Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@tzivas31

Πολυ ωραιο feedback.

Τα'πες πολυ ωραια .

Ετοιμαζω ομως ενα port απο honor ( B886 ) .

Ειναι απο geno , μετα δοκιμασε ο qwerty να τη φτιαξει , και τωρα δοκιμαζω κι εγω .

Ελπιζω αυριο να ειναι ετοιμη.

Επισης δοκιμαζω και port απο huawei G300 ( Β888 ) , και βλεπουμε .

• Απαντήσεις 11,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Pikachukaki

1342

• akalos

1502

• gkalen

2252

• tzivas31

755

Top Posters In This Topic

@tzivas31

Πολυ ωραιο feedback.

Τα'πες πολυ ωραια .

Ετοιμαζω ομως ενα port απο honor ( B886 ) .

Ειναι απο geno , μετα δοκιμασε ο qwerty να τη φτιαξει , και τωρα δοκιμαζω κι εγω .

Ελπιζω αυριο να ειναι ετοιμη.

Επισης δοκιμαζω και port απο huawei G300 ( Β888 ) , και βλεπουμε .

Οι παραπάνω είναι απο gb η ics?

Οι παραπάνω είναι απο gb η ics?

Gb , ειναι .

Ιcs οχι ακομα , αργοτερα.

αααα...θα .....

Λοιπον δεν αντεξα την εβαλα χθες.Εκτος απο τα 2 θεματακια που εγραψα και στο xda,που ελπιζω με την αυριανη εκδοση να τα χει λυσει,η rom ειναι απιστευτη.Τουλαχιστον επιπεδο iphone το βουτυρο,θα πρεπε να ναι παρανομο να κυκλοφορει τοσο smooth ρομ!

A κατι ακομα που ξεχασα να αναφερω με τη stallion ειναι οτι κατι εχει κανει ο gkalen και βλεπω και διαρκεια μπαταριας μεγαλυτερη γιατι παιζοντας το extreme roadtrip 2 πριν την επινε την μπαταρια σε μιαμιση ωρα παιξιματος και τωρα βλεπω διαφορα μεγαλη μπραβο και ξαναματα μπραβο gkalen

επισης να αναφερω οτι εχω φορεσει και ολες σχεδον τις εκδοσεις horse που εχουνε βγει απο την αρχη και rom του kalo και κατα τη δικια μου αποψη για να μην παρεξηγουμαστε η stallion ειναι πολυ μπροστα και με διαφορα.

Εύγε στο μάστορα

Edited by tzivas31

Λοιπον δεν αντεξα την εβαλα χθες.Εκτος απο τα 2 θεματακια που εγραψα και στο xda,που ελπιζω με την αυριανη εκδοση να τα χει λυσει,η rom ειναι απιστευτη.Τουλαχιστον επιπεδο iphone το βουτυρο,θα πρεπε να ναι παρανομο να κυκλοφορει τοσο smooth ρομ!

..........thick sound in speaker.....παει το smooth,το εφαγε ο ηχος

παει και αυτος,σταματαει την αναπτυξη της rom

Edited by akalos

επισης να αναφερω οτι εχω φορεσει και ολες σχεδον τις εκδοσεις horse που εχουνε βγει απο την αρχη και rom του kalo και κατα τη δικια μου αποψη για να μην παρεξηγουμαστε η stallion ειναι πολυ μπροστα και με διαφορα.

το οτι εχουμε kalo ακομα που ειναι απο τον Αυγουστο του 12 και απο αλλο τηλεφωνο,δειχνει και την αποτυχια του support της Huawei

(μην χασω εγω την ευκαιρια αλλα ετσι ειναι)

δεν εχω ποτε crash,δεν εχω ποτε error,δεν μπορω να παραπονεθω για κατι εκτος του video,παιχνιδια δεν παιζω.

ειναι βραχος σταθεροτητας σε σημειο που την βαριεσαι,της λειπει το χρωμα αλλα με την βοηθεια των παιδιων,διορθωθηκε,θελω το FC μου και εγω βρε αδελφε:p

το θεμα ειναι οτι και η stallion ειναι μια αλλη GB.....και εκει τα χαλαμε λιγο οπως λενε και τα αλλα παιδια.

..........thick sound in speaker.....παει το smooth,το εφαγε ο ηχος

παει και αυτος,σταματαει την αναπτυξη της rom

δε κολλαω σε τετοια,με ενα eq το φτιαχνεις αυτο..!Αυτος που λεει οτι σταματαει δεν ειναι ο ΟΡ ειναι ο ''βοηθος''..!Εγω αραζω εδω προς το παρον,τα bugs που εχουν μεινει ειναι μικρα και δεν επιρρεαζουν λειτουργιες του τηλεφωνου.Οτι μεγαλα αρχεια εχω να περασω στην καρτα (μεγαλυτερα απο 300mb) τα περναω και wireless με samba,wifi explorer η κατευθειαν με sdcard reader.M αρεσει πολυ η rom.Αυτος ο τυπος κατι παει να κανει,αν δουμε και paranoid android στο κινητο μας,τι αλλο θα δουμε..!

edit: μολις ανακαλυψα οτι αμα επιλεξεις MTP για data transfer η ταχυτητα ειναι μια χαρα! -1 bug

Edited by azuli

δε κολλαω σε τετοια,με ενα eq το φτιαχνεις αυτο..!Αυτος που λεει οτι σταματαει δεν ειναι ο ΟΡ ειναι ο ''βοηθος''..!Εγω αραζω εδω προς το παρον,τα bugs που εχουν μεινει ειναι μικρα και δεν επιρρεαζουν λειτουργιες του τηλεφωνου.Οτι μεγαλα αρχεια εχω να περασω στην καρτα (μεγαλυτερα απο 300mb) τα περναω και wireless με samba,wifi explorer η κατευθειαν με sdcard reader.M αρεσει πολυ η rom.Αυτος ο τυπος κατι παει να κανει,αν δουμε και paranoid android στο κινητο μας,τι αλλο θα δουμε..!

edit: μολις ανακαλυψα οτι αμα επιλεξεις MTP για data transfer η ταχυτητα ειναι μια χαρα! -1 bug

Απο ram πως ειναι;

In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

παιδια καλησπερα.περασα πριν απο 2 μερες την ics και θελω να περασω την custom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2172699&page=29.διαβασα οτι θελει recovery 6 το οποιο το κατεβασα.προσπαθησα να περασω το νεο recovery αλλα οταν μπαινω σε ροζ οθονη δεν μου βγαζει φακελο image για αντικατασταση.μπορει καποιος να μου περιγραψει συνοπτικα τον τροπο περασματος της ρομ?και αν εχει διαφορετικο τροπο απο τις αλλες?

ευχαριστω εκ των προτερων...

παιδια καλησπερα.περασα πριν απο 2 μερες την ics και θελω να περασω την custom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2172699&page=29.διαβασα οτι θελει recovery 6 το οποιο το κατεβασα.προσπαθησα να περασω το νεο recovery αλλα οταν μπαινω σε ροζ οθονη δεν μου βγαζει φακελο image για αντικατασταση.μπορει καποιος να μου περιγραψει συνοπτικα τον τροπο περασματος της ρομ?και αν εχει διαφορετικο τροπο απο τις αλλες?

μαλλον δεν εχεις ξεκλειδωσει την pink screen.Τσεκαρε εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1736650 ,ειναι απλο,με τον τροπο που περασες τα steps της official

Βαλε πρωτα αυτο το update.app με τον ιδιο τροπο που εκανες την αναβαθμιση. Μετα θα εμφανιστει ο image.

In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

παιδια σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.μολις το περασα και θελω κατι τελευταιο.πως ενεργοποιουμε το ελλ πληκ/γιο?

η ρομ φαινεται γρηγορη...

σας ευχαριστω και παλι...

παιδια σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.μολις το περασα και θελω κατι τελευταιο.πως ενεργοποιουμε το ελλ πληκ/γιο?

η ρομ φαινεται γρηγορη...

σας ευχαριστω και παλι...

εγω βαζω κατευθειαν το smart keyboard απο το market,για το defaυlt πληκτρολογιο δεν ξερω..

Μπορεί κάποιος να μου πει αν σε μια αναβάθμιση βάζουμε και το kernel-2.6.35-U8800pro-Gingerbread.tar η μόνο την 2,3,5 521η572

Εγώ έβαλα την 521 και στην έκδοση kernel έχει kernel-2.6.35-U8800pro-perf android@localhost#1

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

@azuli

Στο συρτάρι των εφαρμογών σου εμφανίζεται η sim?

η version 1.0.1 ειχε το stk.apk ναι,δεν θυμαμαι αν το ειδα στο συρταρι,παντως το ειδα σιγουρα στις system apps πριν το σβησω

δε κολλαω σε τετοια,

σιγα μην κολουσες:p

εγω κολαω ομως

ξεμεινε απο βοηθο τοτε

αυτος ποσταρε την v2

Edited by akalos

παιδια καλημερα.εχω περασει την v2 και οταν ανοιγω το τηλ μeτα το pin μου ζηταει κωδικο ξεκλειδωματος καρτας sim.μαλλον αυτο τη κανει τη δουλεια.... καμια ιδεα πως το ξεμπλοκαρουμε?

Καλημερα παιδια!

Συγχαρητηρια για την φοβερη δουλεια που πραγματοπιειτε

ειμαι κατοχος του φοβερου κινητου u8800 pro και σας

παρακολουθω αρκετο καιρο.

πριν απο ενα μηνα πηρα τη αποφαση να αναβαθμιστω και εγω.

φορουσα την μαμα froyo και μετα απο εκτεταμενο διαβασμα

ξεκινησα να βαλω gingerbread.

τελικα με recovery το 5.0. εβαλα την b572, αλλα με το παλιο

τροπο και οχι με αυτο που προτεινει ο gkalen

Το κινητο λειτουργει κανονικα εκτος απο τον ηχο στα βιντεο

και στο handsfree οπου μου εχει πολι θορυβο.

Σας κουραζω αλλα ειμαι νεος στο android συγνωμη.

το κινητο τωρα φοραει b572 με recovery 5.0.

τι πρεπει να κανω για να βαλω την stallion του gkalen?

ευχαριστω πολυ

δεν μας παρακολουθεις!!

θα περασεις πρωτα το παρακατω

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1343276

καλο θα ηταν να παρεις και ενα backup πρωτα

και μετα οτι λεει ο μαστορας

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2140664

Edited by akalos

@ gkalen εχεις βαλει swift key 4.0.0.106 στην stab???

θα σου πω μετα γιατι,εκανα μια μαμακια αλλα δουλευει