Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=32218002

Ενα τρελο γκαρνταση απο Ελλαδα αρχισε JB για το x5pro...ειναι καλο να του δωσουμε support πιστευω!!

Μακαρι να κανει τιποτα καλο.

In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

• Απαντήσεις 11,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Pikachukaki

1342

• akalos

1502

• gkalen

2252

• tzivas31

755

Top Posters In This Topic

Μακαρι να κανει τιποτα καλο.

Ξερει coding ειπε αλλα με παραξενευει το γεγονος οτι ειναι πανω στην 4αρα της Huawei πως το εκανε αυτο ακριβως παντος δεν εχει πολλα bugs καμερα,bt λυνονται ευκολα πιστευω!!θα δουμε αν ξερει θα εχουμε και υποστιρηξη οπωτε με ενα coding θα το φτιαχνει..αν και καλυτερα να επιανε μια cm9 aokp να εκανε τη δουλεια του!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

To συγκεκριμενο script το εχει ενσωματωσει ο kalo στην ramdisk του kernel. Εδω ειναι αν θελεις να το δοκιμασεις.

Thanks για το upload.Με Kalo ειμαι,αν το εχει μεσα ηδη ομως τοτε δεν ειναι αυτο που ψαχνω..Η ανταποκριση την οθονης στο scrolling στη miui 2.8.2 ηταν η καλυτερη που εχω δει.Με το που ακουμπουσε το δαχτυλο το τζαμι το scrolling ηταν σαν του iphone,ξεκινουσε αμεσως.Ποιο script η tweak εχουν χρησιμοποιησει στη miui?

Gkalen παιζει να ειναι κανενα απο τα scripts που βαζεις στον init.d ?

Αυτα ειναι μεσα στο κερνελ , υπαρχουν και script για build.prop που τα εχω βαλει απ'την αρχη τα οποια βοηθανε αλλα η μεγαλη δουλεια ειναι μεσα στο κερνελ .

Αυτο το "install-recovery.sh" , που λεει ο σοφο θελω λιγο να μου το εξηγησει.

Αυτα ειναι μεσα στο κερνελ , υπαρχουν και script για build.prop που τα εχω βαλει απ'την αρχη τα οποια βοηθανε αλλα η μεγαλη δουλεια ειναι μεσα στο κερνελ .

Αυτο το "install-recovery.sh" , που λεει ο σοφο θελω λιγο να μου το εξηγησει.

Οποτε δυσκολο να τα εχουμε για αλλη rom εκτος miui?

Χα χα με πήρανε τηλ απο τη wind κ λένε οτι τα 12€ πανε για τον τεχνικό ελεγχο στη Huawei και αν ηθελα να αλλαξω τη πλακετα (λογο δικιας μου υγρασίας) θα κόστιζε αλλα 245€ :lol::lol::lol:

Οποτε δυσκολο να τα εχουμε για αλλη rom εκτος miui?

εκτος αν βγει κα'να κερνελ ( απιθανο , αλλα ποτε μη λες ποτε )

μπορεις να δοκιμασεις ομως καποια πραγματα , οπως...

στο build.prop η Miui εχει αυτη τη γραμμη ...

windowsmgr.max_events_per_sec=60 , μπορεις να δοκιμασεις και τα 90,120,150 .

και στο init.d εχει το S97ramscript , που μπορεις να το βαλεις αν δεν τρεχεις αλλα ram management tweaks και scripts . ( ριξε μια ματια εδω , για να δεις τι ειναι ... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1111145 )

εκτος αν βγει κα'να κερνελ ( απιθανο , αλλα ποτε μη λες ποτε )

μπορεις να δοκιμασεις ομως καποια πραγματα , οπως...

στο build.prop η Miui εχει αυτη τη γραμμη ...

windowsmgr.max_events_per_sec=60 , μπορεις να δοκιμασεις και τα 90,120,150 .

και στο init.d εχει το S97ramscript , που μπορεις να το βαλεις αν δεν τρεχεις αλλα ram management tweaks και scripts . ( ριξε μια ματια εδω , για να δεις τι ειναι ... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1111145 )

Ωραια θα τα δοκιμασω.Τρεχω το ram manager,μπορω να τα εχω να τρεχουν μαζι με το script απο το xda η μονο το ενα απο τα 2?

Επισης για την γραμμη στο Build.prop πρεπει να την προσθεσω η υπαρχει ηδη?Ειμαι με kalo τωρα

edit: δεν την εχει.Την προσθετω απλα τελευταια στη λιστα?

Edited by azuli

Ωραια θα τα δοκιμασω.Τρεχω το ram manager,μπορω να τα εχω να τρεχουν μαζι με το script απο το xda η μονο το ενα απο τα 2?

Επισης για την γραμμη στο Build.prop πρεπει να την προσθεσω η υπαρχει ηδη?Ειμαι με kalo τωρα

edit: δεν την εχει.Την προσθετω απλα τελευταια στη λιστα?

Οπως ειδες στο λινκ , το S97ramscript ,μπορεις να το χρησιμοποιησεις αντι του Ram manager ( οποτε απεγκατεστησε το ram manager).

Η γραμμη τελευταια στη λιστα και να δοκιμασεις και σε 90 , 120 ,150 , για να δεις αν εχει διαφορα.

Δειτε θράσος, ενω το πηγα να μου καθαρίσουν μονο τη σκόνη, η έξυπνη υπάλληλος έγραψε δεν λειτουργεί η οθονη με αποτέλεσμα να μου ξεκινήσουν τα αστεία περι υγρασίας κλπ!!

Μπορω να κανω τιποτα για την ολη διαδικασία?

Δειτε θράσος, ενω το πηγα να μου καθαρίσουν μονο τη σκόνη, η έξυπνη υπάλληλος έγραψε δεν λειτουργεί η οθονη με αποτέλεσμα να μου ξεκινήσουν τα αστεία περι υγρασίας κλπ!!

Μπορω να κανω τιποτα για την ολη διαδικασία?

Καταρχην παρε στην wind και πες οτι θες να κανεις καταγγελια,λογικα θα σου πουν οτι θα σε παρει καποιος τηλεφωνο.Αφησε τους τελεσιγραφο οτι αν δεν σε παρει καποιος μεσα σε 2 μερες το πολυ ξεκινας να το πας νομικα.Επειτα πηγαινε στο μαγαζι που το πηρες και ζητα να μιλησεις με τον ιδιοκτητη του μαγαζιου,αμα σου πουν μα και μου πες οτι εχεις κανονισει ηδη αυριο να πας σε δικηγορο,το ιδιο και στην wind.Πες οτι η υγρασια μπηκε λογω κατασκευαστικου προβληματος της οθονης αρα καλυπτεται απο την εγγυηση,και η αποδειξη σου ειναι οτι εχει μπει και σκονη μεσα με τον ιδιο τροπο που μπηκε και η υγρασια.Δειξτους οτι δεν ειναι κολλημενη η μια πλευρα οπως οι υπολοιπες και πες να ρωτησουν στο service ποσες δεκαδες συσκευες παρουσιασαν το ιδιο προβλημα.Επισης ενημερωσε τους οτι θα κανεις καταγγελια στην επισημη wind,στην huawei,συνηγορο του καταναλωτη,ινκα και ολους αυτους τους οργανισμους που υπαρχουν.Μη μασας,και μενα πηγαν να με ψαρωσουν και τις 2 φορες που μου το αλλαξαν με ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.Το θεμα ειναι να τους ψαρωσεις εσυ.Ολα χυμα ειναι ΚΑΙ εκει μεσα,οι αποφασεις αλλαζουν σε 1 λεπτακι αν δουν οτι δεν τους περνει.Ελπιζω να βοηθησα,αν το παιξεις καλα θα παρεις αυτο που ζητας,στο χερι σου ειναι.

Οπως ειδες στο λινκ , το S97ramscript ,μπορεις να το χρησιμοποιησεις αντι του Ram manager ( οποτε απεγκατεστησε το ram manager).

Η γραμμη τελευταια στη λιστα και να δοκιμασεις και σε 90 , 120 ,150 , για να δεις αν εχει διαφορα.

Την εβαλα την γραμμη στο build.prop εκανα reboot αλλα δεν ειδα διαφορα ουτε με 60 ουτε με 120..Το script παλι αν κανει το ιδιο που κανει ο ram manager με βολευει πιο πολυ ο δευτερος γιατι μπορεις να αλλαξεις πολυ γρηγορα απο balance σε hard gaming πχ,κατι που χρησιμοποιω συνεχεια..

Thanks for the info,ελεγα μηπως επαιζε κανενα αλλο script απο εκεινα τα init.d που μου χες δωσει παλια που να ειναι συγκεκριμενα για αυτο,δηλαδη την πιο αμεση ανταποκριση της οθονης στο touch.Αλλα περιεργο να ειναι μονο στην miui αυτο,αν γινεται στην miui λογικα θα μπορουμε να το εχουμε και οι υπολοιποι με καποιο τροπο.

Για οποιον δεν καταλαβε το tweak που ψαχνω μικραινει την αποσταση (μερικα mm) που πρεπει να scrollαρει το δαχτυλο την οθονη απο την στιγμη που ακουμπησει το τζαμι μεχρι την ωρα που το λειτουργικο το περνει ως εντολη για να αρχισει να scrollαρει οντως την οθονη.

Την εβαλα την γραμμη στο build.prop εκανα reboot αλλα δεν ειδα διαφορα ουτε με 60 ουτε με 120..Το script παλι αν κανει το ιδιο που κανει ο ram manager με βολευει πιο πολυ ο δευτερος γιατι μπορεις να αλλαξεις πολυ γρηγορα απο balance σε hard gaming πχ,κατι που χρησιμοποιω συνεχεια..

Thanks for the info,ελεγα μηπως επαιζε κανενα αλλο script απο εκεινα τα init.d που μου χες δωσει παλια που να ειναι συγκεκριμενα για αυτο,δηλαδη την πιο αμεση ανταποκριση της οθονης στο touch.Αλλα περιεργο να ειναι μονο στην miui αυτο,αν γινεται στην miui λογικα θα μπορουμε να το εχουμε και οι υπολοιποι με καποιο τροπο.

Για οποιον δεν καταλαβε το tweak που ψαχνω μικραινει την αποσταση (μερικα mm) που πρεπει να scrollαρει το δαχτυλο την οθονη απο την στιγμη που ακουμπησει το τζαμι μεχρι την ωρα που το λειτουργικο το περνει ως εντολη για να αρχισει να scrollαρει οντως την

οθονη.

Ειναι περισσοτερο θεμα κερνελ , οπως ειπα παρα tweaking.

Παντως το S97ramscript , βλεπω οτι δουλευει καλυτερα στο τηλ.. μας , παρα ο ram manager.

Δοκιμασε το και θα με θυμηθεις , το δουλευω μια βδομαδα τωρα και εχει διαφορα .

Ανοιξε πολλες εφαρμογες και παιχνιδι συγχρονως και αλλαζε απο την μια στην αλλη ( κοιτα το χρονο που θα κανουν να ανοιγουν η μια με την αλλη και μετα βαλε το script , σβησε τον ram manager , κανε reboot και ξανανοιξε τις εφαρμογες που ειχες πριν και θα δεις οτι ο χρονος αλλαγης ειναι μηδενικος.

Ισως επειδη το hardware του τηλ.. μας βασιζεται σε παλιοτερες συσκευες ( βλεπε desire hd ) , δουλευουν καλυτερα τα παλιοτερα script απ'οτι τα καινουρια.

Εγω ηδη εχω αναθεωρησει και τα καινουρια ρομ δεν θα εχουν ram manager μεσα , αλλα το s97ramscript .

Καταρχην παρε στην wind και πες οτι θες να κανεις καταγγελια,λογικα θα σου πουν οτι θα σε παρει καποιος τηλεφωνο.Αφησε τους τελεσιγραφο οτι αν δεν σε παρει καποιος μεσα σε 2 μερες το πολυ ξεκινας να το πας νομικα.Επειτα πηγαινε στο μαγαζι που το πηρες και ζητα να μιλησεις με τον ιδιοκτητη του μαγαζιου,αμα σου πουν μα και μου πες οτι εχεις κανονισει ηδη αυριο να πας σε δικηγορο,το ιδιο και στην wind.Πες οτι η υγρασια μπηκε λογω κατασκευαστικου προβληματος της οθονης αρα καλυπτεται απο την εγγυηση,και η αποδειξη σου ειναι οτι εχει μπει και σκονη μεσα με τον ιδιο τροπο που μπηκε και η υγρασια.Δειξτους οτι δεν ειναι κολλημενη η μια πλευρα οπως οι υπολοιπες και πες να ρωτησουν στο service ποσες δεκαδες συσκευες παρουσιασαν το ιδιο προβλημα.Επισης ενημερωσε τους οτι θα κανεις καταγγελια στην επισημη wind,στην huawei,συνηγορο του καταναλωτη,ινκα και ολους αυτους τους οργανισμους που υπαρχουν.Μη μασας,και μενα πηγαν να με ψαρωσουν και τις 2 φορες που μου το αλλαξαν με ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.Το θεμα ειναι να τους ψαρωσεις εσυ.Ολα χυμα ειναι ΚΑΙ εκει μεσα,οι αποφασεις αλλαζουν σε 1 λεπτακι αν δουν οτι δεν τους περνει.Ελπιζω να βοηθησα,αν το παιξεις καλα θα παρεις αυτο που ζητας,στο χερι σου ειναι.

τα εχω κανει δυστυχώς τα περισσότερα, έφτασα μεχρι το σημείο να πω οτι δεν θα χαλαω την υγεια μου μονο γιατι αυτοι λειτουργούν ετσι (νευριάζω αρκετά σε σημείο να τρεμω ολόκληρος)!

Τα επισημα της Wind μετα τη καταγγελια που εκανα με λεγανε παρε στο σερβιςν εε νταξη γλυτωσες τα 240 και για τα 12€ δεν μπορω να κανω τιποτα!

Θελει τώρα να ψαχτω για ΙΝΚΑ, συνήγορο κλπ μιας και δεν βλέπω αλλο τροπο, αν πληρωνόταν θα τους έστελνα και κανέναν δικηγόρο!

τα εχω κανει δυστυχώς τα περισσότερα, έφτασα μεχρι το σημείο να πω οτι δεν θα χαλαω την υγεια μου μονο γιατι αυτοι λειτουργούν ετσι (νευριάζω αρκετά σε σημείο να τρεμω ολόκληρος)!

Τα επισημα της Wind μετα τη καταγγελια που εκανα με λεγανε παρε στο σερβιςν εε νταξη γλυτωσες τα 240 και για τα 12€ δεν μπορω να κανω τιποτα!

Θελει τώρα να ψαχτω για ΙΝΚΑ, συνήγορο κλπ μιας και δεν βλέπω αλλο τροπο, αν πληρωνόταν θα τους έστελνα και κανέναν δικηγόρο!

Το κινητο αυτη τη στιγμη δουλευει?

In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

Η υπηρεσία που έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν και εχω μείνει πολυ ευχαριστημένος ήταν η γενική γραμματεία καταναλωτή του υπουργείου ανάπτυξης. Στην δική μου περίπτωση ήταν αίτηση υπαναχώρησης για να πάρει η μητέρα μου πίσω τα χρήματα της από ινστιτούτο αδυνατίσματος ασχετο με την περίπτωσή σου αλλά στη γραμματεια καταναλωτή ασχολούνται με πολλα καταναλωτικά θέματα. Δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις τι μπορείς να κάνεις. Στοιχεία επικοινωνίας θα βρεις στην επίσημη σελίδα της γραμματειας στο http://www.efpolis.gr

Δεν χρειάζεται παντως εκνευρισμός, τη δουλειά τους κανουν και αυτοί στο σέρβις. Απο τη στιγμή που βλέπουν ένδειξη από υγρασία ακολουθουν τον κανονισμό...

Edited by antonius

Το κινητο αυτη τη στιγμη δουλευει?

Αψογα

@antonius

ευχαριστω για την προταση σου, θα το κοιταξω και με το http://www.efpolis.gr μηπως μπορει να γινει κατι, περισσότερο νευρίασα στο κατάστημα γιατι έμμεσα με λέγανε ψεύτη και οτι εγω έκανα κατι και εχει υγρασία μέσα :blink:

Αψογα

@antonius

ευχαριστω για την προταση σου, θα το κοιταξω και με το http://www.efpolis.gr μηπως μπορει να γινει κατι, περισσότερο νευρίασα στο κατάστημα γιατι έμμεσα με λέγανε ψεύτη και οτι εγω έκανα κατι και εχει υγρασία μέσα :blink:

Το οτι λειτουργεί το κινητό και δεν έχει πρόβλημα είναι εξαιρετικά θετικό σε αυτη την περίπτωση. Μην μπλέκεις με τα καταστήματα..δειξε στο σερβις οτι δεν έχεις πρόβλημα με το τηλέφωνο και ρωτησέ τους τι πιθανότητες εχει να εμφανίζει λανθασμένη ένδειξη το στίκερ (ευαίσθητο χαρτάκι ένδειξης υγρασίας; Δεν μου εχει τυχει ποτε κάτι ανάλογο σε τηλέφωνό μου για να έχω ιδία εμπειρία αλλά μήπως υπάρχουν και (κατα λαθος) ενδεικτικά στίκερ με μεγαλύτερη ευαισθησία και δείχνουν υγρασία χωρις να εχουν υποστεί βρέξιμο; Σαν σέρβις δεν μπορεί να μην έχουν συναντήσει ανάλογη περίπτωση..

Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις...

Edited by antonius

Θα το εκανα, αν εμενα Αθηνα! Απο θεσσαλονικη ομως ειναι λιγο πιο δυσκολα μιας και δεν εχουν καποιο κατάστημά με το οποίο συνεργάζεται η Huawei!

Ειναι περισσοτερο θεμα κερνελ , οπως ειπα παρα tweaking.

Παντως το S97ramscript , βλεπω οτι δουλευει καλυτερα στο τηλ.. μας , παρα ο ram manager.

Δοκιμασε το και θα με θυμηθεις , το δουλευω μια βδομαδα τωρα και εχει διαφορα .

Ανοιξε πολλες εφαρμογες και παιχνιδι συγχρονως και αλλαζε απο την μια στην αλλη ( κοιτα το χρονο που θα κανουν να ανοιγουν η μια με την αλλη και μετα βαλε το script , σβησε τον ram manager , κανε reboot και ξανανοιξε τις εφαρμογες που ειχες πριν και θα δεις οτι ο χρονος αλλαγης ειναι μηδενικος.

Ισως επειδη το hardware του τηλ.. μας βασιζεται σε παλιοτερες συσκευες ( βλεπε desire hd ) , δουλευουν καλυτερα τα παλιοτερα script απ'οτι τα καινουρια.

Εγω ηδη εχω αναθεωρησει και τα καινουρια ρομ δεν θα εχουν ram manager μεσα , αλλα το s97ramscript .

και να χρησιμοποιω μετα ενα profile και για καθημερινη χρηση και για 3d games?Το χεις τσεκαρει δηλαδη και στις 2 συνθηκες λειτουργιας και εχει καλυτερα αποτελεσματα απο τον ram manager που αλλαζεις profile αναλογα με το τι θελεις να κανεις?

Και κατι αλλο.Εχει κρατησει κανεις το πειραγμενο stock kernel που ειχε βαλει ο Kalo στην προτελευταια rom του?Αυτο που δεν γινοταν overclock οχι του geno.H ολοκληρη την rom που το ειχε μεσα.

Γενικα ποσα kernel εχουμε για ginger?Mονο 1 του geno?Γιατι θυμαμαι οτι παιζαν και 1-2 αλλα,αλλα δεν τα εχω πια.Το ενα πρεπει να βασιζοταν στου geno αλλα δεν ειχε το ιδιο μεγεθος με αυτο που χρησιμοποιουμε τελευταια.

Edited by azuli

και να χρησιμοποιω μετα ενα profile και για καθημερινη χρηση και για 3d games?Το χεις τσεκαρει δηλαδη και στις 2 συνθηκες λειτουργιας και εχει καλυτερα αποτελεσματα απο τον ram manager που αλλαζεις profile αναλογα με το τι θελεις να κανεις?

Και κατι αλλο.Εχει κρατησει κανεις το πειραγμενο stock kernel που ειχε βαλει ο Kalo στην προτελευταια rom του?Αυτο που δεν γινοταν overclock οχι του geno.H ολοκληρη την rom που το ειχε μεσα.

Γενικα ποσα kernel εχουμε για ginger?Mονο 1 του geno?Γιατι θυμαμαι οτι παιζαν και 1-2 αλλα,αλλα δεν τα εχω πια.Το ενα πρεπει να βασιζοταν στου geno αλλα δεν ειχε το ιδιο μεγεθος με αυτο που χρησιμοποιουμε τελευταια.

Ναι , χωρις profile , οπως ειναι .

Και'γω δεν το πιστευα , αλλα ειναι αληθεια ( τουλαχιστον στη 2.2) , αλλα νομιζω θα ειναι το ιδιο καλα και στη 2.3 ( αφου το'χουν και στη miui).

Δεν εχεις να χασεις τιποτα , δοκιμασε το , ανοιξε οσες εφαρμογες θες και παιχνιδια και θα δεις.

Για τα κερνελ αστα να πανε , μακαρι να ειχαμε καποιον να ξερει και ν'ασχοληθει

Θα το δοκιμασω..!

Λοιπον εχω κατι για δυνατους λυτες : Εδω και μερες δεν ξερω γιατι,μαλλον καποιο application που εχω βαλει,προκαλει τα widgets να εξαφανιζονται σε καθε reboot.Eννοειται οτι τα εχω ολα στην εσωτερικη καρτα καθως και τον launcher στο system/app .Αυτο που συμβαινει ειναι οτι το αρχειο appwidgets.xml που καταγραφει ολα τα widgets που ειναι ανοιχτα στις οθονες γινεται reset σε καθε boot και χανει τις εγγραφες του.Τι μπορει να φταιει γι αυτο?Καποιo app μαλλον εχει γ@μισει κατι,αλλα ποιο,εχω 100+ apps μεσα.Παιζει να φταιει το kernel του geno που χρησιμοποιω? (το κλασσικο που εχει μεσα και του kalo)

Ποιες ειναι οι σωστες permissions που πρεπει να εχει το appwidgets.xml (data/system/appwidgets.xml) γιατι υποψιαζομαι λογω του οτι γινεται reset οτι ισως κατι δεν παει καλα εκει.Μπορει να κοιταξει καποιος?

Ποιος θα δωσει γνωση?!

Edited by azuli

Θα το δοκιμασω..!

Λοιπον εχω κατι για δυνατους λυτες : Εδω και μερες δεν ξερω γιατι,μαλλον καποιο application που εχω βαλει,προκαλει τα widgets να εξαφανιζονται σε καθε reboot.Eννοειται οτι τα εχω ολα στην εσωτερικη καρτα καθως και τον launcher στο system/app .Αυτο που συμβαινει ειναι οτι το αρχειο appwidgets.xml που καταγραφει ολα τα widgets που ειναι ανοιχτα στις οθονες γινεται reset σε καθε boot και χανει τις εγγραφες του.Τι μπορει να φταιει γι αυτο?Καποιo app μαλλον εχει γ@μισει κατι,αλλα ποιο,εχω 100+ apps μεσα.Παιζει να φταιει το kernel του geno που χρησιμοποιω? (το κλασσικο που εχει μεσα και του kalo)

Ποιες ειναι οι σωστες permissions που πρεπει να εχει το appwidgets.xml (data/system/appwidgets.xml) γιατι υποψιαζομαι λογω του οτι γινεται reset οτι ισως κατι δεν παει καλα εκει.Μπορει να κοιταξει καποιος?

Ποιος θα δωσει γνωση?!

Τα permissions ειναι ( rw-------) , μονο τα 2 πρωτα τικαρισμενα .

Για τα αλλα δεν ξερω , δεν ειχα ποτε προβλημα με τα widgets.

Παιδιά αυτή τη στιγμή ποια είναι η καλύτερη 4.0.4 για καθημερινή χρήση; Τώρα έχω την προτελευταία Kalo και θέλω η ICS να τρέχει τουλάχιστον το ίδιο καλά, να μην βαραίνει πολύ δηλαδή.

Παιδιά αυτή τη στιγμή ποια είναι η καλύτερη 4.0.4 για καθημερινή χρήση; Τώρα έχω την προτελευταία Kalo και θέλω η ICS να τρέχει τουλάχιστον το ίδιο καλά, να μην βαραίνει πολύ δηλαδή.

Μου φαινεται δυσκολο να δεις τετοια ταχυτητα σε ics..οχι μονο για το x5pro,γενικα.Ομορφο interface αλλα αμα θες και performance αναψε κανα κερακι για jelly bean!