colossus_r Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 (edited) Ερώτηση...υπάρχει η δυνατότητα να εγκαταστήσω την νέα έκδοση για την μπαταρία μέσω nokia care suite....? Γιατί σε κάποιο forum το πήρε το μάτι μου...... γινεται να φλασαρεις με το nokia care suit αλλα δεν πρεπει να εχει βγει για ελληνικο product code.οποτε αν θες flashαρεις μιας αλλης χωρας αλλα θελει διαβασμα. αν δεν ξερεις αστο καλυτερα!! Καλυτερα να περιμενεις λιγο ..Θα ερθει συντομα σε ολα !!! Παντως οσο το χρησιμοποιω τοσο πιο πολυ με κερδιζει. Η απλοτητα του ειναι το κατι αλλο. Μ...... ;) Φίλε το ίδιο έχω πάθει και εγώ με τα WP...Σκέψου ότι αρχική συσκευή ήταν το trophy γιατί ήθελα να περιμένω για το iphone4s... Ο περισσοτερος κοσμος αν το δοκιμασει για λιγο (οχι 2 λεπτα σε μαγαζι) εχει την ιδια αποψη ... Με δεδομενο οτι οι σοβαρες εφαρμογες που λειπουν ειναι λιγες νομιζω οτι ειναι πια μια τριτη σοβαρη εναλακτικη λυση .. Με την Νοκια στο παιχνιδι και με το δεδομενο οτι και καλυτερες τιμες εχουν σαν συσκευες αλλα και ειναι ταχυτατο και σταθεροτατο λειτουργικο νομιζω οτι θα παει πολυ καλυτερα απο οτι μεχρι τωρα. Εξαλλου το ποσο πολυ το υπολογιζει η MS φαινεται απο την νεα εκδοση Windows 8 ... Edited March 27, 2012 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_best2905 Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 παιδια τα μηνυματα μονο 70 χαρακτηρες???τι κανω για να τα αυξησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Βγηκε επισημα το update 12070. Μολις το εκανα σε Mac.Εντυπωσεις αυριο. Εδω το τι βελτιωνει http://conversations.nokia.com/2012/03/28/software-update-brings-battery-boost-for-nokia-lumia-800/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Μόλις πέρασα κι εγώ την ενημέρωση... Αν θυμάμαι καλά είχε γραφθεί κάπου ότι πρέπει να σβήσουμε αυτό το diagnostics και να πατήσουμε ξανά τον κωδικό για να μπει το καινούριο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Και εγώ μολις περισότερα αυριο Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Μπράβο στην Vodafone. Η Cosmote κοιμάται. http://europe.nokia.com/find-products/nokia-lumia-800-software-update/nokia-lumia-800-software-update-availability Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Μπράβο στην Vodafone. Η Cosmote κοιμάται. http://europe.nokia.com/find-products/nokia-lumia-800-software-update/nokia-lumia-800-software-update-availability Μπράβο στην wind που είναι unbranded εκυος αν δεν το έχει φερει καν.. :-P Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasmarkoglou Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Καλημερα παιδια! Αρχισα να χρησιμοποιω το κινητο απο χθες και εχω ενα μεγαλο προβλημα. Οταν μιλαω στο τηλεφωνο, αν το κραταω στο αυτι μου λιγο στραβα, τοτε ενω εγω ακουω τον συνομιλητη μου τελεια, ο συνομιλητης με ακουει χαλια σαν να εχω βαρυ μπουκωμα και μιλαω με τη μυτη. Με ακουει κανονικα μονο αμα κραταω ολοισια στο αυτι το κινητο...Με εκνευριζει παρα πολυ το παθαινετε και εσεις?? υπαρχει καποιος τροπος να διορθωθει αυτο το προβλημα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ctg Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 (edited) Καλημερα παιδια! Αρχισα να χρησιμοποιω το κινητο απο χθες και εχω ενα μεγαλο προβλημα. Οταν μιλαω στο τηλεφωνο, αν το κραταω στο αυτι μου λιγο στραβα, τοτε ενω εγω ακουω τον συνομιλητη μου τελεια, ο συνομιλητης με ακουει χαλια σαν να εχω βαρυ μπουκωμα και μιλαω με τη μυτη. Με ακουει κανονικα μονο αμα κραταω ολοισια στο αυτι το κινητο...Με εκνευριζει παρα πολυ το παθαινετε και εσεις?? υπαρχει καποιος τροπος να διορθωθει αυτο το προβλημα??? Νομίζω δε έχει αναφερθεί τέτοιο πρόβλημα εδώ. Μονο όταν έχω ανοικτή ακρόαση με ακούνε μέτρια. Edited March 29, 2012 by Ctg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meniou Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Τηλέφωνο να ξυπνήσουμε την cosmote υπάρχει....?! :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Τηλέφωνο να ξυπνήσουμε την cosmote υπάρχει....?! :blink: http://cosmote.gr/cosmoportal/page/T06/section/CustomerSupports :lol: Ένα βλέφαρο κάπου έπεσε ένα mail για το aprooval Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasmarkoglou Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Νομίζω δε έχει αναφερθεί τέτοιο πρόβλημα εδώ. Μονο όταν έχω ανοικτή ακρόαση με ακούνε μέτρια. Χμμμ δηλαδη παει για αλλαγη το κινητακι ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 (edited) Χμμμ δηλαδη παει για αλλαγη το κινητακι ε? Hard reset πρώτα και μετά έχει ο θεος :P Πριν το update με την χρήση που του κανω κράταγε 9 με 10 ώρες Σημερα με το update είμαι στις 12ωρες κ 10% δεν είναι τρελή βελτίωση αλλά είναι.. Edit Σταμάτησε να γραφει 160 γράμματα στα SMS με το update? Edited March 29, 2012 by b16b Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zubei Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Να ρωτήσω όσους αναφέρουν διάρκεια ζωής μπαταρίας 12-18 ώρες κοκ. Είστε συνεχώς με 3G ή/και WiFi ανοικτά; :) Παράθεση Nokia 7110 (2000) -> Samsung E700 (2004) -> Nokia N73 (2007) -> Nokia Lumia 800 (2011) -> ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyzhn Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Καλησπερα. Μια ερωτησουλα. Στα android phones οπως και στα blackberry, υπαρχει ενα μικρο led ειδοποιησης. Τετοιο led υπαρχει στο 800; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 @eyzhn δεν υπαρχει λεντ @Zubei συνεχεια ιντερνετ κλπ θα μου πει κανενας αν μετα το update μπορει να στειλει SMS με 160 χαρακτηρες Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 παιδια, ας δοκιμασει καποιος να μπει στην σελιδα του Σκαι η της ΕΡΤ, και να μου πει αν βλεπει live ροη TV Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 δεν μπορει να παιξει γιατι θελει adobe flash αλλα ειδα οτι η nokia ετοιμαζει το nokia tv δεν ξερω αν θα εχει ελληνικα καναλια απλα το αναφερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_best2905 Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 παιδια σος ειμαι σε απογνωση πραγματικα...το ιντερνετ μου τρωει τη καρτα οταν δεν εχω wifi mun μαλιστα χωρις να μπαινω νετ αλλα μου τη τρωει...παιδια πως απενεργοποιω το αναθεματισμενο μη πω αλλη λεξη ιντερνετ ωστε να μπαινει μονο με wifi?ελεος ποια οσο για τη μπαταρια απλα εγω με δυο ωρες παιχνιδια η νετ εξαντλειται...τα συμπερασματα δικα σας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo_s27 Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 παιδια σος ειμαι σε απογνωση πραγματικα...το ιντερνετ μου τρωει τη καρτα οταν δεν εχω wifi mun μαλιστα χωρις να μπαινω νετ αλλα μου τη τρωει...παιδια πως απενεργοποιω το αναθεματισμενο μη πω αλλη λεξη ιντερνετ ωστε να μπαινει μονο με wifi?ελεος ποια οσο για τη μπαταρια απλα εγω με δυο ωρες παιχνιδια η νετ εξαντλειται...τα συμπερασματα δικα σας... Πήγαινε στις ρυθμίσεις στο mobile networks και απενεργοποίησε το data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Καλημερα παιδια! Αρχισα να χρησιμοποιω το κινητο απο χθες και εχω ενα μεγαλο προβλημα. Οταν μιλαω στο τηλεφωνο, αν το κραταω στο αυτι μου λιγο στραβα, τοτε ενω εγω ακουω τον συνομιλητη μου τελεια, ο συνομιλητης με ακουει χαλια σαν να εχω βαρυ μπουκωμα και μιλαω με τη μυτη. Με ακουει κανονικα μονο αμα κραταω ολοισια στο αυτι το κινητο...Με εκνευριζει παρα πολυ το παθαινετε και εσεις?? υπαρχει καποιος τροπος να διορθωθει αυτο το προβλημα??? Έχεις το κινητό μέσα στη θήκη; Γιατί και εμένα μου το παρουσιάζει αυτό και υποθέτω ότι οφείλεται στη θήκη. Μετά την εγκατάσταση της αναβάθμισης πρέπει να κάνουμε reset στο κινητό ή απλά το αφήνουμε ως έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Settings -> Mobile Network/Cellular -> Data (OFF) και αφού έχεις και Data OFF γύρνα το σε E αντί για 3G. Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_best2905 Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Πήγαινε στις ρυθμίσεις στο mobile networks και απενεργοποίησε το data. δε το βρισκω...μπορεις να μου πεις ακριβως πως παω εκεί;έχω ελληνικο μενού...σορρυ αν ρωτάω χαζά αλλά δε το βρισκω...ευχαριστω για την απαντηση κιόλας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 (edited) Έχεις το κινητό μέσα στη θήκη; Γιατί και εμένα μου το παρουσιάζει αυτό και υποθέτω ότι οφείλεται στη θήκη. Μετά την εγκατάσταση της αναβάθμισης πρέπει να κάνουμε reset στο κινητό ή απλά το αφήνουμε ως έχει; Το αφήνεις ως έχει, εκτός και αν θες να καθαρίσεις σαν ευκαιρία γενικά το κινητό. :) δε το βρισκω...μπορεις να μου πεις ακριβως πως παω εκεί;έχω ελληνικο μενού...σορρυ αν ρωτάω χαζά αλλά δε το βρισκω...ευχαριστω για την απαντηση κιόλας! http://www.microsoft.com/windowsphone/el-GR/howto/wp7/basics/how-can-i-minimize-my-data-usage.aspx Μπορείς να τσεκάρεις και άλλα θέματα αν δεις ότι σε βοηθούν. :) Edited March 30, 2012 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasmarkoglou Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Έχεις το κινητό μέσα στη θήκη; Γιατί και εμένα μου το παρουσιάζει αυτό και υποθέτω ότι οφείλεται στη θήκη. Εσενα δηλαδη χωρις τη θηκη ειναι ολα οκ και ακουγεσαι καλα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts