Pikachukaki Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Pica στην 1.5 υπαρχει προβλημα στην αναπαραγωγη βιντεο... Οτι λαγκαρει λες στο playback ε?το ειδα θα δω τη μπορω να κανω!!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scoupegt_13 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Ναι λαγκαρει τρελά το playback. Ο ήχος ειναι λιγο περιεργος οταν παιζει μουσικη και οταν μιλας με καποιον ακουγεται στο αυτι σου ενας θορυβος. Επισης μ αρεσε πιο πολυ η μπαρα που ειχε η προηγουμενη εκδοση και της μπαταριας το εικονιδιο που ηταν %.Τωρα δεν μπορεις να δεις ποσο % σου εχει απομεινει. Το video με το tutorial πως να φτιαξεις μονος σου widget κτλπ δεν το πολυ καταλαβα. Τελος , Το volumewakeup γιατι το εβγαλες απο AROMA?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Ναι λαγκαρει τρελά το playback. Ο ήχος ειναι λιγο περιεργος οταν παιζει μουσικη και οταν μιλας με καποιον ακουγεται στο αυτι σου ενας θορυβος. Επισης μ αρεσε πιο πολυ η μπαρα που ειχε η προηγουμενη εκδοση και της μπαταριας το εικονιδιο που ηταν %.Τωρα δεν μπορεις να δεις ποσο % σου εχει απομεινει. Το video με το tutorial πως να φτιαξεις μονος σου widget κτλπ δεν το πολυ καταλαβα. Τελος , Το volumewakeup γιατι το εβγαλες απο AROMA?? Ναι για το video ξερω το ψαχνω....η μπαταρια οπως και το volumerocker υπαρχουν στης ρυθμησεις γιαυτο τα εβγαλα...η μπαταρια στο statusbar και το VR στο display!! ;) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moihack Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 αμα σου δωσω το zip μπορεις να δεις τι ειναι; ειμαι με στικακι 1gb και δεν μπορω να κατεβαζω http://www.mediafire.com/download.php?84nogsui4bt3ug5 Δυστυχως δεν εχω καν το κινητο για να δοκιμασω το αρχειο σου και να σου πω. Περα απο την δοκιμη δεν βλεπω αλλη λυση. Νομιζω δεν γραφει πουθενα απο ποια εκδοση ειναι το αρχειο μεσα. @ Sheik Πες μας τι προβλημα εχεις με την B572. Ολοι μας την εχουμε χρησιμοποιησει εδω μεσα λιγο ή πολυ, οποτε θα βρουμε λυση ακομα και αν δεν την φοραει καποιος αυτη τη στιγμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scoupegt_13 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Ναι για το video ξερω το ψαχνω....η μπαταρια οπως και το volumerocker υπαρχουν στης ρυθμησεις γιαυτο τα εβγαλα...η μπαταρια στο statusbar και το VR στο display!! ;) Οκ ευχαριστώ. Δεν τα είχα δει. Αν φτιάξεις το video θα ειναι η καλύτερη Ρομ μέχρι στιγμής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Οκ ευχαριστώ. Δεν τα είχα δει. Αν φτιάξεις το video θα ειναι η καλύτερη Ρομ μέχρι στιγμής... Δεν ειναι μονο το video εχει πολλα ακομα...αλλα υπομονη ολα θα γινουν!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Κορυφη pika οπως παντα.Εβαλα τη rom σε ενα παιδι εκανα κανονικα ota update και παιχνιδια οπως wild blood,nova 3,modern combat 3 και τα αλλα της gameloft τα παιζει νερακι στα 1.4.Η rom ειναι απιστευτα smooth και το κινητο παει σφαιρα.Το μονο προβλημα που ειδα ειναι οτι σε χαμηλο ηχο ακουγετε ενα βουιτο οπως και στις παλιες cm roms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Παιδια υπαρχει κανεις που να ειναι με 2.3 την 572; πες και αυτο που θελεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Δεν το ειπα κατευθειαν γιατι ειναι πολυ ψαγμενο ρε σεις και μονο αν καποιος φοραει αυτη τη στιγμη θα μπορεσει να το ελεγξει. Καταρχην να πω οτι το προβλημα το ειχα και παλαιοτερα με την 572, αργοτερα περασα σε ICS και προχθες ξαναεβαλα 572 μετα απο καιρο και ηλπιζα οτι δεν θα το ξανασυναντουσα, φανταζομουν οτι κατι θα ειχε παει στραβα τοτε και τωρα θα ειναι κομπλε. Στο facebook messenger το συναντω(αλλα και στο facebook app, αν παω στα μηνυματα) η εφαρμογη crasharει όποτε στη συνομιλια που πρεπει να εμφανισει υπαρχει καποιο attachment. Π.χ link απο youtube με thumbnail,φωτογραφια,video κλπ κλπ. Οτιδηποτε εκτος απο καθαρο κειμενο, δεν το δειχνει καν και crashαρει η εφαρμογη.Εχω δοκιμασει τα παντα χωρις επιτυχια γιαυτο λεω μηπως τελικα ειναι προβλημα της rom. Υ.Γ Σας το'πα, ειναι πολυ ψαγμενο :p Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 την εχω εγω αλλα δεν εχω facebook messenger.....σορυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Κορυφη pika οπως παντα.Εβαλα τη rom σε ενα παιδι εκανα κανονικα ota update και παιχνιδια οπως wild blood,nova 3,modern combat 3 και τα αλλα της gameloft τα παιζει νερακι στα 1.4.Η rom ειναι απιστευτα smooth και το κινητο παει σφαιρα.Το μονο προβλημα που ειδα ειναι οτι σε χαμηλο ηχο ακουγετε ενα βουιτο οπως και στις παλιες cm roms. Παιξε λιγο με το dsp εχει πολυ εντονο μπασο!ειδικα εγω που εχω και volume+ ακουγεται αστο καλυτερα!!!δες και το καινουργιο ΟΤΑ Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Λεπτομέρεια, αλλά μήπως ξέρεις Pika πως γίνεται να εμφανιστεί το icon της μπαταρίας σαν κύκλος διακεκομμένος με percentage μέσα; Βασικά όταν βάζω να είναι circle εξαφανίζεται τελείως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Δεν ειναι μονο το video εχει πολλα ακομα...αλλα υπομονη ολα θα γινουν!! γιεα σου ρε pica με τα OTA σου!! αλλα εχουν πολλα να γινουν ακομα για π.χ ο xdialer δεν μου εμφανιζει τις επαφες μου μονο ο stock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Λεπτομέρεια, αλλά μήπως ξέρεις Pika πως γίνεται να εμφανιστεί το icon της μπαταρίας σαν κύκλος διακεκομμένος με percentage μέσα; Βασικά όταν βάζω να είναι circle εξαφανίζεται τελείως. Στο στοκ θεμα νομιζω οτι ειναι ετσι εχει χιλλιαδες αλλα θεμματα με τρελες μπαταριες τσεκαρετο...στην τελικη εκδοση θα το κοιταξω τωρα δεν αξιζει να το αλλαξω!! γιεα σου ρε pica με τα OTA σου!! αλλα εχουν πολλα να γινουν ακομα για π.χ ο xdialer δεν μου εμφανιζει τις επαφες μου μονο ο stock χαχαχα!!Εμ..η παμε μπροστα η να μην κανουμε τπτ!!! :Ρ αυτο δεν το ξερω δεν εχω βαλει ποτε 3rd party dialer...μπορει να μην ειναι συμβατος με JB!!!who knows!! :P Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosamos Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Καλησπέρα σε όλους.Υπάρχει καμιά εφαρμογούλα(usb host λέγεται??) για σύνδεση usb stick στο κινητό μας?Κάπου διάβασα ότι από ics και πάνω υποστηρίζεται.Σε 2.2 που παίζουμε εμείς γίνεται τίποτα? Παράθεση Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avpap Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Παιδιά οπωσδήποτε μια βοήθεια. Ενώ είχα περασμένο το clockworkmod recovery 5.0.2.7 και χρησιμοποιούσα ακόμα την Cyanogen V.7 ROM αν θυμάμαι καλά, τα κατέστρεψα όλα σε απόπειρα αναβάθμισης custom ROM και πλέον το κινητό μου εμφανίζει μόνιμα μετα το LOGO της Huawei Μπλέ οθόνη. Σε μπλέ ή ροζ οθόνη αν μπώ, βέπω τα Folder που έχει δημιουργήσει η εσωτερική μάλλον κάρτα με διάφορα partitions (δυστυχώς δεν βλέπω την ονομασία αυτών, είμαι σε Linux, παρα μόνο το μέγεθος τους και μια αρίθμηση π.χ. 40AC-07CD). Υπόψη δεν έχω κανένα αρχείο backup για να κάνω Recovery αν μπορώ και αυτό. Ψάχνω απεγνωσμένα λύσεις:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Καλησπέρα σε όλους.Υπάρχει καμιά εφαρμογούλα(usb host λέγεται??) για σύνδεση usb stick στο κινητό μας?Κάπου διάβασα ότι από ics και πάνω υποστηρίζεται.Σε 2.2 που παίζουμε εμείς γίνεται τίποτα? Ριξε μια ματια εδω , αν βοηθαει ...http://www.everythingusb.com/jforce-jf-ufdp4s-flash-drive-21538.html Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scoupegt_13 Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Pika το ΟΤΑ πολυ καλο ρε φιλε.Μπραβο. Οταν σου βγζει εγκατασταση zip τικαρεις και το εκκαθαριση data ή αφηνεις μονο το εκκαθαριση cache? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Pika το ΟΤΑ πολυ καλο ρε φιλε.Μπραβο. Οταν σου βγζει εγκατασταση zip τικαρεις και το εκκαθαριση data ή αφηνεις μονο το εκκαθαριση cache? Οχι το data βρε...θα χασεις τα app σου...αστο μονο cache κανει και dalvik και ειναι GG Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scoupegt_13 Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Οχι το data βρε...θα χασεις τα app σου...αστο μονο cache κανει και dalvik και ειναι GG Ωραιος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Παιδιά οπωσδήποτε μια βοήθεια. Ενώ είχα περασμένο το clockworkmod recovery 5.0.2.7 και χρησιμοποιούσα ακόμα την Cyanogen V.7 ROM αν θυμάμαι καλά, τα κατέστρεψα όλα σε απόπειρα αναβάθμισης custom ROM και πλέον το κινητό μου εμφανίζει μόνιμα μετα το LOGO της Huawei Μπλέ οθόνη. Σε μπλέ ή ροζ οθόνη αν μπώ, βέπω τα Folder που έχει δημιουργήσει η εσωτερική μάλλον κάρτα με διάφορα partitions (δυστυχώς δεν βλέπω την ονομασία αυτών, είμαι σε Linux, παρα μόνο το μέγεθος τους και μια αρίθμηση π.χ. 40AC-07CD). Υπόψη δεν έχω κανένα αρχείο backup για να κάνω Recovery αν μπορώ και αυτό. Ψάχνω απεγνωσμένα λύσεις:( Πρεπει να σου στειλει καποιος τον image folder της 2.3.5 . Τον βαζεις και μετα μπαινεις recovery και φλασαρεις κανονικα οποιο based 2.3 rom θελεις. Χωρις αυτον τον φακελο δεν μπορεις να κανεις τιποτα ( τωρα τον εχεις σβησει, μαλλον εκανες format boot και εσβησαν ολα ). Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avpap Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Ακριβώς αλλά που τον βρίσκω, κανένας καλός Σαμαρίτης. Δηλάδη να φλασάρω απ' την αρχή με κάποιον τρόπο δεν γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Ακριβώς αλλά που τον βρίσκω, κανένας καλός Σαμαρίτης. Δηλάδη να φλασάρω απ' την αρχή με κάποιον τρόπο δεν γίνεται; Καποιος θα στο στειλει , λιγο υπομονη , χωρις τον σωστο image φακελο δεν μπορεις να κανεις τιποτα. Αμα τον ειχα θα στον ειχα στειλει . Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Σορρυ που αργω απο εδω παιδια αλλα κοιταω περισσοτερο στο xda γιατι εδω ολοι φαγαν καψουρα με του gkalen...κουφαλα με την 2.2 :Ρ ηταν παλια και λαθος τα apn στην 1.4 περναω απο την ics εγω προσωπικα ειδα H+ εικονιδιο αλλα δεν εχω data plan οποτε δεν καταφερα να δω σιγουρα αν δουλευει το νετ ετσι!! Και χωρις του ivan μπορεις φλασαρετο σαν ρομ μεσα στην /emmc/ota/downloads αλλα καλυτερα με του ivan τσακ μπαμ...τωρα να φιξαρει και το Mount της sdcard και ειμαστε GG!! Δεν δουλευει παλι με καμια jb. imei εχεις? Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Δεν δουλευει παλι με καμια jb. imei εχεις? Ναι κανονικα γιατι εχασες το Imei σου??Ειναι δυσκολο το fix γιατι δεν ειναι σε εμας μονο αλλα γενικα στην cm10....υπομονη λιγο!!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts