτιαξω και το θεματακι του kalo .

Οσο για donate δεν προκειται να βαλω κατι τετοιο , πρωτον γιατι δεν ειμαι dev , και

δευτερον γιατι δεν εχω κανει ποτε donate και βαζω σπασμενες paid εφαρμογες , οποτε δεν

μπορω να ζητησω donate οταν κοιταω μονο πως θα βρω τα τζαμπα ... :lol:

Edited by gkalen

• Απαντήσεις 11,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Pikachukaki

1342

• akalos

1502

• gkalen

2252

• tzivas31

755

Top Posters In This Topic

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1815568

[AROMA]FrozenPikaB928V1.1

1)Added Live Wallpapers

2)Add both kernels

3)Remove inverted apps

4)Add Cm9,Cm10 Bootanimations

5)Remove Xperia launcher

6)Add 360 launcher

7)Add Livewallpaper to aroma!

Also...

http://imageshack.us/a/img5/5002/78757832.png

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Μετα απο πολυ ψαξιμο βρηκα σχεδον ολες τις εφαρμογες που δημιουργουσαν το προβλημα με τα widgets που εξαφανιζονταν.Τις γραφω εδω οποτε οποιος εχει θεμα παρομοιο μπορει να δοκιμασει να τις σβησει η να βαλει καποια τελευταια εκδοση τους.Υποψη οτι αυτες ειναι οι εφαρμογες που ειχα εγω και δημιουργουσαν προβλημα,ο καθενας σιγουρα εχει διαφορετικες εφαρμογες οποτε θελει και απο αυτον ψαξιμο.Σε αλλους μπορει να μην δημιουργουν προβλημα λογο διαφορετικης εκδοσης,αλλα σε μενα με τις συγκεκριμενες εκδοσεις που ειχα (οχι απαραιτητα τελευταιες) δημιουργουσαν:

dropbox,google earth,tubegod,unrar,winamp,tapatalk,volume ace,skype,soundcloud,viber,world webcams,smart tools και pulse.

Στο τελος και ενα clear cache,dalvik και fix permissions ετσι για το καλο.

Ξαναλεω οτι πολυ πιθανον παιζει ρολο ποια εκδοση εχει ο καθενας,οποτε σε πολλους θα δουλευουν οι εφαρμογες αυτες σε καποια αλλη εκδοση.Απλα γραφω τις ''υποπτες'' για οποιον μπει στην διαδικασια να βρει ποιες φταινε.Πλεον σε μενα μπορει να χαθουνε τα widgets μια φορα στα 10 reboot,που ειμαι ενταξει μ'αυτο γιατι δεν εχω αλλη υπομονη να βρω ποια εφαρμογη εχει μεινει που δημιουργει ακομα προβλημα,πριν εχανα τα widget σα ΚΑΘΕ reboot.

H φαση ειναι οτι βρηκα 100αδες post με το ιδιο προβλημα στο ιντερνετ,ανεξαρτητου συσκευης και android και ουτε μια φορα δεν προτεινε καποιος οτι μπορει να φταιει καποια εφαρμογη.Γενικα ειναι θεμα τυχης τελικα απ οτι καταλαβα να σου τυχει και γι αυτο δεν το χουν παθει ολοι.Σιγουρα αδυναμια του android,θα πρεπε να ειναι πιο προστατευμενο απο κακογραμμενες εφαρμογες.Ισως σε αυτο το σημειο το ios ειναι καλυτερο..

Μετα απο πολυ ψαξιμο βρηκα σχεδον ολες τις εφαρμογες που δημιουργουσαν το προβλημα με τα widgets που εξαφανιζονταν.Τις γραφω εδω οποτε οποιος εχει θεμα παρομοιο μπορει να δοκιμασει να τις σβησει η να βαλει καποια τελευταια εκδοση τους.Υποψη οτι αυτες ειναι οι εφαρμογες που ειχα εγω και δημιουργουσαν προβλημα,ο καθενας σιγουρα εχει διαφορετικες εφαρμογες οποτε θελει και απο αυτον ψαξιμο.Σε αλλους μπορει να μην δημιουργουν προβλημα λογο διαφορετικης εκδοσης,αλλα σε μενα με τις συγκεκριμενες εκδοσεις που ειχα (οχι απαραιτητα τελευταιες) δημιουργουσαν:

dropbox,google earth,tubegod,unrar,winamp,tapatalk,volume ace,skype,soundcloud,viber,world webcams,smart tools και pulse.

Στο τελος και ενα clear cache,dalvik και fix permissions ετσι για το καλο.

Ξαναλεω οτι πολυ πιθανον παιζει ρολο ποια εκδοση εχει ο καθενας,οποτε σε πολλους θα δουλευουν οι εφαρμογες αυτες σε καποια αλλη εκδοση.Απλα γραφω τις ''υποπτες'' για οποιον μπει στην διαδικασια να βρει ποιες φταινε.Πλεον σε μενα μπορει να χαθουνε τα widgets μια φορα στα 10 reboot,που ειμαι ενταξει μ'αυτο γιατι δεν εχω αλλη υπομονη να βρω ποια εφαρμογη εχει μεινει που δημιουργει ακομα προβλημα,πριν εχανα τα widget σα ΚΑΘΕ reboot.

H φαση ειναι οτι βρηκα 100αδες post με το ιδιο προβλημα στο ιντερνετ,ανεξαρτητου συσκευης και android και ουτε μια φορα δεν προτεινε καποιος οτι μπορει να φταιει καποια εφαρμογη.Γενικα ειναι θεμα τυχης τελικα απ οτι καταλαβα να σου τυχει και γι αυτο δεν το χουν παθει ολοι.Σιγουρα αδυναμια του android,θα πρεπε να ειναι πιο προστατευμενο απο κακογραμμενες εφαρμογες.Ισως σε αυτο το σημειο το ios ειναι καλυτερο..

Σε πολλα το iOS ειναι καλυτερο αλλα ας μην το κανουμε θεμα τωρα!! ενα μονο ξες πως θα πηγαινε ενα κιν με τα specs του δικου μας με ios? :P 512 εχει το 3gs και παιζει την ios6 ανετα!Αλλα ειναι μεγαλη κουβεντα!! :)

Παρεμπιπτόντως η Ics σιγα σιγα γινεται πολυ καλη ρομ γιατι ειστε ακομα στην 2.3?

Αυτο με τα widgets , πρεπει να ειναι bug της 2.3 .

Στη 2.2 δεν υπαρχει τετοιο θεμα , οσα widgets και να βαλεις.

Αυτο με τα widgets , πρεπει να ειναι bug της 2.3 .

Στη 2.2 δεν υπαρχει τετοιο θεμα , οσα widgets και να βαλεις.

ναι πρεπει να ειναι πιο πολυ 2.3 bug.Και μη σου πω οτι ειναι κυριως huawei 2.3 bug..Τωρα που εψαχνα ειχα διαβασει σε forum για αλλη συσκευη huawei με 2.3 που ειχαν και εκεινοι το ιδιο προβλημα και ειχαν ενημερωσει την Huawei απο την αρχη και τους εγραψε εννοειται! Μακαρι να δουμε cm10 να γουσταρουμε,αλλα ελπιζω οποιος την κυκλοφορησει να τα εχει μονταρει τα bugs απο την αρχη γιατι αν παμε οπως με τις αλλες μεχρι τωρα θα το χαρουμε χωρις bugs κανα μηνα πριν το πουλησουμε..!

ναι πρεπει να ειναι πιο πολυ 2.3 bug.Και μη σου πω οτι ειναι κυριως huawei 2.3 bug..Τωρα που εψαχνα ειχα διαβασει σε forum για αλλη συσκευη huawei με 2.3 που ειχαν και εκεινοι το ιδιο προβλημα και ειχαν ενημερωσει την Huawei απο την αρχη και τους εγραψε εννοειται! Μακαρι να δουμε cm10 να γουσταρουμε,αλλα ελπιζω οποιος την κυκλοφορησει να τα εχει μονταρει τα bugs απο την αρχη γιατι αν παμε οπως με τις αλλες μεχρι τωρα θα το χαρουμε χωρις bugs κανα μηνα πριν το πουλησουμε..!

αφου ειπαμε , οι ανθρωποι ειναι ηλιθιοι στη huawei , ( ακου απαντηση "εννοειται" ).

χωρις devs αυτα δεν λυνονται ( η θα τα λυσει η huawei βγαζοντας μια σωστη official ).

@tzivas31

αυτα ομως πανε με τα μπλε ...

[ATTACH]27509[/ATTACH] [ATTACH]27510[/ATTACH] [ATTACH]27506[/ATTACH] [ATTACH]27507[/ATTACH]

αν εχεις ομως και καποια φωτο που θες να βαλουμε σαν background , πες μου η στειλε μου να στη φτιαξω.

οπως βλεπεις μπορουμε να βαλουμε οτι θελουμε στον dialer , και μπορουμε να τον κανουμε σουπερ .

και βεβαια οποιος θελει να τροποποιησει τον dialer , δεχομαι requests .. :lol:

Edited by gkalen

@tzivas31

αυτα ομως πανε με τα μπλε ...

[ATTACH]27509[/ATTACH] [ATTACH]27510[/ATTACH] [ATTACH]27506[/ATTACH] [ATTACH]27507[/ATTACH]

αν εχεις ομως και καποια φωτο που θες να βαλουμε σαν background , πες μου η στειλε μου να στη φτιαξω.

οπως βλεπεις μπορουμε να βαλουμε οτι θελουμε στον dialer , και μπορουμε να τον κανουμε σουπερ .

και βεβαια οποιος θελει να τροποποιησει τον dialer , δεχομαι requests .. :lol:

gkalen κάνε οτι νομιζεις εσυ καλυτερο σου εχω απολυτη εμπιστοσυνη(αν και εσυ με παρατησες απο manager snif snif.....:p) απο οσες φωτος εχεις ανεβασει ως τωρα φαινονται και μαμώ!αλλα στις προηγουμενες που ειχες ανεβασει νομίζω ειχα δει ειχες βαλει για slider θανασακη φλεγόμενο δεν σου άρεσε τελικά?και να σε ρωτησω η Τzivas Horse θα έχει τις ίδιες δυνατότητες με την horsemageddon περα απο τις αλλαγες με τους θανασάκηδες?

Για όσους έχουν πρόβλημα με τα widgets σε 2.3 Gingerbread θελω να ενημερώσω ότι η Gingerbread που μου πέρασαν στην Arvato μετα την επισκευή δεν εμφανίζει αυτό το πρόβλημα με κανένα widget. Επίσης αυτή η έκδοση Gingerbread δεν έχει το πρόβλημα με την αναγνώριση κλήσης που είχαν αυτές που κατεβάζαμε από το site της huawei ενώ επίσης έχει και το ελληνικό touchpal πληκτρολόγιο προεγκατεστημένο. Είναι σταθερή και λειτουργική όπως ήταν και η froyo. Κοίταξα για την έκδοσή της και βλέπω build version Β521...(ίδιο με την τελευταία global που είχε στο site της η huawei αλλά χωρίς προβλήματα)

gkalen κάνε οτι νομιζεις εσυ καλυτερο σου εχω απολυτη εμπιστοσυνη(αν και εσυ με παρατησες απο manager snif snif.....:p) απο οσες φωτος εχεις ανεβασει ως τωρα φαινονται και μαμώ!αλλα στις προηγουμενες που ειχες ανεβασει νομίζω ειχα δει ειχες βαλει για slider θανασακη φλεγόμενο δεν σου άρεσε τελικά?και να σε ρωτησω η Τzivas Horse θα έχει τις ίδιες δυνατότητες με την horsemageddon περα απο τις αλλαγες με τους θανασάκηδες?

Ακριβως η ιδια με την Horsemageddon θα ειναι , μονο που θα εχει 4 εφαρμογες διαφορετικες στο δικο σου ( framework-res.apk , contacts.apk, mms.apk και phone.apk) , λογω θανασακηδων.

Μου αρεσει καλυτερα το τελευταιο background και τους φλεγομενους τους εβγαλα ( πρωτον για το κοκκινο και δευτερον γιατι η φωτο ειναι κομμενη στο πανω μερος και η φωτια κοβεται αμα το προσεξεις.

παντως τις εχω ολες αυτες που εφτιαξα και μπορω να στις στειλω να τις αλλαζεις μονος σου.

@antonius

Αυτο που λες με την arvato ειναι πολυ καλο και θα ηθελα αν εχεις καποιο backup απο αυτη την official , αν μπορουσες να μου εστελνες το system.ext3.tar και το στοκ boot.img απο τον image , γιατι ετσι μαλλον θα καταφερω να φτιαξω ενα ρομ για 2.3 χωρις bugs καθολου.

Edited by gkalen

Ακριβως η ιδια με την Horsemageddon θα ειναι , μονο που θα εχει 4 εφαρμογες διαφορετικες στο δικο σου ( framework-res.apk , contacts.apk, mms.apk και phone.apk) , λογω θανασακηδων.

Μου αρεσει καλυτερα το τελευταιο background και τους φλεγομενους τους εβγαλα ( πρωτον για το κοκκινο και δευτερον γιατι η φωτο ειναι κομμενη στο πανω μερος και η φωτια κοβεται αμα το προσεξεις.

παντως τις εχω ολες αυτες που εφτιαξα και μπορω να στις στειλω να τις αλλαζεις μονος σου.

Nαι το πρόσεξα εκεινο με τις κομμενες φλόγες που λες. Ίσως εχεις δικιο αστο έτσι αν ειναι οπως το εκανες εξαλλου και σε παλιοτερο κινητο μου αυτο το θανασακη με κεραυνους ειχα για wallpaper.

Nαι το πρόσεξα εκεινο με τις κομμενες φλόγες που λες. Ίσως εχεις δικιο αστο έτσι αν ειναι οπως το εκανες εξαλλου και σε παλιοτερο κινητο μου αυτο το θανασακη με κεραυνους ειχα για wallpaper.

Ναι αλλα τωρα αυτο ειναι το background του dialer και οχι wallpaper.

Θα σου δωσω ομως και τ'αλλα που εφτιαξα για να τα δοκιμασεις .

Ειχα κατεβασει πριν κανα μηνα το αλογακι και το περασα μεσα.Απο τοτε το κινητο πεταει.Δουλευει στα 1.200 χωρις κανενα προβλημα.Ουτε με τα Widgets έχω κανένα θέμα.Βέβαια δεν έχω περάσει μέσα αυτά τα προγράμματά που λέτε.

Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted

Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted

Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look

Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell.

Pika, μπορω στη frozenpika να απενεργοποιήσω προσωρινα το ad blocking? Θέλω να τρεξω ενα app που ξεκιναει λεγοντας να κλικάρω σε ad αλλα μετα κλείνει και λεει να απενεργοποιήσω το ad blocking app που λειτουργώ.
Χριστόφορος :music:

Ειχα κατεβασει πριν κανα μηνα το αλογακι και το περασα μεσα.Απο τοτε το κινητο πεταει.Δουλευει στα 1.200 χωρις κανενα προβλημα.Ουτε με τα Widgets έχω κανένα θέμα.Βέβαια δεν έχω περάσει μέσα αυτά τα προγράμματά που λέτε.

Και βεβαια δεν εχεις κανενα θεμα , αυτα δεν προκειται να τα παθεις εσυ , αυτα τα προβληματα τα εχουν αλλοι , δεν σ'ενδιαφερουν εσενα.

Περασε οτι θες στο τηλ.. σου , δεν θα'χεις ποτε προβλημα.

Εντωμεταξυ , εβγαλα και καινουρια ρομ ( Horsemageddon) , το'χεις τσεκαρει ?

Aν και μ'αυτην που εισαι , αρχοντας εισαι παλι .

Κοιτα δυο τρεις σελιδες πισω η στο xda .

Pika, μπορω στη frozenpika να απενεργοποιήσω προσωρινα το ad blocking? Θέλω να τρεξω ενα app που ξεκιναει λεγοντας να κλικάρω σε ad αλλα μετα κλείνει και λεει να απενεργοποιήσω το ad blocking app που λειτουργώ.

Παρε το Host σβησε το .txt πετατο στο system/etc κρατα backup το προηγουμενο..κανει οτι θες με το προγραμμα που θες και οταν τελιωσεις βαλε παλι το προηγουμενο...παντος προγραμμα που θελει νταβατζιλικη διαφημησεις για να δουλεψει δεν εχω δει παρα μονο το wifihack απο κατι γκαρντασια ελληνες...για τα tompson!!

Φίλε pika βοθησέ με σε κάτι.

Είχα στο pro CM7.2 και αποφάσισα σήμερα να περάσω stock ICS ώστε μετά να περάσω τη rom σου.Έκανα ότι έγραψες, step1, step2, αλλά μετά την ολοκλήρωση του step2 δεν μπουτάριζε.Με πέταγε στο stock recovery κι έμενε εκεί.Δεν έκανε wipe μόνο του όπως έπρεπε.Το ένανα εγώ αλλά πάλι γυρνούσε στο recovery.

Πέρασα ξανά stock GB και δουλεύει.

Μπορείς να βοηθήσεις;

Φιλικά.Γιώργος.

Παρε το Host σβησε το .txt πετατο στο system/etc κρατα backup το προηγουμενο..κανει οτι θες με το προγραμμα που θες και οταν τελιωσεις βαλε παλι το προηγουμενο...παντος προγραμμα που θελει νταβατζιλικη διαφημησεις για να δουλεψει δεν εχω δει παρα μονο το wifihack απο κατι γκαρντασια ελληνες...για τα tompson!!

Αν λετε το greek wpa finder , δεν υπαρχει πια στο μαρκετ.

Εγω το εχω ομως και θεωρω οτι ειναι κορυφη , σπαει εργοστασιακους κωδικους απο , thomson, hol netfaster , cyta , pirelli και ΔΕΝ χρειαζεται να πατησεις σε καμμια διαφημηση για να δουλεψει ( εχω ξεκλειδωσει πανω απο 20 rooter μεχρι τωρα )

Απλα ενεργοποιεις το internet ( χωρις να εισαι συνδεδεμενος σε καποιο ροοτερ , ανοιγεις την εφαρμογη , πατας scan , σου βγαζει τα ροοτερ που μπορει να ξεκλειδωσει ( τικαρισμενα), πατας αυτο που θες , πατας , get password και περιμενεις λιγο να σου δωσει κωδικους , πατας στον κωδικο και τον κανεις επικολληση και γεια σας , χαχα , ουτε διαφημησεις ουτε τιποτα.

Φίλε pika βοθησέ με σε κάτι.

Είχα στο pro CM7.2 και αποφάσισα σήμερα να περάσω stock ICS ώστε μετά να περάσω τη rom σου.Έκανα ότι έγραψες, step1, step2, αλλά μετά την ολοκλήρωση του step2 δεν μπουτάριζε.Με πέταγε στο stock recovery κι έμενε εκεί.Δεν έκανε wipe μόνο του όπως έπρεπε.Το ένανα εγώ αλλά πάλι γυρνούσε στο recovery.

Πέρασα ξανά stock GB και δουλεύει.

Μπορείς να βοηθήσεις;

Κανονικα μετα απο το στεπ2 σε παει σε recovery και κανει wipe..τωρα γιατι στο κανει εσενα αυτο δεν ξερω...ξαναπροσπαθησε μηπως κατι δεν μπηκε καλα...και καντο χωρις μπαταρια μονο με καλώδιο!!

Και βεβαια δεν εχεις κανενα θεμα , αυτα δεν προκειται να τα παθεις εσυ , αυτα τα προβληματα τα εχουν αλλοι , δεν σ'ενδιαφερουν εσενα.

Περασε οτι θες στο τηλ.. σου , δεν θα'χεις ποτε προβλημα.

Εντωμεταξυ , εβγαλα και καινουρια ρομ ( Horsemageddon) , το'χεις τσεκαρει ?

Aν και μ'αυτην που εισαι , αρχοντας εισαι παλι .

Κοιτα δυο τρεις σελιδες πισω η στο xda .

Οχι θα την δω.Το αλογακι τι να λεμε εχει γινει κινηταρα.Γρηγορο χωρις ιχνος κολληματος.Για αλλη μια φορα εισαι αψογος.Μπραβο σου.

Αν λετε το greek wpa finder , δεν υπαρχει πια στο μαρκετ.

Εγω το εχω ομως και θεωρω οτι ειναι κορυφη , σπαει εργοστασιακους κωδικους απο , thomson, hol netfaster , cyta , pirelli και ΔΕΝ χρειαζεται να πατησεις σε καμμια διαφημηση για να δουλεψει ( εχω ξεκλειδωσει πανω απο 20 rooter μεχρι τωρα )

Απλα ενεργοποιεις το internet ( χωρις να εισαι συνδεδεμενος σε καποιο ροοτερ , ανοιγεις την εφαρμογη , πατας scan , σου βγαζει τα ροοτερ που μπορει να ξεκλειδωσει ( τικαρισμενα), πατας αυτο που θες , πατας , get password και περιμενεις λιγο να σου δωσει κωδικους , πατας στον κωδικο και τον κανεις επικολληση και γεια σας , χαχα , ουτε διαφημησεις ουτε τιποτα.

Ακριβως ετσι.Το εχώ και εγω.

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted

Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted

Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look

Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell.

Ακριβως ετσι.Το εχώ και εγω.

Πολυ σωστα , κορυφαια εφαρμογη και εχω ιντερνετ σχεδον παντου, χαχα.

Κανονικα μετα απο το στεπ2 σε παει σε recovery και κανει wipe..τωρα γιατι στο κανει εσενα αυτο δεν ξερω...ξαναπροσπαθησε μηπως κατι δεν μπηκε καλα...και καντο χωρις μπαταρια μονο με καλώδιο!!

Ευχαριστώ θα το προσπαθήσω.

Φιλικά.Γιώργος.

Οχι θα την δω.Το αλογακι τι να λεμε εχει γινει κινηταρα.Γρηγορο χωρις ιχνος κολληματος.Για αλλη μια φορα εισαι αψογος.Μπραβο σου.

Πιθανως να μπορεις να περασεις το Horsemageddon , χωρις να χασεις τιποτα.

Απλα θα κανεις μονο , wipe cache partition , advanced και wipe dalvik cache , και μετα φλασαρισμα το Horsemageddon.zip.

Και μαλλον θα δουλεψει απροβληματιστα .

Αν εχει προβλημα τοτε θα πρεπει να εγκατασταθει κανονικα , με ολα τα wipes και format system.

@antonius

Αυτο που λες με την arvato ειναι πολυ καλο και θα ηθελα αν εχεις καποιο backup απο αυτη την official , αν μπορουσες να μου εστελνες το system.ext3.tar και το στοκ boot.img απο τον image , γιατι ετσι μαλλον θα καταφερω να φτιαξω ενα ρομ για 2.3 χωρις bugs καθολου.

Έτοιμα τα αρχεία, τα έχεις σε pm.

Βλέπω πάντως ότι αυτή είναι η gingerbread που θα έπρεπε να είχαμε πάρει από wind αφού είναι η μόνη που δεν έχει τα γνωστά προβλήματα..το θέμα είναι γιατί δεν την έδωσε ποτέ επίσημα με link η wind ή η huawei...

Τέλως πάντων..τη βρίσκω καλύτερη από την froyo, έχουν διορθωθεί και κατι μικρο σκαλωματάκια που είχα με τη froyo με την οθόνη ενώ επίσης βλέπω βελτίωση και στην αυτονομία (να είναι ιδέα μου..;..). Είναι μάλλον η πιο stable, bug-free official.

Έτοιμα τα αρχεία, τα έχεις σε pm.

Βλέπω πάντως ότι αυτή είναι η gingerbread που θα έπρεπε να είχαμε πάρει από wind αφού είναι η μόνη που δεν έχει τα γνωστά προβλήματα..το θέμα είναι γιατί δεν την έδωσε ποτέ επίσημα με link η wind ή η huawei...

Τέλως πάντων..τη βρίσκω καλύτερη από την froyo, έχουν διορθωθεί και κατι μικρο σκαλωματάκια που είχα με τη froyo με την οθόνη ενώ επίσης βλέπω βελτίωση και στην αυτονομία (να είναι ιδέα μου..;..). Είναι μάλλον η πιο stable, bug-free official.

Thanks , τα κατεβασα ηδη .

Μολις ετοιμασω το ρομ θα ποσταρω .

Ελπιζω να εχουμε μια GB custom rom , χωρις προβληματα.

Για tvout δεν το βλεπω , αλλα το θεμα ειναι να μην εχουμε bugs ( και μ'αυτη την εκδοση δεν νομιζω να εχουμε).

Edited by gkalen