TUPAC_RIP Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 (edited) ειναι απαραιτητο αφου θα σβησει τα παντα το update app της 2.3; δεν τα θυμαμαι καλα ομως! Ο gkalen ειχε γραψει εναν οδηγο αναβαθμισης που απ'οτι θυμαμαι και καταλαβα η φιλοσοφια ηταν οτι για καθε περασμα σε official, καλο ειναι να υπαρχει απο κατω το stock recovery. Τουλαχιστον του πηγαινε πιο καλα ετσι. Λεω ομως στο φιλο να ξεκινησει αμα θελει τη διαδικασια των update.app's αφου οπως ξερουμε θα το σβησει το εκαστοτε recovery. Edited March 2, 2013 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Ο gkalen ειχε γραψει εναν οδηγο που απ'οτι θυμαμαι και καταλαβα η φιλοσοφια ηταν οτι για καθε περασμα σε official, καλο ειναι να υπαρχει απο κατω το stock recovery. Τουλαχιστον του πηγαινε πιο καλα ετσι. ποτε δεν το εκανα αυτο,ουτε ειχα προβλημα με 2GB sd που αναφερεται με μια 8GB το κανω παντα. θαρρω πως ελεγε με το recovery που πηρες back-up με τι ιδιο να επαναφερεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 ποτε δεν το εκανα αυτο,ουτε ειχα προβλημα με 2GB sd που αναφερεται με μια 8GB το κανω παντα. θαρρω πως ελεγε με το recovery που πηρες back-up με τι ιδιο να επαναφερεις.... Κι εγω ποτε. Και κανω downgrades και upgrades με 16GB SD. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros1969 Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 akalos στην σελ 347 του φορουμ αναφερεται απο τον gkalen οτι υπαρχει το αρχειο clock που το περναμε στην καρτα.εγω επειδη εχω 1gb καρτα στο τηλ και 1 2αρα καβα πρεπει να τα εσβησα ολα και γι αυτο δεν το εχω το αρχειο.... εκτος αν υπαρχει καποιο link για να το κατεβασω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 akalos στην σελ 347 του φορουμ αναφερεται απο τον gkalen οτι υπαρχει το αρχειο clock που το περναμε στην καρτα.εγω επειδη εχω 1gb καρτα στο τηλ και 1 2αρα καβα πρεπει να τα εσβησα ολα και γι αυτο δεν το εχω το αρχειο.... εκτος αν υπαρχει καποιο link για να το κατεβασω... να κατεβασεις τι; σε αυτο αναφερεσαι; ---Βασικο ειναι να εχουμε αποθηκευσει στο pc μας τον αρχικο φακελο image στην περιπτωση που τον χρειαστουμε στην καρτα σας μετα το BACKUP που κανατε στην αρχη ( 1 σκελος) , θα εχει δημιουργηθει ενας φακελος "clockworkmod" , και αυτον τον φακελο θα τον αποθηκευσεται στο pc ( αυτο θα ειναι το μαμα backup , αν ποτε το χρειαστειτε )--- εαν ναι,ειναι το δικο σου backup για να επαναφερεις αυτο που ειχες παρει back-up εσυ,εαν ειχες παρεις την official 2.2 για π.χ. αμα το σβησες,δεν μπορω να σου δωσω εγω το δικο μου back-up......τα ευκολως εννοουμενα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros1969 Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 akalos εννοειται οτι δεν θελω το δικο σου.... ενα φακελλο που εχει το image μεσα εχω κρατησει κι εγω....αλλα δεν ξερω αν κανει..... αν το περασω στην καρτα πως θα το καταλαβω οτι ειναι αυτο?θα μου δειξει ενδειξη clockworkmod? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 akalos εννοειται οτι δεν θελω το δικο σου.... ενα φακελλο που εχει το image μεσα εχω κρατησει κι εγω....αλλα δεν ξερω αν κανει..... αν το περασω στην καρτα πως θα το καταλαβω οτι ειναι αυτο?θα μου δειξει ενδειξη clockworkmod? Πετραν αγορι μου ξεκινα την αναβαθμιση κανονικα να τελειωνεις. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 (edited) το backup(εαν εχεις) ειναι στην sd\clockworkmod\back-up\ημερομηνια\ και μεσα εχει αρχεια της μορφης tar το recovery και boot ειναι σε img για π.χ μην μπερδευεσαι.αλλο το ενα αλλο το αλλο edit:κανε οτι σου λεει εαν θελεις αναβαθμιση απο TUPAC_RIP Edited March 2, 2013 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros1969 Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 tupak_rip και akalos σας ευχαριστω για τις συμβουλες σας.θα το κανω και συμπερασματα θα σας πω αυριο.καλου κακου θα βγαλω και την καρτα sim για ενα αλλο τηλεφωνο που εχω θα το σταυρωσω και θα δουμε..... και να παμε και για καμια μπυριτσα.... καλη εξοδο και σε σας αν βγειτε...