Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 800

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φιλε μου οταν το αγορασες δεν ηξερες τι επαιρνες?

απο διαγωνισμο το κερδισα φιλε μου εννοειται windows δε θα παιρνα ποτε μετα το ομνια 2 αλλα αναφερω τη γνωμη μου για το εν λογω κινητο

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

απο διαγωνισμο το κερδισα φιλε μου εννοειται windows δε θα παιρνα ποτε μετα το ομνια 2 αλλα αναφερω τη γνωμη μου για το εν λογω κινητο

Τυχερακια!!!!! που πανε και πεφτουν αυτα τα δωρα, δεν μου εκατσε κανενα μαλλιστα πληρωσα για δυο συσκευες wp, τελος παντων εφαρμογη msn που θες υπαρχει στο marketplace λεγεται messenger by miyiowa (αν εννοεις αυτο), επισης υπαρχει εφαρμογη επι πληρωμη greek SMS 160 και τελος οταν υπαρχει ξεκλειδωμα για το lumia θα εχεις και οπερα, εγω την διεγραψα προτιμω τον ie9 με bing αναζητηση

[sIGPIC][/sIGPIC]

οχι δεν συνδεεται σαυτο το δικτυο και το ομνια 2 οποτε προβλημα του δικτυου ειναι μαλλον ειναι ξεκλειδωτο thomson το δικτυο...οσο για τη κριτικη για το λουμια διαφωνω καθετα ωραιο εμφανισιακα αλλα ουσια μηδεν...πραγματικα κακιστο το λειτουργικο τα 7αρια οπως και τα 6.5 που χα παλια αλλα τα 7αρια δεν εχουν ουτε οπερα ουτε εφαρμογες ουτε μσν εφαρμογη μονο του κινητου φτωχο marketplace πολλες ελλειψεις οχι flash player οχι το ενα οχι το αλλο ε ενταξει ειπαμε ειναι ενα κλειστο λειτουργικο απλα γιαυτο δεν κολλαει κλπ διοτι ειναι αδειο δυστυχως...και τα ανδροιδ και ιος αδεια να ηταν δε θα κολλουσαν...που δε κολλανε κιολας...βεβαια ξεφυγα του θεματος αλλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι απλα το λουμια ειναι υπερτιμημενο αδικα δεν εχει ουσια ολο κοκοκο και απο αυγο τιποτα...κανω σκληρη κριτικη αλλα δεν αξιζει για 539 με τιποτα και ξαναλεω σαν κινητο κατασκευη κλπ πολυ καλο αλλα ουσια μηδεν...τωρα εγω το χρησιμοποιω και το δουλευω με λιγη ορεξη ειλικρινα αλλα τι να κανω να γυρισω στο ομνια2 ε και ομως το ειχα σκεφτει διοτι δεν αντεχετε να γραφω μηνυματα με μονο 70 χαρακτηρες ενω στο ομνια και οπερα εχω και μηνυματα μσν αλλα οκ δεν εχω αλλα που δινει το λουμια...γενικα ειναι κανονας για μενα windows παντα θα με απογοητευει

πουλησε το να φυγει απο πανω σου αυτο το αισχος συσκευης να ησυχασεις ντε !!!

Τυχερακια!!!!! που πανε και πεφτουν αυτα τα δωρα, δεν μου εκατσε κανενα μαλλιστα πληρωσα για δυο συσκευες wp, τελος παντων εφαρμογη msn που θες υπαρχει στο marketplace λεγεται messenger by miyiowa (αν εννοεις αυτο), επισης υπαρχει εφαρμογη επι πληρωμη greek SMS 160 και τελος οταν υπαρχει ξεκλειδωμα για το lumia θα εχεις και οπερα, εγω την διεγραψα προτιμω τον ie9 με bing αναζητηση

Επισης αν πας settings > email & accounts > και προσθεσεις τον λογαριασμο του msn σου μετα αν πας στο messaging hub και κανει swipe στο online εκει θα μπορεις να βλεπεις ποιοι ειναι online απο τις msn επαφες σου.

Ενα αλλο πραγμα που παρατηρησα εγω ρε παιδια, χτες φορτιζα το κινητο και το αφησα να παει μεχρι το 100% μπαινω settings > battery saver να δω αν ειχε φορτισει και οντως εγραφε 100% αλλα μετα απο ενα λεπτο εγραφε 94% :confused: any idea of what's going on here ;

SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800

Επισης αν πας settings > email & accounts > και προσθεσεις τον λογαριασμο του msn σου μετα αν πας στο messaging hub και κανει swipe στο online εκει θα μπορεις να βλεπεις ποιοι ειναι online απο τις msn επαφες σου.

Ενα αλλο πραγμα που παρατηρησα εγω ρε παιδια, χτες φορτιζα το κινητο και το αφησα να παει μεχρι το 100% μπαινω settings > battery saver να δω αν ειχε φορτισει και οντως εγραφε 100% αλλα μετα απο ενα λεπτο εγραφε 94% :confused: any idea of what's going on here ;

οι μπαταριες δεν πρεπει να φορτιζουν στο 100%

αυτο που σου εδειχνε ειναι εντελως εικονικο

βασικα δεν μπορω να διαβαζω οτι δεν εχει εφαρμογη msn ενα windowsphone κινητο.. ειναι noob level = infinity.

αν περασεις το hotmail σου εχεις αυτοματα msn απο την εφαρμογη των μηνυματων. αν οσοι διαμαρτυρονταν διαβαζαν ελαχιστα

πριν διαμαρτυρηθουν, οι διαμαρτυριες δεν θα ηταν ουτε οι μισες. Τι να την κανεις την εφαρμογη msn? Μεσω της ενσωματομενης

στελνεις IM, Current Location, Images οτι θες. Δεν θα μπορουσε να ειναι πιο smoothly integrated. Και δεν ρουφαει τη ram και

μπαταρια με το καλαμακι οπως κανει σε αλλα λειτουργικα οταν συνδεεσαι σε ΙΜ Client Apps (ΜSN, Whatsapp κτλ)

@best ....καλα αφου το πηρες απο διαγωνισμο γιατι δεν το δινεις μια 280αρα να φυγει αμεσως και να παρεις ενα motorola atrix να το χαρεις?

Coolpad F1 (8297W)

βασικα δεν μπορω να διαβαζω οτι δεν εχει εφαρμογη msn ενα windowsphone κινητο.. ειναι noob level = infinity.

αν περασεις το hotmail σου εχεις αυτοματα msn απο την εφαρμογη των μηνυματων. αν οσοι διαμαρτυρονταν διαβαζαν ελαχιστα

πριν διαμαρτυρηθουν, οι διαμαρτυριες δεν θα ηταν ουτε οι μισες. Τι να την κανεις την εφαρμογη msn? Μεσω της ενσωματομενης

στελνεις IM, Current Location, Images οτι θες. Δεν θα μπορουσε να ειναι πιο smoothly integrated. Και δεν ρουφαει τη ram και

μπαταρια με το καλαμακι οπως κανει σε αλλα λειτουργικα οταν συνδεεσαι σε ΙΜ Client Apps (ΜSN, Whatsapp κτλ)

@best ....καλα αφου το πηρες απο διαγωνισμο γιατι δεν το δινεις μια 280αρα να φυγει αμεσως και να παρεις ενα motorola atrix να το χαρεις?

Πες τα γιατι θα τρελλαθουμε τελειως. Πραγματικα δεν ειναι καθολου του στυλ μου να την λεω σε κανεναν και δεν το εω ποτε κανει. Αλλα καποια πραγματα πρεπει να τα λεμε.

Η ηλιθιοτητα ειναι πως ατομα αγοραζουν ακριβα τηλεφωνα χωρις να ξερουν τις δυνατοτητες τους. Δεν αναφερομαι μονο σε wp συσκευες αλλα και στ iPhone και Android. Δεν μπορω να βλεπω τον/ην καθε ασχετο να εχει iPhone μονο και μονο για να το δειχνει και να πουλαει μουρη. Περα απο αυτο δεν θελει πολυ για να σκεφτει καποιος πως θα υπηρχε βαθεια ενσωματωση του msn και αλλων υπηρεσιων της Microsoft στο τηλεφωνο. It's called common sense people.
SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800

φιλε μου μια χαρα γινεται η αναβαθμιση, και εγω cosmote εχω και την εκανα την πρωτη μερα

Αγορασμένο από cosmote ή απλά έβαλες κάρτα cosmote..? έχει διαφορά... γιατί και στο site ακόμα waiting for approval είναι...άσε που σε λίγο το zune θα μου πετάει μπινελίκι κάθε που θα πατάω ενημέρωση....

Αγορασμένο από cosmote ή απλά έβαλες κάρτα cosmote..? έχει διαφορά... γιατί και στο site ακόμα waiting for approval είναι...άσε που σε λίγο το zune θα μου πετάει μπινελίκι κάθε που θα πατάω ενημέρωση....

το τηλεφωνο ειναι απο vodafone με καρτα cosmote. γιατι δεν κανεις force το update ; http://forums.wpcentral.com/lumia-800/188459.htm

το τηλεφωνο ειναι απο vodafone με καρτα cosmote. γιατι δεν κανεις force το update ; http://forums.wpcentral.com/lumia-800/188459.htm

Γι'αυτό πήρες αναβάθμιση....! εντάξει δεν έχω μεγάλο θέμα με την μπαταρία εγώ....με νορμαλ για μένα χρήση ειμαι μιαμιση μέρα on σίγουρα...απλά το μόνο που μου την δίνει είναι ότι την δέχονται οι συσκευές vodafone ενώ cosmote οχι ακόμα...!! αν με κουράσει να περιμένω θα πάρω την κατάσταση στα χέρια μου...! :ninja:

edit : Τελικά με κούρασε και τώρα ξεκίνησα το update.... :P

Edited by meniou

Γι'αυτό πήρες αναβάθμιση....! εντάξει δεν έχω μεγάλο θέμα με την μπαταρία εγώ....με νορμαλ για μένα χρήση ειμαι μιαμιση μέρα on σίγουρα...απλά το μόνο που μου την δίνει είναι ότι την δέχονται οι συσκευές vodafone ενώ cosmote οχι ακόμα...!! αν με κουράσει να περιμένω θα πάρω την κατάσταση στα χέρια μου...! :ninja:

edit : Τελικά με κούρασε και τώρα ξεκίνησα το update.... :P

δεν ειναι τιποτα και γω manually το εκανα :)

Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS

Παιδες πως μπορω να καταλαβω αν πηρε την αναβαθμιση ή αν χρειαζεται παλι εργαστασιακες ρυθμισεις..?στην προηγουμενη αναβαθμιση χρειαστηκε..

Sent from my Lumia 800 using Board Express

(Οπως εχω γραψει και αλλου, θα το γραψω κι εδω) Παιδια , το Windows Phone ειναι ενα "Ολοκληρωμενο λειτουργικο" απλα κλειδωμενο. Η Microsoft πολυ απλα ειδε την επιτυχια του Iphone και ειπε να το ξεκινησει ετσι "Μηπως πιασει" κι αυτη ετσι. "Δοκιμαστικα" το εκανε , "Απλη λογικη". Οταν ξεκινησε τα Windows Phone , "Μεγαλουργουσε" το Iphone και το Android ηταν "Αρκετα πισω" , Στη πορεια ειδε οτι το Android "Πηρε πολυ τα πανω του" Και αλλαξε "Πλευση" λοιπον. Ειδε λοιπον την "Επιτυχια" του Android , και οτι "Δεν τραβαει" πολυ ετσι "Κλειδωμενο" το λειτουργικο της , και θα "Ξεκλειδωθουν" ολα. "Τα παντα". "Γραψτε το αυτο" να με θυμηθειτε. Ολα τα εκανε "Κατοπιν σχεδιου". Το πολυ σε ενα χρονο απο τωρα που θα εχει ενσωματωθει "Πληρες" με τα Windows και θα λειτουργει ολοκληρωτικα σαν αυτα "Θα το δειτε" , θα σβυσει και το Android και το Iphone στη πορεια. "Ξεχαστε τη Microsoft που ξερατε" και τα Windows mobile. Θελει αυτη τη πιτα "Εχει τη δυναμη και τη γνωση" και θα τη παρει δικη της. Στα Windows Phone 8 (Οσοι δεν το ξερουν ακομα), με "Πολυ μικρες" τροποποιησεις, θα τρεχουν τα προγραμματα των ιδιων των Windows των Pc. Το εχει δηλωσει ηδη η Microsoft Αυτο. Σκεφτειτε μονοι σας τη "Λογικη της" και το "Μελλον". Δε θελει πολυ μυαλο.

Αυτο που θα δειτε τα επομενα χρονια θα ειναι "Πραγματικα" ενα PC στα χερια σας . Εδω ειμαι κι εδω ειστε.

(Οπως εχω γραψει και αλλου, θα το γραψω κι εδω) Παιδια , το Windows Phone ειναι ενα "Ολοκληρωμενο λειτουργικο" απλα κλειδωμενο. Η Microsoft πολυ απλα ειδε την επιτυχια του Iphone και ειπε να το ξεκινησει ετσι "Μηπως πιασει" κι αυτη ετσι. "Δοκιμαστικα" το εκανε , "Απλη λογικη". Οταν ξεκινησε τα Windows Phone , "Μεγαλουργουσε" το Iphone και το Android ηταν "Αρκετα πισω" , Στη πορεια ειδε οτι το Android "Πηρε πολυ τα πανω του" Και αλλαξε "Πλευση" λοιπον. Ειδε λοιπον την "Επιτυχια" του Android , και οτι "Δεν τραβαει" πολυ ετσι "Κλειδωμενο" το λειτουργικο της , και θα "Ξεκλειδωθουν" ολα. "Τα παντα". "Γραψτε το αυτο" να με θυμηθειτε. Ολα τα εκανε "Κατοπιν σχεδιου". Το πολυ σε ενα χρονο απο τωρα που θα εχει ενσωματωθει "Πληρες" με τα Windows και θα λειτουργει ολοκληρωτικα σαν αυτα "Θα το δειτε" , θα σβυσει και το Android και το Iphone στη πορεια. "Ξεχαστε τη Microsoft που ξερατε" και τα Windows mobile. Θελει αυτη τη πιτα "Εχει τη δυναμη και τη γνωση" και θα τη παρει δικη της. Στα Windows Phone 8 (Οσοι δεν το ξερουν ακομα), με "Πολυ μικρες" τροποποιησεις, θα τρεχουν τα προγραμματα των ιδιων των Windows των Pc. Το εχει δηλωσει ηδη η Microsoft Αυτο. Σκεφτειτε μονοι σας τη "Λογικη της" και το "Μελλον". Δε θελει πολυ μυαλο.

Αυτο που θα δειτε τα επομενα χρονια θα ειναι "Πραγματικα" ενα PC στα χερια σας . Εδω ειμαι κι εδω ειστε.

καλα τα λες

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλα τα λες

Εγω παλι που θα κανω τον κακό και δεν θα πιστέψω οτι θα κάνει τπτ απο αυτά η Microsoft. Και δεν το λέω αυτο για να πάω κόντρα στο φιλο aby αλλα γιατι το μέλλον μας θέλει εξαρτημενους απο την κάθε εταιρία. Και αυτο γίνεται μόνο μεσα απο κλειστό λογισμικό και περιορισμούς.

Παιδια καποιες ερωτήσεις.

Αλλα πληκτρολόγιο εκτός απο το μαμισιο παίζουν?

Το bt παραμένει κλειδωμενο?

Ήχοι δικοί μας στα μηνύματα?

Σκεφτομαι να το ξαναπαρω,αυτη τη φορα απο birdphone,θα χω πρόβλημα με ελληνικα η αναβαθμισεις?

Edited by ταξιδιωτης22

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Παιδια καποιες ερωτήσεις.

Αλλα πληκτρολόγιο εκτός απο το μαμισιο παίζουν?

Το bt παραμένει κλειδωμενο?

Ήχοι δικοί μας στα μηνύματα?

Σκεφτομαι να το ξαναπαρω,αυτη τη φορα απο birdphone,θα χω πρόβλημα με ελληνικα η αναβαθμισεις?

Από birdphone το έχω κι εγώ...

Κανένα πρόβλημα με ελληνικά και αναβαθμίσεις

Εγω παλι που θα κανω τον κακό και δεν θα πιστέψω οτι θα κάνει τπτ απο αυτά η Microsoft. Και δεν το λέω αυτο για να πάω κόντρα στο φιλο aby αλλα γιατι το μέλλον μας θέλει εξαρτημενους απο την κάθε εταιρία. Και αυτο γίνεται μόνο μεσα απο κλειστό λογισμικό και περιορισμούς.
Ναι, αλλα ξεχασες το "Βασικο" φιλε μου.. Οτι η καθε εταιρια πανω απ ολα "θελει να πουλαει", και αυτη τη στιγμη η Microsoft βλεπει την επιτυχια του Android και την τοσο μεγαλη ανοδο που εχει και το "Κοινο" που εχει, οχι απλα μονο "Fun" οπως η Apple αλλα και "Ψαγμενους" γενικα ολα τα "Ειδη". Κανω λαθος? Τι την ενδιαφερει μια εταιρια απο το να πουλαει "Τρελα"?

Και το Android αυτη τη στιγμη αυτο κανει. Η Microsoft νομιζεις φιλε μου, δεν τα βλεπει αυτα? Η καθε εταιρια "Πανω απ ολα" πρωτια και λεφτα θελει. Δε νομιζω να διαφωνει κανεις σ αυτο? Επισεις παιζει και το αλλο "Σεναριο". Οταν εισαι "Τριτος" και δε μπορεις να χτυπησεις τον "Πρωτο" (Apple) τι κανεις? Χτυπας τον "Δευτερο" (Android). Απλη λογικη ολα αυτα που γραφω ως τωρα, ετσι δεν ειναι? Εκτος κι αν εχω πιο πολυ μυαλο εγω, απο τα επιχειρηματικα "Δαιμονια" της Microsoft. Δεν νομιζω.. Παντως ολα εκει "Οδευουν" με την ενσωματωση των Windows phone με τα Windows απο τη Microsoft. Πηγαινει αργα, σταδιακα, αλλα σταθερα, οπως οφειλει να κανει ο καθε επιχειρηματιας. ( Edit: Καπου ειχα διαβασει δεν θυμαμαι σε ποιο Site, οτι ειπε η Microsoft οτι "Πριν με τα Windows mobile λογω της αρχιτεκτονικης των επεξεργαστων και τους περιορισμους, δεν μπορουσαμε να εχουμε ολοκληρωτικες λειτουργιες Pc σε ενα Smartphone, τωρα ομως μπορουμε". Τι σημαινει αυτο απο μονο του οταν το λεει η ιδια η Microsoft, οτι "Τωρα μπορουμε". ? Ο νοων νοητω )

Edited by aby

Παιδες πως μπορω να καταλαβω αν πηρε την αναβαθμιση ή αν χρειαζεται παλι εργαστασιακες ρυθμισεις..?στην προηγουμενη αναβαθμιση χρειαστηκε..

Sent from my Lumia 800 using Board Express

Ποσες αναβαθμισεις εχεις κανει? Σε ποια εκδοση εισαι τωρα που εκανες τη "2η" αναβαθμιση?

Coolpad F1 (8297W)

Ποσες αναβαθμισεις εχεις κανει? Σε ποια εκδοση εισαι τωρα που εκανες τη "2η" αναβαθμιση?

Έκανα την 12070 την τελευταία....απλά η προηγούμενη ήθελε να πατήσω εργοστασιακές ρυθμίσεις για να περαστεί....αυτή λογικά περάστηκε κατευθείαν γιατί στην πρώτη φόρτιση ο αναμενόμενος χρόνος μπαταρίας ανέβηκε κατευθείαν...

Edited by meniou

Εγώ πάντως παιδιά δεν είδα μεγάλη διαφορά...

Περίπου 2 μέρες μου κρατούσε πριν το κινητό, το ίδιο κρατάει και τώρα.

Στο Diagnostics μειώθηκε η ένδειξη της κατανάλωσης μπαταρίας αλλά πρακτικά δεν είδα κάτι, χωρίς φυσικά να αλλάξω προγράμματα, ρυθμίσεις κτλ...

Λέτε να θέλει επαναφορά εργοστασιακών;

Εγώ πάντως παιδιά δεν είδα μεγάλη διαφορά...

Περίπου 2 μέρες μου κρατούσε πριν το κινητό, το ίδιο κρατάει και τώρα.

Στο Diagnostics μειώθηκε η ένδειξη της κατανάλωσης μπαταρίας αλλά πρακτικά δεν είδα κάτι, χωρίς φυσικά να αλλάξω προγράμματα, ρυθμίσεις κτλ...

Λέτε να θέλει επαναφορά εργοστασιακών;

Οχι δεν θελει.

Ειναι αναλογα με την χρηση που του κανεις.

εμενα απο ενα 10ωρο με βαρια χρηση τωρα εχει παει στην μια μερα και κατι αν και απο συνηθεια το βαζω στην πριζα το βραδακι

Παιδια εχω να εξομολογηθω οτι εχω ερωτευτει τοσο το design που μου εχει γιαλυσει και το meego αδερφακι του :$

Edited by gianpithio
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων
Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS

Οχι δεν θελει.

Ειναι αναλογα με την χρηση που του κανεις.

εμενα απο ενα 10ωρο με βαρια χρηση τωρα εχει παει στην μια μερα και κατι αν και απο συνηθεια το βαζω στην πριζα το βραδακι

To θέμα είναι ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα στην χρήση που του κάνω...

Όχι ότι δεν είμαι ικανοποιημένος από την 2ημερη σχεδόν αυτονομία αλλά περίμενα ότι θα αυξηθεί με την περιβόητη αναβάθμιση

To θέμα είναι ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα στην χρήση που του κάνω...

Όχι ότι δεν είμαι ικανοποιημένος από την 2ημερη σχεδόν αυτονομία αλλά περίμενα ότι θα αυξηθεί με την περιβόητη αναβάθμιση

Εντάξει μην είμαστε και υπερβολικοί....δεν γίνετε να 3πλασιαστεί....αλλά ενα 20 % παραπάνω εύκολα πήρε...και μην ξεχνάμε...τα smartphone με μια νορμάλ χρήση 2 μέρες να αντέξουν είναι πολύ καλά....εγώ αν παρατηρήσω ότι τα κολλήματα στον τερματισμό κλήσης έχουν ξεπεραστεί θα είμαι ευχαριστημένος....!