aboulafia Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Panos1977 δεν τα εμπιστεύομαι αυτά όσο καλές προδιαγραφές και να δείνουν. Πήγαινε σε κάτι επώνυμο σαν το Samsung T3100 16GB. Δύσκολα θα σου βγεί μάπα. Θα έχεις και support απο Samsung. Ας είναι 8άρι!!! Κακώς δεν τα εμπιστεύεσαι φίλε μου. Πήρα πρόσφατα το Pipo max m6 και το τάμπλετ απλά πετάει. Στα 185€ ήρθε στην πόρτα μου με 2 γκίγκα ΡΑΜ και 16ΡΟΜ και οθόνη ανάλυσης retina 2048*1536 στις 9,7". Το ταμπλετάκι απλά φυσάει! Βάλτου να παίξει ότι θες, δεν καταλαβαίνει απλά τίποτα. Αν ένα αντίστοιχο 8άρι κινέζικο σου ζήταγε και αυτό 200€ να του έλεγα να το προτιμήσει το "επώνυμο". Διαφορετικά καλύτερα ένα κινέζικο, με πολύ λιγότερα χρήματα θα πάρει καλύτερο μηχάνημα. Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Παίδες, εσείς που γνωρίζετε από τιμές και χαρακτηριστικά, πείτε μου σας παρακαλώ εάν τα παρακάτω αξίζουν τίποτα, και εάν οι τιμές είναι όντως με έκπτωση ή είναι ... "μαιμού" !! :):) Ευχαριστώ. http://www.dinodirect.com/novo8-mini-dual-core-7-85inch-tablet-pc-android-4-1-hdmi-10-point-p37082479.html http://www.dinodirect.com/talk-7x-3g-dual-core-7inch-ips-1g-4g-phone-tablet-pc-android4-2-gps-bt-p41757768.html?affid=2584 Παιδιά, θα μου απαντήσει κανένας γιατί λήγει η προθεσμία;; :wacko::wacko: Ευχαριστώ. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Παιδιά, θα μου απαντήσει κανένας γιατί λήγει η προθεσμία;; :wacko::wacko: Ευχαριστώ. Φίλε μου εξαρτάται για το τι χρήση το θέλεις το τάμπλετ. Με 512ΜΒ μνήμη και 1024 x 768px ανάλυση μην περιμένεις και πολλά. Αν το θες για σερφάρισμα και κανά βασικό παιχνιδάκι πάρτο. Αλλά δεν βάζει και φωτιά στην άσφαλτο, βασικά πάρτο αν ανάλογες με τα χρήματα είναι και οι ανάγκες σου. Αν παίζεις πολύ με το τάμπλετ και βαριά παιχνίδια, κοίτα κάτι άλλο. Α, και μην αγχώνεσαι με τις τιμές το AINOL το geekbuying το έχει 87,49$ οπότε δεν θα χάσεις και ΤΗΝ ευκαιρία αν τις χάσεις, άσε που δεν είδα και πέιπαλ στους τρόπους πληρωμής του (δεν το κοίταξα και επισταμένα βέβαια). Το cube το έχει το buyincoins στα 97,69$. Αυτά από εμένα. Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Φίλε μου εξαρτάται για το τι χρήση το θέλεις το τάμπλετ. Με 512ΜΒ μνήμη και 1024 x 768px ανάλυση μην περιμένεις και πολλά. Αν το θες για σερφάρισμα και κανά βασικό παιχνιδάκι πάρτο. Αλλά δεν βάζει και φωτιά στην άσφαλτο, βασικά πάρτο αν ανάλογες με τα χρήματα είναι και οι ανάγκες σου. Αν παίζεις πολύ με το τάμπλετ και βαριά παιχνίδια, κοίτα κάτι άλλο. Α, και μην αγχώνεσαι με τις τιμές το AINOL το geekbuying το έχει 87,49$ οπότε δεν θα χάσεις και ΤΗΝ ευκαιρία αν τις χάσεις, άσε που δεν είδα και πέιπαλ στους τρόπους πληρωμής του (δεν το κοίταξα και επισταμένα βέβαια). Το cube το έχει το buyincoins στα 97,69$. Αυτά από εμένα. Παναγιώτης Ευχαριστώ πολύ φίλε μου !!:) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos1977 Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Καλησπέρα θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη έχετε για το AOCOS PX103. Βλέπω ότι έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά , το έχει πάρει κάνεις από εσάς Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 (edited) Παιδιά κάποιο καλό ταμπλετ μέχρι 250 ευρώ; Θα ήθελα να έχει καλή οθόνη κυρίως. Θα το ήθελα σαν συνοδευτικό του νοτε οπότε νομίζω πάμε για πάνω απο 7 (πχ το nexus 7 νομίζω θα είναι μικρό) Edited February 26, 2014 by michkal91 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 στα επωνυμα ταμπλετ ο διαθεσιμος χωρος για εφαρμογες ειναι οσος αναφερουν?πχ 16/32gb μειον οσο χωρο κραταει το συστημα? τα κινεζικα το ιδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Παρακαλώ, θα ήθελα την γνώμη σας γιά αυτό: http://www.geekbuying.com/item/Ainol-Novo-8-Discovery--Find--8--Tablet-PC-ATM7029-Quad-Core-1-5Ghz-Android-4-2-IPS-Capacitive-Touch-Screen-1024-768-2GB-16GB-BT-Black-316148.html Επίσης γιά αυτό :http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/HUAWEI-MediaPad-7-Youth---%28701U%29,99452,397537,1083061.html?langId=-18 εάν αξίζει τα χρήματά του, και εάν έχει οθόνη IPS γιατί δεν μπορώ να βρώ πουθενά εάν όντως έχει. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikaros1 Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Σε αναζήτηση tablet για μεσήλικο μέλος της οικογένειας. Η χρήση του θα είναι κυρίως για περιήγηση στο νετ,ανοιγμα mail,κανενα βιντεακι στο youtube και το πολύ κανένα σαχλοπαίχνιδο για να περνάει η ώρα.Συνεπώς δεν υπάρχουν οι τρελές απαιτήσεις για ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά. Το θέμα είναι ότι πρέπει να αγοραστεί από φυσικό κατάστημα γιατί δεν έχουν εμπιστοσύνη για αγορά από Κίνα μεριά. Ταβάνι τα 130-150 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 ποιες ειναι οι προυποθεσεις για να δουλεψουν οι εφαρμογες whatsapp/viber σε ταμπλετ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 ποιες ειναι οι προυποθεσεις για να δουλεψουν οι εφαρμογες whatsapp/viber σε ταμπλετ? τα εγκαθιστάς σε κινητο, και με titanium backup τ αντιγραφεις απ το κινητο και τα κανεις επαναφορά στο τάμπλετ με το apk+ ta data Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikaros1 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Σε αναζήτηση tablet για μεσήλικο μέλος της οικογένειας. Η χρήση του θα είναι κυρίως για περιήγηση στο νετ,ανοιγμα mail,κανενα βιντεακι στο youtube και το πολύ κανένα σαχλοπαίχνιδο για να περνάει η ώρα.Συνεπώς δεν υπάρχουν οι τρελές απαιτήσεις για ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά. Το θέμα είναι ότι πρέπει να αγοραστεί από φυσικό κατάστημα γιατί δεν έχουν εμπιστοσύνη για αγορά από Κίνα μεριά. Ταβάνι τα 130-150 ευρώ. Να προσθέσω ότι χρειάζεται να μπορεί να λειτουργεί και ως τηλεφωνική συσκευή(δεν ξέρω αν το προσφέρουν όλα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Να προσθέσω ότι χρειάζεται να μπορεί να λειτουργεί και ως τηλεφωνική συσκευή(δεν ξέρω αν το προσφέρουν όλα) Δύσκολα θα βρεις κάτι καλό. Αυτό π.χ. έχει 3G (φαντάζομαι κάνει και κλήσεις, δεν είμαι σίγουρος) και τουλάχιστον είναι 10". Αλλιώς σε κάτι μεταχειρισμένο, αν βρεις. Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Όλα τα Mediatek-powered tablets κάνουν και κλήσεις-μηνύματα, οπως τα τηλέφωνα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giovanni88 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Σκεφτομαι να αγορασω το PiPo Smart-S1 PRO 7.0" 8GB Android 4.2 RK3188 Quad core 1.8GHz Tablet PC. Βρισκεται στα 80Ευρω. Τι λετε; Βασικα με ενδιαφερει η πλοηγηση στο Ιντερνετ, η ποιοτητα της οθονης και της καμερας για χρηση Skype. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Σκεφτομαι να αγορασω το PiPo Smart-S1 PRO 7.0" 8GB Android 4.2 RK3188 Quad core 1.8GHz Tablet PC. Βρισκεται στα 80Ευρω. Τι λετε; Βασικα με ενδιαφερει η πλοηγηση στο Ιντερνετ, η ποιοτητα της οθονης και της καμερας για χρηση Skype.μην πας κατω απο αναλυση 1024/768! αυτο ειναι 1024/600 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Είμαι ανάμεσα στα Samsung Nexus 10, Samsung Galaxy Tabpro 8.4 και Samsung Galaxy Note 10.1 μιας και δεν βρήκα κάτι άλλο που να με ικανοποιεί με την ανάλυση της οθόνης. Περίμενα από τον Δεκέμβριο να βγάλει η Google το καινούργιο Nexus 10 αλλά ακόμα δεν έχει φανεί τίποτα. Σε windows tablet δεν θέλω να πάω, μιάς και έχω επιτραπέζιο και λάπτοπ και απο την άλλη ούτε σε ios λόγω των κλειδωμάτων! Το θέμα είναι πως βρίσκω το Samsung Nexus 10 32GB στα 299 ευρώ και το Note 10.1 2014 στα 459,90 καινούργια. Δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει η υπέρβαση για το Note 10.1 και απο την άλλη κατά πόσο έχει παλιώσει το Nexus 10. Τι γνώμη έχετε για το παραπάνω ερώτημα; Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Σκεφτομαι να αγορασω το PiPo Smart-S1 PRO 7.0" 8GB Android 4.2 RK3188 Quad core 1.8GHz Tablet PC. Βρισκεται στα 80Ευρω. Τι λετε; Βασικα με ενδιαφερει η πλοηγηση στο Ιντερνετ, η ποιοτητα της οθονης και της καμερας για χρηση Skype. Η οθόνη του είναι απογοήτευση, όχι λόγο ανάλυσης (η 1024x600 ειναι μια χαρά στις 7 ίντσες) αλλά λόγω ποιότητας (δεν είναι IPS, έχει ξεθωριασμένα χρώματα και μετριες γωνίες θέασης). Αν δεν σ ενοχλεί αυτό βεβαια, εχει καλές κάμερες και πάει σφαίρα (ξεπερνάει τα 20000 στο antutu) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp7406 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Παιδια καλησπερα,ενδιαφερομαι να παρω ενα tablet και ειμαι αναμεσα στο ipad air, στο galaxy note 2014 edition αλλα και σε καποιο ταμπλετ με Windows (σαν επιλογη εχω επιλεξει το Microsoft surfface pro 2..Μπορειτε να μου πειτε την γνωμη σας? Με ενδιαφερει η γενικη χρηση,τα παιχνιδια,οι επιδοσεις,βιντεο,fb,σερφαρισμα και γενικα για πληρης γενικη χρηση. Μπορειτε να μου προτεινετε καποιο απο αυτα σαν πιο καλη επιλογη? Επισης θα ηθελα να ρωτησω,το Surface αξιζει σε αντιθεση με τα αλλα 2 ταμπλετ που αναφερω? Θα μπορουσα να παιξω εκει και το FM 2014 στην περιπτωση αυτης της επιλογης ταμπλετ? Και τελος να ρωτησω,απο αυτα ποιο θα ηταν σαν επιλογη να αγορασω με βαση τις επιδοσεις του? Και επιπλεον,αξιζει να παω στο surface σαν αλλαγη ή ακομα τα windows tablets ειναι σχετικα "πισω" ακομα σε σχεση με τα αλλα 2? Ευχαριστω εκ των προτερων και ελπιζω να εχω την γνωμη σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsd87 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Πια η γνώμη σας για αυτό εδώ? Έχετε να προτείνετε κάτι σε 8' με τα ίδια περίπου χαρακτηριστηκα http://www.chinavasion.com/china/wholesale/Android_Tablets/8-9_Android_Tablet_PC/9.7_Inch_Quad_Core_Android_4.2_Retina_Screen_Tablet_Revolution_-_2GB_RAM_1.6GHz_CPU_2048X1536_8000mAh_Battery_Black/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Παιδια καλησπερα,ενδιαφερομαι να παρω ενα tablet και ειμαι αναμεσα στο ipad air, στο galaxy note 2014 edition αλλα και σε καποιο ταμπλετ με Windows (σαν επιλογη εχω επιλεξει το Microsoft surfface pro 2..Μπορειτε να μου πειτε την γνωμη σας? Με ενδιαφερει η γενικη χρηση,τα παιχνιδια,οι επιδοσεις,βιντεο,fb,σερφαρισμα και γενικα για πληρης γενικη χρηση. Μπορειτε να μου προτεινετε καποιο απο αυτα σαν πιο καλη επιλογη? Επισης θα ηθελα να ρωτησω,το Surface αξιζει σε αντιθεση με τα αλλα 2 ταμπλετ που αναφερω? Θα μπορουσα να παιξω εκει και το FM 2014 στην περιπτωση αυτης της επιλογης ταμπλετ? Και τελος να ρωτησω,απο αυτα ποιο θα ηταν σαν επιλογη να αγορασω με βαση τις επιδοσεις του? Και επιπλεον,αξιζει να παω στο surface σαν αλλαγη ή ακομα τα windows tablets ειναι σχετικα "πισω" ακομα σε σχεση με τα αλλα 2? Ευχαριστω εκ των προτερων και ελπιζω να εχω την γνωμη σας. Τα πρώτα 2 είναι tablet για ίντερνετ περιεχομένου κατανάλωση κατά κύριο λόγο. Αν η χρήση είναι αυτή που περιγράφεις κυρίως παιχνίδια,fb,browsing,youtube τότε προτιμότερο ένα iPad air. Το surface pro 2 είναι περισσότερο ultrabook σε tablet form factor και ενδείκνυται αν θές να αντικαταστήσεις,σταθερους,λαπτοπ και να έχεις μια 2 σε 1 συσκευή με κάποιος συμβιβασμούς στο κομμάτι tablet λόγω βάρους και όγκου για αυτό και εγώ πχ το συνδυαζω με ένα 8ιντσο windows για πιο χρήση tablet. Σταθμίζεις θετικά αρνητικά και βλέπεις, αλλά αν έχεις ένα καλό laptop η σταθερό σπίτι σου καλύτερα πηγαίνει σε air αλλιώς αν θές να αντικαταστήσεις λαπτοπ,σταθερο τότε πηγαίνει στο surface αν σε ενδιαφέρει και το Wacom digitager. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 (edited) σκέφτομαι την αγορά του Asus transformer book t100 κυρίως για χρήση ίντερνετ-Βίντεο-μουσική......θα με καλύψει; το πληκτρολόγιο είναι ένα + Αλλά δεν θα το χρησιμοποιώ συνέχεια. file explorer έχει κανονικά η είναι σαν τα Windows phone που Δεν μπορείς να διαβάσεις μουσική από φάκελο; εν ολίγοις αξίζει ή να πάω σε android? Edited March 5, 2014 by saltofx_v Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 σκέφτομαι την αγορά του Asus transformer book t100 κυρίως για χρήση ίντερνετ-Βίντεο-μουσική......θα με καλύψει; το πληκτρολόγιο είναι ένα + Αλλά δεν θα το χρησιμοποιώ συνέχεια. file explorer έχει κανονικά η είναι σαν τα Windows phone που Δεν μπορείς να διαβάσεις μουσική από φάκελο; εν ολίγοις αξίζει ή να πάω σε android? Full Windows 8.1 εχει αρα οτι κανεις με ενα κανονικο pc το κανεις και με το Τ100. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Συγγενικο μου πρόσωπο ενδιαφέρεται για tablet μέχρι 120 € αλλά οπωσδήποτε αγορά απο Ελλάδα. Τι προτείνετε? Ευχαριστώ. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsd87 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Πια η γνώμη σας για αυτό εδώ? Έχετε να προτείνετε κάτι σε 8' με τα ίδια περίπου χαρακτηριστηκα http://www.chinavasion.com/china/wholesale/Android_Tablets/8-9_Android_Tablet_PC/9.7_Inch_Quad_Core_Android_4.2_Retina_Screen_Tablet_Revolution_-_2GB_RAM_1.6GHz_CPU_2048X1536_8000mAh_Battery_Black/ μπορεί να μου πει κάποιος τη γνώμη του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts