Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 800

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ερώτηση...υπάρχει η δυνατότητα να εγκαταστήσω την νέα έκδοση για την μπαταρία μέσω nokia care suite....? Γιατί σε κάποιο forum το πήρε το μάτι μου......

γινεται να φλασαρεις με το nokia care suit αλλα δεν πρεπει να εχει βγει για ελληνικο product code.οποτε αν θες flashαρεις μιας αλλης χωρας αλλα θελει διαβασμα.

αν δεν ξερεις αστο καλυτερα!!

Καλυτερα να περιμενεις λιγο ..Θα ερθει συντομα σε ολα !!!

Παντως οσο το χρησιμοποιω τοσο πιο πολυ με κερδιζει. Η απλοτητα του ειναι το κατι αλλο.

Μ...... ;)

Φίλε το ίδιο έχω πάθει και εγώ με τα WP...Σκέψου ότι αρχική συσκευή ήταν το trophy γιατί ήθελα να περιμένω για το iphone4s...

Ο περισσοτερος κοσμος αν το δοκιμασει για λιγο (οχι 2 λεπτα σε μαγαζι) εχει την ιδια αποψη ...

Με δεδομενο οτι οι σοβαρες εφαρμογες που λειπουν ειναι λιγες νομιζω οτι ειναι πια μια τριτη σοβαρη

εναλακτικη λυση .. Με την Νοκια στο παιχνιδι και με το δεδομενο οτι και καλυτερες τιμες εχουν σαν

συσκευες αλλα και ειναι ταχυτατο και σταθεροτατο λειτουργικο νομιζω οτι θα παει πολυ καλυτερα απο οτι μεχρι τωρα. Εξαλλου το ποσο πολυ το υπολογιζει η MS φαινεται απο την νεα εκδοση Windows 8 ...

Edited by colossus_r

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Βγηκε επισημα το update 12070. Μολις το εκανα σε Mac.Εντυπωσεις αυριο.

Εδω το τι βελτιωνει

http://conversations.nokia.com/2012/03/28/software-update-brings-battery-boost-for-nokia-lumia-800/

Μόλις πέρασα κι εγώ την ενημέρωση...

Αν θυμάμαι καλά είχε γραφθεί κάπου ότι πρέπει να σβήσουμε αυτό το diagnostics και να πατήσουμε ξανά τον κωδικό για να μπει το καινούριο;

Και εγώ μολις περισότερα αυριο

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Μπράβο στην wind που είναι unbranded εκυος αν δεν το έχει φερει καν.. :-P

Κωνσταντινος

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Καλημερα παιδια!

Αρχισα να χρησιμοποιω το κινητο απο χθες και εχω ενα μεγαλο προβλημα. Οταν μιλαω στο τηλεφωνο, αν το κραταω στο αυτι μου λιγο στραβα, τοτε ενω εγω ακουω τον συνομιλητη μου τελεια, ο συνομιλητης με ακουει χαλια σαν να εχω βαρυ μπουκωμα και μιλαω με τη μυτη. Με ακουει κανονικα μονο αμα κραταω ολοισια στο αυτι το κινητο...Με εκνευριζει παρα πολυ το παθαινετε και εσεις?? υπαρχει καποιος τροπος να διορθωθει αυτο το προβλημα???

Καλημερα παιδια!

Αρχισα να χρησιμοποιω το κινητο απο χθες και εχω ενα μεγαλο προβλημα. Οταν μιλαω στο τηλεφωνο, αν το κραταω στο αυτι μου λιγο στραβα, τοτε ενω εγω ακουω τον συνομιλητη μου τελεια, ο συνομιλητης με ακουει χαλια σαν να εχω βαρυ μπουκωμα και μιλαω με τη μυτη. Με ακουει κανονικα μονο αμα κραταω ολοισια στο αυτι το κινητο...Με εκνευριζει παρα πολυ το παθαινετε και εσεις?? υπαρχει καποιος τροπος να διορθωθει αυτο το προβλημα???

Νομίζω δε έχει αναφερθεί τέτοιο πρόβλημα εδώ.

Μονο όταν έχω ανοικτή ακρόαση με ακούνε μέτρια.

Edited by Ctg

Τηλέφωνο να ξυπνήσουμε την cosmote υπάρχει....?! :blink:

http://cosmote.gr/cosmoportal/page/T06/section/CustomerSupports

:lol: Ένα βλέφαρο κάπου έπεσε ένα mail για το aprooval

Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p

Νομίζω δε έχει αναφερθεί τέτοιο πρόβλημα εδώ.

Μονο όταν έχω ανοικτή ακρόαση με ακούνε μέτρια.

Χμμμ δηλαδη παει για αλλαγη το κινητακι ε?

Χμμμ δηλαδη παει για αλλαγη το κινητακι ε?

Hard reset πρώτα και μετά έχει ο θεος :P

Πριν το update με την χρήση που του κανω κράταγε 9 με 10 ώρες

Σημερα με το update είμαι στις 12ωρες κ 10% δεν είναι τρελή βελτίωση αλλά είναι..

Edit

Σταμάτησε να γραφει 160 γράμματα στα SMS με το update?

Edited by b16b

Κωνσταντινος

Να ρωτήσω όσους αναφέρουν διάρκεια ζωής μπαταρίας 12-18 ώρες κοκ. Είστε συνεχώς με 3G ή/και WiFi ανοικτά; :)
Nokia 7110 (2000) -> Samsung E700 (2004) -> Nokia N73 (2007) -> Nokia Lumia 800 (2011) -> ?

@eyzhn δεν υπαρχει λεντ

@Zubei συνεχεια ιντερνετ κλπ

θα μου πει κανενας αν μετα το update μπορει να στειλει SMS με 160 χαρακτηρες

Κωνσταντινος

παιδια, ας δοκιμασει καποιος να μπει στην σελιδα του Σκαι η της ΕΡΤ, και να μου πει αν βλεπει live ροη TV

δεν μπορει να παιξει γιατι θελει adobe flash

αλλα ειδα οτι η nokia ετοιμαζει το nokia tv

δεν ξερω αν θα εχει ελληνικα καναλια απλα το αναφερω

παιδια σος ειμαι σε απογνωση πραγματικα...το ιντερνετ μου τρωει τη καρτα οταν δεν εχω wifi mun μαλιστα χωρις να μπαινω νετ αλλα μου τη τρωει...παιδια πως απενεργοποιω το αναθεματισμενο μη πω αλλη λεξη ιντερνετ ωστε να μπαινει μονο με wifi?ελεος ποια οσο για τη μπαταρια απλα εγω με δυο ωρες παιχνιδια η νετ εξαντλειται...τα συμπερασματα δικα σας...

παιδια σος ειμαι σε απογνωση πραγματικα...το ιντερνετ μου τρωει τη καρτα οταν δεν εχω wifi mun μαλιστα χωρις να μπαινω νετ αλλα μου τη τρωει...παιδια πως απενεργοποιω το αναθεματισμενο μη πω αλλη λεξη ιντερνετ ωστε να μπαινει μονο με wifi?ελεος ποια οσο για τη μπαταρια απλα εγω με δυο ωρες παιχνιδια η νετ εξαντλειται...τα συμπερασματα δικα σας...

Πήγαινε στις ρυθμίσεις στο mobile networks και απενεργοποίησε το data.

Καλημερα παιδια!

Έχεις το κινητό μέσα στη θήκη; Γιατί και εμένα μου το παρουσιάζει αυτό και υποθέτω ότι οφείλεται στη θήκη.

Μετά την εγκατάσταση της αναβάθμισης πρέπει να κάνουμε reset στο κινητό ή απλά το αφήνουμε ως έχει;

Πήγαινε στις ρυθμίσεις στο mobile networks και απενεργοποίησε το data.

δε το βρισκω...μπορεις να μου πεις ακριβως πως παω εκεί;έχω ελληνικο μενού...σορρυ αν ρωτάω χαζά αλλά δε το βρισκω...ευχαριστω για την απαντηση κιόλας!

Έχεις το κινητό μέσα στη θήκη; Γιατί και εμένα μου το παρουσιάζει αυτό και υποθέτω ότι οφείλεται στη θήκη.

Μετά την εγκατάσταση της αναβάθμισης πρέπει να κάνουμε reset στο κινητό ή απλά το αφήνουμε ως έχει;

Το αφήνεις ως έχει, εκτός και αν θες να καθαρίσεις σαν ευκαιρία γενικά το κινητό. :)

δε το βρισκω...μπορεις να μου πεις ακριβως πως παω εκεί;έχω ελληνικο μενού...σορρυ αν ρωτάω χαζά αλλά δε το βρισκω...ευχαριστω για την απαντηση κιόλας!

http://www.microsoft.com/windowsphone/el-GR/howto/wp7/basics/how-can-i-minimize-my-data-usage.aspx

Μπορείς να τσεκάρεις και άλλα θέματα αν δεις ότι σε βοηθούν. :)

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"
Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p

Εσενα δηλαδη χωρις τη θηκη ειναι ολα οκ και ακουγεσαι καλα??