giorgos_s Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Τελικα jimdem ειχα περασει λαθος εκδοση tweaks με την dx που εχω και ειχα ολα αυτα τα περιεργα,ολα οκ τωρα.Οταν βγει η επομενη 20.χ εκδοση απλα την εγκαθιστω μεσω xrecovery παλι ή χρειαζεται restore πρωτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. December 5, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Τελικα jimdem ειχα περασει λαθος εκδοση tweaks με την dx που εχω και ειχα ολα αυτα τα περιεργα,ολα οκ τωρα.Οταν βγει η επομενη 20.χ εκδοση απλα την εγκαθιστω μεσω xrecovery παλι ή χρειαζεται restore πρωτα? Απλά βάζεις την έκδοση και μετά καπάκι την αντίστοιχη JimdemDroid. Μέσω Clockworkmod recovery όμως ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Προσωπικα σκεφτομαι οτι αν δε τσιμπησω το neo v μεινω με το 8αρι τι θα κανω??!!!!!μην πας σε ios!!!!! Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. December 5, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Προσωπικα σκεφτομαι οτι αν δε τσιμπησω το neo v μεινω με το 8αρι τι θα κανω??!!!!!μην πας σε ios!!!!! Sent from my X8 black using Tapatalk Επειδή είστε πολύ καλά παιδιά εδώ μέσα, δεν θα τα παρατήσω! Απλά δεν θα έχω συσκευή για testing. Μόλις βγάζω μια build θα την δοκιμάζεις, θα μου λές αν όλα είναι ok και μετά θα την δημοσιεύω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Επειδή είστε πολύ καλά παιδιά εδώ μέσα, δεν θα τα παρατήσω! Απλά δεν θα έχω συσκευή για testing. Μόλις βγάζω μια build θα την δοκιμάζεις, θα μου λές αν όλα είναι ok και μετά θα την δημοσιεύω Μπραβο Δημητρη!κ συ εισαι πολυ καλο παιδι! στη διαθεση σου για οτι δοκιμες θες! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_s Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Δυο λεπτομεριες που ειδα ειναι οτι δε δουλευει το smart dialer ενω ειναι τσεκαρισμενο και sτο Poweramp παει να ανοιξει και με πεταει στη λιστα με τα προγραμματα.Θα δω κι αλλη εκδοση μηπως φταει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. December 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Δυο λεπτομεριες που ειδα ειναι οτι δε δουλευει το smart dialer ενω ειναι τσεκαρισμενο και sτο Poweramp παει να ανοιξει και με πεταει στη λιστα με τα προγραμματα.Θα δω κι αλλη εκδοση μηπως φταει. Το 1ο είναι feature του tweak. Επειδή ακόμα και με κλειστό το smart dialer τα κουμπιά κλήσης ήταν υπερβολικά μικρά, άλλαξα εντελώς τον dialer. Αντιμετωπίζω κι εγώ προβλήματα με FC στο poweramp 2. Με την 1.4 δεν έχω πρόβλημα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonik_5 Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 jim αν μπορούσες στην επόμενη έκδοση να διορθώσεις και το πρόβλημα με το ημερολόγιο θα ήσουν τέλειος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Ειναι δυνατον να δουλεψει το tweak σε x10 mini με gingerDX? Τουλαχιστον μερικα modules (οχι το framework φυσικα.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. December 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 jim αν μπορούσες στην επόμενη έκδοση να διορθώσεις και το πρόβλημα με το ημερολόγιο θα ήσουν τέλειος. Θα προσπαθήσω Ειναι δυνατον να δουλεψει το tweak σε x10 mini με gingerDX? Τουλαχιστον μερικα modules (οχι το framework φυσικα.) Λογικά δουλεύει αλλά θα βάλεις την lite έκδοση που δεν έχει άλλο framework και οπτικές αλλαγές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_s Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Jim αν ειναι ευκολο στο επομενο tweak να μπορουσες να διορθωσεις το θεμα με FC sto poweramp απο 1.4 εκδοση και πανω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. December 15, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Jim αν ειναι ευκολο στο επομενο tweak να μπορουσες να διορθωσεις το θεμα με FC sto poweramp απο 1.4 εκδοση και πανω! Θα το κοιτάξω. Ισως είναι οι νέοι drivers του xloud Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poulisss Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 φίλε μου μια ερώτηση. Σκέφτομαι να περάσω το cyanogen 7.1 στο x8 και θα ήθελα να μάθω αν μπορώ να περάσω και το δικό σου tweak πάνω σε αυτό. Θέλω να μου πείς αν υποστηρίζονται πλήρως τα ελληνικά. Σόρρυ για τις newbie ερωτήσεις αλλά δεν έχω ασχοληθεί ακόμα πολύ με android. Και κάτι οφ τόπικ: Παίζει κανένας οδηγός για το πως θα περάσω την cyanogen 7.1 ώστε να είναι στα ελληνικά? Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Ελληνικά Video Tutorials για το ποδήλατο!:dance: Youtube Channel: https://www.youtube.com/channel/UC9h7j8yHKezJf-9XVq8CTXQ Facebook Page: https://www.facebook.com/thebikeguruchannel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. December 19, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 φίλε μου μια ερώτηση. Σκέφτομαι να περάσω το cyanogen 7.1 στο x8 και θα ήθελα να μάθω αν μπορώ να περάσω και το δικό σου tweak πάνω σε αυτό. Θέλω να μου πείς αν υποστηρίζονται πλήρως τα ελληνικά. Σόρρυ για τις newbie ερωτήσεις αλλά δεν έχω ασχοληθεί ακόμα πολύ με android. Και κάτι οφ τόπικ: Παίζει κανένας οδηγός για το πως θα περάσω την cyanogen 7.1 ώστε να είναι στα ελληνικά? Ευχαριστώ πολύ! Όλες οι cyanogen υποστηριζουν ελληνικά μην αγχώνεσαι. Γενικός οδηγός υπάρχει στην υπογραφή μου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklis_p Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 λοιπόν έκανα root (όσοι δεν έχετε κάνει, να κάνετε!) και έβαλα rom, GingerDX | v021 του doixanh και κάνω install το tweak, μου βγάζει complete, enjoy your super phone κλπ. αλλά το ανοίγω και δεν βλέπω διαφορά. Βάζω και το sense για οθόνη κλειδώματος και δεν αλλάζει τίποτα. Τι κάνω λάθος; το rom το πήρα από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1188486&highlight=rom+cm7 Παράθεση - SE Experia x8 white, custom rom: GingerDX.v029 - JimdemDroid Tweak Package 24.1 lite, multitouch, overclocked @ 760Mhz - Huawei P8 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. January 6, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 λοιπόν έκανα root (όσοι δεν έχετε κάνει, να κάνετε!) και έβαλα rom, GingerDX | v021 του doixanh και κάνω install το tweak, μου βγάζει complete, enjoy your super phone κλπ. αλλά το ανοίγω και δεν βλέπω διαφορά. Βάζω και το sense για οθόνη κλειδώματος και δεν αλλάζει τίποτα. Τι κάνω λάθος; το rom το πήρα από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1188486&highlight=rom+cm7 Η οθόνη κλειδώματος sense δε λειτουργεί λόγω framework. Θα δεις βελτίωση στην ταχύτητα και την αυτονομία της μπαταρίας καθώς και στην ταχύτητα εντοπισμού δορυφόρων. Επίσης η εμφάνιση έχει αλλάξει κατά πολύ. Μην περιμένεις να κάνει παπάδες 600MHz είναι με 128MB RAM Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklis_p Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Α ok! Ναι, κυρίως η ταχύτητα του εντοπισμού με ενδιαφέρει. Πολύ ωραία τότε! Όλα έτοιμα, είναι και λες αγόρασα καινούριο τηλέφωνο. Ευχαριστώ για τη βοήθεια σας :D Παράθεση - SE Experia x8 white, custom rom: GingerDX.v029 - JimdemDroid Tweak Package 24.1 lite, multitouch, overclocked @ 760Mhz - Huawei P8 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gartzaki Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Καταρχήν μπράβο για την δουλειά σου. Το κινητό μου είναι το Sony Ericsson X8 προφανώς. Αλλά έχω ένα πρόβλημα. Έχω περάσει κανονικά την GingerDX v021 από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1188486. Έπειτα, επειδή είχα το xrecovery, πέρασα όπως λες το CWM Recovery. Στη συνέχεια έκανα full wipe, αλλά δεν νομίζω να έπαιξε και σημαντικό ρόλο. Έτσι εγκατέστησα το tweak 21.3. Οπότε έκανα reboot στο κινητό ώστε να ανοίξει με την νέα rom. Αλλά στο σημείο που βγάζει το logo "Sony Ericsson" κόλησε. Και το άφησα 30 λεπτά περίπου αλλά τίποτα. Έβγαλα την μπαταρία και το άνοιξα ξανά το κινητό 2-3 φορές, αλλά μου έκανε πάλι το ίδιο. Έτσι αναγκάστηκα να μπω πάλι στο CWM Recovery και να κάνω recovery το backup που είχα αποθηκεύσει. Ξέρεις μήπως τι έκανα λάθος ή τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Δοκιμασε να εγκαταστησεις τη GDX 021 και να κανεις full wipe. Επειτα ανοιξε κανονικα το κινητο, περιηγησου λιγο για να το συνηθισεις, και μετα ξανακλειστο και εγκατεστησε το tweak ΧΩΡΙΣ να κανεις full wipe. Λογικα θα δουλεψει ετσι! Jim επειδη βγηκε η 022, προσαρμοσε οποτε μπορεις το tweak πανω της!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. January 20, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 Το tweak είναι universal πλέον δουλεύει και χωρίς να το παραμετροποιήσω για την 22 ;-) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 Οκ! Οποτε δεν θα εχει προβλημα οποιος το περασει στη 022!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. February 12, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 (edited) Το tweak είναι στο πρωτοσέλιδο της σελίδας Xda-developers. Μόνο χθές σημείωσε αριθμό ρεκόρ λήψεων η έκδοση 21.3-21.3Lite. 220 λήψεις σε μια μέρα! Ευχαριστώ. Λόγω αυξημένης κίνησης τα links της τελευταίας έκδοσης (21.3-21.3Lite) θα ενημερωθούν σύντομα Edited February 12, 2012 by jimdem582 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Οσοι εχετε GDX 023b και θελετε να εχετε και το tweak, βαλτε το lite. Πιθανοτατα το full, λογω των οπτικων αλλαγων να εμφανισει καποια μικροπροβληματακια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 (edited) εγω που εχω τν 2.3.7 gingerDX μπορω να το βαλω? το εβαλα το zip στν sd card ''χιμα'' πηγα να το εγκαταστησω αλλα δε βλεπω καπια διαφορα :/ Edited March 17, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 εγω που εχω τν 2.3.7 gingerDX μπορω να το βαλω? το εβαλα το zip στν sd card ''χιμα'' πηγα να το εγκαταστησω αλλα δε βλεπω καπια διαφορα :/ Οταν λες δε βλεπεις διαφορα, εννοεις οπτικη η στην ταχυτητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts