ea6gka Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 μολις βγηκε! Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Στη σελιδα τους στο facebook υπαρχει μεταξυ αλλων, ο εξης διαλογος : Konstantinos Ex: Also on the your installation manual of ics you say first to install step 2 not step 1 is this correct? Huawei Device: Hi Konstantinos, that is correct. Please install step 2 first. Ισχυει αυτο? Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
da77 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Παιδια οσοι εχουμε 2.3 του Kalo, περναμε κανονικα την ICS ? ή πρεπει να εχω official 2.3 ? Δοκιμασε κανεις το update να μας πει εντυπωσεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Τα ιδια σκ@τ@ με την προηγουμενη ειναι....αν δεν ξεκληδωσει η Pink να την πειραξουμε δεν αξιζει...και παλι εχουν προβλημα τα κουμπια με το φως!!Μαλλον δεν μας βλεπω με καλη ICS ουδεποποτε! :Ρ Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Ελα πικα μην χαλιεσαι εγώ πιστεύω μεχρι τον οκτώβριο ειτε απο εδω μεσα είτε απο xda καποιο απο τα παιδια θα βρει τροπο και θα μαγειρεψει ics rom όσοι το πρωτοπήραμε πέρσι το φθινόπωρο με την b540 και μέχρι τη πρωτοχρονια περιμεναμε την official 2.3 που δεν εβγαινε ουτε OTA ούτε μεσω της wind δεν νομιζω να περιμεναμε τοση μεγαλη γκαμα υπεροχων επιλογων ρομ και σε 2.2 και σε 2.3.Υπομονή κανουμε καμια βουτια και όλο και κατι θα γινει εγω μετα απο όση βοήθεια σε πολλα βρήκα εδω μέσα δεν χάνω την πίστη μου στο ταλέντο των παιδιών και το μεράκι τους για τη βελτιστοποιηση του κινητού μας Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Ρε σεις, αν περασουμε αυτην: http://www.huaweidevice.com/cn/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=software&softid=NDE4NTg= καλυτερα δεν ειναι? Απ'οσο θυμαμαι παντα οι κινεζικες ηταν καλυτερες και σταθεροτερες, εγω με official 2.3(κινεζικη) την ειχα καταβρει μια χαρα. Οποτε η κινεζικη εκδοση της ics(εχει ελληνικα?)καλυτερα δεν θα ειναι? Μπορει να μην εχει τα bugs που αναφερθηκαν.. Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balbog Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 παιδιά θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος ! Παράθεση Smoking kills you slowly, but who is in hurry... ? :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Δεν μπορω αν και ειναι ωραιοι launcher εγω θελω φακελους στο drawler οπως κανει ο 360 και ο go!! στην plus εκδοση εχει βαλει customisable tabs μεσα στον drawer και ειναι καλυτερα και απο φακελους,τσεκαρε το.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 παιδιά θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος ! Τι, κουβάλημα: :p Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balbog Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 χαχαχ όχι , θα ήθελα να αναβαθμίσω το x5 ! Παράθεση Smoking kills you slowly, but who is in hurry... ? :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Καταρχας μιλάς για το απλό ή το pro? αναβαθμιση σε ποια θες σε 2.3 σε ics ή σε καποια custom rom αν νεος και ζαλιστηκες custom ρομ ειναι εκδοσεις παιδιων που "πειραξαν" το λογισμικο του κινητου για καλυτερες αποδοσεις συμφωνα με τα γουστα του καθενος. Οποτε συγκεκριμενοποιησε την ερωτηση σου για να σε βοηθήσουμε αναλόγως τι θες Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Εκανα κι εγω την αναβαθμιση στην ICS(B927). Το εκανα και root συμφωνα με τις οδηγιες του pikatchukaki στο xda, ξεκλειδωσα και τα fps με το γνωστο παλιο τροπο και ολα ΟΚ. Περιμενω τωρα να δω σταθεροτητα και τυχον προβληματα.Παντως μεχρι στιγμης δεν συναντησα καποιο απο τα γνωστα, ουτε reboot, ουτε προβλημα στο φωτισμο των πληκτρων αφης εχω. Περιττο να πω πως αν δεν εχει σκοπο καποιος να το rootαρει και να ξεκλειδωσει τα fps της οθονης, ας μην κανει καν αναβαθμιση. Η διαφορα ειναι ειλικρινα τεραστια. Και πριν στις gingerbread roms υπηρχε μεγαλη διαφορα, αλλα τωρα στην ics μου φαινεται ακομη μεγαλυτερη.Πριν τα ξεκλειδωσω, ειχα σχεδον μετανιωσει για την αναβαθμιση καθως η αποκριση ηταν χαλια μαυρα.Μετα το ξεκλειδωμα, μοιαζει λες και εκανα overclock ξερω γω την cpu, τετοια διαφορα. Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Α, ξεχασα να πω πως υπαρχει προβλημα με το root. Μετα απο restart, δεν εχεις πλεον root access...Το δοκιμασα οταν πηγα να δω το scriptaκι για τα fps το οποιο δεν ανοιγε και ελεγε read-only(οπως και οποιοδηποτε αλλο αρχειο, μονο browse μπορεις να κανεις στους καταλογους). Αυτο δεν επηρεαζει βεβαια τα fps καθοτι την μια και μοναδικη φορα που ειχα προσβαση στο init.qcom.post_boot.sh εκανα κανονικα paste & save το script. Ξερουμε τι μπορει να φταιει γι'αυτο? Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balbog Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 εχω το pro, εμαθα πως φτιάχνουν custom rom ( και με κατι με tv νομίζω) αλλα πριν θα ηθελα να μου διευκρινησετε καποιες λεπτομεριες αν ειναι ευκολο... Παράθεση Smoking kills you slowly, but who is in hurry... ? :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 εχω το pro, εμαθα πως φτιάχνουν custom rom ( και με κατι με tv νομίζω) αλλα πριν θα ηθελα να μου διευκρινησετε καποιες λεπτομεριες αν ειναι ευκολο... οκ για πες καταρχας ποια ρομ εχεις εσυ για tv out γινεται μονο στη 2.2 αμα κανεις αναβαθμιση σε 2.3 ξεχνα tv out προς το παρον κανεις δεν βρηκε ακρη γιατι στη 2.3 δεν δουλευει αν θες tv out για να ξερεις απο τωρα θα πρεπει να παρεις καλωδιο tv out του nokia n95 λενε δουλευει αψογα με το κινητο μας.τωρα για να δεις ποια ρομ εχεις δες στις πληροφορίες σχετικα με το τηλεφωνο αν εχεις 2.2 ή 2.3 και τον μακρυ αριθμο κατω τι λεει μετα το Β π.χ. : Β540 ή Β025 ή Β026. Από εκεί και περα αν εισαι σε 2.2 σε προτεινω την horse absolute του gkalenis αν θες να πας σε 2.3 ξεχνας tv out αλλα κατα τα αλλα εχεις μια αξιολογη και εκει ρομ του kalo ή με εφανιση σαν ics του πικα και στις 3 περιπτώσεις θα δεις το κινητο σου με αλλο ματι εγω εχω δοκιμασει του kalo και gkalenis αλλα λογω tv out προτιμώ και μένω στην 2.2 με absolute. Ελπίζω να σε κατατοπισα λίγο απο εδώ και πέρα η επιλογή ειναι δική σου αποφασισε ποια θες και σε στελνω λινκ απο xda που γραφουν και οι 3 με κατατοπιστικοτατες οδηγίες πως να περάσεις τις ρομ τους Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balbog Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 εκδοση 2.2.2 αριθμος εκδοσης .........b041 custom version custc113doo1 τωρα καταλαβες τι εχω ? :P Παράθεση Smoking kills you slowly, but who is in hurry... ? :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 εκδοση 2.2.2 αριθμος εκδοσης .........b041 custom version custc113doo1 τωρα καταλαβες τι εχω ? :P ναι οκ τωρα όπως σε είπα πιο πάνω εσυ διαλεγεις τι θες να κανεις να κανεις αναβάθμιση σε 2.3 σε ics δεν στο συνιστώ γιατι διαβάζω απο τους περισσοτερους εχει ακομα πολλα κολληματα ή θες να βαλεις καποια custom rom σε 2.2 ή σε 2.3 θες να βάλεις custom rom πες τι θελεις και να σε οδηγήσω οσο μπορώ προς τα εκεί που θες Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balbog Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 οτι ειναι πιο καλο και πιο σταθερο.. Παράθεση Smoking kills you slowly, but who is in hurry... ? :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Α, ξεχασα να πω πως υπαρχει προβλημα με το root. Μετα απο restart, δεν εχεις πλεον root access...Το δοκιμασα οταν πηγα να δω το scriptaκι για τα fps το οποιο δεν ανοιγε και ελεγε read-only(οπως και οποιοδηποτε αλλο αρχειο, μονο browse μπορεις να κανεις στους καταλογους). Αυτο δεν επηρεαζει βεβαια τα fps καθοτι την μια και μοναδικη φορα που ειχα προσβαση στο init.qcom.post_boot.sh εκανα κανονικα paste & save το script. Ξερουμε τι μπορει να φταιει γι'αυτο? Στον root explorer στο πανω μερος εχει ενα κουμπακι r/o (read only) r/w (read/write) Εισαι root κανονικα απλα πατησε το κουμπι R/W Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 (edited) Στον root explorer στο πανω μερος εχει ενα κουμπακι r/o (read only) r/w (read/write) Εισαι root κανονικα απλα πατησε το κουμπι R/W Σωστος ο Σοφο! Thanks φιλε,ασχετος βλεπεις :p Μεχρι στιγμης πολυ καλες εντυπωσεις απο ICS, με τα fps ξεκλειδωμενα παει πολυ smooth και σφαιρατα, απλα η RAM εχει μειωθει στο ελαχιστο...Υπαρχουν φορες που εχει 9ΜΒ διαθεσιμα ξερω γω! Αυτο δεν επηρεαζει τοσο το smoothness οσο οτι μετα απο μια βαρια εφαρμογη ο launcher επανεκκινειται και φορτωνει ξανα την επιφανεια εργασιας. Πηγαινοντας εφαρμογες->εκτελουνται βλεπει κανεις οτι συνεχεια ανοιγοκλεινουν εφαρμογες,επανεκκινουνται κλπ, δεν ξερω αν ειναι νορμαλ αυτο. Κατα τα αλλα ειμαι ευχαριστημενος,καποιο απο τα γνωστα bugs μεχρι στιγμης thank god δεν ειχα... Edited July 17, 2012 by Sheik Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 οτι ειναι πιο καλο και πιο σταθερο.. σου προτεινω επειδη εισαι και νεος και να μην μπλεκεις με αναβαθμισεις και τα σχετικα μιας και εισαι σε 2.2 να βαλεις την horse absolute που εχει και το tv out που θελεις και γρηγορο wifi και gps δορυφοροι κλειδωνουν γρηγορα και εχει εγκατεστημενο ήδη το προγραμμα gps navigation μονο χαρτες κατεβαζεις το κινητο ειναι ξεκλειδωτο και γενικως κατα την αποψή μου πετάει λοιπόν πας στο λινκ αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1597358 διαβάζεις πολυ καλα τις οδηγιες (και 2 και 3 φορες) κανε ερωτησεις πριν ξεκινησεις αν θες κατι δεν καταλαβες να σε βοηθήσουμε και μετα ξεκίνα και περνα το.Στην αρχή θα σε φανει βουνο μην κολώνεις διαβασε τα καλα και μετα απο λιγο θα τα βλεπεις παιχνιδάκι. Αρκει όμως να ακολουθήσεις απόλυτα τις οδηγίες!!!! Στο λινκ σε δίνει όλα τα αρχεια που θα χρειαστεις και σε εξηγεί βήμα βήμα πως να τα περασεις Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Εκανα κι εγω την αναβαθμιση στην ICS(B927). Το εκανα και root συμφωνα με τις οδηγιες του pikatchukaki στο xda, ξεκλειδωσα και τα fps με το γνωστο παλιο τροπο και ολα ΟΚ. Περιμενω τωρα να δω σταθεροτητα και τυχον προβληματα.Παντως μεχρι στιγμης δεν συναντησα καποιο απο τα γνωστα, ουτε reboot, ουτε προβλημα στο φωτισμο των πληκτρων αφης εχω. Περιττο να πω πως αν δεν εχει σκοπο καποιος να το rootαρει και να ξεκλειδωσει τα fps της οθονης, ας μην κανει καν αναβαθμιση. Η διαφορα ειναι ειλικρινα τεραστια. Και πριν στις gingerbread roms υπηρχε μεγαλη διαφορα, αλλα τωρα στην ics μου φαινεται ακομη μεγαλυτερη.Πριν τα ξεκλειδωσω, ειχα σχεδον μετανιωσει για την αναβαθμιση καθως η αποκριση ηταν χαλια μαυρα.Μετα το ξεκλειδωμα, μοιαζει λες και εκανα overclock ξερω γω την cpu, τετοια διαφορα. ξεκλειδωμα εννοεις τα fps μονο? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Nαι.......... Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 για να δουμε σημερα τσιμπησα το pro, θα ξεκινησω τις αναβαθμισεις σε λιγο Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Σωστος ο Σοφο! Thanks φιλε,ασχετος βλεπεις :p Μεχρι στιγμης πολυ καλες εντυπωσεις απο ICS, με τα fps ξεκλειδωμενα παει πολυ smooth και σφαιρατα, απλα η RAM εχει μειωθει στο ελαχιστο...Υπαρχουν φορες που εχει 9ΜΒ διαθεσιμα ξερω γω! Αυτο δεν επηρεαζει τοσο το smoothness οσο οτι μετα απο μια βαρια εφαρμογη ο launcher επανεκκινειται και φορτωνει ξανα την επιφανεια εργασιας. Πηγαινοντας εφαρμογες->εκτελουνται βλεπει κανεις οτι συνεχεια ανοιγοκλεινουν εφαρμογες,επανεκκινουνται κλπ, δεν ξερω αν ειναι νορμαλ αυτο. Κατα τα αλλα ειμαι ευχαριστημενος,καποιο απο τα γνωστα bugs μεχρι στιγμης thank god δεν ειχα... Αυτο ειναι το θεμα...οτι το κιν πεθαινει με την ics...και βλεπω τη πορδη το G300 να περνει και Miui και ξεκληδωτο bootloader και με γυρνανε τα μυαλα...μεγαλυτερη πατατα με τη κλειδωμενη pink δεν μπορουσαν να κανουν οι κινεζοι...εκει που τους εχει για ποιο εξυπνους κανουν κατι ηλιθιότητες!! Δεν κανω παλι το ιδιο λαθος να βαλω ics πριν ξεκλειδωσει ο bootloader..αλλα για την απορια οποιος εχει atmel touch ας δει τουλαχιστων σε αυτο το update την καταλαβαινει η την βλεπει παλι σαν unknown touch! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts