Jamesc Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Γνωρίζει κάποιος πόσο κοστίζει η αλλαγή της μπαταρίας σε ένα κατάστημα της Νόκια; Ούτε 10 ώρες δε μου βγάζει πλέον η συσκευή. http://www.skroutz.gr/s/3277088/Nokia-BV-5JW.html?keyphrase=lumia+800 Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 http://www.skroutz.gr/s/3277088/Nokia-BV-5JW.html?keyphrase=lumia+800 Σ'ευχαριστώ πολύ. Απλώς δε θα μπορώ να την αλλάξω μόνος μου μετά. Γι'αυτό και ρώτησα πόσο θα κοστίσει στο κατάστημα της Νόκια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scopa Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Εχω ενα λουμια800 κ μετα απο μια μερα που ητανε νεκρο ενω το ειχα στον φορτιστη,ξαφνικα καταφερα να το ανοιξω.χαθηκανε ομως ολες οι επαφες και οι φωτογραφιες.υπαρχει καμια περιπτωση να τα επαναφερω ή χλωμο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Εχω ενα λουμια800 κ μετα απο μια μερα που ητανε νεκρο ενω το ειχα στον φορτιστη,ξαφνικα καταφερα να το ανοιξω.χαθηκανε ομως ολες οι επαφες και οι φωτογραφιες.υπαρχει καμια περιπτωση να τα επαναφερω ή χλωμο? Αν είχες πάρει Backup, ναι... Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scopa Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Παιδια ποσο μπορει να πουληθει ενα λουμια 800 σε αριστη κατασταση?ειναι επειγον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bmw_power12 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Γεια χαρα σε ολους. Ηθελα την βοηθεια οποιου γνωριζει κατι για το εξης προβλημα που μου παρουσιαζει το lumia 800. Στα καλα καθουμενα Κλεινει απο μονο του και δεν ανοιγει ξανα αν δεν συνδεσω φορτιστη. Η μπαταρια ειναι φορτισμενη οταν το κανει. Οταν ανοιξει εχει χασει τη ρυθμιση ημερομηνιας και ωρας. Επισης αυτο το παρουσιαζει οταν το εχω στην τσεπη και γενικοτερα οταν βρισκεται σε κινηση και οχι στο σπιτι για παραδειγμα.Αν εχει σημβει σε καποιον ας βοηθησει. Σκεφτομαι να παραγγειλω μια μπαταρια αλλα δεν ξερω αν ευθυνεται αυτη. Το κακο ειναι οτι το θελω για τη δουλεια ωστε να προστατεψω λιγο το καινουριο 930 που θα εχω απο αυριο στα χερια μου. Παράθεση Nokia 3310, Sharp Gx15, Nokia N70, Nokia N73, Nokia N97mini, Nokia Lumia 800, Nokia Lumia 930, Lg Gpad 8.3 V500 4.4.2, Microsoft Lumia 535, Microsoft Lumia 950 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Farsalinos Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Να ρωτήσω κάτι για το..γερόλυκο.. :p Μιας και έκανα update το 220 είπα να συνδέσω από περιέργεια και το 800 στο software recovery tool και μου έβγαλε αυτό!! http://s9.postimg.org/g1ufmchen/udt800.jpg Το έχει κάνει κανείς, να το προχωρήσω;;Από την άλλη δουλεύει καλά το κινητό κ δε θέλω να ρισκάρω..τι λέτε;Στη σελίδα της microsoft δεν το εμφανίζει σαν το τελευταίο update..τι λέτε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Να το βάλεις. Το έβγαλαν μετά τα 7.8 για bug fixes πιο πολύ... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morrison86 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 καλησπερα!!χρονια πολλα!!αποθηκευσα πριν λιγο ολες τις φωτο τοθ κινητου απο το zune σε φακελο του υπολογιστη και μολις αποσυνδεσα το κινητο ολες χαθηκαν κ απτο zune k απτο κινητο κ απτον υπολογιστη..τι γινετε??που μπορω να τις επαναφερω..τα εχασα ολα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 καλησπερα!!χρονια πολλα!!αποθηκευσα πριν λιγο ολες τις φωτο τοθ κινητου απο το zune σε φακελο του υπολογιστη και μολις αποσυνδεσα το κινητο ολες χαθηκαν κ απτο zune k απτο κινητο κ απτον υπολογιστη..τι γινετε??που μπορω να τις επαναφερω..τα εχασα ολα.. Χρόνια πολλά! Αρχικά έλεγξε μήπως έχουν συγχρονιστεί με τον λογαριασμό σου στο OneDrive. Εναλλακτικά, δοκίμασε μήπως με κάποιο Data Recovery Tool μπορείς να τις επαναφέρεις από τον υπολογιστή σου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Recuva που είναι δωρεάν. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morrison86 Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 (edited) Με την εφαρμογή που λες θα επαναφερω τουλάχιστον τον φάκελο με τις φωτο στον υπολογιστη μου;;για το κινητό δεν με ενδιαφέρει.. Αρκεί να επανέλθουν στον υπολογιστή.. Edited May 1, 2016 by impreza_sti Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Με την εφαρμογή που λες θα επαναφερω τουλάχιστον τον φάκελο με τις φωτο στον υπολογιστη μου;;για το κινητό δεν με ενδιαφέρει.. Αρκεί να επανέλθουν στον υπολογιστή.. Χριστός Ανέστη! Ναι στον υπολογιστή. Όμως δεν είναι 100% σίγουρο ότι θα δουλέψει... Δεν χάνεις κάτι να το προσπαθήσεις πάντως. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morrison86 Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Χριστός Ανέστη! Ναι στον υπολογιστή. Όμως δεν είναι 100% σίγουρο ότι θα δουλέψει... Δεν χάνεις κάτι να το προσπαθήσεις πάντως. επανεφερα καποιες πολυ παλιες φωτο που τις εχω αποθυκευμενες αλλα αυτες απτο zune πουθενα και ηταν προσφατες:(τι στο καλο εγινε.. σ ευχαριστω παντως!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts