tzivas31 Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 (edited) Αμα τα σβησεις ολα και το πας στην wind , θα το παρεις σε 15 μερες με 2.2.2 μαμα και δεν θα χρειαστει να περασεις b025 μετα για να βαλεις Αbsolute , αλλα κατευθειαν ροζ οθονη και recovery.img και μετα φλασαρισμα και τελος .... Παντως το σιγουρο ειναι οτι εχουν μεινει πραγματα απο 2.3 μεσα και δεν ξερω πως θα τα στρωσεις τωρα .... Πλακα μου κανεις με τους χαρτες , αφου τους εχεις κατεβασει και ειναι στο φακελο aura στη καρτα σου , τι πας να κανεις παλι ... εγω μια φορα τους κατεβασα , φυλαξα και το φακελο "aura" και απλα κανω restore δεδομενων με titanium ,και ετοιμος .. Μου φαινεται δεν σωζεις τιποτα και μετα ψαχνεις να τα βρεις ..tw οχι τα ειχα χαρτες και ολα σωσμενα στην micro sd 8gb που ειχα και εβγαλε προβλημα και την πηγα απο εκει που την πηρα και πραγματι ειχε προβλημα και με την αλλαξαν και ειχα κρατησει μονο τις photos contacts τα apk απο προγραμματα και παιχνιδια και ειχα στο pc σωσμένα την absolute τα skulls και τον dialer μονο το recovery δεν είχα.μια ερωτηση οταν περνας την absolute τι ταπετσαρια βγάζει αλογα ή την κλασσικη που εχει και οταν πρωτοανοιγεις το κινητο?γιατι εμενα παντα αυτη τη στοκ με βγαζει οσες φορές και αν περασα την absolute μια φορα μόνο με πήγε να βγαλει τα αλογα για δευτερολεπτα αλλά γυρισε στη στοκ καποιος στοvision studio καποτε με ειχε πει είχε το κινητό μας και ελεγα αν τον πετυχαινα στο μαγαζί μπας και μπορουσε να με βοηθήσει αλλα δεν τον πετυχαινω οταν πάω λεω μπας και καποιος πιο ειδήμων απο μενα μπορει να το στρωσει και να με δειξει που κάνω το λάθος μήπως μπορεις να με στειλεις τον φακελο AURΑ να τον αντικαταστησω με τον δικο μου και να τον έχω σωσμενο στο pc?αν μπορεις αλλιως το βραδυ το ξαναφλασαρω και θελω να ελπίζω θα στρωσει Edited June 30, 2012 by tzivas31 Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Τον εχω το φακελο αλλα το βραδυ θα στα στειλω Το στοκ wallpaper εμφανιζεται ... πρεπει να κανεις κατι , γιατι τωρα ειναι χειροτερα απ'οτι πριν.. επισης ξεχασα να σου πω οτι αν θυμασαι ο dingila ειχε πει οτι μετα το downgrade , οπως ησουνα χθες με την στοκ β025 , τοτε επρεπε να βαλεις στο φακελο dload μονο το στεπ2 της β025 και να κανεις απο ρυθμισεις/καρτα sd και αποθηκ.../ software upgrade , αλλη μια φορα και τοτε θα εισαι οκ .. Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Τον εχω το φακελο αλλα το βραδυ θα στα στειλω Το στοκ wallpaper εμφανιζεται ... πρεπει να κανεις κατι , γιατι τωρα ειναι χειροτερα απ'οτι πριν.. επισης ξεχασα να σου πω οτι αν θυμασαι ο dingila ειχε πει οτι μετα το downgrade , οπως ησουνα χθες με την στοκ β025 , τοτε επρεπε να βαλεις στο φακελο dload μονο το στεπ2 της β025 και να κανεις απο ρυθμισεις/καρτα sd και αποθηκ.../ software upgrade , αλλη μια φορα και τοτε θα εισαι οκ .. επειδη βάζεις τελιτσες με μπερδεψες το στοκ πρεπει να εμφανιζεται ή το λες σαν ωχ αν εμφανιζεται το στοκ και οχι τα αλογα εχεις θεμα? ενταξει βραδυ θα ξεκινησω και πάλι δουλεια και ελπιζω να το στρωσω και παλι ευχαριστω για την υπομονη σου και την βοήθεια Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 επειδη βάζεις τελιτσες με μπερδεψες το στοκ πρεπει να εμφανιζεται ή το λες σαν ωχ αν εμφανιζεται το στοκ και οχι τα αλογα εχεις θεμα? ενταξει βραδυ θα ξεκινησω και πάλι δουλεια και ελπιζω να το στρωσω και παλι ευχαριστω για την υπομονη σου και την βοήθεια Tο στοκ wallpaper εμφανιζεται και σε μενα , οχι τα αλογα . Βαλε οποιο wallpaper θες . Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scoupegt_13 Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Εχει βαλει το official boot που δεν γινεται overclock αλλα λεει οτι τρεχει πιο ομαλα. Αμα θες το αντικαθηστας. ok.Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 @tzivas Λοιπον φιλε μου , οτι ηταν να κανω εγω για τη συσκευη μας το εκανα , δεν θα κανω αλλο ρομ ( δεν υπαρχει και κατι αλλο να κανω) , κατι αλλαγες σε θεματα μονο και αν βρω τιποτα σοβαρο τοτε θα ενημερωνω .... Γιατι οπως καταλαβες ( αν δεις στο "επισημο" και στο xda) , αρχιζει το παρτυ με την official ics , και σε λιγο οι σελιδες θα γεμισουν με προβληματισμους και κολλημενες συσκευες και πρεπει να αφησουμε χωρο στα παιδια που θα ζοριστουν και θα θελουν λυσεις , γι'αυτο καλο ειναι να μην σπαμαρουμε συνεχεια για την 2.2 εφοσον τα'χουμε πει και ξαναπει , εκτος αν εχεις κατι σοβαρο που πρεπει να δουμε ... Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 (edited) οκ καλως ok gkalen αν τυχει και εχω καμια απορία ή βοήθεια ειτε p.m ειτε στο thread σου στο xda αποψε φλασαρα τη β025 χωρις μπαταρια εκανε update completed αλλα απο εκεινη την ώρα αναβοσβήνει το logo της huawei τώρα θα δω τι θα κανω και αναλόγως θα τρεξω σε σχολια παλιοτερα και ίσως βρω λύση οπως και να έχει thanks για ολες σου τις βοήθειες ως τώρα.... Υ.Γ. μια τελευταια ερώτηση μήπως ξερεις αν μεσω recovery μπορουμε να δουμε πια ρομ ειναι περασμενη?ρωταω για να τσεκαρω αν ειναι οκ και περασε η β025 να ξεκινησω να φλασαρω την absolute μπας και σταματησει να αναβοσβήνει Edited June 30, 2012 by tzivas31 Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 (edited) οκ καλως ok gkalen αν τυχει και εχω καμια απορία ή βοήθεια ειτε p.m ειτε στο thread σου στο xda αποψε φλασαρα τη β025 χωρις μπαταρια εκανε update completed αλλα απο εκεινη την ώρα αναβοσβήνει το logo της huawei τώρα θα δω τι θα κανω και αναλόγως θα τρεξω σε σχολια παλιοτερα και ίσως βρω λύση οπως και να έχει thanks για ολες σου τις βοήθειες ως τώρα.... Δοκιμασε παντως και να κανεις , πρωτα upgrade και μετα downgrade ξανα μηπως στρωσει ... επισης αν θες να το κολλησεις ( σβησεις ) το τηλ.. και να το δωσεις στο service για να το ξαναπαρεις με μαμα 2.2 , τοτε θα μπεις στο cwm recovery , θα κανεις ολα τα wipes και μετα θα κανεις format boot ( απο mount and storage ) , και το τηλ... οτι και να πατας θα κατεβαινει μια μπλε οθονη και τιποτα αλλο .. τους το πας οπως ειναι και τους λες οτι το'σβησες το βραδυ και οταν πηγες να το ανοιξεις σου εβγαζε την μπλε οθονη , κανεις το λαλακα οτι και να σου λενε ( δεν θα σου πουν τιποτα ) και μετα απο 15 μερες παιρνεις τη συσκευη με μαμα 2.2.2 και εισαι κομπλε ... Οχι απο recovery , δεν βλεπεις κατι τετοιο ( ποιο ρομ εχεις) Edited June 30, 2012 by gkalen Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 (edited) θελω να το αποφυγω αυτο γιατι δεν εχω δευτερη συσκευη για 15 μερες αλλα αν δω πως δεν μπορω να κανω αλλιως θα καταφύγω σε αυτη τη λυση οκ τωρα θα περασω recovery και θα κοιταξω να φλασαρω την absolute ελπιζω να πανε ολα καλα και να μην το ξαναπειραξω αν δεν βγαλω ακρη με to sygic αν μπορεις ανεβασε το φακελο της Aura απο σενα το image με uprgrade και μετα downgrade αλλαζει? Edited June 30, 2012 by tzivas31 Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 (edited) θελω να το αποφυγω αυτο γιατι δεν εχω δευτερη συσκευη για 15 μερες αλλα αν δω πως δεν μπορω να κανω αλλιως θα καταφύγω σε αυτη τη λυση οκ τωρα θα περασω recovery και θα κοιταξω να φλασαρω την absolute ελπιζω να πανε ολα καλα και να μην το ξαναπειραξω αν δεν βγαλω ακρη με to sygic αν μπορεις ανεβασε το φακελο της Aura απο σενα το image με uprgrade και μετα downgrade αλλαζει? Γι'αυτο σου λεω να κανεις upgrade και μετα downgrade , για να αλλαξει και ο image folder.. Tον φακελο Aura , τωρα θα τον φτιαξω για να στον στειλω .. edit τελικα ειναι μεγαλος ο φακελος aura για να τον ανεβασω και ο μονος τροπος ειναι να τον χωρισω και να το ανεβασω Edited July 1, 2012 by gkalen Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 (edited) κοιτα αν δεν γινεται θα βγάλω ακρη ας δουλεψει το κινητο και βλέπουμε ευχαριστω για την προσπαθεια παντως ενταξει το φλασαρα με την β026 τελικα και πηρε μπρος και τωρα και τους χαρτες βλέπω τους κατεβαζει κανονικα 537 mb σε λιγο θα τελειωσει το τσεκαρω και τελος δεν το ξαναπειραζω αν δεν εχει καποιος να προτεινει κατι πολυ καλυτερο απο την ABSOLUTE!!!!!!!!(δυσκολα δηλαδη) Edited July 1, 2012 by tzivas31 Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtgreat Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Καλημερα παιδια εχω το huawei x5 pro οπως το πηρα απο την wind 2.2 νομιζω σωστα? προσπαθω εδω και πολυ καιρο (2-3 βδομαδες) να καταλαβω επιτελους τι πρεπει να κανω, για να κανω ρουτ το κινητο. Τωρα ειδα αυτην την ρομ που εβγαλε ο φιλος gkalen και θελω πολυ να την δοκιμασω. Εχω διαβασει απειρες σελιδες και απο εδω και απο το xda. Καθε φορα ομως ολο και κατι δεν θα ξερω (που ειναι πολλα δηλ μιας και πολυ αρχαριος) και κολλαω και απελπιζομαι. Για να βάλω λοιπον την ρομ του φιλου gkalen τί πρεπει να κανω με απλα και ολοκληρωμενα βήματα? Ξαναλεω δεν ηθελα να κουρασω κανεναν με το να μου αναλυσει οσα ζηταω ομως προσπαθησα ειληκρινα πολυ και το μονο που εμεινε ειναι η απογοητευση. Οποιος εχει λιγο χρονο και μπορει να βοηθησει θα του ειμαι υποχρεωμενος. Ευχαριστω παρα πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Καλημερα παιδια εχω το huawei x5 pro οπως το πηρα απο την wind 2.2 νομιζω σωστα? προσπαθω εδω και πολυ καιρο (2-3 βδομαδες) να καταλαβω επιτελους τι πρεπει να κανω, για να κανω ρουτ το κινητο. Τωρα ειδα αυτην την ρομ που εβγαλε ο φιλος gkalen και θελω πολυ να την δοκιμασω. Εχω διαβασει απειρες σελιδες και απο εδω και απο το xda. Καθε φορα ομως ολο και κατι δεν θα ξερω (που ειναι πολλα δηλ μιας και πολυ αρχαριος) και κολλαω και απελπιζομαι. Για να βάλω λοιπον την ρομ του φιλου gkalen τί πρεπει να κανω με απλα και ολοκληρωμενα βήματα? Ξαναλεω δεν ηθελα να κουρασω κανεναν με το να μου αναλυσει οσα ζηταω ομως προσπαθησα ειληκρινα πολυ και το μονο που εμεινε ειναι η απογοητευση. Οποιος εχει λιγο χρονο και μπορει να βοηθησει θα του ειμαι υποχρεωμενος. Ευχαριστω παρα πολυ. Χρειαζεσαι cwm recovery: Για οσους θελουν να περασουν CWM Recovery 5.0.2.7 με 2.3.5 (με η χωρις την αναβαθμιση του firmware)το κινητο rooted. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 1).Κατεβαστε απο δω το αρχειο του "recovery image":http://sourceforge.net/projects/genoandroid/files/recovery5.0.2.7_en_u8800pro.img/downloadκαι αποσυμπιεστε το στην επιφανεια εργασιας του Pc. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 2).Κλειστε το κινητο και αφαιρεστε την SD. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 3).Αφαιρεστε την μπαταρια για λιγο και ξανατοποθετηστε την(15-20 δευτ.) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 4).Πατηστε συγχρονως το πλαινο κουμπι του ηχου πανω και κατω(Volume up +Volume down)μαζι με το πανω κουμπι(Power on-off). ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 5).Κρατηστε πατημενα μεχρι να ανοιξει μια ροζ(pink)οθονη. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 6).Συνδεστε το κινητο(εχετε αφησει τα κουμπια) με usb στο Pc. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 7).Στην οθονη του Pc θα σας ανοιξει ενα παραθυρο με ενα φακελλο ονοματι "image" ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 8).Ανοιξτε το φακελλο "image" και μεσα θα δειτε ενα image αρχειο ονοματι recovery ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 9).Μετονομαστε αυτο το image αρχειο ονοματι recovery σε recovery_Backup παραδειγμα και σωστε το καπου στον υπολογιστη σας(για να υπαρχει καλου-κακου). ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 10).Τωρα το recovery image που κατεβασατε και το αποσυμπιεσατε στην επιφανεια εργασιας,μετονομαστε το αφηνοντας το να λεει μονο recovery.Επισης ξαναμετονομαστε μεσα στο φακελλο "image" το recovery και αφηστε το σκετο recovery. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 11).Παρτε το recovery που κατεβασατε και καντε το αντιγραφη-επικολληση μεσα στο φακελλο "image" θα σας ρωτησει για αντικατασταση και επιλεξτε ναι. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 12).Πατε κατω στην toolbar στα δεξια της επιφανειας εργασιας του Pc και πατηστε "Ασφαλη καταργηση υλικου η οπως αλλοιως το γραφει για να αποσυνδεσετε με ασφαλεια το usb απο το κινητο και βγαλτε μπαταρια και usb απο το κινητο. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 13).Περιμενετε λιγο και ξανατοποθετηστε την μπαταρια στο κινητο.Κρατηστε πατημενα συγχρονως την επανω πλευρα στο πλαινο κουμπι ηχου(Volume up)και το "Power on-off"...τα κρατατε πατημενα μεχρι να ανοιξει το κινητο και να φυγει και απο την "Boot Animation Screen"και να μπει στην οθονη του CWM Recovery 5.0.2.7.(Πρωτη Επιλογη "Reboot System") Ειστε ετοιμοι!!! Σημ:Την καρτα Sd να την ξαναπερασετε με το κινητο κλειστο. Μετα ακολουθησε τις οδηγιες του gkalen στο θεμα στο xda Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtgreat Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Ευχαριστω πολυ φιλε μου για την απαντηση, ομως ως ασχετος, αλλα και καπως προσεκτικος εχω μια ερωτηση "Για οσους θελουν να περασουν CWM Recovery 5.0.2.7 με 2.3.5 (με η χωρις την αναβαθμιση του firmware)το κινητο rooted." Λεει με 2.3.5 πραγμα που εγω δεν εχω μιας και μιλαμε για 2.2. επισης λεει το κινητο rooted. Εννοει να ειναι ή θα γινει αφου κανω την διαδικασια που μου εδωσες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Ευχαριστω πολυ φιλε μου για την απαντηση, ομως ως ασχετος, αλλα και καπως προσεκτικος εχω μια ερωτηση "Για οσους θελουν να περασουν CWM Recovery 5.0.2.7 με 2.3.5 (με η χωρις την αναβαθμιση του firmware)το κινητο rooted." Λεει με 2.3.5 πραγμα που εγω δεν εχω μιας και μιλαμε για 2.2. επισης λεει το κινητο rooted. Εννοει να ειναι ή θα γινει αφου κανω την διαδικασια που μου εδωσες? Αγνοησε το, δεν θελει ουτε root, ουτε 2.3.5 Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalaitsopoulos Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Καλησπέρα σε όλους Προσπαθώ εδώ και καιρό να αναβαθμίσω το IDEOS X5 PRO μου που φοράει τη μανίσια έκδοση, αλλά ήθελα προηγούμενως να διαβάσω ότι γράφεται εδώ και στο xda για να μην κάνω κάποια γκάφα. Το δυσάρεστο είναι ότι πιο πολύ μπερδεύτηκα παρά κατέληξα. Τα θέματα που έχει το κινητό είναι συγκεκριμένα : 1) Τελειώνει πολύ γρήγορα η μπαταρία χωρίς overuse. 2) Όταν έχω το sygic ανοιχτό για navigation μπορεί να κάνει reboot. 3) Σχετικά συχνά χάνει το σήμα και μου βγάζει μόνο κλήσεις έκτακτης ανάγκης και επανέρχεται. 4) Συχνά κολλήματα. Με βάση αυτά τι μου συνιστάτε ? α) Αναβάθμσιη σε 2.3.5 Β572 β) Horse Absolute γ) Κάποια άλλη ROM Ποια είναι δηλαδή η ROM που λύνει τα προβλήματα της μανίσιας έκδοσης και αξιοποιεί καλύτερα το hardware της συσκευής; Και τέλος ποια είναι η διαδικασία, με πρόβλεψη αν δεν πάει κάτι καλά και επαναφορά στην προηγούμενη κατάσταση; Συγγνώμη αν σας κούρασα, αλλά θεωρώ ότι είναι αρκετοί σαν κι εμένα και θα βοηθήσει ένα τέτοιο ξεκαθάρισμα. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtgreat Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Εκανα οσα μου ειπες φιλε μου. Τωρα μια χαρη ακομα, μπορεις να μου στειλεις το λινκ που εχει τις οδηγιες του gkalen για το πως να περασω την horse absolute? πηγα στο xda ομως για να μην κανω ή παρω καμια λαθος πληροφορια πες μου σε παρακαλω που λεει ακριβως τί να κνω οπως μου ταπες πριν δηλ. Γιατι κατι να φλασαρεις λεει εκει που δεν εχω ιδεα τί ειναι. Σε υπερευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Εκανα οσα μου ειπες φιλε μου. Τωρα μια χαρη ακομα, μπορεις να μου στειλεις το λινκ που εχει τις οδηγιες του gkalen για το πως να περασω την horse absolute? πηγα στο xda ομως για να μην κανω ή παρω καμια λαθος πληροφορια πες μου σε παρακαλω που λεει ακριβως τί να κνω οπως μου ταπες πριν δηλ. Γιατι κατι να φλασαρεις λεει εκει που δεν εχω ιδεα τί ειναι. Σε υπερευχαριστω. κατεβαζεις απο εδω http://www.mediafire.com/?epjz6rsruk19c3j και αποθηκευεις το αρχειο zip στην καρτα μνημης Πατας vol+ και power για να μπεις στο recovery κανεις με την σειρα wipe data / factory reset wipe cache advanced / wipe dalvik cache mounts and storage / format system μετα επιλεγεις install zip from sd card/ βρισκεις το αρχειο zip που εχεις αποθηκευσει στην καρτα και πατας install. πηγαινεις πισω, επιλεγεις reboot system και εισαι ετοιμος Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Τι εγινε ρε παιδια , τι πεσιμο σε βοτκες (Absolute ) ειναι αυτο ? Σε λιγο μαγκες θα'χετε αλλο τηλ.. λιγο υπομονη και σας τα εξηγω ολα σε λιγο πολυ αναλυτικα για να μην κανετε κανενα λαθος Βασικο με το που βαλουμε cwm recovery να κανουμε ενα backup ,για να μπορουμε σε 5 λεπτα να γυρισουμε σε μαμα ξανα ( εγγυηση ) συνεχιζω σε λιγο .... Edit Μπραβο ρε σοφο , οπως παντα κατατοπιστικος ... Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtgreat Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 λοιπον παιδες την εκανα την πρωτη και επλιζω να μην ειναι μεγαλη. Εκανα τα παντα ομως δεν αποθυκευσα στην sd to zip. Τωρα φυσικα το κινητο δεν μπορει νανοιξει για το βαλω. Τί κανουμε τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalaitsopoulos Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Παιδιά πως βάζουμε CWM Recovery στη μανίσια έκδοση? Μπήκα σε pink screen αλλά όταν σύνδεσα το usb στο PC μου έβγαλε ότι ο driver Qualcomm CDMA Technologies MSM δεν βρέθηκε και δεν εγκαταστάθηκε. Τι πρέπει να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 (edited) λοιπον παιδες την εκανα την πρωτη και επλιζω να μην ειναι μεγαλη. Εκανα τα παντα ομως δεν αποθυκευσα στην sd to zip. Τωρα φυσικα το κινητο δεν μπορει νανοιξει για το βαλω. Τί κανουμε τωρα? Ξαναμπες σε cwm recovery , και συνδεσου με usb και επελεξε mount and storage , και μετα επελεξε mount usb , και θα ανοιξει η καρτα σου Αλλιως σε card reader ... @jkalaitsopoulos Μπορει να θελει να κανεις εγκατασταση τους drivers , αλλα νομιζω οτι και τωρα αν ανοιξεις τους δισκους σου καπου θα δεις εναν που εχει εναν φακελο image μεσα , κι ας λεει οτι δεν εγκατασταθηκε ανοιξε το , "ο υπολογιστης μου" και ψαξε στις "συσκευες με αφαιρουμενους χωρους αποθηκευσης" και θα δεις το παραθυρο με τον φακελο image ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ HORSE ABSOLUTE ( Για νεους κατοχους με 2.2.2 μαμα wind rom ) πρωτα καντε αυτο και οι δυο σας .. 1 κατεβαζουμε το recovery.img απο δω http://sourceforge.net/pro...o.img/download ( επιλεγουμε αυτο που ειναι για το U8800 pro ) σβηνουμε το τηλ.. και το ανοιγουμε κρατωντας πατημενα τα πληκτρα vol+ ,vol- ,και power on , και ανοιγει μια ροζ οθονη στο τηλ.. συνδεουμε το τηλ.. με το pc ,ανοιγει το παραθυρο με τον φακελο image και μετονομαζεις το υπαρχον recovery.img σε recoverybackup.img και μετα βαζεις αυτο που κατεβασες και το μετονομαζεις σε recovery.img , αποσυνδεσε το τηλ.. βγαλε μπαταρια , ανοιξε ξανα το τηλ.. κρατωντας πατημενο το volume+ και το power on συνεχως για 10 -15 δευτερολεπτα , ανοιγει το cwm recovery (5.0.2.7) , επιλεγουμε backup and restore με το πληκτρο search , και μετα επιλεγουμε backup , aφηνουμε να τελειωσει και μετα παμε πισω με το πληκτρο (πισω) , και επιλεγουμε reboot system now , και τελος με το πρωτο σκελος.... ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ BACKUP ΠΡΙΝ ΦΛΑΣΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΡΟΜ για να μπορουμε να επιστρεψουμε σε εγγυηση χωρις να χρειαστει να κανουμε upgrade 2 κατεβαζουμε το ρομ απο δω http://www.mediafire.com/download.php?epjz6rsruk19c3j Μετα βαζεις το ρομ στη καρτα σου ( δεν ξεζιπαρουμε ) , σβηνεις το τηλ.. και μπαινεις cwm recovery (vol+ ,power on) και κανεις Wipe data factory reset Wipe cache Advanced και επιλεγουμε wipe dalvik cache Mounts and storage και επιλεγουμε format/system Install zip from sd card Choose zip from sd card Διαλεγεις το ΗΟRSE_ABSOLUTE.zip περιμενουμε 2 λεπτα να τελειωσει η εγκατασταση Reboot system now (περιμενουμε λιγο παραπανω για να ανοιξει το τηλ.. μην αγχωνεστε απλα περιμενετε ) Ετοιμοι ..... :superman: ΕΠΙΣΗΣ Βασικο ειναι να εχουμε αποθηκευσει στο pc μας τον αρχικο φακελο image στην περιπτωση που τον χρειαστουμε στην καρτα σας μετα το BACKUP που κανατε στην αρχη ( 1 σκελος) , θα εχει δημιουργηθει ενας φακελος "clockworkmod" , και αυτον τον φακελο θα τον αποθηκευσεται στο pc ( αυτο θα ειναι το μαμα backup , αν ποτε το χρειαστειτε ) Edited July 4, 2012 by gkalen Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalaitsopoulos Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Ok με το backu αν και μου έβγαλε No sd-ext found. No backup for sd-ext. Είναι ΟΚ αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Ok με το backu αν και μου έβγαλε No sd-ext found. No backup for sd-ext. Είναι ΟΚ αυτο; σωστο ειναι γιατι μαλλον το εκανες χωρις sd card γι'αυτο σου εγραψε ετσι αν δεις στην καρτα σου ( μαλλον στην εσωτερικη ) εναν φακελο clockworkmod εισαι οκ Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalaitsopoulos Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Gkalen είσαι άπαιχτος και πολύ υπομονετικός με εμάς τους άσχετους. ΟΚ μέχρι εδώ. Αν πότε χρειαστεί να κάνω restore τη μανίσια έκδοση ποιο φάκλεο χρησιμοποιώ, τον image (τον αρχικό που πήρα backup) ή τον cloclwordmod που έφτιαξε το backup? Χίλια ευχαριστώ για τη βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts