evansarmor Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Παρήγγειλα χθες το παρακατω ταμπετ αλλα δεν ειμαι και πολυ σιγουρη για την επιλογη μου: http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/bitmore-tab-920-tablet-9-8gb-mayro/prod5410005pp/ Τι λέτε?? Με 110 ευρώ έπαιρνες Κινέζο που φτιάχνει και εσπρέσσο ... :lol: Γιά Ελλάδα καλούτσικη τιμή είναι, Καλή Χρονιά και υγεία σου εύχομαι. :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Breath Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 :confused: Μπορεις να μου προτεινεις για να εχω μια ιδεα? Σε ευχαριστώ πολυ για την απαντηση!!Χρονια πολλα, και καλη Χρονια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 :confused: Μπορεις να μου προτεινεις για να εχω μια ιδεα? Σε ευχαριστώ πολυ για την απαντηση!!Χρονια πολλα, και καλη Χρονια!! Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους με υγεία πάνω από όλα. Καταρχήν τι ακριβώς θέλεις να κάνεις με το τάμπλετ? Από εκεί ξεκινάνε όλα... Και ότι κοιτάς, κοίτα να έχει τουλάχιστον ανάλυση 1024*600, όχι μικρότερη. Για αρχή ρίξε μια ματιά στα Cube U35GT2, και το πολύ καλό Hyundai T7s. Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Breath Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Παναγιωτη, το ταμπλετ ειναι δωρο για το ανηψακι μου, λογω Χριστουγεννων.. Περισσοτερο για παιχνιδια και για ιντερνετ (δικη μου χρηση).. απλα επειδη ειναι το πρωτο μου και δεν εχω ιδεα.. :lost: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Παναγιωτη, το ταμπλετ ειναι δωρο για το ανηψακι μου, λογω Χριστουγεννων.. Περισσοτερο για παιχνιδια και για ιντερνετ (δικη μου χρηση).. απλα επειδη ειναι το πρωτο μου και δεν εχω ιδεα.. :lost: Internet : Χρειάζεται συνήθως μια μεγάλη οθόνη (την έχει), με καλή ανάλυση για ευκρίνεια (δεν την εχει), μνήμη αρκετή (εντάξει το 1 καλά είναι), καλό wi-fi (αυτό μένει να τσεκαριστεί). Παιχνίδια : Εδώ τα χρειάζεται όλα κορυφαία για να παίζει τα απαιτητικά παιχνίδια (τα οποία συνήθως δεν είναι και δωρεάν), για να δωρεάν καλά θα τα πάει (με κάποιες μικρές παραχωρήσεις..). Άλλωστε ένα παιδάκι συνήθως δεν έχει και τρομερές απαιτήσεις από το μηχάνημα. Να το χαρεί με υγεία λοιπόν!!! Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 παιδια στα 150 ευρω σε 8 ιντσες και πανω(οχι 7αρι) τι προτεινετε?μαρκες τυπου bitmore,vero, κλπ λενε τιποτα η να προτιμησω καποιο πιο επωνυμο?κινητο ναι μεν πηρα το ζοπο 980 κινεζικο αλλα ταμπλετ δεν ξερω.θελω κατι αμεσης αγορας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 ΣΤις 8" μονο το ΖΤΕ S8Q που φερνει ο γερμανος αξιζει απο αποψη πληροτητας χαρακτηριστικων σε αυτη την τιμη. Πλαστικουρα βεβαια, αλλα εχει μεγεθος αναλογο του ipad mini ,οποτε απο θηκες δεν θα δυσκολευτεις οπως δυσκολευτικα για αλλο 8". Το μονο που του λειπει ειναι hdmi. Τωρα αν μου διαφευγει καποιο αλλο σε αυτα τα χρηματα 8"+ ιντσες δεν ξερω. Αλλα μεχρι την πρωτοχρονια που εψαχνα για δωρο αυτο ηταν το καλυτερο στην Ελλαδα. Στα 150€ δεν βρηκα 10" που να αξιζει, τουλαχιστον απο αποψη οθονης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crespo_3 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 καλημεροσπέρα σε ολους:) ειμαι αναμεσα σ αυτα τα 2 ταμπλετακια.. http://www.minideal.net/7-inch-onda-v702-dual-core-a9-1-5ghz-capacitive-tablet-android-4-0-8gb-1gb.html http://www.pandawill.com/ainol-ax1-mtk8389-quad-core-tablet-pc-70-inch-hd-screen-android-42-3g-gps-monster-phone-8gb-black-p84463.html### το ONDA εχει HDMI αλλα το AINOL εχει 3G το ενα ειναι ΟΝDA το αλλο AINOL:lol: για το ainol βρηκα πληροφοριες λιγες μεν αλλα θετικα σχολιακια.. για το οντα τιποτα:wacko: εχει κανεις να προτεινει ποιο απ τα 2? η κ καποια πιο αξιπιστη λυση στα 100+- ευρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 καλημεροσπέρα σε ολους:) ειμαι αναμεσα σ αυτα τα 2 ταμπλετακια.. http://www.minideal.net/7-inch-onda-v702-dual-core-a9-1-5ghz-capacitive-tablet-android-4-0-8gb-1gb.html http://www.pandawill.com/ainol-ax1-mtk8389-quad-core-tablet-pc-70-inch-hd-screen-android-42-3g-gps-monster-phone-8gb-black-p84463.html### το ONDA εχει HDMI αλλα το AINOL εχει 3G το ενα ειναι ΟΝDA το αλλο AINOL:lol: για το ainol βρηκα πληροφοριες λιγες μεν αλλα θετικα σχολιακια.. για το οντα τιποτα:wacko: εχει κανεις να προτεινει ποιο απ τα 2? η κ καποια πιο αξιπιστη λυση στα 100+- ευρω?Το onda που κοιτάς ειναι πανάρχαιο μοντέλο και φυσικά, όπως λεει κ το site, δεν υπάρχει. Ψάξε το Onda V711s, που ναι πάρα πολύ καλό και ταχύτατο. Στο Ainol Ax1 η οθόνη είναι μέτρια. Μόνο αν σ ενδιαφέρει το ενσωματωμένο 3G προτίμησέ το. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crespo_3 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Το onda που κοιτάς ειναι πανάρχαιο μοντέλο και φυσικά, όπως λεει κ το site, δεν υπάρχει. Ψάξε το Onda V711s, που ναι πάρα πολύ καλό και ταχύτατο. Στο Ainol Ax1 η οθόνη είναι μέτρια. Μόνο αν σ ενδιαφέρει το ενσωματωμένο 3G προτίμησέ το. αυτο που με προβληματιζει ειναι η αξιοιστια της ONDA. οχι δεν το εχω στα απαραιτητα το 3g αντιθετα εχω σε κυρια προτεραιοτητα την οθονη ευχαριστω για την προταση αλλα εχω ενα κολλημα.. απεχθανομαι τα ασπρα ταμπλετ:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 αυτο που με προβληματιζει ειναι η αξιοιστια της ONDA. οχι δεν το εχω στα απαραιτητα το 3g αντιθετα εχω σε κυρια προτεραιοτητα την οθονη ευχαριστω για την προταση αλλα εχω ενα κολλημα.. απεχθανομαι τα ασπρα ταμπλετ:lol: Αξιόπιστα ειναι τα Onda. Δε θα έχεις πρόβλημα. Αν δε βγαινει σε μαύρο το onda v711s, πάρε το pipo s1pro :p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 αν εξαιρεσουμε οτι ηθελα 8αρι ταμπλετ.απο κινα μερια ποια ειναι κατασκευαστικα αξιοπιστα εως 170-180 με 3g?μιλαω για ποιοτητα τυπου κινητου ζοπο που εχω το 980 και ειναι μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 αν εξαιρεσουμε οτι ηθελα 8αρι ταμπλετ.απο κινα μερια ποια ειναι κατασκευαστικα αξιοπιστα εως 170-180 με 3g?μιλαω για ποιοτητα τυπου κινητου ζοπο που εχω το 980 και ειναι μια χαρα. pipo m5 pro 3g Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 http://www.geekbuying.com/item/Pipo-M7Pro-3G-RK3188-Quad-Core-1-6GHz-Android-4-2-OS-8-9-inch-Tablet-PC-2GB-16GB---Screen-Protector---Leather-Case-321643.html Αυτο τι λεει αν και ανεβηκαμε λιγο στην τιμη?βασικα ξεχασα να πω οτι τα μινιμουμ που θελω ειναι android 4.2,3g,quad core και 2gb ram! τα onda απο οτι βλεπω δεν εχουν ενσωματωμενο 3g?εγω θελω ενσωματωμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland3r Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 http://www.geekbuying.com/item/Pipo-M7Pro-3G-RK3188-Quad-Core-1-6GHz-Android-4-2-OS-8-9-inch-Tablet-PC-2GB-16GB---Screen-Protector---Leather-Case-321643.html Αυτο τι λεει αν και ανεβηκαμε λιγο στην τιμη?βασικα ξεχασα να πω οτι τα μινιμουμ που θελω ειναι android 4.2,3g,quad core και 2gb ram! τα onda απο οτι βλεπω δεν εχουν ενσωματωμενο 3g?εγω θελω ενσωματωμενο Έχει ενσωματώμενο για κάρτα SIM και καλύπτει όσα ζητάς. Είναι γνωστή μάρκα, με καλό όνομα. Αν πας στο φορουμ των κινέζικων θα βρεις όσα θες για αυτό. Καλή επιλογή πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Τι λετε για αυτο εδω http://www.prestigio.com/catalogue/MultiPads/MultiPad_4_QUANTUM_10.1_3G#/?article=PMP5101C3G_BL_QUAD ? Το ειδα απο κοντα και με εντυπωσιασε η ποιοτητα κατασκευης, η θηκη που το συνοδευει και η οθονη του επισης μου φανηκε καλη. Τα υπολοιπα χαρακτηριστικα ομως μηπως ειναι λιγο πισω? Η gpu νομιζω ειναι ψιλομουφα? Αξιζει τα 200 ευρω (τοσο το εχω βρει) ? Υπαρχουν τιποτα αλλες προτασεις που να εχουν και gps ισως με παραπλησια τιμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Το pipo m9 pro το οποίο έχει και πολύ καλή υποστήριξη. Βέβαια από το gps μην περιμένεις και πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GGREGORYY Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ Asus MeMO Pad ME302KL 10" (16GB) ASUS MeMO Pad FHD 10 LTE 1920 x 1200 native resolution for vivid visuals and 178° wide viewing angles to reduce color shift Qualcomm Quad-core processor (1.5GHz) with 2GB memory Up to 10 hours* of battery life Dual speakers with SonicMaster Technology for incredible sound Only 9.9mm thick and 572g in weight Seamless Video Streaming with Miracast (* looping 720p video under test conditions) http://www.asus.com/Tablets_Mobile/ASUS_MeMO_Pad_FHD_10_LTE/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ Asus MeMO Pad ME302KL 10" (16GB) ASUS MeMO Pad FHD 10 LTE 1920 x 1200 native resolution for vivid visuals and 178° wide viewing angles to reduce color shift Qualcomm Quad-core processor (1.5GHz) with 2GB memory Up to 10 hours* of battery life Dual speakers with SonicMaster Technology for incredible sound Only 9.9mm thick and 572g in weight Seamless Video Streaming with Miracast (* looping 720p video under test conditions) http://www.asus.com/Tablets_Mobile/ASUS_MeMO_Pad_FHD_10_LTE/ Αν και η τιμή του είναι λίγο τσουχτερή νομίζω (αυτό βέβαια εξαρτάται και από την τσέπη του καθενός) τα χαρακτηριστικά του είναι μια χαρά νομίζω. Πιστεύω πως σε καλύπτει για μια γενική χρήση (εξαρτάται και το τι ζητάς βέβαια από το τάμπλετ σου...) Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Καλησπερα σε ολους ζηταω την βοηθεια σας για αγορα tablet ως 70 80 εουρος με την μονη προυποθεση καλη σχετικα ποιοτητα κατασκευης(απροβληματιστο) αν υπαρχει σαυτα τα χρηματα κ επειδη ειμαι ασχετος με οτιδηποτε εχει σχεση με την αγορα tablet, απο μινιντιλ που συνηθως ψωνιζω κ το2σ ποικιλια γιοκ εως καθολου υπαρχει καποιο αξιοπιστο να το συνδυασω με 2 τηλεφωνα που θελω μπας κ παρω καμια εξτρα εκπτωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GGREGORYY Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Αν και η τιμή του είναι λίγο τσουχτερή νομίζω (αυτό βέβαια εξαρτάται και από την τσέπη του καθενός) τα χαρακτηριστικά του είναι μια χαρά νομίζω. Πιστεύω πως σε καλύπτει για μια γενική χρήση (εξαρτάται και το τι ζητάς βέβαια από το τάμπλετ σου...) Παναγιώτης το θεμα ειναι οτι δεν το εχω βρει πουθενα να λενε για αυτο η τιμη ειναι λιγο τσιμπιμενη αλλα ειναι 4 ακομα διαφορετικα ASUS οπου του μιαζουν σε εμφανιση αλλα οχι σε χαρακτιτιστικα . πες μου βρε Παναγιωτη μου την αποψη σου ::: Ενα κλικ πρην το παρω ειμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Αν και η τιμή του είναι λίγο τσουχτερή νομίζω (αυτό βέβαια εξαρτάται και από την τσέπη του καθενός) τα χαρακτηριστικά του είναι μια χαρά νομίζω. Πιστεύω πως σε καλύπτει για μια γενική χρήση (εξαρτάται και το τι ζητάς βέβαια από το τάμπλετ σου...) Παναγιώτης απλά γενική χρήση αυτό το θηρίο, δε θα το λεγα. καλύπτει και βαριά χρήση Καλησπερα σε ολους ζηταω την βοηθεια σας για αγορα tablet ως 70 80 εουρος με την μονη προυποθεση καλη σχετικα ποιοτητα κατασκευης(απροβληματιστο) αν υπαρχει σαυτα τα χρηματα κ επειδη ειμαι ασχετος με οτιδηποτε εχει σχεση με την αγορα tablet, απο μινιντιλ που συνηθως ψωνιζω κ το2σ ποικιλια γιοκ εως καθολου υπαρχει καποιο αξιοπιστο να το συνδυασω με 2 τηλεφωνα που θελω μπας κ παρω καμια εξτρα εκπτωση? Onda V711s, Pipo S1pro Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GGREGORYY Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 απλά γενική χρήση αυτό το θηρίο, δε θα το λεγα. καλύπτει και βαριά χρήση δλδ στα 370Ε αξιζει??? το εχει δει κανενας καπου? video ? παρουσιαση? κατι ? ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑΤΙ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 απλά γενική χρήση αυτό το θηρίο, δε θα το λεγα. καλύπτει και βαριά χρήση δλδ στα 370Ε αξιζει??? το εχει δει κανενας καπου? video ? παρουσιαση? κατι ? ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑΤΙ? Γιατί 370€? Αυτό εδώ δεν λες? Και παρουσιάσεις έχει στο τιουμπ και όλα... Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GGREGORYY Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 (edited) Γιατί 370€? Αυτό εδώ δεν λες? Και παρουσιάσεις έχει στο τιουμπ και όλα... Παναγιώτης οχι φιλε μου ειναι πολλα εγω λεω αυτο εδω (https://www.skroutz.gr/s/4247338/Asus-MeMO-Pad-ME302KL-10-16GB.html) εδω ειναι ολα μαζι http://www.asus.com/Tablets_Mobile/Memo_Pad_Products/ Edited January 8, 2014 by GGREGORYY Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts