Pikachukaki Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Υπαρχει καποιο προγραμμα να σώζονται τα wifi pass γιατι σε καθε restore ψάχνομε στα καφε τη password εχουν! :Ρ Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 cocuos λεγοντας σου οτι δε θα κανεις τιποτα εννοω δε χρειαζεται να ξερουταριστεις, θα γινει με την αναβαθμιση. Προχωρας κανονικα. gkalen το link απο huawei που του λες δεν λειτουργει. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Υπαρχει καποιο προγραμμα να σώζονται τα wifi pass γιατι σε καθε restore ψάχνομε στα καφε τη password εχουν! :Ρ Ψαξε στο Titanium, δε θυμαμαι πως το λενε το αρχειο, θα το βρεις αν εχεις κανει Backup all system data. Προσεξε ομως οταν κανεις το restore απο Titanium να εισαι στην ιδια ROM απο την οποια πηρες το backup με Titanium αλλιως υπαρχει περιπτωση να μη μπορεσεις να χρησιμοποιησεις το WiFi. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Ψαξε στο Titanium, δε θυμαμαι πως το λενε το αρχειο, θα το βρεις αν εχεις κανει Backup all system data. Προσεξε ομως οταν κανεις το restore απο Titanium να εισαι στην ιδια ROM απο την οποια πηρες το backup με Titanium αλλιως υπαρχει περιπτωση να μη μπορεσεις να χρησιμοποιησεις το WiFi. Α!τοσο καλα..to wificonblablabla λες!! (αναλυτικος) :Ρ μπορω να περνω χειροκίνητα και τα pass απο τα backup μου απλα ήλπιζα σε ενα ποιο ευκολο τροπο ενα προγραμμα π.χ να τα κραταει σαν database! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis8558 Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 καλησπερα παιδια, ειχα το u8800 pro (απο wind κανονικα) και ηταν σε Miui ολα καλα και το εδωσα σε εναν αλλον.. λογικα θα χει αλλον carrier (cosmote..vodafone δεν ειμαι σιγουρος). και μου λεει το παιδι πως του βγαζει network sim unlock pin στο κινητο.. τι σημαινει αυτο? μπορει να βρεθει καπου αυτος ο κωδικος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 καλησπερα παιδια, ειχα το u8800 pro (απο wind κανονικα) και ηταν σε Miui ολα καλα και το εδωσα σε εναν αλλον.. λογικα θα χει αλλον carrier (cosmote..vodafone δεν ειμαι σιγουρος). και μου λεει το παιδι πως του βγαζει network sim unlock pin στο κινητο.. τι σημαινει αυτο? μπορει να βρεθει καπου αυτος ο κωδικος? Το ειχες κλειδώσει εσυ στη καρτα?κατι σαν Pin? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis8558 Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 (edited) οχι τιποτα, το μονο που ειχε γινει ειναι του ειχα περασει απο την huawei οfficial stock 2.3.5 και μετα cwm και μετα miui Edited March 5, 2012 by ioannis8558 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 οχι τιποτα, το μονο που ειχε γινει ειναι του ειχα περασει stock απο την huawei οfficial stock 2.3.5 και μετα cwm και μετα miui Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι ειναι φαση σαν iphone τα αμερικανικα που ειναι κλειδωμένα στο παροχο αλλα αυτες τις τσακαλιες μονο η apple της κανει!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis8558 Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι ειναι φαση σαν iphone τα αμερικανικα που ειναι κλειδωμένα στο παροχο αλλα αυτες τις τσακαλιες μονο η apple της κανει!! κατι τετοιο μου φαινεται και μενα πως ειναι αλλα πολυ χαζο για να ισχυει γιατι οντως πολυ applοδουλεια θα ηταν. υπαρχει καμια λυση? η stock 2.3.5 που χα περασει ηταν απο το κινεζικο site της Huawei ενδεχεται να παιζει ρολο αυτο και να ηταν οκ μονο με wind καρτες? και παλι περιεργο ειναι..δεν νομιζω να ισχυει.. μηπως χρειαζεται να περαστει εξ αρχης η 2.3.5? με DLOAD.APP κτλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Χλωμό το κόβω να είναι κλειδωμένο. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 cocuos λεγοντας σου οτι δε θα κανεις τιποτα εννοω δε χρειαζεται να ξερουταριστεις, θα γινει με την αναβαθμιση. Προχωρας κανονικα. gkalen το link απο huawei που του λες δεν λειτουργει. Σωστα του λες,,,και οντως το λινκ δεν λειτουργει,, Αλλα ο cocous ,πρεπει να ξερεται οτι δεν εχει απλα το 2.2. ,,,, αλλα εχει φουλ φτιαγμενο 2.2 ,,που τρεχει καλυτερα και πιο γρηγορα απο ολα τα επισημα που κυκλοφορουν.... Θα ειναι ο μονος που θα μας πει ,τα συν και τα πλην ,και κανενας αλλος,,,ολοι εχετε περασει σε αναβαθμιση ,χωρις να κανετε τιποτα στη 2.2,,,,οποτε μονο ο cocous θα μας πει τις πραγματικες διαφορες...... Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 κατι τετοιο μου φαινεται και μενα πως ειναι αλλα πολυ χαζο για να ισχυει γιατι οντως πολυ applοδουλεια θα ηταν. υπαρχει καμια λυση? η stock 2.3.5 που χα περασει ηταν απο το κινεζικο site της Huawei ενδεχεται να παιζει ρολο αυτο και να ηταν οκ μονο με wind καρτες? και παλι περιεργο ειναι..δεν νομιζω να ισχυει.. μηπως χρειαζεται να περαστει εξ αρχης η 2.3.5? με DLOAD.APP κτλ? Δοκίμασε να το γυρίσεις στην αρχικη του φαση μηπως ειναι καποιο κολλημα της ρομ η καποιο προγραμμα who knows!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis8558 Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Δοκίμασε να το γυρίσεις στην αρχικη του φαση μηπως ειναι καποιο κολλημα της ρομ η καποιο προγραμμα who knows!! περιεργο, τον ρωτησα για λεπτομερειες και μου λεει: "Μου βγάζει αυτό το μήνυμα όταν ανοίγει και ζητάει pin...εάν πατήσω cancel δείχνει να είναι οκ..λέει cosmote και παίρνει μηνύματα και τέτοια..." οτι ναναι? ποιο apk μπορει να το προκαλει αυτο? ισως με root uninstaller να μπορει να βγει :-/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 περιεργο, τον ρωτησα για λεπτομερειες και μου λεει: "Μου βγάζει αυτό το μήνυμα όταν ανοίγει και ζητάει pin...εάν πατήσω cancel δείχνει να είναι οκ..λέει cosmote και παίρνει μηνύματα και τέτοια..." οτι ναναι? ποιο apk μπορει να το προκαλει αυτο? ισως με root uninstaller να μπορει να βγει :-/ Αρα καποιος locker θα ειναι σαν εξτρα προστασια ας δει ενα ενα τα προγραμματα μηπως βρει τπτ...η να το τραβιξει κανα factory reset να ειναι gg!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 κατι τετοιο μου φαινεται και μενα πως ειναι αλλα πολυ χαζο για να ισχυει γιατι οντως πολυ applοδουλεια θα ηταν. υπαρχει καμια λυση? η stock 2.3.5 που χα περασει ηταν απο το κινεζικο site της Huawei ενδεχεται να παιζει ρολο αυτο και να ηταν οκ μονο με wind καρτες? και παλι περιεργο ειναι..δεν νομιζω να ισχυει.. μηπως χρειαζεται να περαστει εξ αρχης η 2.3.5? με DLOAD.APP κτλ? Mobile Network Configs>2G μονο,reboot και ποσταρε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 περιεργο, τον ρωτησα για λεπτομερειες και μου λεει: "Μου βγάζει αυτό το μήνυμα όταν ανοίγει και ζητάει pin...εάν πατήσω cancel δείχνει να είναι οκ..λέει cosmote και παίρνει μηνύματα και τέτοια..." οτι ναναι? ποιο apk μπορει να το προκαλει αυτο? ισως με root uninstaller να μπορει να βγει :-/ Το εχω δει αυτο και σε αλλες συσκευες ,,δεν ξερω γιατι συμβαινει ,αλλα απλα πατας cancel και ολα οκ.... Αυτο το συναντησα με vodafone καρτες Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 ειναι μαλα της miui Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Ο geno Παιζει να εφτιαξε το wifi της 4.0.3 αλλα δεν μπορω να βρω το ποστ του μονο ενας κινεζος εχει Printscreen το ποστ του!!γρρρρρρ Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 δωστο μου..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 δωστο μου..... http://bbs.anzhi.com/thread-4938933-1-1.html U + 4.0 Bluetooth testing completed, release 4.0 of the ROM tomorrow Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 ειναι μαλα της miui Εμενα μου ετυχε με cyanogen Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 @akalos http://www.weibo.com/geno εδω το γραφει!!Στο αυριο των κινεζων λοιπον...αρα υπολογιστε ποτε σε εμας...παλι θα ξενυχτισουμε και σημερα! :Ρ Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 (edited) το εχω βρει Based on the DAO 4.0, U-4.0 WIFI has good modulation, WIFI available, Bluetooth continue debugging ~ ~~ U + 4.0 Bluetooth testing completed, release 4.0 of the ROM tomorrow Εμενα μου ετυχε με cyanogen το ιδιο ειναι,δεν φταινε οι καρτες απλα΄. @akalos http://www.weibo.com/geno εδω το γραφει!!Στο αυριο των κινεζων λοιπον...αρα υπολογιστε ποτε σε εμας...παλι θα ξενυχτισουμε και σημερα! :Ρ :lol: μονο geno τελικα! Edited March 5, 2012 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 το εχω βρει Based on the DAO 4.0, U-4.0 WIFI has good modulation, WIFI available, Bluetooth continue debugging ~ ~~ U + 4.0 Bluetooth testing completed, release 4.0 of the ROM tomorrow το ιδιο ειναι,δεν φταινε οι καρτες απλα΄. :lol: μονο geno τελικα! Geno και τα μυαλα στα μπλεντερΖ Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 (edited) Το εχω δει αυτο και σε αλλες συσκευες ,,δεν ξερω γιατι συμβαινει ,αλλα απλα πατας cancel και ολα οκ.... Αυτο το συναντησα με vodafone καρτες Κι εμενα μου συμβαινει με Vodafone. CM7.2 Edited March 5, 2012 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts