Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εβαλε κανεις το tweak που ειναι στη προηγούμενη σελιδα για τον ηχο...εκατσα ασχολήθηκα χτες και ενω το lag μειωθηκε σχετικα σε apps style fb στον ηχο δεν μπορω να πω οτι ειδα και την τρελη διαφορα!!

Ωραια,δηλ. Αλλαξες το framework.jar και εβαλες αυτο που ετοιμασες ετσι???

με root explorer το εκανες???

Οταν το αλλαξες ,εφτιαξες το permission???

• Απαντήσεις 11,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Pikachukaki

1342

• akalos

1502

• gkalen

2252

• tzivas31

755

Top Posters In This Topic

Ναι boot.img εννοείτε, το boot.ini απλα το συνήθισα απο τα Windows! Τωρα πως το επαθε δεν ξερω, εχω φλασαρει ενα ideos x3 πρόσφατα χωρις πρόβλημα, παλαιότερα psps, dvd players και οτι θες αλλα το Χ5 πραγματικά δεν με ηθελε!

Νεκρό όνομα και πράγμα ουτε το usb κανει κιχ ουτε τίποτα!! Καμια μητρική θα κάηκε λογικά η η μπαταρία τα έφτυσε!

Δε μου λετε το πιο πιθανών ειναι να το στείλει το κατάστημα της Wind που το πηρα η θα θελει να το στείλω εγω?

Ετσι και αλλιώς αυριο θα παρω στα κεντρικά τους να ρωτήσω (αν θυμάμαι καλα δεν μιλανε και ελληνικά)! Σέρβις Θεσσαλονικη χλωμό να εχουν :(

Συμφωνώ με τον σοφοκλα η 540 του geno απλα τα σπαει...πολυ γρηγορη δεν εχει το Lag στο golauncher που ειχε η Official ακομα και η μαμα της wind οπως επίσης και ραδιο και προσεξα εχει και εξτρα επιλογες στη μαμα καμερα!!Και μιας που το θυμηθηκα ξερει κανεις γτ μου βγαζουν προβλημα τα widget μετα απο restart??ειδα καπου οτι δεν πρεπει να ειναι τα app στην sd αλλα εγω δεν εχω app στην sd!!

ο ηχος αλλαζει απιστευτα παιδες δοκιμασμενο και απο εμενα . καθαρος χωρις παραμορφωση.

ο ηχος αλλαζει απιστευτα παιδες δοκιμασμενο και απο εμενα . καθαρος χωρις παραμορφωση.

Δεν ειδα καμια τεραστια διαφορα λες να μην το εκανα σωστα??την 4η σειρα αλλαζεις τα f!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

ΧΑ ΧΑ μπρικαρε για τα καλά τελικά!!! Μπηκα να αλλάξω το boot.ini στη Pink screen εκανα unmount και εβγαλα τη μπαταρια αλλα τωρα δεν κάνει κιχ!! Ουτε καν να ανοίξει λιγο θελει!!! Σαν να μην εχει μπαταρία!

Παει για σερβις πιθανότατα και εχει και το recovery του cwm μεσα οποτε κλαφτα Χαράλαμπε!!!!

Δε με θελει τελικα!!:wacko:

Αιντε τωρα να δω πως θα το στείλω για σέρβις!!! Το παω Wind?? Στο καταστημα που το πηρα η γινεται και σε αλλο?? Αν οχι θελει να το στειλω Αθηνα!!

δεν άντεξες τελικά να μην το αναβαθμίσεις ... :lol:

την πάτησες (!) :lol: δεν καθόσουν στα αυγά σου; :lol:

και στην 2.2.2 μια χαρά δυνατός και καθαρός είναι.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Δε εκατσα στα αυγά μου ασε ασε!!! :happy:

Με τσιμπούσανε σκουληκάκια οπως με κοιροδευει η κοπέλα μου τωρα!! Θεια δικη βέβαια γιατι της την ελεγα για το ταπεινό Χ3 της, βεβαια εκείνο το εφτιαξα χωρίς πρόβλημα!

Μιλαμε το μεσημέρι με έπιασε μια flash-oμανια πραγματικά!! Και δεν φτανει που το επανέφερα μια φορά ηθελα κ συνέχεια ο βλακας :wacko::lol:

Δεν ειδα καμια τεραστια διαφορα λες να μην το εκανα σωστα??την 4η σειρα αλλαζεις τα f!!

Permissions εβαλες η το αντεγραψες και το αφησες οπως ειναι???

Ναι boot.img εννοείτε, το boot.ini απλα το συνήθισα απο τα Windows! Τωρα πως το επαθε δεν ξερω, εχω φλασαρει ενα ideos x3 πρόσφατα χωρις πρόβλημα, παλαιότερα psps, dvd players και οτι θες αλλα το Χ5 πραγματικά δεν με ηθελε!

Νεκρό όνομα και πράγμα ουτε το usb κανει κιχ ουτε τίποτα!! Καμια μητρική θα κάηκε λογικά η η μπαταρία τα έφτυσε!

Δε μου λετε το πιο πιθανών ειναι να το στείλει το κατάστημα της Wind που το πηρα η θα θελει να το στείλω εγω?

Ετσι και αλλιώς αυριο θα παρω στα κεντρικά τους να ρωτήσω (αν θυμάμαι καλα δεν μιλανε και ελληνικά)! Σέρβις Θεσσαλονικη χλωμό να εχουν :(

Η πλακετα θα εκλασε. Το δινεις στην wind και το στελνουν αυτοι στην αθηνα, θα δωσεις και ενα τηλεφωνο για να σε εννημερωσουν για την ζημια.

Αν ειναι οντως πλακετα μπορει να εισαι τυχερος και να εχουν φερει στοκ απο κινα γιατι την πατησε και αλλο ενα παιδι και περιμενε ενα μηνα να επισκευαστει το κινητο

In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

Permissions εβαλες η το αντεγραψες και το αφησες οπως ειναι???

Εβαλα και Permission και αν πατησω το κουμπι του ηχου κανει πολυ για να φουλλαρει αλλα καπου στη μεση απλα κατεβενει προς το αθορυβο αλλα δεν ακουγεται τπτ σαν να πηγε 30 ο δεικτης αλλα ο ηχος εμεινε 15!!

Η 540 του geno εχει πολυ καλo ηχο.

Γι αυτο ισως δεν καταλαβες διαφορα.

Εγω δεν το χω βαλει ακομα να δω αν εχει οντως διαφορα.

Ειμαι ευχαριστημενος παντως με αυτη τωρα.(540geno)

Ειχα συνηθισει με την cm7 που ηταν για τα μπαζα...

Η 540 του geno εχει πολυ καλo ηχο.

Γι αυτο ισως δεν καταλαβες διαφορα.

Εγω δεν το χω βαλει ακομα να δω αν εχει οντως διαφορα.

Ειμαι ευχαριστημενος παντως με αυτη τωρα.(540geno)

Ειχα συνηθισει με την cm7 που ηταν για τα μπαζα...

Λες??τωρα ειδα και τα permission ξανα καλα ειναι...εχει καλο ηχο αλλα οταν βλεπεις ενα απλο nokia να χτυπαει λες και εισαι σε συναυλία λες γτ ρε ****το! :Ρ

Εχει λιγο χαμηλοτερο ηχο απο νοκια 5800 music edition.

Καλος ειναι ο ηχος.

Το iphone που κανει και τοσα λεφτα δεν νομιζω να χει τετοιο ηχο παντως...

Εχει λιγο χαμηλοτερο ηχο απο νοκια 5800 music edition.

Καλος ειναι ο ηχος.

Το iphone που κανει και τοσα λεφτα δεν νομιζω να χει τετοιο ηχο παντως...

Μπα το iphone εχει μακραν το ποιο χαλια ηχο που ειχα ποτε σε κινητο ακομα και με βγαλμενη τη σητα του!!

Παιδιά έχω και εγώ το huawei.Η ερώτηση μου είναι ότι ενώ η οθόνη είναι multitouch δεν υποστηρίζει περισσότερα των 2 χτυπήματα.Είναι θέμα hardware ή υπάρχει καμιά μόντα για να υποστηρίζει παραπάνω των 2 χτυπημάτων??

παιδια ,εκανα λογαριασμο στο mediafire και τωρα ανεβαζω οτι μπορω.....

λοιπον εφτιαξα και εγω το framework.jar για το gingerbread v4,,,για δοκιμαστε το κι αυτο............αλλιως ,τι να πω εγω εχω φοβερα καθαρο ηχο μετα απο αυτο....

λοιπον,κατεβαστε το,ξεζιπαρετε,παιρνετε απο μεσα το αρχειο "framework.jar" και με root explorer το κανουμε επικολληση στο system/framework/ ,,και δινουμε permissions "rw-r--r--", παταμε ok ,κανουμε επανεκκινηση και περιμενουμε περιπου 3 με 4 λεπτα για να ξανανοιξει το τηλ..

κατεβαστε απο δω

http://www.mediafire.com/?ncb5aaqet45kuc4

Edited by gkalen

λοιπον εφτιαξα και εγω το framework.jar για το gingerbread v4,,,για δοκιμαστε το κι αυτο............αλλιως ,τι να πω εγω εχω φοβερα καθαρο ηχο μετα απο αυτο....

λοιπον,κατεβαστε το,ξεζιπαρετε,παιρνετε απο μεσα το αρχειο "framework.jar" και με root explorer το κανουμε επικολληση στο system/framework/ ,,και δινουμε permissions "rw-r--r--", παταμε ok ,κανουμε επανεκκινηση και περιμενουμε περιπου 3 με 4 λεπτα για να ξανανοιξει το τηλ..

κατεβαστε απο δω

κάνει και για 2.2.2 και για 2.3.5 ?

κάνει και για 2.2.2 και για 2.3.5 ?

οχι, ειναι ΜΟΝΟ για το gingerbread v4,για κανενα αλλο ρομ δεν κανει

εσυ, για ποιο ρομ θελεις????

κατεβαστε απο δω

Γιωργο αυτο ειναι διαφορετικο απο αυτο που εδωσες σε εμενα γιατι το βλεπω μεγαλυτερο σαν αρχειο. οκ sorry τωρα το ειδα ειναι για αλλη ρομ.

Edited by cocous

κατεβαστε απο δω

Εγω απο αυτο η δεν το εκανα σωστα η δεν βλεπω διαφορα...αλλα εβαλα το volume+ και εκει ειδα διαφορα... ειδικά στα ακουστικά!

framework.jar ,,για το μαμα ρομ 2.2.2, κατεβαστε αυτο...

http://www.mediafire.com/?86kgyq3bg6988bl

παιδια,φακελος Init.d ,με οτι καλυτερο σε tweaks που κυκλοφορει...κατεβαζουμε ,,ξεζιπαρουμε,,ανοιγουμε το φακελο init.d και οποιο θελουμε απο τα αρχεια που εχει μεσα,, τα βαζετε στον φακελο system/etc/init.d ,του δικου σας ρομ..και δινουμε permissions (ολα τα κουτακια τσεκαρισμενα),,στο καθενα ξεχωριστα....επανεκκινηση και ,,γεια σας..........κανει για ολα τα ρομ,απλως συνηθως στα custom rom ,βαζουνε tweaks μεσα και ισως καποιοι να τα εχουν ,,οχι ομως ολα..

κατεβασμα εδω

http://www.mediafire.com/?yjqcy3nbjlie9a2

επισης ,,scripts/tweaks ,,, που μπορειτε να αντιγραψετε στο system/build.prop,,,,επισης για ολα τα ρομ,,προσοχη ομως επειδη τα custom ρομ εχουν καποια απο αυτα μεσα ,καλο ειναι να το κοιτατε και οπου ειναι ιδιες οι αξιες τις αφηνεται ,,αλλιως τισ διορθωνεται,,,,,,στα μαμα rom ,,δεν υπαρχει τιποτα απο αυτα μεσα,,,,,,τις εντολες αυτες ξεκιναμε να τις γραφουμε ,,απο το τελος και μετα ...... εκτος απο αυτες που μπορει να υπαρχουν ηδη και τις διορθωνουμε στην γραμμη που τις βρισκουμε.....

debug.gr.swapinterval=0

#

debug.sf.hw=1

windowsmgr.max_events_per_sec=150

debug.performance.tuning=1

video.accelerate.hw=1

ro.config.hw_menu_unlockscreen=false persist.sys.use_dithering=0

persist.sys.purgeable_assets=1

dalvik.vm.dexopt-flags=m=y

ro.mot.eri.losalert.delay=1000

ro.telephony.call_ring.delay=0

ro.kernel.android.checkjni=0

#

ro.media.enc.jpeg.quality=100

ro.media.dec.jpeg.memcap=2000000

ro.media.enc.hprof.vid.bps=2000000

#

net.tcp.buffersize.default=4096,87380,256960,4096,16384,256960

net.tcp.buffersize.wifi=4096,87380,256960,4096,16384,256960

net.tcp.buffersize.umts=4096,87380,256960,4096,16384,256960

net.tcp.buffersize.gprs=4096,87380,256960,4096,16384,256960

net.tcp.buffersize.edge=4096,87380,256960,4096,16384,256960

κωστα(cocous),, εσυ νομιζω τα εχεις ηδη αυτα ,,το μονο καινουργιο ειναι αυτο με τις φωτο και βιντεο που ειχαμε πει,,,για να το δεις τραβα πρωτα καποιες φωτο ,κανενα σημειο ,μετα γραψε τις 3 γραμμες αυτες...

ro.media.enc.jpeg.quality=100

ro.media.dec.jpeg.memcap=2000000

ro.media.enc.hprof.vid.bps=2000000

και κανε επανεκκινηση ,,,ξαναβγαλε φωτο ,τα ιδια σημεια που εβγαλες πριν ,και κοιτα το πριν και το μετα,,,,,περιπου 20% καλυτερη,σε αναλυση και φωτεινοτητα..

ανεβαζω τωρα κι ενα μπουκετο εφαρμογων,,,που θα βρειτε μεσα πολυ ωραια πραγματακια......

κατεβαστε το κι αυτο

http://www.mediafire.com/?ne218b8ajiepoua

Edited by gkalen

Η πλακετα θα εκλασε. Το δινεις στην wind και το στελνουν αυτοι στην αθηνα, θα δωσεις και ενα τηλεφωνο για να σε εννημερωσουν για την ζημια.

Αν ειναι οντως πλακετα μπορει να εισαι τυχερος και να εχουν φερει στοκ απο κινα γιατι την πατησε και αλλο ενα παιδι και περιμενε ενα μηνα να επισκευαστει το κινητο

Ακριβως...εγω και περιμενα εναμιση μηνα..αλλα τελικα ολα οκ.Πιστευω οτι θα εχουν πλακετα τωρα στοκ!

Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6

οχι, ειναι ΜΟΝΟ για το gingerbread v4,για κανενα αλλο ρομ δεν κανει

εσυ, για ποιο ρομ θελεις????

Έχω την official U8800PV100R001C00B512G001

Χάχα δεν θα πιστέψετε τη έγινε, χθες όταν το έφτιαχναν η αλήθεια είναι ότι δεν είχα και πολύ μπαταρία, οπότε μάλλον λόγο των όλων μοντ πρέπει να τα έφτυσε!

Τη στο φορτιστή το έβαζα αλλά τίποτα και πατα το power button ξανα και ξανά αλλά τίποτα! Σήμερα το πρωί πάλη δομικές αλλά πάλι τίποτα ώσπου σήμερα το μεσημέρι για πλάκα πατάω και βλέπω ανάβει! Τρελενομαι το πετάω στο φορτιστή αλλά με το boot που είχα μέσα δε ξεκινούσε οπότε σφερα το κανονικό μέσα και όλα οκ !!

Βέβαια μετά απ όλα αυτά μενω για λίγο στη 512 μέχρι να χαλαρώσω πρώτα και μετά λογικά θα πάω στη ρομ του geno v4

Απίστευτη γκαντεμια μιλάμε :D

Έχω την official U8800PV100R001C00B512G001

αυτο ειναι το framework.jar για την οfficial 512

κατεβασμα

http://www.mediafire.com/?2lc3by12h37cd7e