Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ωραια

ο kore ανεβασε καποια,βαλτα στο πρωτο post

πως θα βαλουμε Ελληνικα στην rom?

Edited by akalos

• Απαντήσεις 11,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Pikachukaki

1342

• akalos

1502

• gkalen

2252

• tzivas31

755

Top Posters In This Topic

ωραια

ο kore ανεβασε καποια,βαλτα στο πρωτο post

πως θα βαλουμε Ελληνικα στην rom?

εγω ειμαι ο Kore,το thread δεν ειναι δικο μου ;) Νομιζω ο Sofoklas ειχε βαλει στην multilang η κανω λαθος?Εγω δεν εχω ασχοληθει!

Εκτος απο την CM7 by Moihack ποια αλλη ROM βασισμενη στην CM7 του genocolar μπορουμε να βαλουμε ?

Επισης που ειναι το link για την CM7 του geno ?

μετα απο δοκιμες σε πολλες ROM το προβλημα με το διπλο μικροφωνο μου το κανει στις εξης ROM kalo, stallion και MIUI.

Οι μονες που δεν εχουν προβλημα ειναι οσες ειναι βασισμενες σε CM7 αν εχει καποια σημασια αυτο

Στα post για την cm7 του moihack φαίνεται ότι έχουν αφαιρεθεί αρκετά χρήσιμες λειτουργίες όπως αυτή του sync των contacts και calendar με το gmail account. Ξέρει κανείς που το έχει δοκιμάσει η το έχει ψάξει περισσότερο τι άλλο έχει αφαιρεθεί και πως μπορεί να το βάλει εκ των υστέρων μόνος του (όπως τα removed app του kalo).

Στα post για την cm7 του moihack φαίνεται ότι έχουν αφαιρεθεί αρκετά χρήσιμες λειτουργίες όπως αυτή του sync των contacts και calendar με το gmail account. Ξέρει κανείς που το έχει δοκιμάσει η το έχει ψάξει περισσότερο τι άλλο έχει αφαιρεθεί και πως μπορεί να το βάλει εκ των υστέρων μόνος του (όπως τα removed app του kalo).

βαλε καλυτερα την καινουργια MIUI αν θες να παιξεις σε cm και τετοια φαση.Την ειχα την cm για κανα μηνα,ειναι πολυ καλη αλλα η καινουργια miui ειναι καλυτερη σε ολα (αν δεν σε νοιαζει το ραδιο και τα αγγλικα) Αν ψαξεις το thread της cm7.2 θα βρεις τα 2 apks που εχουν αφαιρεθει.

@azuli - τι εννοείς δεν έχει αγγλικά ?

Επίσης θυμάσαι στην cm7.2 εάν είχε τα stk.apk και smartcardService.apk η εμπας περιπτώσει εμφανίζεται εφαρμογή για την sim?

Radio και third party camera app ήταν ok?

@azuli - τι εννοείς δεν έχει αγγλικά ?

Επίσης θυμάσαι στην cm7.2 εάν είχε τα stk.apk και smartcardService.apk η εμπας περιπτώσει εμφανίζεται εφαρμογή για την sim?

Radio και third party camera app ήταν ok?

ΕΧΕΙ αγγλικα!ελληνικα οχι.stk το χε βγαλει ο moihack,παρτο http://www.sendspace.com/file/dhj9yr δωσε σωστα permissions και τα γνωστα,το αλλο δεν το ειχε καμια,δεν το εχω ξανακουσει.το ραδιο μια χαρα,ανοιγες το bluetooth για να παιξει βεβαια!camera third party δουλευαν

εγω ειμαι ο Kore,το thread δεν ειναι δικο μου ;) Νομιζω ο Sofoklas ειχε βαλει στην multilang η κανω λαθος?Εγω δεν εχω ασχοληθει!

εγω νομιζα οτι ησουν ο δημιουργος του thread!

o sofoklas ειχε ασχοληθει τοτε

Edited by akalos

Ρε παιδια τι κανουμε με τον root explorer στη MIUI που δε φαινονται τα γραμμαα λογο ασπρου backround;

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

θεμιασμα,τι αλλο

τα γνωστα προβληματα της miui΄ειναι

επισης σε οσους την εβαλαν ηδη,

Final patch (the only one needed):http://www.sendspace.com/file/li9b3c @ Today at 06:27

Edited by akalos

Ρε παιδια τι κανουμε με τον root explorer στη MIUI που δε φαινονται τα γραμμαα λογο ασπρου backround;

uninstall και βαζεις τον αγγλικο τον κανονικο

παιδια καλησπερα.μπορει καποιος να εξηγησει τι ειναι αυτο?

launcher με windows mobile εμφανιση

αυτο το ασπρο στην miui και τι κοσμο

καλα δεν το βλεπουν να το αλλαξουν;

ο ηχος εξακολουθει να ειναι "μπουκωμενος";

Edited by akalos

αυτο το ασπρο στην miui και τι κοσμο

καλα δεν το βλεπουν να το αλλαξουν;

ο ηχος εξακολουθει να ειναι "μπουκωμενος";

δεν ξερω!παντως ειναι πολυ απλο να βαλεις τον κανονικο r.e. οποτε..

Ο ηχος ειναι μια χαρα και χωρις dsp manager.Αν θες να τον αλλαξεις βαλε το ''equalizer'' απο το market,τον dsp δηλαδη που ειχε εξ αρχης η miui μεσα.Τον βρηκα πολυ καλο,ουτε φλασαρισματα ουτε τιποτα για εναν dsp manager,ειναι πολυ απλες εφαρμογες.Ολοι πλεον οι dsp managers εχουν μεσα και επιλογη beats audio που ετσι κι αλλιως ειναι ενα απλο eq preset..οσοι ξερουν απο ηχο ξερουν τι απατη ειναι η ολη φαση με τα beats audio,απο τα ακουστικα τους μεχρι την htc που τα διαφημιζει ως ''feature''..!

Edited by azuli

Ο ηχος ειναι μια χαρα

δεν μου φτανει αυτο,αφου τον βρισκεις μια χαρα χαλια για μενα:p

θελω ηχο ειδοποιησης κλησης πολυ δυνατο και καθαρο

Settings, programs, manage applications, root explorer, compatibility mode, turn on

In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

δεν μου φτανει αυτο,αφου τον βρισκεις μια χαρα χαλια για μενα:p

θελω ηχο ειδοποιησης κλησης πολυ δυνατο και καθαρο

ε τι να σου πω,εμενα με καλυπτει!Αν θες να τον δυναμωσεις βαλε dsp manager,volume+ και τετοια!Την ιδια δουλεια κανουν με το να κανεις την αλλαγη στο kernel ουτως η αλλως.Οταν το ακουστικο του κινητου βγαζει εναν ''Α'' ηχο που ειναι τα ορια που μπορει να φτασει το hardware του ακουστικου χωρις να σου μεινει καποια στιγμη στα χερια,εσυ οπως και να τον δυναμωσεις ειτε με dsp ειτε με kernel mod,κανεις ακριβως το ιδιο,δηλαδη overdrive στο hardware που δεν ειναι το ιδιο με το να κανεις overdrive στην cpu!Παιρνεις ενταση αλλα δεν ειναι ενταση,ειναι παραμορφωση λογω του overdrive

Μια ερώτηση ρε μάγκες, έβαλα την τελευταία ROM από Pikachukaki FrozenPika10.1_V1.0.1 και θέλω να κάνω Restore τις εφαρμογές μου από το Titanium Backup αλλά πρέπει να ενεργοποιήσω τον "Εντοπισμό σφαλμάτων". Μου λέει το Titanium Backup ότι βρίσκεται στις "Εφαρμογές" - "Ανάπτυξη" αλλά δεν υπάρχει "Ανάπτυξη" εκεί. Ξέρει κανείς που το βρίσκω?

Μια ερώτηση ρε μάγκες, έβαλα την τελευταία ROM από Pikachukaki FrozenPika10.1_V1.0.1 και θέλω να κάνω Restore τις εφαρμογές μου από το Titanium Backup αλλά πρέπει να ενεργοποιήσω τον "Εντοπισμό σφαλμάτων". Μου λέει το Titanium Backup ότι βρίσκεται στις "Εφαρμογές" - "Ανάπτυξη" αλλά δεν υπάρχει "Ανάπτυξη" εκεί. Ξέρει κανείς που το βρίσκω?

Ρυθμισεις-επιλογες προγραμματιστη (καπως ετσι)

Ρυθμισεις-επιλογες προγραμματιστη (καπως ετσι)

Μπααα... δεν υπάχει κάτι τέτοιο στις ρυθμίσεις! Μήπως υπάρχει καμιά εφαρμογή που να μπορεί να ενεργοποιεί τον εντοπισμό σφαλμάτων?

Μπααα... δεν υπάχει κάτι τέτοιο στις ρυθμίσεις! Μήπως υπάρχει καμιά εφαρμογή που να μπορεί να ενεργοποιεί τον εντοπισμό σφαλμάτων?

Η προτελευταια επιλογη στις ρυθμισεις ειναι. Ψαξε λιγο θα την βρεις.

μηπως πρεπει να ενεργοποιησουμε και το Αγνωστες πηγες;

δεν εχω ιδεα απο pica ομως

Edited by akalos

Η προτελευταια επιλογη στις ρυθμισεις ειναι. Ψαξε λιγο θα την βρεις.

Ευχαριστώ αλλά δεν υπάρχει, η προτελευταία είναι η Προσβασημότητα που μέσα της δεν υπάρχει. Πιθανόν να χρειάζεται επανεγκατάσταση η ROM...

ε τι να σου πω,

υπαρχει λογος βρε που θελω πολυ δυνατο και καθαρο ηχο

θα παραμεινω σε kalo