ταξιδιωτης22 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Αλλη μια αποδειξη οτι η ΝΟΚΙΑ εχει παρει πολυ στα σοβαρα την υποθεση με τα WP και μονο καλα πραγματα μπορουμε να περιμενουμε στο μελλον Δεν μπορούν να κάνουν και διαφορετικά,πρέπει να δώσουν προσοχή στο θέμα wp,αν δεν ήταν η Nokia άλλωστε οι πωλήσεις τους θα ήταν μηδαμινές. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Αυτο το ρημαδι το Viber θα το βγαλουν για WP επιτελους;;;; Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Αυτο το ρημαδι το Viber θα το βγαλουν για WP επιτελους;;;; We are committed to expanding Viber platforms. Viber for Windows Phone is a priority on our development roadmap, and we have a dedicated team working on it. Please stay tuned. :) Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bahamut_zero Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 εκανα κι εγω το update "1600.2487.810.12070". εστρωσε πολυ η μπαταρια ή ειναι ιδεα μου??? :) Παράθεση nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 εκανα κι εγω το update "1600.2487.810.12070". εστρωσε πολυ η μπαταρια ή ειναι ιδεα μου??? :) Οταν το πηρα ειχε παλιοτερο firmware και η μπαταρια τελειωσε πολυ γρηγορα. Την 3η μερα εβαλα κι εγω την 12070 και εχει στρωσει αρκετα. Βεβαια δεν ξερω αν βελτιωθηκε και λογω "Στρωσιματος" της μπαταριας... Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larryf13 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Καλησπέρα, έχω HTC Trophy 7 εδώ και ένα χρόνο και θέλω να αναβαθμιστώ λίγο. Αν και είμαι ικανοποιημένος η συσκευή μου είναι λίγο παντόφλα και θέλω να πάω σε Lumia 800 που το είχα σταμπάρει εδώ και καιρό. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πως τα πάει με την αυτονομία, είναι καλύτερο από το Trophy? Από το Omnia W? Είδα αυτό εδώ και φοβήθηκα: http://www.gsmarena.com/samsung_omnia_w_vs_nokia_lumia_710-review-715p4.php Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Κοιτα, το Samsung ειναι πολυ τιμια προταση. Για μενα ή πηγαινε για το Omnia W ή για το Lumia 800. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 (edited) Καλησπέρα, έχω HTC Trophy 7 εδώ και ένα χρόνο και θέλω να αναβαθμιστώ λίγο. Αν και είμαι ικανοποιημένος η συσκευή μου είναι λίγο παντόφλα και θέλω να πάω σε Lumia 800 που το είχα σταμπάρει εδώ και καιρό. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πως τα πάει με την αυτονομία, είναι καλύτερο από το Trophy? Από το Omnia W? Είδα αυτό εδώ και φοβήθηκα: http://www.gsmarena.com/samsung_omnia_w_vs_nokia_lumia_710-review-715p4.php 10 February 2012. Thanks! ειχε θεματακι με το αρχικο firmware οσον αφορα την μπαταρια οντως. αλλα εχει βγει update της nokia που το διορθωνει αυτο. εγω βγαζω 1,5 μερα με ΦΟΥΛ χρηση ιντερνετ και συχρονισμο συνεχως :-). παντως αν χρησιμοποιείς το μαυρο background τοτε "ενεργοποιειται η amoled" και εχει ακομα λιγοτερη καταναλωση μαζι με τελειο display 07 March, 2012 http://www.gsmarena.com/new_nokia_lumia_800_firmware_update_said_to_improve_battery_life-news-3944.php Edited April 11, 2012 by c0rpse_grinder Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiraklakis Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Απότι βλέπω στην Ελλάδα δεν υπάρχει σε άσπρο αν και έλεγαν για 2 Απριλίου... Ερώτηση: Επειδή θα πάω Ιταλία την άλλη εβδομάδα μπορώ να το πάρω από εκεί;Θα έχει ελληνικά; Το είδα στο ηλεκτρονικό κατάστημα της nokia στην Ιταλία (ναι, αυτοί έχουν τέτοιο!) ότι υπάρχει στα 499€. Αλλά δεν έχει νόημα να το πάρω από εκεί εαν είναι Ιταλικά/Αγγλικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgel Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 καλησπέρα σε όλους, είμαι νέος κάτοχος του 800. και θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κανένα πρόγραμμα call manager για το τηλέφωνο? Επίσης η οθόνη αντέχει όντως στις γρατσουνιές η πρέπει να βρω screen protector? ευχαριστώ¨) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 (edited) Απότι βλέπω στην Ελλάδα δεν υπάρχει σε άσπρο αν και έλεγαν για 2 Απριλίου... Ερώτηση: Επειδή θα πάω Ιταλία την άλλη εβδομάδα μπορώ να το πάρω από εκεί;Θα έχει ελληνικά; Το είδα στο ηλεκτρονικό κατάστημα της nokia στην Ιταλία (ναι, αυτοί έχουν τέτοιο!) ότι υπάρχει στα 499€. Αλλά δεν έχει νόημα να το πάρω από εκεί εαν είναι Ιταλικά/Αγγλικά! δεν νομιζω να χεις προβλημα για το αν θα χει ελληνικη γλωσσα, και εφοσον ειναι ευρωπαικο θα εχεις κανονικα εγγυηση. τι διαφορα νομιζεις εχει η παραεισαγωγη των καταστηματων στο σκρουτζ? σαν να το παραεισαγεις μονος σου ειναι :lol: καλησπέρα σε όλους, είμαι νέος κάτοχος του 800. και θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κανένα πρόγραμμα call manager για το τηλέφωνο? Επίσης η οθόνη αντέχει όντως στις γρατσουνιές η πρέπει να βρω screen protector? ευχαριστώ¨) εγω εχω βαλει screen protector παρολο που ειναι αδυνατον να πιασει ομορφα ολη την οθονη. αν ψαξεις 1-2 σελιδες πισω θα δεις post μου με το πως φαινεται το protector πανω στο lumia (edit: στην βρηκα - link). Παντως με την gorilla glass δεν ειναι και αναγκαιο..εκτος αν εισαι ψειρας με τις μικρογρατζουνιτσες που ενδεχομενως να γινουν χωρις το protector οπως εγω χαχα.. με το προγραμμα call manager τι εννοεις? αναπαντητες, κτλ? τι παραπανω απ'τις ενσωματωμενες λειτουργιες του ψαχνεις? Edited April 11, 2012 by c0rpse_grinder Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp30169 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Παιδες γνωριζετε αν υπαρχει καποια δωρεαν εφαρμογη για gtalk που να την παλευει? Παράθεση Γιώργος S24 Ultra | iPhone 16 Pro Max | iPad Pro 12.9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 (edited) Παιδες γνωριζετε αν υπαρχει καποια δωρεαν εφαρμογη για gtalk που να την παλευει? Ναι, δωρεάν η GoVoice. http://www.windowsphone.com/en-US/apps/bb4b335c-844a-e011-854c-00237de2db9e :) Ωπ, συγγνώμη, αναφερόσουν σε Google Talk http://www.windowsphone.com/en-US/apps/c9395c75-c20f-e011-9264-00237de2db9e http://www.windowsphone.com/en-US/apps/42f332f9-4d13-42d2-8214-e290bbd54cde http://www.windowsphone.com/en-US/apps/f9da43e4-9bbb-4a6d-842d-629bd6bdc84b Edited April 11, 2012 by RacOOn Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ctg Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Απότι βλέπω στην Ελλάδα δεν υπάρχει σε άσπρο αν και έλεγαν για 2 Απριλίου... Ερώτηση: Επειδή θα πάω Ιταλία την άλλη εβδομάδα μπορώ να το πάρω από εκεί;Θα έχει ελληνικά; Το είδα στο ηλεκτρονικό κατάστημα της nokia στην Ιταλία (ναι, αυτοί έχουν τέτοιο!) ότι υπάρχει στα 499€. Αλλά δεν έχει νόημα να το πάρω από εκεί εαν είναι Ιταλικά/Αγγλικά! http://www.expansys.com.gr/nokia-lumia-800-white-16gb-229093/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgel Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 εγω εχω βαλει screen protector παρολο που ειναι αδυνατον να πιασει ομορφα ολη την οθονη. αν ψαξεις 1-2 σελιδες πισω θα δεις post μου με το πως φαινεται το protector πανω στο lumia (edit: στην βρηκα - link). Παντως με την gorilla glass δεν ειναι και αναγκαιο..εκτος αν εισαι ψειρας με τις μικρογρατζουνιτσες που ενδεχομενως να γινουν χωρις το protector οπως εγω χαχα.. με το προγραμμα call manager τι εννοεις? αναπαντητες, κτλ? τι παραπανω απ'τις ενσωματωμενες λειτουργιες του ψαχνεις? το έχω δει το ποστ σου. Τώρα για το call manager ψάχνω κάτι που να απορρίπτει αυτόματα κλήσεις που δεν θέλω να απαντήσω π.χ. από απόκρυψη. Τώρα δεν ξέρω αν έχει το ίδιο το τηλέφωνο τέτοια επιλογή. είμαι ακόμα στα χαμένα γιατί είναι το πρώτο windows phone που έχω πάρει εδώ και καιρό πριν χρόνια είχα ένα Μιο 701. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiraklakis Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 δεν νομιζω να χεις προβλημα για το αν θα χει ελληνικη γλωσσα, και εφοσον ειναι ευρωπαικο θα εχεις κανονικα εγγυηση. τι διαφορα νομιζεις εχει η παραεισαγωγη των καταστηματων στο σκρουτζ? σαν να το παραεισαγεις μονος σου ειναι :lol: Με 500 ευρώ μόνο παραεισαγωγής δεν θα είναι! Από το nstore.it το βρήκα! Από expansys δεν εχω ξαναπάρει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Με 500 ευρώ μόνο παραεισαγωγής δεν θα είναι! Από το nstore.it το βρήκα! Από expansys δεν εχω ξαναπάρει... πολυς κοσμος προτιμα το expansys, εγω προσωπικα δεν εχω παρει ποτε αλλα οσους ξερω που χουν παρει εχουν μεινει 100% satisfied Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 (edited) Καλησπερα. Εγινε το εξης κουλο. Ειχα τραβηξει πολλες φωτο και βιντεο (καμια 80 αρια ολα μαζι). Κοιταω σημερα το Camera Roll και βλεπω μονο 4 φωτογραφιες που ειχα τραβηξει απο προχτες το βραδυ και μετα. Προχτες το βραδυ ηταν και η τελευταια φορα που συνδεσα το κινητο με το Mac μου για να περασω μουσικη. Δεν ειμαι σιγουρος αν απο εκινη την στιγμη και μετα σβηστηκανε οι φωτο αλλα το σιγουρο ειναι οτι τις εχασα και δεν τις βρισκω πουθενα στο Mac....what the fu**??? Edited April 11, 2012 by asikis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Την εφαρμογή από το App Store δεν εχεις για τη συνδεση? Πολύ περιεργο, εμένα δουλευει μια χαρά αυτή η ιστοριούλα. Δεν στις αποθηκεύει στο πρόγραμμα για της φωτογραφίες αυτόματα με το που πατήσεις Import? Είσαι 100% σίγουρος πως δεν ειναι πουθενά στο Mac Αποθηκευμένες η φωτός? Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 (edited) Την εφαρμογή από το App Store δεν εχεις για τη συνδεση? Πολύ περιεργο, εμένα δουλευει μια χαρά αυτή η ιστοριούλα. Δεν στις αποθηκεύει στο πρόγραμμα για της φωτογραφίες αυτόματα με το που πατήσεις Import? Είσαι 100% σίγουρος πως δεν ειναι πουθενά στο Mac Αποθηκευμένες η φωτός? Μολις βρηκα τι εγινε....Προχτες λοιπον ηθελα να σβησω ολα τα τραγουδια που ειχα περασει. Πηγα λοιπον στο Browse Device και αφου τα εκανα select all πατησα Delete Selected Items.....Τωρα ειδα οτι σε αυτη την λιστα του Browse Device ειναι ολο το περιεχομενο (μουσικη-φωτο-βιντεο) και οχι μονο τα τραγουδια....Οποτε δικη μου λαλακια :lol::p Edited April 11, 2012 by asikis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Τώρα κάνει μια μεγάλη αναβάθμιση για να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Τώρα κάνει μια μεγάλη αναβάθμιση για να δούμε... τι εννοεις? απο zune? δεν ειχες περασει force install την νεοτερη εκδοση μονος σου? Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Όχι δεν το είχα κάνει και την έκανε με το Zune Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Τι αναβάθμιση ειναι αυτη,καινουρια? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meniou Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 (edited) Τι αναβάθμιση ειναι αυτη,καινουρια? Tην 12070 λένε.....Απ'όσο γνωρίζω είναι η τελευταία.... Παίδες ξέρει κανείς τι ακριβώς παίζει με την υπηρεσία NFC...? Τρόπος πληρωμής είναι αντί μετρητών και καρτών...? Edited April 12, 2012 by meniou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts