Chef_George_ Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 (edited) [/color]Αυτό το κουμπί της κάμερας, γιατί στα low end δεν βάζουν πια; Και τα εικονικά πλήκτρα, δεν μου αρέσουν. Πάντως είναι πολύ καλό. γιατί καπως πρεπει να ριξουν το κοστος --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση. Edited August 8, 2014 by niotheros γραφή τύπου SMS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 (edited) γιατί καπως πρεπει να ριξουν το κοστος Άντε, στα εικονικά πλήκτρα είναι καλύτερα γιατί είναι φωτισμένα, αλλά δεν νομίζω το κουμπί της κάμερας να ανεβάζει το κόστος. Edited August 8, 2014 by niotheros διόρθωση γραφής τύπου SMS της παράθεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Άντε, στα εικονικά πλήκτρα είναι καλύτερα γιατί είναι φωτισμένα, αλλά δεν νομίζω το κουμπί της κάμερας να ανεβάζει το κόστος. τα παντα ανεβαζουν το κοστος.θεωρεις εσυ οτι ειναι το ιδιο να κατασκεβαστει ας πουμε ενα καπακι απο polycarbonate οπως ειναι στην προκειμενη περιπτωση χωρις πολλες τρυπες και το ιδιο ενα με τρυπες για κουμπια φωνης τρυπα για ον οφφ κουμπι και τρυπα για καμερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 τα παντα ανεβαζουν το κοστος.θεωρεις εσυ οτι ειναι το ιδιο να κατασκεβαστει ας πουμε ενα καπακι απο polycarbonate οπως ειναι στην προκειμενη περιπτωση χωρις πολλες τρυπες και το ιδιο ενα με τρυπες για κουμπια φωνης τρυπα για ον οφφ κουμπι και τρυπα για καμερα.. Εννοώ ότι πόσο πια θα αυξηθεί η τιμή για ένα κουμπί; 5 ευρώ; 10; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Εννοώ ότι πόσο πια θα αυξηθεί η τιμή για ένα κουμπί; 5 ευρώ; 10; συμφωνω μαζι σου αλλα και παλι δεν ειναι ετσι..μπορει να ειναι και ουτε ενα ευρω το κουμπι πολλα εβαλες.απλα δεν παει ετσι ¨) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 συμφωνω μαζι σου αλλα και παλι δεν ειναι ετσι..μπορει να ειναι και ουτε ενα ευρω το κουμπι πολλα εβαλες.απλα δεν παει ετσι ¨) Απλά μου φαίνεται λιγουλάκι ενοχλητικό που δεν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Απλά μου φαίνεται λιγουλάκι ενοχλητικό που δεν υπάρχει. Ναι αλλα κάπως έτσι "ξεχωρίζουν" τα μοντέλα. Θέλεις το πιο οικονομικό? Χτυπάς το 520. Θέλεις και το κουμπάκι σου? Πάρε το 620 κλπ Υ.Γ. Είχαμε μια κουβέντα για το σήμα της wind στο νησί σου. Άψογο. 3g παντού όπου πήγα. Σήμερα θα δοκιμάσω και στο ναυάγιο. Οργώνει ο παίκτης.......:) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 A - Amber B - Black C - Cyan D - Debian Red E - (?) Δεν το είχα σκεφτεί έτσι... Για να σας δω τι ψάρια πιάνετε :lol: :p Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 (edited) A - Amber B - Black C - Cyan D - Debian Red E - (?) Δεν το είχα σκεφτεί έτσι... Για να σας δω τι ψάρια πιάνετε :lol: :p Σπάω το κεφάλι μου από χθες να βρω ένα χρωματάκι από Ε και δεν βρίσκω. Ecru, Emmerald. Edited August 9, 2014 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosseir Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Emerald!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Και εγώ το Emerald σκέφτηκα... Αλλά έχω 2 ενστάσεις... Α) Χρωματικά είναι κοντά σχετικά στο Cyan (σε σύγκριση με τα υπόλοιπα), αν και δεν νομίζω να παίξει τρελό ρόλο... Β) "Ακουστικά" δεν ακούγεται τόσο εύηχο σαν το Black ή το Cyan... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Και εγώ το Emerald σκέφτηκα... Αλλά έχω 2 ενστάσεις... Α) Χρωματικά είναι κοντά σχετικά στο Cyan (σε σύγκριση με τα υπόλοιπα), αν και δεν νομίζω να παίξει τρελό ρόλο... Β) "Ακουστικά" δεν ακούγεται τόσο εύηχο σαν το Black ή το Cyan... Γιατί, ακούγεται ωραία και το Debian Red? Δεν υπάρχουν πολλά χρώματα από d και e, οπότε θα βολευτούν με αυτά που έχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Μια χαρά ακούγεται το Debian Red ρε... Πολύ παθιάρικο... Μιλάω καθαρά για μάρκετινγκ... Και για μάρκετινγκ τo "Lumia Debian Red" ακούγεται υπέροχο :D Με αυτή την τακτική η ΜΣ θα μαζέψει και όλες τις γκόμενες στα Lumia :lol: Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Μια χαρά ακούγεται το Debian Red ρε... Πολύ παθιάρικο... Μιλάω καθαρά για μάρκετινγκ... Και για μάρκετινγκ τo "Lumia Debian Red" ακούγεται υπέροχο :D Με αυτή την τακτική η ΜΣ θα μαζέψει και όλες τις γκόμενες στα Lumia :lol: Δεν ξέρω, μου ακούγεται ΧΑΛΙΑ. Πιο ωραία ακούγονταν το Lumia Black, μικρά και σύντομα ονοματάκια και τα δύο που ακούγονται πολύ ωραία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Ετοιμαστείτε για ενα 830 κατα πολυ βελτιωμένο με το 820 Lumia 830 Gets Major Upgrades Including New 20.1 Megapixel Toshiba Sensor. http://www.dailytech.com/Lumia+830+Gets+Major+Upgrades+Including+New+201+Megapixel+Toshiba+Sensor/article36406.htm Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Kάτι πρέπει να λείπει γιατί αν είναι μόνο η χαμηλότερη ανάλυση στην οθόνη,θα είναι πολύ κοντά στο 930! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Kάτι πρέπει να λείπει γιατί αν είναι μόνο η χαμηλότερη ανάλυση στην οθόνη,θα είναι πολύ κοντά στο 930! Και η ram θα ειναι η μισή δηλαδή 1gb συν ο snap 400 έναντι του 800 του 930. Αυτα δεν αρκούν; Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Microsoft's Nokia Lumia 830 gets real with photos and certification in Brazil exposing all Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Microsoft's Nokia Lumia 830 gets real with photos and certification in Brazil exposing all Προτιμούσα το design του 820/720. Από χαρακτηριστικά καλό είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Toshiba sensor....?:confused: Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Αισθητήρες έχει δικούς της η Nokia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Αισθητήρες έχει δικούς της η Nokia? Όχι αλλά μέχρι πρόσφατα είχε carl zeiss (που έγιναν σκέτο zeiss). Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Όχι αλλά μέχρι πρόσφατα είχε carl zeiss (που έγιναν σκέτο zeiss). Η MS δε θέλει τους Ευρωπαίους φαίνεται. Αυτό που με παραξένεψε είναι ότι η MS έχει κάνει συμφωνία με την Canon και περίμενα πως θα χρησιμοποιήσει αυτούς τους φακούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo_s27 Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Όχι αλλά μέχρι πρόσφατα είχε carl zeiss (που έγιναν σκέτο zeiss). Carl zeiss είναι οι φακοί, όχι ο αισθητήρας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boulbasar Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 http://www.wpcentral.com/new-photos-nokia-lumia-730-and-lumia-735-hit-web Νεες φωτογραφιες απο το Lumia 730/735. Σιγουρα αναβαθμιση για το 720, αλλα χωρις dedicated camera button. :mad: Στα θετικα οτι θα βγαινει με 'Debian Red' firmware. Λιγες μερες μεινανε για να δουμε και το 830. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts