x8052 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Μπαίνει Απρίλης και ακόμα για την αναβάθμιση...:mad: Ακόμα στην 7.5 δηλαδή ? Ποιά rom εχεις ? Γιατί δεν πας σε καταστημα νοκια να στην περάσουν ? Δωρεάν είναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djfog Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Κι εγώ ακόμα στην 7.5 είμαι. Ελληνικό unbranded και η αναβάθμιση δεν έχει φανεί ακόμα. Βέβαια έχω μπει σε σκέψεις για το αν αξίζει να την κάνω γιατί έχω ακούσει διαβάσει διάφορα. π.χ. ακούγεται ότι πλέον η μπαταρία τελειώνει πολύ πιο γρήγορα και ότι το κινητό έχει αρχίσει να εμφανίζει ψιλο-λαγκαρίσματα γιατί η 7.8 είναι πολύ πιο βαριά από την προηγούμενη έκδοση. Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη μπαταρία και το κινητό είναι απίστευτα smooth χωρίς το παραμικρό λαγκάρισμα. Εσείς που έχετε κάνει την αναβάθμιση έχετε παρατηρήσει κανένα πρόβλημα; Είτε με τη διάρκεια της μπαταρίας είτε με τη γενικότερη λειτουργία του κινητού; Παράθεση A man's dreams are an index to his greatness... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Κι εγώ ακόμα στην 7.5 είμαι. Ελληνικό unbranded και η αναβάθμιση δεν έχει φανεί ακόμα. Βέβαια έχω μπει σε σκέψεις για το αν αξίζει να την κάνω γιατί έχω ακούσει διαβάσει διάφορα. π.χ. ακούγεται ότι πλέον η μπαταρία τελειώνει πολύ πιο γρήγορα και ότι το κινητό έχει αρχίσει να εμφανίζει ψιλο-λαγκαρίσματα γιατί η 7.8 είναι πολύ πιο βαριά από την προηγούμενη έκδοση. Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη μπαταρία και το κινητό είναι απίστευτα smooth χωρίς το παραμικρό λαγκάρισμα. Εσείς που έχετε κάνει την αναβάθμιση έχετε παρατηρήσει κανένα πρόβλημα; Είτε με τη διάρκεια της μπαταρίας είτε με τη γενικότερη λειτουργία του κινητού; Προσωπικά εχω την 7.8 εδώ και πολυυυ καιρό και δεν ειχα αυτά τα θέματα που αναφέρεις. Επιπλεόν η μπαταρία ηταν στα ιδια επίπεδα. Ας μη ξεχνάμε πως ταυτόχρονα όσο περνάει ο καιρός αρχίζει και πέφτει η απόδοσή της ετσι και αλλιώς Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djfog Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Προσωπικά εχω την 7.8 εδώ και πολυυυ καιρό και δεν ειχα αυτά τα θέματα που αναφέρεις. Επιπλεόν η μπαταρία ηταν στα ιδια επίπεδα. Ας μη ξεχνάμε πως ταυτόχρονα όσο περνάει ο καιρός αρχίζει και πέφτει η απόδοσή της ετσι και αλλιώς Απλά πολλοί χρήστες αναφέρουν αμέσως μετά την αναβάθμιση πτώση γύρω στο 20 με 30% για την μπαταρία και κάποιοι άλλοι μιλάνε για λαγκαρίσματα, ελαφρά μεν αλλά υπάρχουν. Γι'αυτό είχα μπει σε προβληματισμό το τελευταίο διάστημα με την 7.8...:worry: Παράθεση A man's dreams are an index to his greatness... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djalma Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Ακόμα στην 7.5 δηλαδή ? Ποιά rom εχεις ? Γιατί δεν πας σε καταστημα νοκια να στην περάσουν ? Δωρεάν είναι. Rom όταν λες εννοείς το 1750.0805.8773.12220 φαντάζομαι. Είμαι εξωτερικό και δεν μπορώ να περάσω από κατάστημα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Farsalinos Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Κι εγώ ακόμα στην 7.5 είμαι. Ελληνικό unbranded και η αναβάθμιση δεν έχει φανεί ακόμα. Βέβαια έχω μπει σε σκέψεις για το αν αξίζει να την κάνω γιατί έχω ακούσει διαβάσει διάφορα. π.χ. ακούγεται ότι πλέον η μπαταρία τελειώνει πολύ πιο γρήγορα και ότι το κινητό έχει αρχίσει να εμφανίζει ψιλο-λαγκαρίσματα γιατί η 7.8 είναι πολύ πιο βαριά από την προηγούμενη έκδοση. Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη μπαταρία και το κινητό είναι απίστευτα smooth χωρίς το παραμικρό λαγκάρισμα. Εσείς που έχετε κάνει την αναβάθμιση έχετε παρατηρήσει κανένα πρόβλημα; Είτε με τη διάρκεια της μπαταρίας είτε με τη γενικότερη λειτουργία του κινητού; Μια χαρά είναι η μπαταρία του, για όνομα του θεού!!!:mad: Και η λειτουργία του γενικά.Κολλήματα μηδέν. Είναι λίγο πιο βαρύ αλλά είναι ανεπαίσθητη η διαφορά.Αν βάλεις τα 7.8 δε θα θέλεις να γυρίσεις στα 7.5, αν και σου δίνεται αυτή η επιλογή στο zune.Αν δε σ'αρέσουν ξαναβάζεις τα 7.5 και τέλος.Το μόνο κακό είπαμε είναι η χαμηλή ένταση.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis7trophy Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Η μπαταρία είναι πολύ καλή ωστόσο κολλάει και φαίνεται πλέον με την 7.8 official (στο δικό μου lumia 800). Γενικά πάντως μετά από σχεδόν 3 χρόνια χρήσης WP7 (htc 7 trophy (2,5 χρόνια) και lumia 800) δεν είμαι ευχαριστημένος και το επόμενο τηλέφωνο ΔΕΝ θα είναι πάλι με Windows. Εφαρμογές επιπέδου iOS-android δεν υπάρχουν και δεν το κόβω να υπάρξουν και στο μέλλον. Οι υπάρχουσες είναι γελοίες μόνο αυτές την Nokia αξίζουν(Nokia Drive κτλ). Viber απαράδεκτο. Facebook εκείνο και αν δεν είναι μεγάλη πατάτα... Tweeter??? Δεν το βρίσκω τι να πώ... Υποστήριξη???? Εδώ γελάμε... Αναβαθμίσεις ακόμη οι μισοί δεν έχουν πάρει. Για το άκυρο που φάγαμε με την αναβάθμιση 7.8 αντί για 8 τι να πω... Ακόμη και το 3GS ιOS 6 πήρε... Εντάξει δεν λέω πολύ τσαχπίνικο interface αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Έχει μείνει πολύ πίσω. Ελπίζω τα WP8 να είναι καλύτερα σε όλα τα θέματα. Συγνώμη αν σας ζάλισα αλλά έπρεπε να τα γράψω δεν μπορώ άλλο αγανάκτησα με τα wp :D:D:D Παράθεση HTC 7 Trophy - Nokia Lumia 800 - iPhone 4 - BlackBerry Z10 - Nokia Lumia 925 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Εγώ από τότε που πέρασα την 7.8 Cosmote στο unbranded Ελληνικό άσπρο 800 μου, έχω παρατηρήσει ότι κολλάει μια στο τόοοοσο όταν ακούω μουσική (έχω 6GB μουσικής μέσα). Και μόνο με πάτημα συνεχές του on-off κάνει επανεκκίνηση... Αν είχε μια οθόνη π.χ. 4.3 ιντσών, στο ίδιο μέγεθος, δε θα το άλλαζα ποτέ. Είναι πολύ βολικό κινητάκι, ιδιαίτερα σε σχέση με το Titan που επίσης έχω. Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkarajohn Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Οχι, δεν εχει κανένα θεμα η τελευταία αναβάθμιση 7.8. Ιδια επίπεδα, ισως και λιγο περισσότερη διάρκεια. Αλλα αμέσως μετα το update ήταν αισθητά κάπως βαρύ, ελάχιστα όμως, ισα που το καταλαβαίνες. Μετά απο ενα restart ολα καλα :) Καμία διαφορά. Και αν υπάρχει, μιλάμε για ανεπαίσθητη διαφορά. Απορώ κάποιοι πως ειναι ακόμα στην 7.5 :p Εδώ και δυο μήνες εχω 7.8, απο την πρώτη στιγμή που πηρα το κινητό τα πέρασα :) Ηχος κλήσης, αποστολή με bluetooth και αλλα πολλά...! Μιλάμε για άλλο κινητό... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seveneleven Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 (edited) Παιδιά καλημέρα! Παρέλαβα χτες το βράδυ και δεν έχω προλάβει να το σκαλίσω καθόλου. Πάντως απο πλευράς κατασκευής και εμφάνισης η συσκευή είναι πραγματικό κόσμημα... Η τελευταία έκδοση λογισμικού ποια είναι; Τώρα το σύνδεσα με τον Η/Υ και αφού αναβάθμισε σε .142 τώρα περνάει την .144 Και κάτι άλλο αν έχετε την καλοσύνη.. οι εφαρμογές πως κλείνουν;;; Edited March 27, 2013 by seveneleven Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkarajohn Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Παιδιά καλημέρα! Παρέλαβα χτες το βράδυ και δεν έχω προλάβει να το σκαλίσω καθόλου. Πάντως απο πλευράς κατασκευής και εμφάνισης η συσκευή είναι πραγματικό κόσμημα... Η τελευταία έκδοση λογισμικού ποια είναι; Τώρα το σύνδεσα με τον Η/Υ και αφού αναβάθμισε σε .142 τώρα περνάει την .144 Και κάτι άλλο αν έχετε την καλοσύνη.. οι εφαρμογές πως κλείνουν;;; H 8862.144 είναι η τελική αναβάθμιση που πήρανε ολα τα Windows Phone 7,5 και 7,8 κινητά. Οι εφαρμογές κλείνουν αυτόματα όταν πας στην κεντρική οθόνη η πατήσεις το πισω <-. Σε μερικές περιπτώσεις κάποιες παγώνουν στο backround. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steeve1 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ; Εχω το lumia 800 απο τον Ιούνιο του 2012, απο την αρχή το ρολόι του (system time) πηγαίνε μπροστά (περίπου πέντε (5) λεπτά τον μήνα), ασχετως εαν ειναι ρυθμισμένο σαν αυτόματος ορισμός ή οχι. Αυτό το παρατήρησα περι τα τέλη Αυγούστου (έπρεπε να περασει καποιος χρονος βλέπετε!!). Παρόλες τις ενημερώσεις που εχουν γίνει μεχρι και την τελευταία 8862.144 το πρόβλημα δεν έχει ληθεί. Εχει κανείς καμιά ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkarajohn Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ; Εχω το lumia 800 απο τον Ιούνιο του 2012, απο την αρχή το ρολόι του (system time) πηγαίνε μπροστά (περίπου πέντε (5) λεπτά τον μήνα), ασχετως εαν ειναι ρυθμισμένο σαν αυτόματος ορισμός ή οχι. Αυτό το παρατήρησα περι τα τέλη Αυγούστου (έπρεπε να περασει καποιος χρονος βλέπετε!!). Παρόλες τις ενημερώσεις που εχουν γίνει μεχρι και την τελευταία 8862.144 το πρόβλημα δεν έχει ληθεί. Εχει κανείς καμιά ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει; Το κανουν τα περισσότερα Lumia 800 αυτο με την ωρα.... Και τωρα παρατήρησα πως μάλλον το κανει και το δικο μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djfog Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Το κανουν τα περισσότερα Lumia 800 αυτο με την ωρα.... Και τωρα παρατήρησα πως μάλλον το κανει και το δικο μου... Το δικό μου δεν είχε ποτέ πρόβλημα με την ώρα (μην το ματιάσω). Πηγαίνει πάντα σωστά... Παράθεση A man's dreams are an index to his greatness... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Παιδες στην τελευταια 7.8 το wifi αποσυνδεεται οταν κλεινει η οθονη ή το εφτιαξαν να ειναι always on Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkarajohn Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 (edited) Το δικό μου δεν είχε ποτέ πρόβλημα με την ώρα (μην το ματιάσω). Πηγαίνει πάντα σωστά... Το ρύθμισα την ωρα χειροκίνητα και θα σας ενημερώσω αύριο. Ακουγετε παντως οτι ετοιμάζεται το 7.9 και θα εχει wifi always on και αποστολή μεσω bluetooth..... Edited March 27, 2013 by drkarajohn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Το ρύθμισα την ωρα χειροκίνητα και θα σας ενημερώσω αύριο. Ακουγετε παντως οτι ετοιμάζεται το 7.9 και θα εχει wifi always on και αποστολή μεσω bluetooth..... αν γινει αυτο δεν βλεπω να το αλλαζω με τιποτα..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TanasiousR Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Μακάρι να έρθει το WiFi always on! Αυτό θα είναι ένα πολύ ευχάριστο νέο γιατί θα σημαίνει ότι εμάς που κάναμε την κίνηση να πάρουμε WP 7,5 πάνω στην αλλαγή δεν μας ξέχασαν και με αυτό τον τρόπο θα μας ξανακερδισουν σε ένα βαθμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkarajohn Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Η ενεργοποίηση μεταφοράς δεδομένων μέσω USB, μας δίνει την δυνατότητα με ένα απλό "κλικ" να χρησιμοποιούμε την αγαπημένη μας συσκευή Lumia 7.5 η 7.8 δίχως την εφαρμογή Zune. Όταν το κινητό Lumia συνδεθεί στον υπολογιστή μας, θα εμφανίζεται πλέων ως συσκευή αποθηκευτικού χώρου. Παράλληλα, η δυνατότητα σύνδεσης μεσώ Zune δεν διακόπτετε, και μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε κανονικά. Η εφαρμογή δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω απο ενα απλό "κλικ" και επανεκκίνηση του υπολογιστή. https://www.dropbox.com/s/93m7x2h627plp0n/NokiaRevo_Wp7UsbStorageEnabler.rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seveneleven Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 H 8862.144 είναι η τελική αναβάθμιση που πήρανε ολα τα Windows Phone 7,5 και 7,8 κινητά. Οι εφαρμογές κλείνουν αυτόματα όταν πας στην κεντρική οθόνη η πατήσεις το πισω <-. Σε μερικές περιπτώσεις κάποιες παγώνουν στο backround. OK ευχαριστώ πολύ! Παιδιά το τηλέφωνο ειναι καταπληκτικό και με έχει ενθουσιάσει, μοναδικό παράπονο ότι περίμενα λίγο καλύτερη την κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkarajohn Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 (edited) OK ευχαριστώ πολύ! Παιδιά το τηλέφωνο ειναι καταπληκτικό και με έχει ενθουσιάσει, μοναδικό παράπονο ότι περίμενα λίγο καλύτερη την κάμερα. Φίλε η κάμερα δεν βγάζει τόσο τέλειες φωτογραφίες, ωστόσο με ενα λογισμικό διόρθωσης φωτογραφίας γίνονται απίστευτες...! Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ την αυτόματη διόρθωση του Μicrosoft Οffice Ρicture Μanager και γίνονται απλά τέλειες!!! Δες εδω ενα πρόχειρο παράδειγμα: Και εδω τα γνησια αρχεια που φενετε η διαφορα πιο εντονα: https://8cuckw.bn1.livefilestore.com/y1pfq1n2qGaB4NexDj1U84k2n7Z4sEScVuyo-xtNGoYy3GlWBoxUC1EI9fMZ72vBJ6AI_pFQOo_IjeXUQ_gEU7wp0SIusnSZ1Mn/WP_20130328%201.jpg?psid=1 https://8cxfyg.bn1.livefilestore.com/y1p4x0NGzFpee07LLPl9UQVIbYdYxt5Tp3YddqymvRmNAnTBM5l-OTjbHfDiEWsRhS6edgxDBwHVq6ncjfrUOOPANIa40LSCGJu/WP_20130328%202.jpg?psid=1 Edited March 28, 2013 by drkarajohn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Η ενεργοποίηση μεταφοράς δεδομένων μέσω USB, μας δίνει την δυνατότητα με ένα απλό "κλικ" να χρησιμοποιούμε την αγαπημένη μας συσκευή Lumia 7.5 η 7.8 δίχως την εφαρμογή Zune. Όταν το κινητό Lumia συνδεθεί στον υπολογιστή μας, θα εμφανίζεται πλέων ως συσκευή αποθηκευτικού χώρου. Παράλληλα, η δυνατότητα σύνδεσης μεσώ Zune δεν διακόπτετε, και μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε κανονικά. Η εφαρμογή δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω απο ενα απλό "κλικ" και επανεκκίνηση του υπολογιστή. https://www.dropbox.com/s/93m7x2h627plp0n/NokiaRevo_Wp7UsbStorageEnabler.rar το εκανα και τωρα που το εκανα disable mass storage δεν μου το αναγνωριζει το zune. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgegr3 Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 (edited) Αυτόματη διόρθωση υπάρχει και στο μενού της φωτό όταν την τραβας και όντως έχει μεγάλη διαφορά. Αυτό το προγραμμα δεν το ήξερα, καμία φορά χρησιμοποιώ απο το κινητό το creative studio της nokia ή το photoroom. Απο τον υπολογιστή picasa. Θα το ψάξω αυτό που λες. Edited March 28, 2013 by georgegr3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkarajohn Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 το εκανα και τωρα που το εκανα disable mass storage δεν μου το αναγνωριζει το zune. Χρειάζεται επανεκκίνηση μετα το enable η το disable. Αυτόματη διόρθωση υπάρχει και στο μενού της φωτό όταν την τραβας και όντως έχει μεγάλη διαφορά. Αυτό το προγραμμα δεν το ήξερα, καμία φορά χρησιμοποιώ απο το κινητό το creative studio της nokia ή το photoroom. Απο τον υπολογιστή picasa. Θα το ψάξω αυτό που λες. Ειναι δωρεαν αυτο μαζι με τα office 2007 η 2010. Μπορεις πολυ ευκολα να κατεβασεις απο οπουδηποτε το office 2007 / 2010 και κατα την εγκατασταση να επιλεξεις προσαρμοσμενη εγκατασταση και στην συνεχεια να αφερεσεις ολα τα στοιχεια του office ( word, excell κλπ) και να επιλεξεις μονο το Picture Manager να εγκατασταθει. Δεν χρειαζετε ενεργοποιηση, ειναι δωρεαν και κανει θαυματα στην αυτοματη διορθωση... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TechManiac Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Επίσης και το Microsoft Photo Gallery κάνει πολύ καλή δουλειά. Αυτό που θα ήθελα μετά την 8862 είναι ένα wifi always on...δεν είναι κάτι το τρελό όπως και κανά update στο skype που μας έχουν ξεχάσει από τον Ιούλιο... Παράθεση Nokia 3310 (5/2002) -> Nokia 3650 (8/2003) -> Nokia N95 (7/2007) -> Nokia Lumia 800 (2/2012) -> Nokia Lumia 620 (11/2013) -> Nokia Lumia 830 (5/2015) -> Samsung S7 edge (5/2017) -> Samsung S20 (5/2020) -> iPhone 13 Pro (11/2022) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts