Jump to content

Αγορά tablet, τι να προτιμήσω;

giandamo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρήγγειλα χθες το παρακατω ταμπετ αλλα δεν ειμαι και πολυ σιγουρη για την επιλογη μου:

http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/bitmore-tab-920-tablet-9-8gb-mayro/prod5410005pp/

Τι λέτε??

Με 110 ευρώ έπαιρνες Κινέζο που φτιάχνει και εσπρέσσο ... :lol:

Γιά Ελλάδα καλούτσικη τιμή είναι, Καλή Χρονιά και υγεία σου εύχομαι. :)

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

• Απαντήσεις 3,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

:confused: Μπορεις να μου προτεινεις για να εχω μια ιδεα?

Σε ευχαριστώ πολυ για την απαντηση!!Χρονια πολλα, και καλη Χρονια!!

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους με υγεία πάνω από όλα.

Καταρχήν τι ακριβώς θέλεις να κάνεις με το τάμπλετ? Από εκεί ξεκινάνε όλα...

Και ότι κοιτάς, κοίτα να έχει τουλάχιστον ανάλυση 1024*600, όχι μικρότερη.

Για αρχή ρίξε μια ματιά στα Cube U35GT2, και το πολύ καλό Hyundai T7s.

Παναγιώτης

Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s

Παναγιωτη, το ταμπλετ ειναι δωρο για το ανηψακι μου, λογω Χριστουγεννων.. Περισσοτερο για παιχνιδια και για ιντερνετ (δικη μου χρηση).. απλα επειδη ειναι το πρωτο μου και δεν εχω ιδεα.. :lost:

Παναγιωτη, το ταμπλετ ειναι δωρο για το ανηψακι μου, λογω Χριστουγεννων.. Περισσοτερο για παιχνιδια και για ιντερνετ (δικη μου χρηση).. απλα επειδη ειναι το πρωτο μου και δεν εχω ιδεα.. :lost:

Internet : Χρειάζεται συνήθως μια μεγάλη οθόνη (την έχει), με καλή ανάλυση για ευκρίνεια (δεν την εχει), μνήμη αρκετή (εντάξει το 1 καλά είναι), καλό wi-fi (αυτό μένει να τσεκαριστεί).

Παιχνίδια : Εδώ τα χρειάζεται όλα κορυφαία για να παίζει τα απαιτητικά παιχνίδια (τα οποία συνήθως δεν είναι και δωρεάν), για να δωρεάν καλά θα τα πάει (με κάποιες μικρές παραχωρήσεις..).

Άλλωστε ένα παιδάκι συνήθως δεν έχει και τρομερές απαιτήσεις από το μηχάνημα.

Να το χαρεί με υγεία λοιπόν!!!

Παναγιώτης

παιδια στα 150 ευρω σε 8 ιντσες και πανω(οχι 7αρι) τι προτεινετε?μαρκες τυπου bitmore,vero, κλπ λενε τιποτα η να προτιμησω καποιο πιο επωνυμο?κινητο ναι μεν πηρα το ζοπο 980 κινεζικο αλλα ταμπλετ δεν ξερω.θελω κατι αμεσης αγορας.

ΣΤις 8" μονο το ΖΤΕ S8Q που φερνει ο γερμανος αξιζει απο αποψη πληροτητας χαρακτηριστικων σε αυτη την τιμη. Πλαστικουρα βεβαια, αλλα εχει μεγεθος αναλογο του ipad mini ,οποτε απο θηκες δεν θα δυσκολευτεις οπως δυσκολευτικα για αλλο 8". Το μονο που του λειπει ειναι hdmi. Τωρα αν μου διαφευγει καποιο αλλο σε αυτα τα χρηματα 8"+ ιντσες δεν ξερω. Αλλα μεχρι την πρωτοχρονια που εψαχνα για δωρο αυτο ηταν το καλυτερο στην Ελλαδα. Στα 150€ δεν βρηκα 10" που να αξιζει, τουλαχιστον απο αποψη οθονης.

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

καλημεροσπέρα σε ολους:) ειμαι αναμεσα σ αυτα τα 2 ταμπλετακια..

http://www.minideal.net/7-inch-onda-v702-dual-core-a9-1-5ghz-capacitive-tablet-android-4-0-8gb-1gb.html

http://www.pandawill.com/ainol-ax1-mtk8389-quad-core-tablet-pc-70-inch-hd-screen-android-42-3g-gps-monster-phone-8gb-black-p84463.html###

το ONDA εχει HDMI αλλα το AINOL εχει 3G

το ενα ειναι ΟΝDA το αλλο AINOL:lol:

για το ainol βρηκα πληροφοριες λιγες μεν αλλα θετικα σχολιακια.. για το οντα τιποτα:wacko:

εχει κανεις να προτεινει ποιο απ τα 2? η κ καποια πιο αξιπιστη λυση στα 100+- ευρω?

καλημεροσπέρα σε ολους:) ειμαι αναμεσα σ αυτα τα 2 ταμπλετακια..

http://www.minideal.net/7-inch-onda-v702-dual-core-a9-1-5ghz-capacitive-tablet-android-4-0-8gb-1gb.html

http://www.pandawill.com/ainol-ax1-mtk8389-quad-core-tablet-pc-70-inch-hd-screen-android-42-3g-gps-monster-phone-8gb-black-p84463.html###

το ONDA εχει HDMI αλλα το AINOL εχει 3G

το ενα ειναι ΟΝDA το αλλο AINOL:lol:

για το ainol βρηκα πληροφοριες λιγες μεν αλλα θετικα σχολιακια.. για το οντα τιποτα:wacko:

εχει κανεις να προτεινει ποιο απ τα 2? η κ καποια πιο αξιπιστη λυση στα 100+- ευρω?

Το onda που κοιτάς ειναι πανάρχαιο μοντέλο και φυσικά, όπως λεει κ το site, δεν υπάρχει. Ψάξε το Onda V711s, που ναι πάρα πολύ καλό και ταχύτατο. Στο Ainol Ax1 η οθόνη είναι μέτρια. Μόνο αν σ ενδιαφέρει το ενσωματωμένο 3G προτίμησέ το.

Το onda που κοιτάς ειναι πανάρχαιο μοντέλο και φυσικά, όπως λεει κ το site, δεν υπάρχει. Ψάξε το Onda V711s, που ναι πάρα πολύ καλό και ταχύτατο. Στο Ainol Ax1 η οθόνη είναι μέτρια. Μόνο αν σ ενδιαφέρει το ενσωματωμένο 3G προτίμησέ το.

αυτο που με προβληματιζει ειναι η αξιοιστια της ONDA.

οχι δεν το εχω στα απαραιτητα το 3g αντιθετα εχω σε κυρια προτεραιοτητα την οθονη

ευχαριστω για την προταση αλλα εχω ενα κολλημα.. απεχθανομαι τα ασπρα ταμπλετ:lol:

αυτο που με προβληματιζει ειναι η αξιοιστια της ONDA.

οχι δεν το εχω στα απαραιτητα το 3g αντιθετα εχω σε κυρια προτεραιοτητα την οθονη

ευχαριστω για την προταση αλλα εχω ενα κολλημα.. απεχθανομαι τα ασπρα ταμπλετ:lol:

Αξιόπιστα ειναι τα Onda. Δε θα έχεις πρόβλημα. Αν δε βγαινει σε μαύρο το onda v711s, πάρε το pipo s1pro :p

αν εξαιρεσουμε οτι ηθελα 8αρι ταμπλετ.απο κινα μερια ποια ειναι κατασκευαστικα αξιοπιστα εως 170-180 με 3g?μιλαω για ποιοτητα τυπου κινητου ζοπο που εχω το 980 και ειναι μια χαρα.

αν εξαιρεσουμε οτι ηθελα 8αρι ταμπλετ.απο κινα μερια ποια ειναι κατασκευαστικα αξιοπιστα εως 170-180 με 3g?μιλαω για ποιοτητα τυπου κινητου ζοπο που εχω το 980 και ειναι μια χαρα.

pipo m5 pro 3g

http://www.geekbuying.com/item/Pipo-M7Pro-3G-RK3188-Quad-Core-1-6GHz-Android-4-2-OS-8-9-inch-Tablet-PC-2GB-16GB---Screen-Protector---Leather-Case-321643.html

Αυτο τι λεει αν και ανεβηκαμε λιγο στην τιμη?βασικα ξεχασα να πω οτι τα μινιμουμ που θελω ειναι android 4.2,3g,quad core και 2gb ram!

τα onda απο οτι βλεπω δεν εχουν ενσωματωμενο 3g?εγω θελω ενσωματωμενο

http://www.geekbuying.com/item/Pipo-M7Pro-3G-RK3188-Quad-Core-1-6GHz-Android-4-2-OS-8-9-inch-Tablet-PC-2GB-16GB---Screen-Protector---Leather-Case-321643.html

Αυτο τι λεει αν και ανεβηκαμε λιγο στην τιμη?βασικα ξεχασα να πω οτι τα μινιμουμ που θελω ειναι android 4.2,3g,quad core και 2gb ram!

τα onda απο οτι βλεπω δεν εχουν ενσωματωμενο 3g?εγω θελω ενσωματωμενο

Έχει ενσωματώμενο για κάρτα SIM και καλύπτει όσα ζητάς. Είναι γνωστή μάρκα, με καλό όνομα. Αν πας στο φορουμ των κινέζικων θα βρεις όσα θες για αυτό. Καλή επιλογή πάντως.

Τι λετε για αυτο εδω http://www.prestigio.com/catalogue/MultiPads/MultiPad_4_QUANTUM_10.1_3G#/?article=PMP5101C3G_BL_QUAD ?

Το ειδα απο κοντα και με εντυπωσιασε η ποιοτητα κατασκευης, η θηκη που το συνοδευει και η οθονη του επισης μου φανηκε καλη. Τα υπολοιπα χαρακτηριστικα ομως μηπως ειναι λιγο πισω? Η gpu νομιζω ειναι ψιλομουφα? Αξιζει τα 200 ευρω (τοσο το εχω βρει) ? Υπαρχουν τιποτα αλλες προτασεις που να εχουν και gps ισως με παραπλησια τιμη?

ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ Asus MeMO Pad ME302KL 10" (16GB)

ASUS MeMO Pad FHD 10 LTE

1920 x 1200 native resolution for vivid visuals and 178° wide viewing angles to reduce color shift

Qualcomm Quad-core processor (1.5GHz) with 2GB memory

Up to 10 hours* of battery life

Dual speakers with SonicMaster Technology for incredible sound

Only 9.9mm thick and 572g in weight

Seamless Video Streaming with Miracast

(* looping 720p video under test conditions) http://www.asus.com/Tablets_Mobile/ASUS_MeMO_Pad_FHD_10_LTE/

ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ Asus MeMO Pad ME302KL 10" (16GB)

ASUS MeMO Pad FHD 10 LTE

1920 x 1200 native resolution for vivid visuals and 178° wide viewing angles to reduce color shift

Qualcomm Quad-core processor (1.5GHz) with 2GB memory

Up to 10 hours* of battery life

Dual speakers with SonicMaster Technology for incredible sound

Only 9.9mm thick and 572g in weight

Seamless Video Streaming with Miracast

(* looping 720p video under test conditions) http://www.asus.com/Tablets_Mobile/ASUS_MeMO_Pad_FHD_10_LTE/

Αν και η τιμή του είναι λίγο τσουχτερή νομίζω (αυτό βέβαια εξαρτάται και από την τσέπη του καθενός) τα χαρακτηριστικά του είναι μια χαρά νομίζω. Πιστεύω πως σε καλύπτει για μια γενική χρήση (εξαρτάται και το τι ζητάς βέβαια από το τάμπλετ σου...)

Παναγιώτης

Καλησπερα σε ολους ζηταω την βοηθεια σας για αγορα tablet ως 70 80 εουρος με την μονη προυποθεση καλη σχετικα ποιοτητα κατασκευης(απροβληματιστο) αν υπαρχει σαυτα τα χρηματα κ επειδη ειμαι ασχετος με οτιδηποτε εχει σχεση με την αγορα tablet, απο μινιντιλ που συνηθως ψωνιζω κ το2σ ποικιλια γιοκ εως καθολου υπαρχει καποιο αξιοπιστο να το συνδυασω με 2 τηλεφωνα που θελω μπας κ παρω καμια εξτρα εκπτωση?

Αν και η τιμή του είναι λίγο τσουχτερή νομίζω (αυτό βέβαια εξαρτάται και από την τσέπη του καθενός) τα χαρακτηριστικά του είναι μια χαρά νομίζω. Πιστεύω πως σε καλύπτει για μια γενική χρήση (εξαρτάται και το τι ζητάς βέβαια από το τάμπλετ σου...)

Παναγιώτης

το θεμα ειναι οτι δεν το εχω βρει πουθενα να λενε για αυτο η τιμη ειναι λιγο τσιμπιμενη αλλα ειναι 4 ακομα διαφορετικα ASUS οπου του μιαζουν σε εμφανιση αλλα οχι σε χαρακτιτιστικα . πες μου βρε Παναγιωτη μου την αποψη σου ::: Ενα κλικ πρην το παρω ειμαι

Παναγιώτης

απλά γενική χρήση αυτό το θηρίο, δε θα το λεγα. καλύπτει και βαριά χρήση

Καλησπερα σε ολους ζηταω την βοηθεια σας για αγορα tablet ως 70 80 εουρος με την μονη προυποθεση καλη σχετικα ποιοτητα κατασκευης(απροβληματιστο) αν υπαρχει σαυτα τα χρηματα κ επειδη ειμαι ασχετος με οτιδηποτε εχει σχεση με την αγορα tablet, απο μινιντιλ που συνηθως ψωνιζω κ το2σ ποικιλια γιοκ εως καθολου υπαρχει καποιο αξιοπιστο να το συνδυασω με 2 τηλεφωνα που θελω μπας κ παρω καμια εξτρα εκπτωση?

Onda V711s, Pipo S1pro

δλδ στα 370Ε αξιζει??? το εχει δει κανενας καπου? video ? παρουσιαση? κατι ? ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑΤΙ?

δλδ στα 370Ε αξιζει??? το εχει δει κανενας καπου? video ? παρουσιαση? κατι ? ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑΤΙ?

Γιατί 370€? Αυτό εδώ δεν λες?

Και παρουσιάσεις έχει στο τιουμπ και όλα...

Παναγιώτης

Γιατί 370€? Αυτό εδώ δεν λες?

Και παρουσιάσεις έχει στο τιουμπ και όλα...

Παναγιώτης

οχι φιλε μου ειναι πολλα εγω λεω αυτο εδω (https://www.skroutz.gr/s/4247338/Asus-MeMO-Pad-ME302KL-10-16GB.html)

εδω ειναι ολα μαζι http://www.asus.com/Tablets_Mobile/Memo_Pad_Products/

Edited by GGREGORYY