Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ακριβώς αλλά που τον βρίσκω, κανένας καλός Σαμαρίτης. Δηλάδη να φλασάρω απ' την αρχή με κάποιον τρόπο δεν γίνεται;

Ελα αγορι μου. Αποσυμπιεσε το πρωτα. https://www.dropbox.com/s/6b4in88t6f71v4f/image.7z

Που ειστε ρε αλανια? Ειχα εξεταστικη, μετα προβλημα με internet αλλα μην ανησυχειτε διαβασα ολα τα posts απο την 358 σελιδα μεχρι σημερα και τα αλλα στο [Επισημο] αλλα και στο xda ολα τα posts των threads στο Ideos X5 U8800 Pro Android Development. Πηρε καποιες μερες αλλα ετσι πρεπει.

Με χαρα βλεπω οτι εχουμε CM10 κι ας θελει λιγη δουλιτσα ακομα. Μπραβο σε Ivan και Pika.

Ακουστε τωρα τι εγινε. Εχει μετατοπιστει ελαφρα ο digitizer και στο κατω αριστερο του μερος εχει ανυψωθει κατα 1,5mm περιπου με αποτελεσμα να εξεχει απο το ''μεταλικο'' προστατευτικο. Δηλαδη αν το ακουμπισω σε λεια επιφανεια με την οθονη κατω, το κατω αριστερο μερος ακουμπαει με αποτελεσμα αν δεν προσεχεις να χαρακωθει. Στην περιοχη αυτη (δηλαδη διαγωνιως κατω αριστερα απο το βελακι του ''πισω'' εκει που ενωνεται ο digitizer με το περιβλιμα) για 3 μερες εβγαιναν κοματακια κολλας. Τελοσπαντων υποθετω οτι στραβωσε το ''μεταλλικο'' περιβλιμα απο καμοια πτωση ή θερμανθηκε απο ακτινοβολια ηλίου και αλλαξε η γεωμετρια του.

Τελικα ο TSF Shell ειναι απιστευτος. Ποιο smooth launcher δεν εχω δει. Εχει ομως ενα κακο: καταναλωνει πολλη μνημη.

@Pika: Ωραιος ρε τρελε, δεν εχω δοκιμασει ακομα την FrozenPika10 αλλα καταλαβαινω οτι σε λιγο θα ειναι σχεδον τελεια και ασε το βρωμολιθουανακι και το τσουτσεκι του το ιταλακι να λενε οτι θελουν. Καποιοι ανθρωποι δε μπορουν να εκτιμησουν καποια πραματα.

@gkalen: Τελικα ο φιλος μου δεν πηρε το κινητο. Κριμα, ηθελα να δω την αψογη HORSEMAGEDDON. Θα την περασω καποια στιγμη χωρις downgrade.

Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 11,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Pikachukaki

1342

• akalos

1502

• gkalen

2252

• tzivas31

755

Top Posters In This Topic

Pika δεν ξέρω αν έκανες κάτι αλλά στην 1.5.2 το touch μου φαίνεται βελτιωμένο.

ερωτηση κρισεως με εκαναν αντικατασταση το κινητο μου και τωρα εχει το κλασσικο προστατευτικο καλυμα να το αφησω? ή θελει να βαλω καινουριο screen protector?

ερωτηση κρισεως με εκαναν αντικατασταση το κινητο μου και τωρα εχει το κλασσικο προστατευτικο καλυμα να το αφησω? ή θελει να βαλω καινουριο screen protector?

έτσι και αλλιώς δεν θα αντέξει πολλές μέρες είναι της πλάκας. Εμένα στη δεύτερη μέρα όπως το εβγαζα από τσέπη, έμεινε μέσα:lol:

Χριστόφορος :music:

Κατι πειραματα κανω 3 μερες τωρα θα βγαλει χερι να μου δωσει μπουκετο το κινητο!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Ναι κανονικα γιατι εχασες το Imei σου??Ειναι δυσκολο το fix γιατι δεν ειναι σε εμας μονο αλλα γενικα στην cm10....υπομονη λιγο!!!

Το εχω χασει απο καιρο, απο την Β926 και σκεφτηκα μηπως φταιει αυτο. Θα το επαναφερω αυριο αν εχω ορεξη για να μου φυγει η ιδεα.

In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

Το εχω χασει απο καιρο, απο την Β926 και σκεφτηκα μηπως φταιει αυτο. Θα το επαναφερω αυριο αν εχω ορεξη για να μου φυγει η ιδεα.

Ολοι εχουμε IMEI και παιζεις κανονικα χωρις IMEI μονο σε μενα ειχε βγαλει τη πιστη?

Χίλια ευχαριστώ.

Ολα κομπλε? Το επανεφερες το κινητακι?

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

@ πικα

κατι δεν παει καλα ρε αγορι μου με την ρομ

κουφα πραγματα συμβαινουν

σβησιμο οθονης,κλεισιμο τηλεφωνου,πας να στειλεις μηνυμα και σου λεει google search δεν απανταει,sim δεν βρισκει,και αλλα πολλα....

μπαχαλο η κατασταση

Πίκα, δεν μου λες αυτή τη ROM [4.1 ROM] CM10_by_MAURO_V2.1 την δοκίμασες? λένε ότι έχουν φτιάξει το πρόβλημα το 3G και wifi...

Πίκα, δεν μου λες αυτή τη ROM [4.1 ROM] CM10_by_MAURO_V2.1 την δοκίμασες? λένε ότι έχουν φτιάξει το πρόβλημα το 3G και wifi...

Ξερωντας τον bronxitas λεω οτι ******* εχουν φτιαξει..και δεν μπορεις να λες εφτιαξα κατι και αμεσως μετα να λες δεν εχουμε data plan αρα δεν ξερουμε αν δουλευει..ελεος...τεσπα δοκιμαστε την μετα την τονγκα που φαγαμε απο τον ivan οσο αναφορα το παρατημα της cm10 εχω δουλιτσα για να ασχοληθω με μια παρατημενη ρομ....φτιαχνω την depth που ειναι based στην cm10 και αυτη πλεον θα ειναι η ρομ που θα ασχοληθει..θελω δυο βοηθειες σε οποιον ξερει κυριος ο gkalen που ασχοληθηκε με θεματα...εχω αλλαξει systemui.apk και framework-res.apk αλλα παρολαυτα μου διχνει καποια ασπρα background λογο του οτι η depth εχει το light theme σαν βαση της....αλλα με αλλαγμενα τα δυο αυτα apk πως γινεται να περνει το ασπρο θεμα???και επισης το volume μου βγαινει ετσι!!!Ολα οσα αφορουν το θεμα της ρομ ειναι μεσα σε αυτα τα δυο apk...

Pika

Παω σπιτι και θα τα τσεκαρω .

Το σιγουρο ειναι οτι το πρωτο ειναι pop up και για το αλλο θες ασπρα γραμματα στο notification , αν καταλαβα καλα ?

Πιστευω οτι θα τη βρουμε την ακρη , μονο που θελω και το systemui και το framework-res.apk ( αυτα που εχεις αλλαξει ).

Pika

Παω σπιτι και θα τα τσεκαρω .

Το σιγουρο ειναι οτι το πρωτο ειναι pop up και για το αλλο θες ασπρα γραμματα στο notification , αν καταλαβα καλα ?

Πιστευω οτι θα τη βρουμε την ακρη , μονο που θελω και το systemui και το framework-res.apk ( αυτα που εχεις αλλαξει ).

Θελω μαυρο background οπως σε ολο το συστημα...οχι μαυρα γραμματα με ασπρο background...σε λιγο τα ανεβαζω!!

http://www.mediafire.com/?03ai9jd5b4l44e0 Αυτα τα δυο ειναι απο την cm10...περα απο τη βασικη ρομ και τα jar στο framework ολα τα αλλα ειναι απο την τελευταια cm10..με κινεζικο framework-res και cm10 systemui το volume bar ειναι ναι μεν ασπρο αλλα μικρο...με cm10 framework και cm10 systemui το volume bar ειναι μαυρο αλλα μεγαλο...και στις δυο αλλαγες το power menu οπως και το background απο το root manager που αποτι καταλαβα περνει το default background απο το framework ειναι ασπρα...το background dark και light υπαρχουν κανονικα αλλα απο καπου η κινεζικη ρομ περνει σαν background το Light και δεν μπορω να βρω απο που απο τη στιγμη που ολα τα apk ειναι απο την cm10!!!

Edited by Pikachukaki

θα δοκιμαζα να αλλαξω τα popup png και τα ic popup ( θα αλλαζα τα popup light και θα εβαζα στη θεση τους τα popup dark ), απο το framework res-apk /res/drawable hdpi , αλλα σε ποιο xml ειναι τα γραμματα ? που θα πρεπει να γινουν ασπρα ..

για το αλλο με το volume και εκει xml θα θελει αλλα ποιο ειναι ?

εντω μεταξυ ψαχνω στο google και μου βγαζει μονο θεματα για ics και cm10 , δεν εχω βρει ακομα κανα καλο οδηγο

θα δοκιμαζα να αλλαξω τα popup png και τα ic popup ( θα αλλαζα τα popup light και θα εβαζα στη θεση τους τα popup dark ), απο το framework res-apk /res/drawable hdpi , αλλα σε ποιο xml ειναι τα γραμματα ? που θα πρεπει να γινουν ασπρα ..

για το αλλο με το volume και εκει xml θα θελει αλλα ποιο ειναι ?

εντω μεταξυ ψαχνω στο google και μου βγαζει μονο θεματα για ics και cm10 , δεν εχω βρει ακομα κανα καλο οδηγο

Ξες ποιο ειναι το θεμα...οτι αφου αλλαξα ολα τα apk...απο που περνει το light και το χωνει εκει και στην cm10 το διχνει μαυρο...δεν γινεται να περνει απο καπου αλλου εντολη για ποιο background θα δει σαν default...αυτο δεν μπορω να καταλαβω δεν ειναι δλδ οτι αλλαξα το framework..απλα του εβαλα το δικο του...επρεπε να δουλευει κανονικα..δεν εχει λογικη παντος...να επερνα της ics να ελεγα ναι οκ εχει διαφορα αλλα απο μια μαμα cm10 σε μια μονταρισμενη cm10 επρεπε να δουλευει!!

Ξες ποιο ειναι το θεμα...οτι αφου αλλαξα ολα τα apk...απο που περνει το light και το χωνει εκει και στην cm10 το διχνει μαυρο...δεν γινεται να περνει απο καπου αλλου εντολη για ποιο background θα δει σαν default...αυτο δεν μπορω να καταλαβω δεν ειναι δλδ οτι αλλαξα το framework..απλα του εβαλα το δικο του...επρεπε να δουλευει κανονικα..δεν εχει λογικη παντος...να επερνα της ics να ελεγα ναι οκ εχει διαφορα αλλα απο μια μαμα cm10 σε μια μονταρισμενη cm10 επρεπε να δουλευει!!

ναι , οπως το λες επρεπε να δουλευει .

αμα βρω κανα καλο οδηγο θα βρεθει απο που παιρνει εντολη , αλλα τιποτα ακομα .

περιεργο ομως με το ιδιο framework και να το δειχνει ασπρο

ναι , οπως το λες επρεπε να δουλευει .

αμα βρω κανα καλο οδηγο θα βρεθει απο που παιρνει εντολη , αλλα τιποτα ακομα .

περιεργο ομως με το ιδιο framework και να το δειχνει ασπρο

Εκει με τρελενει...το βασικο θεμα της ics ειναι το μαυρο..αυτο απο που περνει εντολη να το διχνει ασπρο??και το root explorer ασπρο background αλλο ακυρο και αυτο!!

Εκει με τρελενει...το βασικο θεμα της ics ειναι το μαυρο..αυτο απο που περνει εντολη να το διχνει ασπρο??και το root explorer ασπρο background αλλο ακυρο και αυτο!!

το βασικο θεμα ειναι οτι

αυτο το πραμα που μας εδωσε η εταιρια ειναι χαλια

back to 2.3 ολοταχως

ουστ ics

Edited by akalos

το βασικο θεμα ειναι οτι

αυτο το πραμα που μας εδωσε η εταιρια ειναι χαλια

back to 2.3 ολοταχως

ουστ ics

Δεν ξερω ακαλος εγω κουραστικα παντος με το κιν...παω να τσιμπισω ενα nexus 4 μολις ερθει και ελεος ο κινεζος...καλος φτηνος αλλα το dev του Official και μη ειναι ανύπαρκτο...

Δεν ξερω ακαλος εγω κουραστικα παντος με το κιν...παω να τσιμπισω ενα nexus 4 μολις ερθει και ελεος ο κινεζος...καλος φτηνος αλλα το dev του Official και μη ειναι ανύπαρκτο...

αυτο επρεπε να το κανεις απο την αρχη,πριν αγορασεις το pro

και μην ξεχνας οτι android =ανωριμο λειτουργικο=συνεχομενες αναβαθμισεις πολλες φορες για το τιποτα η και χειροτερα ακομα.

και εγω θελω τηλεφωνο να τηλεφωνω βρε αδελφε κατα 90%,για τα αλλα υπαρχουν υπαρχουν τα λαπιτοπια που με ενα στικακι εχεις internet παντου,κτλ.

Καλημέρα,

διαβάζω στο XDA και έχω μπερδευτεί λίγο, το Σάβατο είχα βάλει την FrozenPika10 1.4 και δεν είχα 2G-3G , δεν έβλεπε τα ringtones,notifications,alarms που έχω στην κάρτα στα ανάλογα folders, αλλά δεν έβλεπε και τα mp3 που έχω.

Ηθελα να σε ρωτήσω τον Pica εάν η 1.5.2. ή η 1.5.3 τα διορθώνουν ωστε να βάλω κάποια από αυτές.

Ελπίζω να το ξανασκεφτείς με την απόφασή σου και να συνεχίσεις να προσφέρεις στο κομμάτι του development τουλάχιστο μέχρι να πάρεις το nexus 4 :-)

Thanks

Pika διόρθωσες το bug με το playback των βίντεο?

Φτιαξε αυτο και μετα παρατησετο το pro..:lol::lol:

Eπίσης γιατι δεν βγαζει μου βγαζει ΟΤΑupdate για την 1.5.3?

Edited by scoupegt_13

καλημερα.

υπαρχει περιπτωση να δυναμωσουμε την ενταση του ηχειου σε official Β928.

αν ναι και πως?