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobbDeep Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 @gkalen Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Λύθηκε το πρόβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 (edited) @petros1969 Κανε την αναβαθμιση κανονικα , δεν χρειαζεσαι clockworkmod .. Αυτο ηταν αμα ηθελες να γυρισεις σε εγγυηση με 2.2 , τωρα δεν χρειαζεσαι κατι τετοιο. Αμα θ'ακολουθησεις τον οδηγο μου , θελεις μονο ν'αλλαξεις το 5.0.2.7 recovery με το στοκ . Τα παιδια λενε οτι μπορεις και με το 5.0.2.7 recovery , αλλα εγω ειχα προβλημα μ'αυτο και εβαλα το στοκ και καθαρισα πανευκολα , γι'αυτο και εγραψα αυτον τον οδηγο στη σελ 506. Προχωρας κανονικα λοιπον και αστα τα clockworkmod και τα αλλα ποστ που διαβασες . Δεν χρειαζεσαι official 2.2 για ν'αναβαθμισεις , πας κατευθειαν απο Ηοrse σε αναβαθμιση. Edited March 2, 2013 by gkalen Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avgtoni Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 gkalen οταν θελω να κανω μια καρτα patrition την κανω με τον ιδιο τροπο που μου εχεις πει ασχετα με τα ποσα gb ειναι η καρτα? και 2ον το stallion αφου εχει γινει η εγκατασταση μπορω να το σβησω απο την μνημη του τηλεφωνου?ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 gkalen οταν θελω να κανω μια καρτα patrition την κανω με τον ιδιο τροπο που μου εχεις πει ασχετα με τα ποσα gb ειναι η καρτα? και 2ον το stallion αφου εχει γινει η εγκατασταση μπορω να το σβησω απο την μνημη του τηλεφωνου?ευχαριστω! Με τον ιδιο τροπο , οσο και να'ναι η καρτα ... Τo ρομ μετα την εγκατασταση δεν χρειαζεται να το'χεις στη καρτα σου. Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avgtoni Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 (edited) Με τον ιδιο τροπο , οσο και να'ναι η καρτα ... Τo ρομ μετα την εγκατασταση δεν χρειαζεται να το'χεις στη καρτα σου. ευχαριστω!!!!! ααα gkalen και κατι ακομη σορι που σε πριζω μετα την αναβαθμιση μου στειλανε 1 mms και πατουσα ληψη αλλα δεν ανοιγε θελει καποια ρυθμιση? Edited March 2, 2013 by avgtoni Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 (edited) ευχαριστω!!!!! ααα gkalen και κατι ακομη σορι που σε πριζω μετα την αναβαθμιση μου στειλανε 1 mms και πατουσα ληψη αλλα δεν ανοιγε θελει καποια ρυθμιση? Αυτο πρεπει να το δω ... Νομιζω οτι καπου το ειδα σαν απενεργοποιημενο αλλα δεν ειμαι σιγουρος ακομα Το Stallion δεν ειναι ετοιμο ακομα , θελει ακομα δουλιτσα για να διωξουμε οτι προβλημα μπορει να υπαρχει . Εγω σημερα φλασαρα το Stallion V9 για να καταλαβεις ποσες δοκιμες κανω . Το ευχαριστο ειναι οτι επιτελους τωρα το νιωθω οπως θελω να ειναι απο smoothness και ανταποκριση και να σας πω ακομα οτι πλεον το Stallion θα εχει default γλωσσα τα Ελληνικα , σαν να το ειχατε παει στην arvato για αναβαθμιση ( χαρη στον antonius που μου εδωσε οτι χρειαζομουν απο το ρομ της arvato ). Οποτε θα χρειαστω χρονο και δοκιμες , και απο μενα αλλα και απο σας μεχρι να φτασουμε σε μια Final version που θα ειναι σταθερη και σωστη για ολους μας. Tip Σβηστε το αρχειο S97ramscript , απο το , system/etc/init.d οσοι εχετε την V5.1 Edited March 2, 2013 by gkalen Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avgtoni Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Αυτο πρεπει να το δω ... Νομιζω οτι καπου το ειδα σαν απενεργοποιημενο αλλα δεν ειμαι σιγουρος ακομα Το Stallion δεν ειναι ετοιμο ακομα , θελει ακομα δουλιτσα για να διωξουμε οτι προβλημα μπορει να υπαρχει . Εγω σημερα φλασαρα το Stallion V9 για να καταλαβεις ποσες δοκιμες κανω . Το ευχαριστο ειναι οτι επιτελους τωρα το νιωθω οπως θελω να ειναι απο smoothness και ανταποκριση και να σας πω ακομα οτι πλεον το Stallion θα εχει default γλωσσα τα Ελληνικα , σαν να το ειχατε παει στην arvato για αναβαθμιση ( χαρη στον antonius που μου εδωσε οτι χρειαζομουν απο το ρομ της arvato ). Οποτε θα χρειαστω χρονο και δοκιμες , και απο μενα αλλα και απο σας μεχρι να φτασουμε σε μια Final version που θα ειναι σταθερη και σωστη για ολους μας. Tip Σβηστε το αρχειο S97ramscript , απο το , system/etc/init.d οσοι εχετε την V5.1 πηγα να το σβησω αλλα δεν σβηνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 πηγα να το σβησω αλλα δεν σβηνει πρεπει να δωσεις δικαιωμστα r/w στον root explorer,για να το διαγραψεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikios13 Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 ρε παιδια ειμαι με την τελευταια ρομ του gkalen την horsemagedon. 2.2 δηλαδη. θελω βα μου πειτε βημα βημα τι να κανω ωστε να παω σε 2.3 και να βαλω την καινυρια ρομ του gkalen. διαβασα λιγο τον οδηγο αλλα δεν πολυκαταλαβαινω. ουτε το fast reboot* που λεει δεν ξερω που ειναι. για πειτε... *fast boot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros1969 Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 καλημερα σε ολη την παρεα.μολις τελειωσα την αναβαθμιση σε 2.3.5 και εχω καποια προβληματα με μια πρωτη παρατηρηση. 1)αργη ανταποκριση σε εντολη του touch 2)δεν ανοιγει η οθονη απο τα πλαινα πληκτρα 3)και κυριοτερο... δεν εχω βρει πληκτρολογιο στα ελληνικα και γενικα καμια σχεση με horse σε ταχυτητα πολυ μουφα τελικα.... αν δεν υπαρχει λυση σε αυτα για επιστροφη κανω τα ιδια βηματα? ευχαριστω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 (edited) καλημερα σε ολη την παρεα.μολις τελειωσα την αναβαθμιση σε 2.3.5 και εχω καποια προβληματα μα δεν κανεις αναβαθμιση για να παραμεινεις σε official 2.3! εαν και οσα αναφερεις λυνονται ειναι θεμα τρυπακιου:p edit:με ολες θα εχεις προβληματα,official η custom τελεια rom δεν εχει βγει ακομα ουτε για nexus δεν ειναι windows Χ86 Edited March 3, 2013 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros1969 Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 akalos καλημερα.πολυ σωστα τα λες για το τρυπακι.απ οτι καταλαβα μαλλον δεν υπαρχουν λυσεις στα θεματα που ανεφερα. ποια ειναι η δικη σου προταση?(αφου θα τρυπηθουμε που θα τρυπηθουμε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 για μενα που η προταιρεοτητα μου ειναι η συσκευη να λειτουργει σαν τηλεφωνο,εχω kalo που δυσκολα φευγω πλεον. αλλος θελει να ειναι ομορφη και παει σε miui με τα προβληματα της τωρα αρχισε και ο gkalen να φτιαχνει κατι σε 2.3 η V4 ομως δεν μου εκατσε καλα,V5.1 δεν την περασα,δεν ξερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 @petros1969 Αρχισε να βαζεις καμμια custom rom. Εχει πολλες για 2.3 , βαλε καμμια ρομ να αποκτησεις ταχυτητα τουλαχιστον . Και μη μπαινεις σε συγκριση μεταξυ των ρομ , το Ηorse ειναι εκτος συναγωνισμου ( ειναι μια κατηγορια μονο του ) , τουλαχιστον στη 2.3 εχεις ρομ για να φλασαρεις αμα εισαι απ'αυτους που ψαχνονται . Η διαδικασια για εγκατασταση official ειναι ιδια για ολες της version ( froyo , gb , ics ). @skoulikious Στη froyo δεν υπαρχει fast boot , αυτο υπαρχει μονο στη gb . Καλυτερα μεινε οπως εισαι ομως . Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 καλημερα σε ολη την παρεα.μολις τελειωσα την αναβαθμιση σε 2.3.5 και εχω καποια προβληματα με μια πρωτη παρατηρηση. 1)αργη ανταποκριση σε εντολη του touch 2)δεν ανοιγει η οθονη απο τα πλαινα πληκτρα 3)και κυριοτερο... δεν εχω βρει πληκτρολογιο στα ελληνικα και γενικα καμια σχεση με horse σε ταχυτητα πολυ μουφα τελικα.... αν δεν υπαρχει λυση σε αυτα για επιστροφη κανω τα ιδια βηματα? ευχαριστω.... Μην καθεσε με official!!! Βαλε Kalo ή Stalion π.χ. Τζαμπα την εκανες την αναβαθμιση; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moihack Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 gkalen, μιας και πλεον εισαι σε gb θυμασαι μεσ'το καλοκαιρι που ψαξαμε λιγο για το tv-out σε gingerbread ? δεν δοκιμαζεις λιγο λοιπον να αντιγραψεις τα settings & settingsprovider .apk απο την horse στην stallion ? θα παρεις σιγουρα την επιλογη tv-out στα display settings αλλα δεν ξερω αν θα σου δειξει εικονα...βαλε το καλωδιο και πες μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts