Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ αλλά δεν υπάρχει, η προτελευταία είναι η Προσβασημότητα που μέσα της δεν υπάρχει. Πιθανόν να χρειάζεται επανεγκατάσταση η ROM...

θα πας ρυθμισεις-εφαρμογες-αναπτυξη και θα βρεις εκει μεσα πρωτη επιλογη εντοπισμος σφαλματων

• Απαντήσεις 11,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Pikachukaki

1342

• akalos

1502

• gkalen

2252

• tzivas31

755

Top Posters In This Topic

υπαρχει λογος βρε που θελω πολυ δυνατο και καθαρο ηχο

θα παραμεινω σε kalo

Aν την δοκιμασες και δεν σου κανει παω πασο,αν και πιστευω οτι με dsp manager η volume+ θα εβγαζες το ιδιο αποτελεσμα.Και γω μαλλον με kalo θα ημουνα αν δεν την καναν τα widgets και δεν θαμπωνομουν απο τις ομορφιες τις miui!

τρυπακι μεγαλο ειναι αυτο!

την δουλεια μου την κανω ανετα με kalo,εχει οτι θελω,βαρεθηκα να λεμε και την αληθεια....ας παει στο διαλα..

Λοιπον περασα κι εγω αυτην την τελευταια MIUI και εβαλα και το theme που εδωσε ο azuli το οποιο ειναι πολυ ωραιο αλλα λογω αλλαγης γραμματοσειρας δεν αναγνωριζει τα τονισμενα ελληνικα και το τελικο σιγμα. Ξερετε τι μπορω να κανω ή τι να αντικαταστησω στο /system/fonts ?

Γενικα εχω μικρη εμπειρια απο MIUI και θα ηθελα να μου πειτε ποια πρωτα βασικα βηματα να ακολουθησω ή κανα tip. Εννοειται οτι αντεκατεστησα το hosts, το gps.conf και περασα τα gapps.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπον περασα κι εγω αυτην την τελευταια MIUI και εβαλα και το theme που εδωσε ο azuli το οποιο ειναι πολυ ωραιο αλλα λογω αλλαγης γραμματοσειρας δεν αναγνωριζει τα τονισμενα ελληνικα και το τελικο σιγμα. Ξερετε τι μπορω να κανω ή τι να αντικαταστησω στο /system/fonts ?

Γενικα εχω μικρη εμπειρια απο MIUI και θα ηθελα να μου πειτε ποια πρωτα βασικα βηματα να ακολουθησω ή κανα tip. Εννοειται οτι αντεκατεστησα το hosts, το gps.conf και περασα τα gapps.

εγω σε ενα θεμα που ειχε τετοιο προβλημα ειχα παει στο themes-->customize και απλα ειχα διαλεξει μια αλλη γραμματοσειρα απο αλλο θεμα,δεν ξερω αν εχεις αλλα θεματα μεσα,αν οχι κατεβασε 2-3 απο τα online η απο το google και αλλαξε fonts μεχρι να βρεις καποιο που να σου κανει.Δοκιμασε τα fonts του original θεματος πρωτα

Edited by azuli

Στα post για την cm7 του moihack φαίνεται ότι έχουν αφαιρεθεί αρκετά χρήσιμες λειτουργίες όπως αυτή του sync των contacts και calendar με το gmail account. Ξέρει κανείς που το έχει δοκιμάσει η το έχει ψάξει περισσότερο τι άλλο έχει αφαιρεθεί και πως μπορεί να το βάλει εκ των υστέρων μόνος του (όπως τα removed app του kalo).

Μπορείς να φλασάρεις από το recovery τα google apps όπως σε όλες τις CM και θα λειτουργούν όλα οκ.

Η έκδοση των google apps που χρειάζεσαι για την CM7.2 είναι η 20110828

Θα τα βρείς Εδώ

εγω σε ενα θεμα που ειχε τετοιο προβλημα ειχα παει στο themes-->customize και απλα ειχα διαλεξει μια αλλη γραμματοσειρα απο αλλο θεμα,δεν ξερω αν εχεις αλλα θεματα μεσα,αν οχι κατεβασε 2-3 απο τα online η απο το google και αλλαξε fonts μεχρι να βρεις καποιο που να σου κανει.Δοκιμασε τα fonts του original θεματος πρωτα

Ωραιος ο παικτης.

Thank you man.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορείς να φλασάρεις από το recovery τα google apps όπως σε όλες τις CM και θα λειτουργούν όλα οκ.

Η έκδοση των google apps που χρειάζεσαι για την CM7.2 είναι η 20110828

Θα τα βρείς Εδώ

Αυτά είναι τα removed app για την cm7;

Αν εχω καταλάβει σωστά αφού βάλει κανεις μια rom πχ cm7.2 μετά απο recovery χωρίς να κάνω ξανά wipe, κάνω update.zip και διαλέγω το gapps-gb20110828.zip; Αυτα τα gapps-***.zip τα βλέπω και σε άλλα post αλλά δεν έχω καταλάβει τι τα κάνουμε

Αυτά είναι τα removed app για την cm7;

Αν εχω καταλάβει σωστά αφού βάλει κανεις μια rom πχ cm7.2 μετά απο recovery χωρίς να κάνω ξανά wipe, κάνω update.zip και διαλέγω το gapps-gb20110828.zip; Αυτα τα gapps-***.zip τα βλέπω και σε άλλα post αλλά δεν έχω καταλάβει τι τα κάνουμε

Σε αυτό το ζιπάκι είναι τα google apps που περιλαμβάνουν το market/play store, το gmail , maps, εργαλεία συγχρονισμού επαφών/mail και αρκετά ακόμα. Ακριβώς, ΔΕΝ χρειάζεται να κάνεις wipes, τα εγκαθιστάς κατευθείαν από το recovery (install zip from sdcard) χωρίς καμία προεργασία. Αυτό το ζιπάκι είναι για όσους έχουν εγκαταστήσει roms όπως τη CM και τη MIUI που δεν έχουν προεγκατεστημένα τα google apps. Το link που σου έδωσα είναι για την CM7.2 (γιατί CM9 , CM10 έχουν διαφορετική έκδοση google apps). Περισσότερα σχετικά με τις εκδόσεις αλλά και το γιατί δεν είναι προεγκατεστημένα στην CyanogenMod μπορείς να δεις Εδώ

@antonius

Οκ το κατάλαβα.

Μπορεί κανείς να πάρει ένα συγκεκριμένο apk από το zip να το βάλει στην sd και να το εγκαταστήσει η δεν θα παίξει έτσι απλά;

Ευχαριστώ

@antonius

Οκ το κατάλαβα.

Μπορεί κανείς να πάρει ένα συγκεκριμένο apk από το zip να το βάλει στην sd και να το εγκαταστήσει η δεν θα παίξει έτσι απλά;

Ευχαριστώ

Ετσι απλα θα παιξει. Εκτος αν ειναι system app που αφου του δωσεις σωστα permissions στο /system το αντικαθηστας στο /system/app.

[sIGPIC][/sIGPIC]

εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων γιατι ειχα προβλημα με τις επαφες και αφου εγινε αυτο τωρα δεν μου δημιουργει λογαριασμο gmail ενω βαζω κανονικα τα στοιχεια μου μου λεει οτι δεν ειναι σωστα ξερετε τι μπορει να φταιει?

Πατωντας παρατεταμενα το home button ανοιγει ο task killer.

Γνωριζει καποιος σε ποιο αρχειο και ποια τιμη πρεπει να πειραξουμε ωστε να μειωθει ο χρονος εμφάνισής του; Δηλαδη να αναδυεται πιο γρηγορα το παραθυρο.

Ευχαριστω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πατωντας παρατεταμενα το home button ανοιγει ο task killer.

Γνωριζει καποιος σε ποιο αρχειο και ποια τιμη πρεπει να πειραξουμε ωστε να μειωθει ο χρονος εμφάνισής του; Δηλαδη να αναδυεται πιο γρηγορα το παραθυρο.

Ευχαριστω.

για miui παντα ετσι;

νομιζω οτι μπορεις να αλλαξεις την ταχυτητα των animations απο την εφαρμογη spare parts (ειναι μεσα στη ρομ)

εχει 3 animations αν θυμαμαι καλα που μπορεις να τους αλλαξεις την ταχυτητα.λογικα καποιο απο αυτα θα κανει τη δουλεια που θες, αλλα να θυμασαι οτι θα αλλαξεις ετσι την ταχυτητα των animations για ολες τις εφαρμογες που εχεις!

για miui παντα ετσι;

νομιζω οτι μπορεις να αλλαξεις την ταχυτητα των animations απο την εφαρμογη spare parts (ειναι μεσα στη ρομ)

εχει 3 animations αν θυμαμαι καλα που μπορεις να τους αλλαξεις την ταχυτητα.λογικα καποιο απο αυτα θα κανει τη δουλεια που θες, αλλα να θυμασαι οτι θα αλλαξεις ετσι την ταχυτητα των animations για ολες τις εφαρμογες που εχεις!

Σ'ευχαριστω για την απαντηση Moihack αλλα αυτες οι ρυθμισεις επιρεαζουν την ταχυτητα των εφε για απλο αγγιγμα. Ειναι διαφορετικο το συνεχομενο πατημα. Πρεπει να υπαρχει καποιο αρχειο σε καθε συσκευη που να οριζει σε ms το ποτε θα εμφανιστει το παραθυρο μετα απο παρατεταμενο αγγιγμα.

Ας αρχισουμε το ψαξιμο λοιπον. Απλα ηλπιζα αν καποιος το ηξερε γιατι σιγουρα θα ειναι χρονοβορο κι αν καταλαβω ποιο ειναι.

Χρησιμοποιω παρα πολυ συχνα τον task manager και τωρα στην MIUI κανει διπλασιο χρονο απο αλλες ROM που συνηθησα και μου φαινεται πολυ κουραστικο. (Τι ψαχνω κι εγω θα μου πειτε... μιλαμε για χρονους κατω του 1s.)

Edited by TUPAC_RIP

[sIGPIC][/sIGPIC]

εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων γιατι ειχα προβλημα με τις επαφες και αφου εγινε αυτο τωρα δεν μου δημιουργει λογαριασμο gmail ενω βαζω κανονικα τα στοιχεια μου μου λεει οτι δεν ειναι σωστα ξερετε τι μπορει να φταιει?

σε ποια ρομ εισαι;

Σ'ευχαριστω για την απαντηση Moihack αλλα αυτες οι ρυθμισεις επιρεαζουν την ταχυτητα των εφε για απλο αγγιγμα. Ειναι διαφορετικο το συνεχομενο πατημα. Πρεπει να υπαρχει καποιο αρχειο σε καθε συσκευη που να οριζει σε ms το ποτε θα εμφανιστει το παραθυρο μετα απο παρατεταμενο αγγιγμα.

Ας αρχισουμε το ψαξιμο λοιπον. Απλα ηλπιζα αν καποιος το ηξερε γιατι σιγουρα θα ειναι χρονοβορο κι αν καταλαβω ποιο ειναι.

Χρησιμοποιω παρα πολυ συχνα τον task manager και τωρα στην MIUI κανει διπλασιο χρονο απο αλλες ROM που συνηθησα και μου φαινεται πολυ κουραστικο. (Τι ψαχνω κι εγω θα μου πειτε... μιλαμε για χρονους κατω του 1s.)

εχω μια ιδεα,θα το τσεκαρω και αν πιασει σου λεω

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

σε ποια ρομ εισαι;

gb stallion v4 me 2.3.5 και αφου εκανα επαναφορα εργ ρυθμισεων και οι επαφες δουλευανε κανονικα με το που εκανα το στήσιμο του τηλ παλι οταν παω να παρω τηλ μου λεει υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη τισ διαδικασιας android process.acore. προσπαθηστε αργοτερα τι στο καλό συμβαινει δεν μπορω να καταλαβω

gb stallion v4 me 2.3.5 και αφου εκανα επαναφορα εργ ρυθμισεων και οι επαφες δουλευανε κανονικα με το που εκανα το στήσιμο του τηλ παλι οταν παω να παρω τηλ μου λεει υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη τισ διαδικασιας android process.acore. προσπαθηστε αργοτερα τι στο καλό συμβαινει δεν μπορω να καταλαβω

Δοκιμασε να φλασαρεις το ρομ ξανα , xωρις να κανεις wipes..

Κατευθειαν , install zip from sd card ..

Αν εχεις προβλημα παλι , βαλε αλλη ρομ , εχεις επιλογες αρκετες

το ψαξα λιγο με τον task manager,πρεπει να βρουμε ποιο ειναι το αρχειο που του αναθετει να ανογει με παρατεταμενο πατημα στο home.Το προβλημα ειναι οτι δεν βρισκεται στο qwerty.kl που ειναι οι αναθεσεις των αλλων capacitive.Επισης αλλο προβλημα ειναι οτι δεν ειναι κανονικο apk για να το αναθεσεις οπου θες πχ με τον holo launcher που σε αφηνει να το κανεις αυτο.Επισης δεν εχει και shortcut για να το βαλεις στο desktop,θα τσεκαρω μηπως και γινεται με ενα app αλλα χλωμο..!Μαλλον θελει καλη μοντα για να γινει'αν το βρεις κερναω μπυρα..!

@avgtoni δεν ξερω για stallion..

https://www.google.gr/search?q=android+process.acore&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a

ισως καποια σε βοηθησει

το ψαξα λιγο με τον task manager,πρεπει να βρουμε ποιο ειναι το αρχειο που του αναθετει να ανογει με παρατεταμενο πατημα στο home.Το προβλημα ειναι οτι δεν βρισκεται στο qwerty.kl που ειναι οι αναθεσεις των αλλων capacitive.Επισης αλλο προβλημα ειναι οτι δεν ειναι κανονικο apk για να το αναθεσεις οπου θες πχ με τον holo launcher που σε αφηνει να το κανεις αυτο.Επισης δεν εχει και shortcut για να το βαλεις στο desktop,θα τσεκαρω μηπως και γινεται με ενα app αλλα χλωμο..!Μαλλον θελει καλη μοντα για να γινει'αν το βρεις κερναω μπυρα..!

@avgtoni δεν ξερω για stallion..

edit : για το sidekick χλωμο τελικα να ανοιγει με κανονικο πατημα γιατι το εχουν αναθεσει απο default να ανοιγει με το παρατεταμενο.Το αλλο θεμα ειναι οτι θα πρεπει να θυσιασεις καποιο αλλο capacitive για να του αναθεσεις να ανοιγει κατευθειαν και τουλαχιστον απ'οσο βλεπω μπροστα μου 4 ειναι ολα κι ολα και το καθενα εχει αναθετημενα και στο απλο πατημα και στο παρατεταμενο πραγματα που χρειαζονται..!

καλησπερα σε ολους.ειμαι με horse του gkalen και εχω παρατηρησει το εξης.χωρις να εχω κατεβασει καποια εφαρμογη και μονο περιηγηση μεσω doplhin ενω ο εσωτερικος αποθηκευτικος χωρος ηταν 784mb

σημερα οπως το εβλεπα μου εδειξε οτι εχω 766mb.εκκαθαριση ιστορικου στον browser την εχω ενεργοποιημενη.υπαρχει καποιο μενου που εχει εκκαθαριση μνημης?(αν υπαρχει)

και κατι ακομη.ειμαι με ασυρματο router και μεσα στο σπιτι το wi-fi του κινητου δεν μου βγαζει καθολου σημα ορισμενες φορες(γραφει αποσυνδεθηκε και μετα ξεκαρφωτα ξαναενεργοποιειται)

Δοκιμασε να φλασαρεις το ρομ ξανα , xωρις να κανεις wipes..

Κατευθειαν , install zip from sd card ..

Αν εχεις προβλημα παλι , βαλε αλλη ρομ , εχεις επιλογες αρκετες

εκανα φλασαρισμα τις ρομ ξανα,στην αρχη δουλεψε παλι κανονικα μετα απο λιγο παλι τα ιδια,αλλα το παραδοξο ειναι οτι εαν κανω μια επαφη εικονιδιο (widget) παιρνει κανονικα τηλ, αν ειναι να αλαξω ρομ ποια μου προτεινετε?

@petros

Προβλημα ροοτερ ακουγεται αυτο και οχι του τηλ..

Να το κοιταξεις και με αλλα ροοτερ , θα δεις οτι δεν θα το κανει.

Μια καλη εφαρμογη για καθαρισμο cache , ειναι το cachemate.

Χειροκινητα , πας , ρυθμισεις/εφαρμογες/διαχειρηση εφαρμογων και βλεπεις μια-μια τις εφαρμογες σου και καθαριζεις εκει που λεει , εκκαθαριση προσωρινης μνημης.

Πακετο εφαρμογων ( συν το cachemate ) , εδω ... http://www.mediafire.com/?o1brjct8czz1yep

@avgtoni

Αν θες περιμενεις μεχρι αυριο , θ'ανεβασω ενα αλλο ρομ αργα το βραδυ.

Αλλιως βαλε kalo η οποια θες απο τις ρομ που λενε τα παιδια στα τελευταια ποστ.

Edited by gkalen

εκανα φλασαρισμα τις ρομ ξανα,στην αρχη δουλεψε παλι κανονικα μετα απο λιγο παλι τα ιδια,αλλα το παραδοξο ειναι οτι εαν κανω μια επαφη εικονιδιο (widget) παιρνει κανονικα τηλ, αν ειναι να αλαξω ρομ ποια μου προτεινετε?

τωρα που το σκαλιζα διαπιστωσα οτι εαν βγαλω την sd card απο το κινητο οι επαφες δουλεουν κανονικα αρα πιστευω οτι δεν φταιει η ρομ,σας ερχετε κατι αλλο στο μυαλο?