Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΘΕΜΑ ΓΙΑ GENO V4

http://www.mediafire.com/?183cek6bkqw74z4

ξεζιπαρουμε το φακελο genoV4theme.zip

θα βρειτε μεσα ,το, genov4.theme1.zip ,το οποιο ειναι και αυτο που θα δουλεψει σιγουρα...

φλασαρουμε το zip απο recovery

install zip from sdcard

choose zip from sdcard και επιλεγουμε το genov4.theme1.zip

οσοι δεν το θελουν ,,και θελουν να αλλαξουν μονο την μπαταρια ,τοτε φλασαρουμε αυτο...

http://www.mediafire.com/?t2nsfj6xrw8hu22

μετα θα δεiτε ,επισης τα TESTING ΤΗΕΜΕS ,

ειναι το ,,, genov4.theme.test.zip ,, και η εφαρμογη systemui.apk

για αυτα , συνιστω να κανετε ενα backup , , γιατι υπαρχουν πολλες πιθανοτητες bootloop..

το genov4.theme.test.zip το φλασαρουμε απο recovery

ενω την εφαρμογη systemui.apk την κανουμε copy και paste στο φακελο system (με root explorer) ,, της δινουμε permissions rw- ,r - - ,r - -

και μετα την κανουμε move ( απο το φακελο system που την αφησαμε για να δωσουμε permissions ) στο φακελο app (δηλαδη να καταληξει ετοιμη στο φακελο system/app)

αντικαθιστουμε το systemui.apk και κανουμε επανεκκινηση...

τα δοκιμαστικα θεματα ειναι για να δουμε αν λυνεται το προβλημα με το theming του systemui.apk

επαναλαμβανω ,οποιος τα δοκιμασει πρεπει να εχει κανει οπωσδηποτε backup

Έτοιμο το settings.apk, ωραία τα εικονίδια! Μέχρι το βραδύ θα δοκιμάσω και τα θεματακια. Το tested σίγουρα θα το δοκιμάσω και θα σου πω!

Επίσης σήμερα δοκίμασα geno v3 και έμεινα αρκετά ικανοποιημένος, αρκετά stable και με ωραίο theming.

Gkalen να σε ρωτήσω και κάτι, μπορεί να είναι χαζή ερώτηση.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω τα tweaks και τα mods που μου είχες δώσει για geno v4 σε geno v3?

Edited by chriskampou

• Απαντήσεις 11,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Pikachukaki

1342

• akalos

1502

• gkalen

2252

• tzivas31

755

Top Posters In This Topic

και με ωραίο theming.

ουπς!

εχω χασει επεισοδια

για πες!

θελω να αλλαξω εικονιδια και στις ρυθμισεις κατι που δεν γινεται με qqlauncher

Edited by akalos

Βαλτε και κανα SS απο τα θεματα του gkalen να παρουμε καμια ιδεα!!

@Akalos Εδω δεν δουλευουν αλλα κιαλλα παντος εκνευριστηκα λιγο με τον geno εμ εχει σταματησει να ασχολητε με το δικο μας και ασχολητε με το honor και ενα tablet κινεζικο εμ βγαζει κατι βιαστικο που δεν ειναι του στυλ του χωρις να κανει μια προεργασια ποιο πριν να βγει σωστο κιας αργησει!και τωρα λεει οκ με την ICS βγαζω κιαλλη CM7 λες και εχουμε λιγα ρομ 2.3.x!!Τεσπα...αυτος εχει τις γνωσεις αυτος κανει το κουμαντο του!

-------

http://www.mediafire.com/?qzbmf47txsb4q8q

Software sharing in G major 4.0 unlock script

RE to copy the unlock script to your system / etc under

change permissions check all of the first column the second column do not check the third column check all execution can

restart must be performed once a every time

I do not on, directly attachment to the

attachment is a compressed file, decompress download

------------------

http://www.mediafire.com/?bged4sb351vo299

B572 root unlock o/c

Edited by Pikachukaki
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Βαλτε και κανα SS απο τα θεματα του gkalen να παρουμε καμια ιδεα!!

@Akalos Εδω δεν δουλευουν αλλα κιαλλα .....βγαζω κιαλλη CM7

μακαρι,αλλα δεν μου κανει,απο "μαμα" δυσκολα ξαναφευγω

Edited by akalos

Ειναι κανεις με aurora ας δοκιμάσει αυτο να δει αν δουλεψει εγω το δοκίμασα αλλα τσιφος μπας και εκανα τπτ λαθος!

Just run the following comands in a app like Terminal Emulator:

su ENTER

setprop persist.sys.wifimac mac_param=11:22:33:44:55:66 ENTER

and your wifi should work now!

---------------------

U +4.0 WIFI confirm solve .... your SDCard. You mount the probability of failure correction; CM7 has been compiled in a later pass 4.0 pass CM7 ~!

Edited by Pikachukaki

To systemui ωραίο είναι, θενκς! Μόλις φορτησει το απογευματάκι θα δοκιμάσω κ το δοκιμαστικό να σου πω τη γίνεται!

Δουλεψε το systemui.apk ??

Σιγα τα εικονιδια ,απο την mokees τα πηρα ,ετσι για να δουμε αν γινεται να τ'αλλαξουμε, ,οποτε αυτο που λες ειναι αρκετα σημαντικο γιατι και το systemui.apk ηταν δοκιμαστικο.....

Δηλαδη τα εικονιδια ,στο statusbar ,αλλαξανε κανονικα (wifi signal,,gsm signal,, κ.λ.π.) ???

Έτοιμο το settings.apk, ωραία τα εικονίδια! Μέχρι το βραδύ θα δοκιμάσω και τα θεματακια. Το tested σίγουρα θα το δοκιμάσω και θα σου πω!

Επίσης σήμερα δοκίμασα geno v3 και έμεινα αρκετά ικανοποιημένος, αρκετά stable και με ωραίο theming.

Gkalen να σε ρωτήσω και κάτι, μπορεί να είναι χαζή ερώτηση.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω τα tweaks και τα mods που μου είχες δώσει για geno v4 σε geno v3?

Αφου σου ειπα οτι ειχες κανει καποιο λαθος..... τωρα το καταλαβες,ετσι ??

Πολυ ωραια λοιπον ..

Για τα tweaks θα ετοιμασω το βραδυ και αυριο θα τα εχεις ,,,,,,μην βαλεις αυτα απο geno v4

Μια ερωτηση.Αν βαλω την 572 αντι για την 512 και μετα παω καπακι σε geno v4 θα εχουν μεινει οτι fixes ειχε η 572 η τα κανει ολα overwrite h v4 οποτε ειναι το ιδιο ειτε βαλω 512 ειτε 572?

Επισης προς αυτους που δοκιμασαν geno v3,λειτουργει το ιδιο καλα με την v4 και απλα βελτιωνει το autofocus,η μηπως χαλαει τιποτα αλλο της v4 οποτε δεν αξιζει να την βαλω?

http://dl.dbank.com/c0zq9626f8 geno 4v2 updates on the evening of March 6: 1, correction WIFI open problem, fix the light sensor and proximity sensor 2 , to amend the SD card to restart mount probability of failure of three, delete the phonetic Japanese input method , Chinese default, add the unlock script, the default unlock the FPS, the default frequency of 1.2Ghz

---------

CM7 is expected 20 minutes after the upload is complete

Edited by Pikachukaki

Picachukaki ,,μαλλον δουλευει το systemui.apk ,,

Περιμενω να το επιβεβαιωσουν και αλλοι και βλεπουμε....

προχθες που δεν το δοκιμασες γιατι αλλαξες ρομ,,θα το λυναμε το θεμα ,,,

Κατσε τωρα να δουμε ,τι θα μας πουνε και τα παιδια που θα φλασαρουν το testing ,και μαλλον ,,βρεθηκε η λυση ,, ,

Ξερεις τι εκανα?? ... εβαλα το αλλαγμενο systemui.apk ,μεσα στο zip που βγηκε απο kitchen,,,και περιμενω να το φλασαρει καποιος ,,να δουμε ...

Παντως ο georgeT ,επιβεβαιωνει οτι δουλευει το systemui.apk , και αυτο ειναι καλο...

GeorgeT ,,,περιμενω νεα για το test.zip (αυτο ειναι σημαντικο ,αν θα δουλεψει)

ουπς!

εχω χασει επεισοδια

για πες!

θελω να αλλαξω εικονιδια και στις ρυθμισεις κατι που δεν γινεται με qqlauncher

Κοιτά άρεσε αρκετά ο qq έχει αρκετές επιλογές και κατεβάζεις και από το ιντερνέτ θέματα. Έχει ωραία εικονίδια στο μενού και είναι και αρκετά γρήγορος αυτά είδα εγώ! Τώρα για παραπάνω λεπτομέρειές δεν θυμάμαι γιατί γύρισα σε v4 για να δοκιμάσω τα θέματα του gkalen.

Picachukaki ,,μαλλον δουλευει το systemui.apk ,,

Περιμενω να το επιβεβαιωσουν και αλλοι και βλεπουμε....

προχθες που δεν το δοκιμασες γιατι αλλαξες ρομ,,θα το λυναμε το θεμα ,,,

Κατσε τωρα να δουμε ,τι θα μας πουνε και τα παιδια που θα φλασαρουν το testing ,και μαλλον ,,βρεθηκε η λυση ,, ,

Ξερεις τι εκανα?? ... εβαλα το αλλαγμενο systemui.apk ,μεσα στο zip που βγηκε απο kitchen,,,και περιμενω να το φλασαρει καποιος ,,να δουμε ...

Παντως ο georgeT ,επιβεβαιωνει οτι δουλευει το systemui.apk , και αυτο ειναι καλο...

GeorgeT ,,,περιμενω νεα για το test.zip (αυτο ειναι σημαντικο ,αν θα δουλεψει)

Σε ειπα βρε δουλεψε και μετα το αλλαξα εγω τα μπρικια του εβαλα τα Png απο την ICS!

----------

http://dl.dbank.com/c0e3gh0tam update-cm-7.2.0-RC0-u8800pro-Geno-120306.zip

http://dl.dbank.com/c0e3gh0tam update-cm-7.2.0-RC0-u8800pro-Geno-120306.zip

CM updated the Lunar amendment sonic boom amendment, music player, SD card mounted to the probability of failure

μεταφραση;

Κοιτά άρεσε αρκετά ο qq έχει αρκετές επιλογές και κατεβάζεις και από το ιντερνέτ θέματα. Έχει ωραία εικονίδια στο μενού και είναι και αρκετά γρήγορος αυτά είδα εγώ! .

παλι ο galen,τι να σε κανω τωρα, θα μπλεξει γιατι μαλλον θα καταληξω σε v3

θελω να αλλαξω τα εικονιδια στην v3 στις ρυθμισεις,οχι το μενου,ξερεις,να τους δωσω λιγο χρωμα.

καπου εχω ενα ss ...

Edited by akalos

CM updated the Lunar amendment sonic boom amendment, music player, SD card mounted to the probability of failure

μεταφραση;

Δεν νομιζω να ειναι το changelog αυτο...

3/6

μην με σκας,το fix ειναι

http://bbs.anzhi.com/forum.php?mod=viewthread&tid=4753512

'Υχαριστιθηκες

CM renews, the lunar calendar revises, music broadcast sonic boom revises, the SD card hangs carries the probability defeat

Σου εφτιαξε το ημερολογιο της σελήνης!!χαχαχααχαχαχαχα

'Υχαριστιθηκες

CM renews, the lunar calendar revises, music broadcast sonic boom revises, the SD card hangs carries the probability defeat

Σου εφτιαξε το ημερολογιο της σελήνης!!χαχαχααχαχαχαχα

που διαβαζεις:p:p:lol:

καλα!ετσι το καταλαβα και εγω!

που διαβαζεις:p:p:lol:

καλα!ετσι το καταλαβα και εγω!

Το εκανα με το bablefish πως λέγεται μερικα τα πιανει καλυτερα στα κινεζικα!!

Αντε και τελειώνει η ICS!! :P

Edited by Pikachukaki

μεταφραση;

θελω να αλλαξω τα εικονιδια στην v3 στις ρυθμισεις,οχι το μενου,ξερεις,να τους δωσω λιγο χρωμα.

καπου εχω ενα ss ...

Χαχα...Δεν μπλεκω ,αμα θες το βραδυ ,σου στελνω ενα settings.apk με εγχρωμα εικονιδια για τη ν3....και θα φτιαξω κι αλλα ,,,κατσε να μαθω και απο τα παιδια τι γινεται με το zip,, και μετα θα κανουμε παπαδες,,,,οτι εικονιδια και απο οποιο ρομ θελετε βαζουμε μετα..

Picachukaki ,,,,νομιζα οτι απλα το ανοιξες με το 7zip και μου ειπες οτι τα διαβαζε ,,,,,δεν καταλαβα οτι το εβαλες και δουλεψε,,,,, οποτε το θεμα με το systemui λυθηκε ,,,,,το μονο που μενει ειναι να μαθουμε αν φλασαρεται και μεσα απο το zip της kitchen.....

Χαχα...Δεν μπλεκω ,αμα θες το βραδυ ,σου στελνω ενα settings.apk με εγχρωμα εικονιδια για τη ν3....και θα φτιαξω κι αλλα ,,,κατσε να μαθω και απο τα παιδια τι γινεται με το zip,, και μετα θα κανουμε παπαδες,,,,οτι εικονιδια και απο οποιο ρομ θελετε βαζουμε μετα..

Picachukaki ,,,,νομιζα οτι απλα το ανοιξες με το 7zip και μου ειπες οτι τα διαβαζε ,,,,,δεν καταλαβα οτι το εβαλες και δουλεψε,,,,, οποτε το θεμα με το systemui λυθηκε ,,,,,το μονο που μενει ειναι να μαθουμε αν φλασαρεται και μεσα απο το zip της kitchen.....

Σου ειπα οτι αυτο που μου εδωσες μου αλλαξε το wifi σε ενα μαυρο κυκλικο περιεργο και ετσι οπως ειδα οτι εκανε δουλεια πηρα της δικιας μου και περασα της ICS μεσα και αλλαξαν ολα GG χωρις προβλημα!!Και το ζιπ το εκανες με v3 και εγω το εβαλα σε Β572 2.3.5!!αρα το settingsui δεν αλλαζει και πολυ εως καθολου στις 2.3.Χ ρομ!

Edited by Pikachukaki

Σου ειπα οτι αυτο που μου εδωσες μου αλλαξε το wifi σε ενα μαυρο κυκλικο περιεργο και ετσι οπως ειδα οτι εκανε δουλεια πηρα της δικιας μου και περασα της ICS μεσα και αλλαξαν ολα GG χωρις προβλημα!!

Δεν το καταλαβα αυτο ,,ωραια.......εβαλα οτι εικονιδιο βρηκα ετσι να δουμε αν δουλευει

Μηπως φλασαρε κανενας το test.zip ,,να μας πει τι εγινε ???

Χαχα...Δεν μπλεκω ,αμα θες το βραδυ ,σου στελνω ενα settings.apk με εγχρωμα εικονιδια για τη ν3...

.

οποτε θελεις,δεν βιαζομαι.

κατσε να δουμε τι θα πει και ο tester μας για την fixed ics

οποτε θελεις,δεν βιαζομαι.

κατσε να δουμε τι θα πει και ο tester μας για την fixed ics

To wifi δουλευει το BT επησεις δεν ξερω αν θα αργησει αλλα δεν βρηκε τις φωτος απο την sd δεν δοκιμασα ακομα την μουσικη το scrolling δουλευει κανονικα γρηγορα.. παλεύεται τολμο να πω αλλα θελει δουλεια!

http://bbs.anzhi.com/thread-4785076-1-1.html Ελα να περνουμε μπρος!!

Στο antutu ειδα max fps 40fps λογικα δουλευει το unlock για fps τα 22 δεν εχει οριο?2992 στα 1200Mhz εβγαλε η κοπρια!! :Ρ

Edited by Pikachukaki

fps2d

μεχρι 30 ειναι κλειδωμενα

μεχρι 30-60 ειναι ξεκλειδωτα

Αρα ειμαστε ξεκλειδωτα παντος θελει δουλεια και νομιζω οτι η δουλεια ειναι απο τη μερια του DZO και οχι του Geno...δεν εχει widgets το notification κατι που ειδα τωρα γρηγορα γρηγορα και νομιζω οτι εχουμε το ιδιο bug με του απλου x5 που δεν βλεπει φωτος και μουσικη...παντος το περιεργο ειναι οτι την εσωτερικη την βλεπει σαν sdcard1 και την sd σαν sdcard και δεν εχει το φακελο HW.... (κατι) που ηταν μεσα η εσωτερικη!!

μεταφραση;

καπου εχω ενα ss ...

Για αυτά ξέρει ο gkalen. Και εγώ είμαι σε δίλημμα μεταξύ v3 με v4 μετά τα themes του gkalen.