Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εισαι με παλιοτερη miui, θα προτεινα να πας σ'αυτο το ποστ και να βαλεις αυτη ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5107212 .. θα εισαι καλυτερα.

Αυτο με το wifi, το'χουμε πει ισως συμβει καποιες φορες να κανει ενα μινι reboot , απο'κει και περα δεν ξαναεχει προβλημα.

Για το, οτι αργουν οι εφαρμογες , καποιες φορες υπαρχουν και προβληματα στις εφαρμογες μετα απο αναβαθμισεις , αλλα βαλε τη πιο τελευταια miui , ισως λυθει κι αυτο .

Ειναι φυσιολογικο, μονο αν εχεις πολλες ανοιχτες εφαρμογες που εχουν περιορισει αρκετα τη ραμ.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! !!!!!!!

Ok ευχαριστω. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!

;)

Εγω εχω την miui 2.3.7 reborn ultimate. Αυτη η miui greek final ειναι πιο καινουρια?

Ειναι gb αυτη η miui?

Edited by toubano44

Lineage os 15.1

Νίκος...

• Απαντήσεις 11,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Pikachukaki

1342

• akalos

1502

• gkalen

2252

• tzivas31

755

Top Posters In This Topic

Ok ευχαριστω. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!

;)

Εγω εχω την miui 2.3.7 reborn ultimate. Αυτη η miui greek final ειναι πιο καινουρια?

Ναι, αλλαξε τη, ειναι κανα διμηνο + , αυτη που λες ..

Ναι, αλλαξε τη, ειναι κανα διμηνο + , αυτη που λες ..

Ειναι gb ετσι?

Lineage os 15.1

Νίκος...

καλη χρονια σε ολους με υγεια! σχετικα με τον spirit fm κανουμε απλη εγκατασταση η και κατι αλλο μιλαω για την τελευταια http://www.mediafire.com/d...MobileX_GR.zip γιατι με απλη εγκατασταση δεν δουλευει και οταν παω να τον κλεισω κανει reboot το κινητο

καλη χρονια σε ολους με υγεια! σχετικα με τον spirit fm κανουμε απλη εγκατασταση η και κατι αλλο μιλαω για την τελευταια http://www.mediafire.com/d...MobileX_GR.zip γιατι με απλη εγκατασταση δεν δουλευει και οταν παω να τον κλεισω κανει reboot το κινητο

Οδηγιες στο thread της miui στην υπογραφη μου ... εχει και screenshots.

Πηγαινε , ρυθμισεις /εφαρμογες/διαχειρηση εφαρμογων / και διεγραψε δεδομενα και cache της εφαρμογης ( spirit )... μετα ακολουθησε της οδηγιες εγκαταστασης στο thread της miui.

Να ξερεις οτι, πρωτα ανοιγεις bluetooth και μετα το spirit fm.

Επισης, να θυμασαι τη πρωτη φορα που θ'ανοιξεις τον spirit fm, στο πρωτο popup πηγαινε πισω, μην επιλεξεις τιποτα, μετα κανε τις ρυθμισεις και οταν τον ξανανοιξεις , θα πατησεις οκ στο popup.

Αλλιως υπαρχει και το ρομ του moihack με fm radio ετοιμο , πρεπει να το'χες βαλει καποια ποστ πιο πισω.

Edited by gkalen

Καλησπερα σας και καλη χρονια σε ολους ευχομαι. Μια περιπου offtopic ερωτηση προς ολους μηπως ξερει κανει σε οποια ρομ και να φοραμε officia ειτε custom εχετε παρατηρησει ποτε οτι στη συλλογη φωτογραφιων δημιουργουντε απο μονοι τους φακελοι με ασχετες και αχρηστες φωτογραφιες wallpaper και τα σχετικα και οτι οσες φορες και αν τις σβησετε αυτες δημιουργουντα ξανα? Ξερει κανεις γιατι συμβαινει αυτο και πως μπορουμε να το σταματησουμε να γινεται μια και καλη?

Ειναι πολλες οι περιπτωσεις που μπορει να συμβει κατι τετοιο .

Οτι δεν διαγραφεται με file manager , το σβηνουμε μεσω pc .

Ειναι πολλες οι περιπτωσεις που μπορει να συμβει κατι τετοιο .

Οτι δεν διαγραφεται με file manager , το σβηνουμε μεσω pc .

Τα σβήνω συνεχως και με τους 2 τροπους αλλα δυστυχως επανερχονται αν ξερει κανεις κανενα τροπο για μονιμη απαλλαγη απο αυτο το προβλημα ας μοιραστει παρακαλω τη λυση μαζι μας

Τα σβήνω συνεχως και με τους 2 τροπους αλλα δυστυχως επανερχονται αν ξερει κανεις κανενα τροπο για μονιμη απαλλαγη απο αυτο το προβλημα ας μοιραστει παρακαλω τη λυση μαζι μας

Καλη χρονια παιδες!

Παιζει να ειναι thumbnails καποιων εικονων. Πρεπει να βρεις πού ειναι αποθηκευμενα αυτα τα thumbnails και να τα σβησεις. Ή μπορει να ειναι εικονες απο καποιες εφαρμογες και στην διαλογη να μην το καταλαβαινει και να στις εμφανιζει ως δικιες σου.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια εχω προβληματαρα.. Εκανα update σε official ICS και επειδη εχασα το IMEI(το οποιο ειχα κανει ομως backup) προσπαθησα να το κανω restore. Κατα λαθος ομως εκανα restore το IMEI απο ενα huawei ascend που ειχα παλια.. Τωρα μολις προσπαθησω να ανοιξω τη συσκευη δειχνει το logo "Huawei Ascend" και αμεσως μετα κλεινει και ξανανοιγει σε μπλε οθονη. Τι κανουμε τωρα? :cry:

Παιδια εχω προβληματαρα.. Εκανα update σε official ICS και επειδη εχασα το IMEI(το οποιο ειχα κανει ομως backup) προσπαθησα να το κανω restore. Κατα λαθος ομως εκανα restore το IMEI απο ενα huawei ascend που ειχα παλια.. Τωρα μολις προσπαθησω να ανοιξω τη συσκευη δειχνει το logo "Huawei Ascend" και αμεσως μετα κλεινει και ξανανοιγει σε μπλε οθονη. Τι κανουμε τωρα? :cry:

Δεν ξερω πως να σε βοηθησω σε αυτο αλλα ίσως ξερουν τα παιδια στο thread αυτο που το εφτιαξε ενας απο εμας που παλιοτερα πριν αλλαξει κινητο ειχε και αυτος το huawei ideos x5 pro ή αν πετυχεις τον ιδιο εμενα με ειχε βοηθησει αρκετα στα πρωτα βηματα μου ο gkalen και αυτος εχει το ιδιο nick και στο xda και εδω μέσα pikachukaki

Το σιγουρο ειναι οτι εχουν σβηστει αρχεια απο τον image η ισως και ολο το περιεχομενο του φακελου image.

Αν μπαινεις σε ροζ οθονη, πηγαινε xda ,στο thread που εχω για φλασαρισμα official rom , θα βρεις τον stock ics image φακελο και κοιτα τι σου λειπει και βαλτο, αλλαξε και recovery.img μετα και δοκιμασε να φλασαρεις καποιο ρομ αν μπαινεις σε recovery.

Edited by gkalen

δεν χρειαζεται να τις σβησεις,υπαρχουν εκει για να φορτωνουν πιο γρηγορα εφαρμογες που χρησιμοποιουν thumbnails οπως gallery και αλλες.Αμα θες μπορεις να κανεις τους φακελους να μην εμφανιζονται απλα απο τις ρυθμισεις του gallery app που χρησιμοποιεις,το quickpic το κανει.Και δεν εχω δει ποτε σε καποια εφαρμογη που χρησιμοποιει thumbnails να εχει επιλογη ωστε να μην τα δημιουργει,ειναι ο τροπος που λειτουργουν,και στα windows το ιδιο συμβαινει απλα δεν τις βλεπεις

Edited by azuli

Δεν μπαινει ροζ οθονη μονο μπλε.

Δυστυχως, εισαι για service.

Δεν υπαρχει λυση αφου δε μπαινεις ουτε ροζ οθονη.

1)To JTAG τι ειναι? 1,2)Μπορει να διορθωθει με αυτο? 2)Μηπως μπορω να ανοιξω τον image folder με ubuntu οπως ειπε ο herna στο xda? 3)Επισης η εγγυηση εχει ληξει.. 3,2)Αμα τους το παω(στην wind απο οπου και το αγορασα) με το χαρτακι που ειχε μεσα το κουτι(εγγυηση)και το κινητο θα μου το παρουν παρολο που εχει ληξει η εγγυηση? 3,3)Θα μου παρουν λεφτα για την επισκευη του? 3,4) Αν ναι περιπου ποσα?(γιατι σκεφτομαι να το πουλησω γυρω στα 50-60 ευρω για να παρω το N5 οπως εχω ξαναπει και αμα ειναι να πληρωσω παραπανω απο αυτα τα λεφτα για την επισκευη δεν αξιζει..) Ευχαριστω πολυ και παρακαλω αμα μπορειτε απαντηστε σε ολα τα ερωτηματα γιατι ειναι επειγον..

1)To JTAG τι ειναι? 1,2)Μπορει να διορθωθει με αυτο? 2)Μηπως μπορω να ανοιξω τον image folder με ubuntu οπως ειπε ο herna στο xda? 3)Επισης η εγγυηση εχει ληξει.. 3,2)Αμα τους το παω(στην wind απο οπου και το αγορασα) με το χαρτακι που ειχε μεσα το κουτι(εγγυηση)και το κινητο θα μου το παρουν παρολο που εχει ληξει η εγγυηση? 3,3)Θα μου παρουν λεφτα για την επισκευη του? 3,4) Αν ναι περιπου ποσα?(γιατι σκεφτομαι να το πουλησω γυρω στα 50-60 ευρω για να παρω το N5 οπως εχω ξαναπει και αμα ειναι να πληρωσω παραπανω απο αυτα τα λεφτα για την επισκευη δεν αξιζει..) Ευχαριστω πολυ και παρακαλω αμα μπορειτε απαντηστε σε ολα τα ερωτηματα γιατι ειναι επειγον..

Για τα πρωτα που λες, δεν ξερω...

Για το service , το πας και θα σου πουν αυτοι ποσο θα κοστισει , δεν εχω ιδεα ποσο μπορει να εχει.

Οκ, ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια.

edit*

Αμα το παω στη wind, θα μου πουνε εκεινη την ωρα ποσο εχει το service η θα το στειλουν πρωτα στην αντιπροσωπεια και μετα? Γιατι αμα το στειλουν και μετα θα πρεπει φανταζομαι να πληρωσω οσο και αν ειναι το κοστος..

edit*

Αμα το παω στη wind, θα μου πουνε εκεινη την ωρα ποσο εχει το service η θα το στειλουν πρωτα στην αντιπροσωπεια και μετα? Γιατι αμα το στειλουν και μετα θα πρεπει φανταζομαι να πληρωσω οσο και αν ειναι το κοστος..

Δεν το εχω κανει ποτε αλλα θα σου ελεγα να δοκιμαζες με jtag. Υπαρχουν πολλα βιντεακια στο youtube που εξηγουν. Αμα το παθαινα εγω θα εψαχνα καποιο μαγαζι επισκευων μηπως εχει το μηχανιμα αλλιως θα αγοραζα ενα απο ebay(δεν ειναι ακριβο) και θα το προσπαθουσα μονος.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

edit*

Δοκίμασε να ξαναφλασάρεις την official.

In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

Μπορεις σε παρακαλω να δωσεις καταλληλο λινκ για το ebay γιατι δεν ξερω ποιο να αγορασω? Επισης ενα λινκ στο youtube που να δειχνει πως το κανουμε. Ευχαριστω.

Δυστυχως δεν γινεται. Οτι και αν πατησω(οπως και το vol+ και vol- και power)το κινητο δειχνει huawei ascend, κλεινει και ξανανοιγει μονο του σε blue screen.

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

Παιδια κατα τύχη εψαχνα για custom roms για το κινητο της κοπελας μου ενα alcatel ot-990 και βρηκα αυτη τη σελιδα και εχει μια miui v5 για το κινητό μας μπορω να τη δοκιμασω ετσι απο 2.3 ή πρεπει να παω σε ics? Μήπως εχει ηδη δοκιμασει καποιος αλλος απο αυτη τη σελιδα?