Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν ξερεις τι κανεις, μπορεις. Αν οχι, καλυτερα να τον αφησεις οπως ειναι και να βαλεις ενα δευτερο launcher της αρεσκειας σου και να τον κανεις προεπιλεγμενο.

Θα τον αφήσω τότε μην γίνει καμιά στραβή και μείνω χωρίς launcher...γιατί πολυ με κυνηγάει αυτές τις μέρες..:ninja:

Θα κατεβάσω δέυτερον και θα τον κάνω προεπιλογή...

The sky moves on sideways

• Απαντήσεις 11,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Pikachukaki

1342

• akalos

1502

• gkalen

2252

• tzivas31

755

Top Posters In This Topic

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

ρε παιδια συγγνωμη γινετατο κινητο να με αγνοει? απο πριν απο κλειστο τηλεφωνο με τα δυο κουμπακια πατημενα και το power ας εχει μεσα στην sd card φακελο dload δεν κανει update alla μπαινει σε ροζ οθονη

και οταν μετα μεσα απο την 512 ρομ 2,3,5 λεω απο storage usb update from sd card κανει επανεκκινηση αλλα κανει πολυ γρηγορα και το unpack και το install και προφανως δεν εχει κανει install

τι να κανω να δοκιμασω αλλη επισημη?

ρε παιδια συγγνωμη γινετατο κινητο να με αγνοει? απο πριν απο κλειστο τηλεφωνο με τα δυο κουμπακια πατημενα και το power ας εχει μεσα στην sd card φακελο dload δεν κανει update alla μπαινει σε ροζ οθονη

Αν ειναι σωστα ο φακελος dload στην sd δεν επρεπε να μπαινει σε ροζ οθονη. Καλυτερα να βαλεις την καρτα με ανταπτορα στον υπολογιστη και να περασεις τα αρχεια.

και οταν μετα μεσα απο την 512 ρομ 2,3,5 λεω απο storage usb update from sd card κανει επανεκκινηση αλλα κανει πολυ γρηγορα και το unpack και το install και προφανως δεν εχει κανει install

τι να κανω να δοκιμασω αλλη επισημη?

Το πρωτο step ετσι ειναι, γρηγορο. Το δευτερο παιρνει χρονο

Το δοκιμασα αλλα δεν.. το ιδιο με το χθεσινο :(

Edited by Sofoklas
In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

Αν ειναι σωστα ο φακελος dload στην sd δεν επρεπε να μπαινει σε ροζ οθονη. Καλυτερα να βαλεις την καρτα με ανταπτορα στον υπολογιστη και να περασεις τα αρχεια.

Εμενα δουλευει απλα τραβαει ενα ρεσταρτ οταν το κλεισεις το ραδιο!!

ποσο λαθος μπορει να κανεις.... βαζεις μεσα το UPDATE.APP απο το step1 και το UPDATE_g.APP απο το step2 σε φακελο dload στο root ths sd card

να σημειωθει οτι τα παιρναω απο card reader!

to step 3 δεν το θελουμε ειναι μονο για κινα σωστα?

πρωτο step εννοουμε το unpack kai δευτερο το install?

οταν λεμε sd εννοουμε την εξωτερικη την εξτρα πχ 8bg. σωστα? οχι την εσωτερικη μνημη την 2gb?

Edited by didicola

ποσο λαθος μπορει να κανεις.... βαζεις μεσα το UPDATE.APP απο το step1 και το UPDATE_g.APP απο το step2 σε φακελο dload στο root ths sd card

να σημειωθει οτι τα παιρναω απο card reader!

to step 3 δεν το θελουμε ειναι μονο για κινα σωστα?

πρωτο step εννοουμε το unpack kai δευτερο το install?

οταν λεμε sd εννοουμε την εξωτερικη την εξτρα πχ 8bg. σωστα? οχι την εσωτερικη μνημη την 2gb?

Θα σου πω για την διαδικασια με το τηλεφωνο κλειστο και power volyme+- για να μην μπερδευομαστε.

Καταρχας, ειτε βαλεις τα αρχεια στην εσωτερικη sd ειτε στην εξωτερικη, το κινητο θα τα δει. Αν δεν τα βλεπει στην εξωτερικη, βγαλτην απο το slot και περνα τα αρχεια στην εσωτερικη μνημη.

Το firmware update γινεται σε δυο βηματα. Οταν πατησεις τον συνδυασμο των πληκτρων που ειπαμε παραπανω θα ανοιξει μια μαυρη οθονη που θα γραφει firmware update 1/2.

Σε αυτη τη φαση περναει το UPDATE.APP απο το step1 που ειναι 920kb και γιαυτο τελειωνει γρηγορα.

Στη συνεχεια το κινητο κλεινει μονο του και πρεπει να το ανοιξεις μονο με το power button.

Ξεκιναει το firmware update 2/2 το οποιο περναει το UPDATE_g.APP απο το step2 που ειναι αρκετα mb και θελει 2-3 λεπτα.

Μολις τελειωσει και σβησει το κινητο, το ξανα ανοιγεις με το power, κανει μερικα reboot και ανοιγει κανονικα

Ισως επρεπε να στα πω απο την αρχη αναλυτικα και με συγχωρεις αλλα τα εχουμε γραψει τοσες φορες που εχω αρχισει και βαριεμαι

In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

Θα σου πω για την διαδικασια με το τηλεφωνο κλειστο και power volyme+- για να μην μπερδευομαστε.

Καταρχας, ειτε βαλεις τα αρχεια στην εσωτερικη sd ειτε στην εξωτερικη, το κινητο θα τα δει. Αν δεν τα βλεπει στην εξωτερικη, βγαλτην απο το slot και περνα τα αρχεια στην εσωτερικη μνημη.

Το firmware update γινεται σε δυο βηματα. Οταν πατησεις τον συνδυασμο των πληκτρων που ειπαμε παραπανω θα ανοιξει μια μαυρη οθονη που θα γραφει firmware update 1/2.

Σε αυτη τη φαση περναει το UPDATE.APP απο το step1 που ειναι 920kb και γιαυτο τελειωνει γρηγορα.

Στη συνεχεια το κινητο κλεινει μονο του και πρεπει να το ανοιξεις μονο με το power button.

Ξεκιναει το firmware update 2/2 το οποιο περναει το UPDATE_g.APP απο το step2 που ειναι αρκετα mb και θελει 2-3 λεπτα.

Μολις τελειωσει και σβησει το κινητο, το ξανα ανοιγεις με το power, κανει μερικα reboot και ανοιγει κανονικα

Ισως επρεπε να στα πω απο την αρχη αναλυτικα και με συγχωρεις αλλα τα εχουμε γραψει τοσες φορες που εχω αρχισει και βαριεμαι

οχι απλως τα εχεις πει αναλυτικα αλλα το εκανες τελειο μην σου πω θα βαλω στο ποστ σου για υπογραφη μου

οποτε χρησιμοποιω μονο τα αρχεια απο στεπ1 και στεπ 2 απ την επισημη το 572 που εχει δωσει εδω

ενημερωση τα εκανα πηγε να ξεκινησει το update αλλα λεει μετα update failed γτ?

ενημερωση2 τα περασα στην εσωτερικη και κανει κανονικα τωρα!

Edited by didicola

Πως fixarei to market να διχνει ολα τα app σου?προσπαθησα απο το titanium αλλα τπτ...διχνει μονο 5-6 και πλεον δεν διχνει κανενα!!μουχαχαχα!!!

Πως fixarei to market να διχνει ολα τα app σου?προσπαθησα απο το titanium αλλα τπτ...διχνει μονο 5-6 και πλεον δεν διχνει κανενα!!μουχαχαχα!!!

Δοκιμασε να σβησεις cache και δεδομενα,απο ρυθμισεις/εφαρμογες/διαχειρηση εφαρμογων ,και μετα ξσνανοιξε το μαρκετ

Ναι βαζεις στη μαυρη λιστα οποια επαφη θελεις η και νουμερο που δεν εχεις στις επαφες. Εχει αρκετες επιλογες, για sms κλπ.

εχουμε καποιο call blocker να κανει αυτην την δουλεια,κατι τις...

δηλ.θελω στις ρυθμισεις της επαφης να μου βγαζει αυτην επιλογη.

2.02

http://bbs.anzhi.com/forum.php?mod=viewthread&tid=4980682&extra=page%3D1%26filter%3Dtypeid%26typeid%3D4886%26typeid%3D4886

ραδια,noop,fixes

Edited by akalos

εχουμε καποιο call blocker να κανει αυτην την δουλεια,κατι τις...

δηλ.θελω στις ρυθμισεις της επαφης να μου βγαζει αυτην επιλογη.

2.02

http://bbs.anzhi.com/forum.php?mod=viewthread&tid=4980682&extra=page%3D1%26filter%3Dtypeid%26typeid%3D4886%26typeid%3D4886

ραδια,noop,fixes

radio can not be used, g can not be resolved εχει ακομα δρομο...εγω περιμενω Miuiv4 geno ολα τα αλλα ειναι κλαιν!!

Παιδια την mengluole την εχει δοκιμασει κανεις?Την εχω απο χθες το βραδυ και εχω παρατηρησει κατι θεματα με τις κλησεις,οπως να πατας κληση προς καποιον και να πιανει γραμμη με την δευτερη φορα και κατι τετοια περιεργα.Ρωταω γιατι παιζει να ηταν και συμπτωση η θεμα δικτυου

p.s. χθες μου ηρθε καινουργια συσκευη απο doa και ανακαλυψα οτι εχει το γνωστο θεμα με την διπλη φωνη που ακουει αυτος που μιλας τον εαυτο του.Η προηγουμενη συσκευη δεν το ειχε,οποτε συμπεραινω οτι ειναι αμα σου κατσει,και επιβεβαιωνονται οι υποψιες μου για κακοσυναρμολογηση.Εκανα disable το δευτερο μικροφωνο απο το service menu,αληθεια το δευτερο Mic σε τι χρησιμευει ακριβως?Θα μου λειψει?!

Παιδια την mengluole την εχει δοκιμασει κανεις?Την εχω απο χθες το βραδυ και εχω παρατηρησει κατι θεματα με τις κλησεις,οπως να πατας κληση προς καποιον και να πιανει γραμμη με την δευτερη φορα και κατι τετοια περιεργα.Ρωταω γιατι παιζει να ηταν και συμπτωση η θεμα δικτυου

p.s. χθες μου ηρθε καινουργια συσκευη απο doa και ανακαλυψα οτι εχει το γνωστο θεμα με την διπλη φωνη που ακουει αυτος που μιλας τον εαυτο του.Η προηγουμενη συσκευη δεν το ειχε,οποτε συμπεραινω οτι ειναι αμα σου κατσει,και επιβεβαιωνονται οι υποψιες μου για κακοσυναρμολογηση.Εκανα disable το δευτερο μικροφωνο απο το service menu,αληθεια το δευτερο Mic σε τι χρησιμευει ακριβως?Θα μου λειψει?!

Και μενα πολλες φορες η πρωτη κληση πεφτει πριν καλεσει δεν ξερω γιατι σε πολλες ρομ...γιατι ολοι εχετε θεμα με μικροφονιση και εγω εχω προβλημα οτι δεν με ακουνε πολλες φορες αν δν κανω κουρμπα το χερι μου κατο στο Mic!?

U8800PRO the MIUI4.0 initially completed ~ ~ ~ sleep .....

Γιατι παντα οταν τελιωνει το ρομ να πηγαινει για υπνο??

Edited by Pikachukaki

Αγορινες μια ασχετη ερωτηση απλα ετσι για να μου φυγει η απορια. το format EMMC απο το recovery τι ακριβως κανει γιατι εγω πριν απο καθε restore το κανω, οχι τιποτε αλλο αλλα να προλαβω καμια μ*****α.

Αγορινες μια ασχετη ερωτηση απλα ετσι για να μου φυγει η απορια. το format EMMC απο το recovery τι ακριβως κανει γιατι εγω πριν απο καθε restore το κανω, οχι τιποτε αλλο αλλα να προλαβω καμια μ*****α.

Κανεις φορματ την εσωτερικη σου καρτα..οχι την sd card την εσωτερικη 1gb που ειναι!

Γιατι παντα οταν τελιωνει το ρομ να πηγαινει για υπνο??

πρεπει να ξεκουραστει η ζυμη και να φουσκωσει

ηταν 1:30 περιπου ,υπολογιζε τωρα τι ωρα θα ξυπνησει και βαλε alarm

Edited by akalos

πρεπει να ξεκουραστει η ζυμη και να φουσκωσει

ηταν 1:30 περιπου ,υπολογιζε τωρα τι ωρα θα ξυπνησει και βαλε alarm

6-7 το πρωι...τετεια ωρα ειχε βγαλει και την ICS! ;)

Eχω βαλει mengluole 572 και στο setcpu δεν μπορω να βαλω πανω απο 1024 και εχει μονο 5 επιλογες στο scaling,εχει ουτε την επιλογη να βαλεις smartass.Εχει κανεις καμια ιδεα τι παιζει?superuser εχω κανονικα

Eχω βαλει mengluole 572 και στο setcpu δεν μπορω να βαλω πανω απο 1024 και εχει μονο 5 επιλογες στο scaling,εχει ουτε την επιλογη να βαλεις smartass.Εχει κανεις καμια ιδεα τι παιζει?superuser εχω κανονικα

Θες o/c kernel!!!

Θες o/c kernel!!!

Δηλαδη?Ειναι τιποτα κλειδωμενο στην 572?Πηγα απο stock 2.2.2 --> stock 2.3.5 --> mengluole 572

Στην v4 που ειχα παλιοτερα δεν χρειαζοταν κατι..Τι πρεπει να κανω?

Δηλαδη?Ειναι τιποτα κλειδωμενο στην 572?Πηγα απο stock 2.2.2 --> stock 2.3.5 --> mengluole 572

Στην v4 που ειχα παλιοτερα δεν χρειαζοταν κατι..Τι πρεπει να κανω?

To kernel aka boot.img ειναι κλειδωμενο το overclock του δοκιμασε το boot.Ingram απο v4 απλα δεν θυμαμε αν εχουν τον ιδιο κερνλελ κρατα backup αυτο που εχει τωρα βαλε της v4 αν μπουταρει και δουλευει καλος αλλιως περιμενε κανενα αλλο παιδι να σε πει στανταρ μην φοβασε παντως δεν καιγεται το εχω δοκιμασει

To kernel aka boot.img ειναι κλειδωμενο το overclock του δοκιμασε το boot.Ingram απο v4 απλα δεν θυμαμε αν εχουν τον ιδιο κερνλελ κρατα backup αυτο που εχει τωρα βαλε της v4 αν μπουταρει και δουλευει καλος αλλιως περιμενε κανενα αλλο παιδι να σε πει στανταρ μην φοβασε παντως δεν καιγεται το εχω δοκιμασει

οκ,ευχαριστω!Βρηκα αυτες τις οδηγιες απο matteoof93,για αυτο το πραγμα μιλαμε?

[KERNEL] Overclock \ Kernel Official Genokolar by .35 (Gingerbread)

GINGERBREAD kernel (stock & custom) .35

Here the official kernel Huawei Gingerbread 2.3.5 (kernel .35)

Here the kernel Genokolar for Gingerbread 2.3.5 (kernel .35 with overclocking and other changes)

HOW TO INSTALL A KERNEL (custom or official):

We must first have root permissions and you install the recovery CWM, then go ahead and have these requirements:

download a kernel of the above

copy on sd

Restart the phone in recovery (through a special app or by pressing power + vol. up)

wipe cache

Wipe Dalvik Cache

Flash zip from sdcard ---> then select the kernel that you downloaded and confirm

new wipe cache

New Wipe Dalvik Cache

reboot

Well now you have flashed your kernel ..... if it is the custom kernel genokolar you have the possibility to OC (via apps like SetCPU).

οκ,ευχαριστω!Βρηκα αυτες τις οδηγιες απο matteoof93,για αυτο το πραγμα μιλαμε?

[KERNEL] Overclock \ Kernel Official Genokolar by .35 (Gingerbread)

GINGERBREAD kernel (stock & custom) .35

Here the official kernel Huawei Gingerbread 2.3.5 (kernel .35)

Here the kernel Genokolar for Gingerbread 2.3.5 (kernel .35 with overclocking and other changes)

HOW TO INSTALL A KERNEL (custom or official):

We must first have root permissions and you install the recovery CWM, then go ahead and have these requirements:

download a kernel of the above

copy on sd

Restart the phone in recovery (through a special app or by pressing power + vol. up)

wipe cache

Wipe Dalvik Cache

Flash zip from sdcard ---> then select the kernel that you downloaded and confirm

new wipe cache

New Wipe Dalvik Cache

reboot

Well now you have flashed your kernel ..... if it is the custom kernel genokolar you have the possibility to OC (via apps like SetCPU).

Χμμ οχι ακριβως απλα μπαινεις ροζ οθονη μετονομαζεις το boot.Img se boot.bακ και κανεις paste το boot.img απο v4