scoupegt_13 Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Παντως εμενα η ''the new stallion'' και η ''STALLION ics'' δεν μου διαβαζουν τις φωτογραφιες και τα τραγουδια που εχω στην SDcard. Οταν παω στον music player ας πουμε δεν φαινεται τιποτα ουτε οταν παω να βαλω ηχο κλησης.Το ιδιο συμβαινει και με τις φωτο. Διαβαζει μονο της εσωτερικης μνημης! Μονο η ''STALLION ICS look'' τα διαβαζει ΟΛΑ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Παντως εμενα η ''the new stallion'' και η ''STALLION ics'' δεν μου διαβαζουν τις φωτογραφιες και τα τραγουδια που εχω στην SDcard. Οταν παω στον music player ας πουμε δεν φαινεται τιποτα ουτε οταν παω να βαλω ηχο κλησης.Το ιδιο συμβαινει και με τις φωτο. Διαβαζει μονο της εσωτερικης μνημης! Μονο η ''STALLION ICS look'' τα διαβαζει ΟΛΑ!!! Σε'μενα τα διαβαζει κανονικα ....:blink: Δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχεις τετοιο προβλημα, αλλα θα σου φτιαξω ενα ζιπ με τις αλλαγες στο θεμα , και το περνας στην stallion ics look και θα'σαι κομπλε (αφου σου καθεται καλυτερα αυτη). Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scoupegt_13 Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Σε'μενα τα διαβαζει κανονικα ....:blink: Δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχεις τετοιο προβλημα, αλλα θα σου φτιαξω ενα ζιπ με τις αλλαγες στο θεμα , και το περνας στην stallion ics look και θα'σαι κομπλε (αφου σου καθεται καλυτερα αυτη). Η μονη διαφορα ειναι το theme δηλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Η μονη διαφορα ειναι το theme δηλ? Οχι βεβαια, αλλα αφου του καθεται καλυτερα η ics look, θα του φτιαξω το θεμα σαν την τελευταια. Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Παντως εμενα η ''the new stallion'' και η ''STALLION ics'' δεν μου διαβαζουν τις φωτογραφιες και τα τραγουδια που εχω στην SDcard. Οταν παω στον music player ας πουμε δεν φαινεται τιποτα ουτε οταν παω να βαλω ηχο κλησης.Το ιδιο συμβαινει και με τις φωτο. Διαβαζει μονο της εσωτερικης μνημης! Μονο η ''STALLION ICS look'' τα διαβαζει ΟΛΑ!!! για δοκιμασε μια αλλη sd η ενα φορμαρισμα,εμενα μια χαρα τα διαβαζει..!Τετοιο bug δεν εχουν ουτε οι χειροτερες rom στο xda,μαλλον θεμα καρτας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scoupegt_13 Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 για δοκιμασε μια αλλη sd η ενα φορμαρισμα,εμενα μια χαρα τα διαβαζει..!Τετοιο bug δεν εχουν ουτε οι χειροτερες rom στο xda,μαλλον θεμα καρτας.. Πολυ πιθανο να φταιει η καρτα, αλλα στις αλλες Ρομ γιατι την διαβαζει κανονικα? Υποψιν οτι με το root explorer μπορω να διαβασω ολα τ αρχεια της sd. Απλα οταν μπαινω στον player ή στην ''συλλογη'' δεν βλεπει τις φωτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Πολυ πιθανο να φταιει η καρτα, αλλα στις αλλες Ρομ γιατι την διαβαζει κανονικα? Υποψιν οτι με το root explorer μπορω να διαβασω ολα τ αρχεια της sd. Απλα οταν μπαινω στον player ή στην ''συλλογη'' δεν βλεπει τις φωτο. δοκιμασε στα συγκεκριμενα apps να σβησεις το cache η τιποτα τετοιο.Κανα dalviκ και cache απο recovery η κανα fix permissions Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Πολυ πιθανο να φταιει η καρτα, αλλα στις αλλες Ρομ γιατι την διαβαζει κανονικα?. ελα ντε , αυτο ειναι το περιεργο ... κατεβασε το θεμα που ειπαμε ... http://www.mediafire.com/download.php?baaalchb82lt43d φλασαρισμα απο recovery , κατευθειαν install zip ... Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 (edited) Προτεινω για αρχη, μη βαλεις ουτε ram manager ουτε εφαρμογες του στυλ sd maid για καθαρισμους κ.λ.π. , δουλεψε το πρωτα οπως ειναι και αμα δεις οτι χρειαζεσαι ram manager το βαζεις αργοτερα. Λοιπον την δοκιμασα 3 μερες χωρις ram manager και ειχα καποια θεματα με lag σε διαφορα.Εβαλα σημερα ram manager και η διαφορα ειναι μεγαλη. Χρησιμοποιω απο την πρωτη rom που εβαλα 2 συγκεκριμενα παιχνιδια για benchmark και πιστευω οτι ειναι το πιο αντιπροσωπευτικο test για performance και ο λογος ειναι πολυ απλος.Επειδη τα δοκιμαζω σε καθε rom,οποια rom τα τρεχει χωρις lag εχει πολυ καλη διαχειρηση μνημης.Τοσο απλα!Τα παιχνιδια αυτα ειναι ιδανικα γιατι ειναι στα ορια του να τα τρεχει smooth το κινητο.Αν η μνημη ειναι optimized τα τρεχει μια χαρα,αν οχι lagarei. Αυτα ειναι τα agent dash (free απο το market) και το contract killer zombies (παλι free). Tα προτεινω και σαν παιχνιδια αλλα και σαν benchmark γιατι πραγματικα pushαρουν το τηλεφωνο στα ορια του.Επαναλαμβανω οτι σε μια καλα optimized rom τρεχουν χωρις lag ακομα και με full περασμενες εφαρμογες μεσα.Τα test εννοειται γινονται σε κανονικες συνθηκες λειτουργιας,δηλαδη δεν κανω reboot πριν γιατι ετσι αδειαζει η μνημη και δεν ειναι αντιπροσωπευτικο για συμπερασματα. Πισω στο θεμα μας.Το agent dash λοιπον χωρις ram manager λαγκαρει μολις φορτωσεις την rom εφαρμογες (οταν την πρωτοβαζεις οχι,γι αυτο και ειναι καλυτερο να σχηματιζουμε γνωμη για μια rom αφου περασουν 4-5 μερες κανονικης λειτουργιας με περασμενα ολα τα προγραμματα μας) .Με ram manager λοιπον στο balanced τρεχει γυρω στο 80/100 αποδοση (συχνοτητα lag) και στο hard gaming γυρω στο 95% χωρις lag.Αρα ναι χρειαζεται ram manager. Eρωτηση:Tι επιπτωσεις μπορει να εχει αν αφηνω συνεχεια το ram manager στο hard gaming εκτος απο ισως την μπαταρια?H rom αναμφισβητητα τρεχει καλυτερα Edited May 15, 2013 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcrenas Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Παιδια ειμαι εδω και μια βδομαδα στην new stallion και παιζουν ολα αψογα. Στην αρχη ειχα θεμα με μπαταρια που επεφτε για πλακα ακομα και σε αναμονη ειχα -10% τουλαχιστον το βραδυ. Αλλα πλεον δειχνει να εστρωσε καπως. Μαλλον γιναν generate τα σωστα battery stats απο το λειτουργικο. Το μονο αρνητικο ειναι οτι στα games δεν εχει φοβερη αποδοση η ρομ, αλλα προσωπικα δεν με απασχολει ιδιαιτερα αυτο Προτεραιοτητα ειναι να παει smooth το κινητο στην κανονικη χρηση. Btw με τι CPU clock ειστε εσεις; εγω με 1200 ειμαι κ ολα σταθερα φυσικα. Αν με περνει για παραπανω χωρις να μου κραταει η μπαταρια για 10 λεπτα ακουω προτασεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Παιδια ειμαι εδω και μια βδομαδα στην new stallion και παιζουν ολα αψογα. Στην αρχη ειχα θεμα με μπαταρια που επεφτε για πλακα ακομα και σε αναμονη ειχα -10% τουλαχιστον το βραδυ. Αλλα πλεον δειχνει να εστρωσε καπως. Μαλλον γιναν generate τα σωστα battery stats απο το λειτουργικο. Το μονο αρνητικο ειναι οτι στα games δεν εχει φοβερη αποδοση η ρομ, αλλα προσωπικα δεν με απασχολει ιδιαιτερα αυτο Προτεραιοτητα ειναι να παει smooth το κινητο στην κανονικη χρηση. Btw με τι CPU clock ειστε εσεις; εγω με 1200 ειμαι κ ολα σταθερα φυσικα. Αν με περνει για παραπανω χωρις να μου κραταει η μπαταρια για 10 λεπτα ακουω προτασεις. για τα games για τσεκαρε το παραπανω post μαζι με cpu στο 1400 και δες αν βελτιωνεται..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcrenas Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 για τα games για τσεκαρε το παραπανω post μαζι με cpu στο 1400 και δες αν βελτιωνεται..! Ποιον μανατζερ χρησιμοποιεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Ποιον μανατζερ χρησιμοποιεις; ram manager Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosamos Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Azuli, επειδή σκέφτομαι να βάλω και γω ram manager για να γλιτωσω εντελώς απο κάποια μικρά lags, ποια ρύθμιση πιστεύεις οτι είναι καλύτερη; παιχνίδια δε παιζω καθόλου, αλλα γενικά το φορτώνω αρκετά με εφαρμογές. Επίσης ρυθμίσεις cpu? Εγω το εχω 1200 max, 468 min και ondemand. ΥΓ. New stallion δεν φορας; δεν έχει κανα σκριπτ μη συμβατο με τη ram manager ε; Παράθεση Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Azuli, επειδή σκέφτομαι να βάλω και γω ram manager για να γλιτωσω εντελώς απο κάποια μικρά lags, ποια ρύθμιση πιστεύεις οτι είναι καλύτερη; παιχνίδια δε παιζω καθόλου, αλλα γενικά το φορτώνω αρκετά με εφαρμογές. Επίσης ρυθμίσεις cpu? Εγω το εχω 1200 max, 468 min και ondemand. ΥΓ. New stallion δεν φορας; δεν έχει κανα σκριπτ μη συμβατο με τη ram manager ε; την τελευταια stallion εχω,νομιζω για κανονικη χρηση στο balanced ειναι μια χαρα,βεβαια μπορεις να δοκιμασεις και την multitasking.Cpu συνηθως την εχω 1400 σε καθημερινη χρηση,τωρα με Ondemand και scheduler cfq αλλη φορα smartassv2 αλλα αυτο εξαρταται απο την rom και τις συνθηκες,για παιχνιδια στο performance.Eπισης καλοι schedulers οι noop και deadline αλλα και αυτο εξαρταται απο την rom και την χρηση,θελει λιγο τεσταρισμα μεχρι να βρεις ενα καλο συνδιασμο governor και scheduler H τελευταια stallion απ οτι ειδα δεν εχει supercharger scripts στον init.d οποτε βαζεις ram manager Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosamos Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Ευχαριστώ αγορίνα , να σαι καλά Παράθεση Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrissdegrece Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Παιδιά έκανα την ίδια ερώτηση στο [Επίσημο] thread του u8800 αλλά μάλλον εδώ ταιριάζει περισσότερο. Αν μιλάμε για GB έκδοση, ποιά είναι τα πλεονεκτήματα του να πας σε Custom ROM; Επίσης είδα στο XDA να βάζουν και JB , δουλεύει μετά το κινητό ή μήπως η μνήμη που απομένει κάνει μόνο για κλήσεις και sms; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 (edited) Παιδιά έκανα την ίδια ερώτηση στο [Επίσημο] thread του u8800 αλλά μάλλον εδώ ταιριάζει περισσότερο. Αν μιλάμε για GB έκδοση, ποιά είναι τα πλεονεκτήματα του να πας σε Custom ROM; Επίσης είδα στο XDA να βάζουν και JB , δουλεύει μετά το κινητό ή μήπως η μνήμη που απομένει κάνει μόνο για κλήσεις και sms; Ωπα φιλε μην μπερδευουμε τα μπουτια μας εδω μιλαμε και γραφουμε για το u8800 pro το u8800 το απλο ειναι αλλο κινητο οτιδηποτε απο ρομς ειτε custom ειτε official τα πραγματα ειναι εντελως διαφορετικα και οσοι επιχειρησαν να βαλουν του ενος ρομ στο αλλο κινδυνεψαν να χαλασουν τα κινητα τους. Για οποιαδηποτε πληροφορια οτι μαθεις απο το thread του απλού. Το μονο σίγουρο για ολα τα smartphones ειναι οτι πάντα οι custom rom ειναι καλυτερες απο τις official γιατι πρωτον εχεις root και ξελαφρωνεις το κινητο απο οτιδηποτε αχρηστες εφαρμογες και τις περισσοτερες φορες με custom rom εκμεταλευεσαι καλυτερα τους πορους του κινητου σου και σαν δυνατοτητες και σαν εξοικονομηση μπαταριας.Προσωπικα απο τοτε που εμαθα να περναω custom roms δεν καθομαι σε official πάνω απο μιση ώρα με τιποτα ομως. Edited May 15, 2013 by tzivas31 Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Παιδιά έκανα την ίδια ερώτηση στο [Επίσημο] thread του u8800 αλλά μάλλον εδώ ταιριάζει περισσότερο. Αν μιλάμε για GB έκδοση, ποιά είναι τα πλεονεκτήματα του να πας σε Custom ROM; Επίσης είδα στο XDA να βάζουν και JB , δουλεύει μετά το κινητό ή μήπως η μνήμη που απομένει κάνει μόνο για κλήσεις και sms; δεν κερδιζεις τιποτα απολυτως με την official,ειναι μουφα.Οι jb ειναι και αυτες προς το παρον ψιλομουφα συν του οτι το κινητο πρεπει να παρει δανειο για να τα βγαλει περα με την μνημη που ζηταει η jb και η ics.Οι καλυτερες επιλογες ειναι σε gb με kalo,cm7,stallion και miui Για να δεις ποια ειναι η καλυτερη θα πρεπει να τις δοκιμασεις γιατι η καθε μια εχει τα υπερ της και τα κατα της,καμια δεν ειναι τελεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Οπως τα λεει ο azuli . Bαλτε ram manager pro, κανει πολυ καλη δουλεια. Μπορειτε να σβησετε και το, S97ramscript, απο το system/etc/init.d αν θελετε ( ειναι το script του juwe11, που εβγαλε την εφαρμογη ram manager, αλλα ειναι στο balance το script, οποτε με την εφαρμογη εχετε και περισσοτερες επιλογες). Ο φιλος chrisdegre, μαλλον εχει το προ αλλα δεν το'γραψε σωστα. του προτεινω λοιπον, το συντομοτερο δυνατον να φλασαρει καμμια ρομ για να καταλαβει και τη διαφορα. Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 gkalen εχω παρατηρησει οτι η δικια σου και του kalo κανουν αρκετα περισσοτερη ωρα να ανοιξουν σε καθε reboot σε σχεση με miui και cm.Αυτο γιατι γινεται,κανουν zipalign σε καθε reboot?Ο λογος που ρωταω ειναι γιατι μερικες φορες ακομα και με ram manager η μνημη εχει γεμισει τοσο που χρειαζεται reboot για να τρεξει καποια βαρια παιχνιδια.Υπαρχει καμια καλη εφαρμογη να κανει γρηγορο reboot?Eχω το fast reboot αλλα δεν βοηθαει ιδιαιτερα σε τετοιες περιπτωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Ο φιλος chrisdegre, μαλλον εχει το προ αλλα δεν το'γραψε σωστα. του προτεινω λοιπον, το συντομοτερο δυνατον να φλασαρει καμμια ρομ για να καταλαβει και τη διαφορα. αν ειναι ετσι εχει καλως επειδη εγραψε πρωτα οτι ρωτησε στο thread του u8800 χωρις μετα να γραφει pro. Chrisdegre για να μην υπαρξουν παρεξηγησεις πες μας πρωτα κατω απο την μπαταρια γραφει u8800 ή u8800 pro? Αν εχεις το pro οπως λενε τα παιδια οι official για το κινητο μας είναι καρο με πατατες αλλα οι custom ειτε σε 2.2 ειτε σε 2.3 απογειωνουν το κινητο μας ιδίως κατα τη προσωπικη μου αποψη οι ρομς του γκαλεν. Για ics ακομα δεν θα στο προτεινα απο την αποψη οτι εχουμε λιγη ραμ αν καταφερει ο γκαλεν ή κανενα αλλο παιδι να βγαλει μια δυνατη custom rom για ics ναι να ανεβουμε αλλά για jb απλα ξέχνα το απο τωρα.Ολα αυτα βεβαια αρκει να εχεις το pro Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 (edited) @azuli Ετσι ειναι στη gb, αργει το boot. Στη froyo και ics ειναι πολυ γρηγορο το boot. @tzivas Μαλλον ο φιλος το προ εχει, γιατι ειδα καποια παλιοτερα ποστ του . Camera ics plus, Κατεβασμα εδω ... http://www.apkpedia.com/2012/05/camera-ics-android-2-x-v1-2-1b-1-2-1b-android-apk-app.html Edited May 15, 2013 by gkalen Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgesoho Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Καλησπερα στην παρεα. Θα ηθελα να ρωτησω, αν εχεις κανεις lag με την The stallion ics look. Εχω καμια 80 εφαρμογες στο κινητο και μια φορα την ημερα lagαρει. Θα βοηθουσε μηπως ο ram manager? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrissdegrece Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Παιδιά το pro εχω. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά πείτε με μπουνταλά , δεν κατάλαβα τι θα κερδίσω με την custom ROM. Εχουμε κανένα παραδειγματάκι να το κάνουμε πιο λιανά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts