Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπαρχει καποιο προγραμμα να σώζονται τα wifi pass γιατι σε καθε restore ψάχνομε στα καφε τη password εχουν! :Ρ
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

• Απαντήσεις 11,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Pikachukaki

1342

• akalos

1502

• gkalen

2252

• tzivas31

755

Top Posters In This Topic

cocuos λεγοντας σου οτι δε θα κανεις τιποτα εννοω δε χρειαζεται να ξερουταριστεις, θα γινει με την αναβαθμιση. Προχωρας κανονικα.

gkalen το link απο huawei που του λες δεν λειτουργει.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπαρχει καποιο προγραμμα να σώζονται τα wifi pass γιατι σε καθε restore ψάχνομε στα καφε τη password εχουν! :Ρ

Ψαξε στο Titanium, δε θυμαμαι πως το λενε το αρχειο, θα το βρεις αν εχεις κανει Backup all system data. Προσεξε ομως οταν κανεις το restore απο Titanium να εισαι στην ιδια ROM απο την οποια πηρες το backup με Titanium αλλιως υπαρχει περιπτωση να μη μπορεσεις να χρησιμοποιησεις το WiFi.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ψαξε στο Titanium, δε θυμαμαι πως το λενε το αρχειο, θα το βρεις αν εχεις κανει Backup all system data. Προσεξε ομως οταν κανεις το restore απο Titanium να εισαι στην ιδια ROM απο την οποια πηρες το backup με Titanium αλλιως υπαρχει περιπτωση να μη μπορεσεις να χρησιμοποιησεις το WiFi.

Α!τοσο καλα..to wificonblablabla λες!! (αναλυτικος) :Ρ μπορω να περνω χειροκίνητα και τα pass απο τα backup μου απλα ήλπιζα σε ενα ποιο ευκολο τροπο ενα προγραμμα π.χ να τα κραταει σαν database!

καλησπερα παιδια, ειχα το u8800 pro (απο wind κανονικα) και ηταν σε Miui ολα καλα και το εδωσα σε εναν αλλον.. λογικα θα χει αλλον carrier (cosmote..vodafone δεν ειμαι σιγουρος). και μου λεει το παιδι πως του βγαζει network sim unlock pin στο κινητο.. τι σημαινει αυτο? μπορει να βρεθει καπου αυτος ο κωδικος?

καλησπερα παιδια, ειχα το u8800 pro (απο wind κανονικα) και ηταν σε Miui ολα καλα και το εδωσα σε εναν αλλον.. λογικα θα χει αλλον carrier (cosmote..vodafone δεν ειμαι σιγουρος). και μου λεει το παιδι πως του βγαζει network sim unlock pin στο κινητο.. τι σημαινει αυτο? μπορει να βρεθει καπου αυτος ο κωδικος?

Το ειχες κλειδώσει εσυ στη καρτα?κατι σαν Pin?

οχι τιποτα, το μονο που ειχε γινει ειναι του ειχα περασει απο την huawei οfficial stock 2.3.5 και μετα cwm και μετα miui Edited by ioannis8558

οχι τιποτα, το μονο που ειχε γινει ειναι του ειχα περασει stock απο την huawei οfficial stock 2.3.5 και μετα cwm και μετα miui

Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι ειναι φαση σαν iphone τα αμερικανικα που ειναι κλειδωμένα στο παροχο αλλα αυτες τις τσακαλιες μονο η apple της κανει!!

Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι ειναι φαση σαν iphone τα αμερικανικα που ειναι κλειδωμένα στο παροχο αλλα αυτες τις τσακαλιες μονο η apple της κανει!!

κατι τετοιο μου φαινεται και μενα πως ειναι αλλα πολυ χαζο για να ισχυει γιατι οντως πολυ applοδουλεια θα ηταν.

υπαρχει καμια λυση? η stock 2.3.5 που χα περασει ηταν απο το κινεζικο site της Huawei ενδεχεται να παιζει ρολο αυτο

και να ηταν οκ μονο με wind καρτες? και παλι περιεργο ειναι..δεν νομιζω να ισχυει.. μηπως χρειαζεται να περαστει εξ αρχης

η 2.3.5? με DLOAD.APP κτλ?

cocuos λεγοντας σου οτι δε θα κανεις τιποτα εννοω δε χρειαζεται να ξερουταριστεις, θα γινει με την αναβαθμιση. Προχωρας κανονικα.

gkalen το link απο huawei που του λες δεν λειτουργει.

Σωστα του λες,,,και οντως το λινκ δεν λειτουργει,,

Αλλα ο cocous ,πρεπει να ξερεται οτι δεν εχει απλα το 2.2. ,,,, αλλα εχει φουλ φτιαγμενο 2.2 ,,που τρεχει καλυτερα και πιο γρηγορα απο ολα τα επισημα που κυκλοφορουν....

Θα ειναι ο μονος που θα μας πει ,τα συν και τα πλην ,και κανενας αλλος,,,ολοι εχετε περασει σε αναβαθμιση ,χωρις να κανετε τιποτα στη 2.2,,,,οποτε μονο ο cocous θα μας πει τις πραγματικες διαφορες......

κατι τετοιο μου φαινεται και μενα πως ειναι αλλα πολυ χαζο για να ισχυει γιατι οντως πολυ applοδουλεια θα ηταν.

υπαρχει καμια λυση? η stock 2.3.5 που χα περασει ηταν απο το κινεζικο site της Huawei ενδεχεται να παιζει ρολο αυτο

και να ηταν οκ μονο με wind καρτες? και παλι περιεργο ειναι..δεν νομιζω να ισχυει.. μηπως χρειαζεται να περαστει εξ αρχης

Δοκίμασε να το γυρίσεις στην αρχικη του φαση μηπως ειναι καποιο κολλημα της ρομ η καποιο προγραμμα who knows!!

Δοκίμασε να το γυρίσεις στην αρχικη του φαση μηπως ειναι καποιο κολλημα της ρομ η καποιο προγραμμα who knows!!

περιεργο, τον ρωτησα για λεπτομερειες και μου λεει:

"Μου βγάζει αυτό το μήνυμα όταν ανοίγει και ζητάει pin...εάν πατήσω cancel δείχνει να είναι οκ..λέει cosmote και παίρνει μηνύματα και τέτοια..."

οτι ναναι? ποιο apk μπορει να το προκαλει αυτο? ισως με root uninstaller να μπορει να βγει :-/

"Μου βγάζει αυτό το μήνυμα όταν ανοίγει και ζητάει pin...εάν πατήσω cancel δείχνει να είναι οκ..λέει cosmote και παίρνει μηνύματα και τέτοια..."

οτι ναναι? ποιο apk μπορει να το προκαλει αυτο? ισως με root uninstaller να μπορει να βγει :-/

Αρα καποιος locker θα ειναι σαν εξτρα προστασια ας δει ενα ενα τα προγραμματα μηπως βρει τπτ...η να το τραβιξει κανα factory reset να ειναι gg!!

Mobile Network Configs>2G μονο,reboot και ποσταρε

Το εχω δει αυτο και σε αλλες συσκευες ,,δεν ξερω γιατι συμβαινει ,αλλα απλα πατας cancel και ολα οκ....

Αυτο το συναντησα με vodafone καρτες

Ο geno Παιζει να εφτιαξε το wifi της 4.0.3 αλλα δεν μπορω να βρω το ποστ του μονο ενας κινεζος εχει Printscreen το ποστ του!!γρρρρρρ

δωστο μου.....

http://bbs.anzhi.com/thread-4938933-1-1.html

U + 4.0 Bluetooth testing completed, release 4.0 of the ROM tomorrow

@akalos http://www.weibo.com/geno εδω το γραφει!!Στο αυριο των κινεζων λοιπον...αρα υπολογιστε ποτε σε εμας...παλι θα ξενυχτισουμε και σημερα! :Ρ

το εχω βρει

Based on the DAO 4.0, U-4.0 WIFI has good modulation, WIFI available, Bluetooth continue debugging ~ ~~

Εμενα μου ετυχε με cyanogen

το ιδιο ειναι,δεν φταινε οι καρτες απλα΄.

@akalos http://www.weibo.com/geno εδω το γραφει!!Στο αυριο των κινεζων λοιπον...αρα υπολογιστε ποτε σε εμας...παλι θα ξενυχτισουμε και σημερα! :Ρ

:lol:

μονο geno τελικα!

Edited by akalos

το εχω βρει

Based on the DAO 4.0, U-4.0 WIFI has good modulation, WIFI available, Bluetooth continue debugging ~ ~~

το ιδιο ειναι,δεν φταινε οι καρτες απλα΄.

:lol:

μονο geno τελικα!

Geno και τα μυαλα στα μπλεντερΖ

Το εχω δει αυτο και σε αλλες συσκευες ,,δεν ξερω γιατι συμβαινει ,αλλα απλα πατας cancel και ολα οκ....

Αυτο το συναντησα με vodafone καρτες

Κι εμενα μου συμβαινει με Vodafone. CM7.2

Edited by TUPAC_RIP

[sIGPIC][/sIGPIC]