PARASwrite Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Δε χρειαζεται να την κρατας,απλα πας και σου βγαζουν καινουρια θα παω γιατι στο τελος απο το πολυ κοψε δεν θα μεινει τιποτα. πρεπει να εχω μαζι μου τα απομηναρια ή μονο με την ταυτοτητα μπορω να παω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bahamut_zero Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 θα παω γιατι στο τελος απο το πολυ κοψε δεν θα μεινει τιποτα. πρεπει να εχω μαζι μου τα απομηναρια ή μονο με την ταυτοτητα μπορω να παω? την ταυτοτητα μονο και εισαι ok Παράθεση nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bahamut_zero Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 να ρωτησω κατι ρε παιδια... εχω παραγγειλει το nokia lumia 800 σε cyan απο το birdphone. με πηραν τηλεφωνο για επιβεβαιωση και μου ειπαν οτι ειναι t-mobile. μεχρι εδω καλα. διαβαζω ομως καπου στο internet οτι το t-mobile lumia 800 δεν εχει το "nokia blue" theme. ισχυει κατι τετοιο? το θεμα αυτο εχει φτιαχτει για να ταιριαζει με τις cyan συσκευες... θα ειναι βλακεια να λειπει... ξερετε μηπως κατι επ αυτου? Παράθεση nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 να ρωτησω κατι ρε παιδια... εχω παραγγειλει το nokia lumia 800 σε cyan απο το birdphone. με πηραν τηλεφωνο για επιβεβαιωση και μου ειπαν οτι ειναι t-mobile. μεχρι εδω καλα. διαβαζω ομως καπου στο internet οτι το t-mobile lumia 800 δεν εχει το "nokia blue" theme. ισχυει κατι τετοιο? το θεμα αυτο εχει φτιαχτει για να ταιριαζει με τις cyan συσκευες... θα ειναι βλακεια να λειπει... ξερετε μηπως κατι επ αυτου? ναι δεν εχει το νοκια blue και το magenta αλλα εχει ενα γκρι. στο λεω γτ και εμενα ηταν t mobile αλλα το εκανα debrand με ελληνικη εκδοση !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bahamut_zero Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 ναι δεν εχει το νοκια blue και το magenta αλλα εχει ενα γκρι. στο λεω γτ και εμενα ηταν t mobile αλλα το εκανα debrand με ελληνικη εκδοση !!! ειναι δυσκολο να το κανεις debrand? θα υπαρχει μετα προβλημα με τα updates? Παράθεση nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 ειναι δυσκολο να το κανεις debrand? θα υπαρχει μετα προβλημα με τα updates? δυσκολο δεν ειναι. με τα updates δεν ξερω τι γινεται αλλα δεν με ενδιαφερει κιολας γτ οποτε βγαινει κατι απλα θα φλασσαρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bahamut_zero Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 δυσκολο δεν ειναι. με τα updates δεν ξερω τι γινεται αλλα δεν με ενδιαφερει κιολας γτ οποτε βγαινει κατι απλα θα φλασσαρω με εβαλες σε σκεψεις τωρα... σκεφτομαι μηπως πρεπει να ακυρωσω την παραγγελια μου... ε μα και αυτοι το nokia blue τους ηρθε να βγαλουν??? τι σκεφτοντουσαν?!?! φιλε george μηπως μπορεις να με παραπεμψεις σε καποιο οδηγο για να δω πώς γινεται η διαδικασια του debranding? Παράθεση nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 ναι δεν εχει το νοκια blue και το magenta αλλα εχει ενα γκρι. στο λεω γτ και εμενα ηταν t mobile αλλα το εκανα debrand με ελληνικη εκδοση !!! Όλα τα έχει που είδατε ότι δεν τα έχει??:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bahamut_zero Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Όλα τα έχει που είδατε ότι δεν τα έχει??:lol: φιλε απο πού το πηρες το κινητο σου? και σε ποιο χρωμα? Παράθεση nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 (edited) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1367719&page=5 και απο οτι διαβαζω πιθανον να παιρνει τα update kanonika και οχι τα branded. αλλα το κοιταζουν ακομα.δεν ειναι βεβαιο Όλα τα έχει που είδατε ότι δεν τα έχει??:lol: λες να μην εχω το κινητο στα χερια μου ???:lol::lol: λες να μην ξερω που ειναι τα χρωματα??:lol::lol: λες να μη τα βλεπω?:lol::lol: λες να μην ξερω να διαβαζω στο νετ ? ?http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1367719 οτι και αλλοι με tmobile δεν τα εχουν και εχουν εχτρα το γκρι??:lol: Edited January 27, 2012 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 (edited) φιλε απο πού το πηρες το κινητο σου? και σε ποιο χρωμα? Απο ελλαδα και ειναι T mobile black, 11 θεματα εχει Edited January 27, 2012 by manolis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs71 Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 δεν εχει το nokia blue αλλα εχει μπλε χρωμα μην ανησυχεις το μπλε παει με ολα τα χρωματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Unbranded Cyan εκτός του ελληνικού πού μπορούμε να βρούμε? Για΄τι έχουν και 100 ευρώ διαφορά.. :rolleyes: Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 δεν εχει το nokia blue αλλα εχει μπλε χρωμα μην ανησυχεις το μπλε παει με ολα τα χρωματα ναι αλλα το νοκια blue ειναι πιο ωραιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bahamut_zero Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 ναι αλλα το νοκια blue ειναι πιο ωραιο. μολις πεταχτηκα σε vodafone για να δω τα θεματα του κινητου (!!!). το blue σε cyan τουλαχιστον ταιριαζει περισσοτερο σε σχεση με το nokia blue, καθως το nokia blue ειναι αρκετα σκουρο. τελευταια ερωτησουλα! αν το λειτουργησω σε δικτυο cosmote το phone hub θα γραφει cosmote ή t-mobile? Παράθεση nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 μολις πεταχτηκα σε vodafone για να δω τα θεματα του κινητου (!!!). το blue σε cyan τουλαχιστον ταιριαζει περισσοτερο σε σχεση με το nokia blue, καθως το nokia blue ειναι αρκετα σκουρο. τελευταια ερωτησουλα! αν το λειτουργησω σε δικτυο cosmote το phone hub θα γραφει cosmote ή t-mobile? cosmote θα γραφει φιλε. δεν εχει καμια σχεση με t mobile. κατι εφαρομογες εχει μεσα τις οποιες μπορεις να τις σβησεις ολες. και μετα το μονο που σου μενει ειναι το logo οταν ανοιγεις το κινητο. δεν σε επηρεαζει πουθενα αλλου.μην αγχωνεσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bahamut_zero Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 σε ευχαριστω πολυ φιλε! πραγματικα με καθυσηχασες! προχωραω λοιπον με την παραγγελια μου κανονικα και αν δω οτι θελω μελλοντικα θα του κανω debrand. βρηκα ενα video walkthrough και φαινεται αρκετα απλο. να σαι καλα! :) Παράθεση nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 σε ευχαριστω πολυ φιλε! πραγματικα με καθυσηχασες! προχωραω λοιπον με την παραγγελια μου κανονικα και αν δω οτι θελω μελλοντικα θα του κανω debrand. βρηκα ενα video walkthrough και φαινεται αρκετα απλο. να σαι καλα! :) ναι εχει και βιντεο αλλα δεν στο εστειλα γτ δειχνει το μετα πιο πολυ. αυτο που σου εστειλα ειναι τα αρχικα πιο σημαντικα βηματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Πέραν του logo κατά την διάρκεια του boot δεν υπάρχει κάποιο άλλο στοιχείο το branding, έτσι? Ρωτάω γιατί είχα παλιά ένα Τ610 από VF και είχε και διαμορφωμένο μενού, κλπ.. Οι συσκευές της Vodafone είναι unbranded? Μπορείτε να με κατευθύνετε προς βίντεο/οδηγό για να δούμε πόσο απλό είναι το debranding? Γενικά από προχθές που το είδα μου γυάλισε..! :D Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 εδωσα πιο πανω λινκ που ειναι καλυτερο απο το βιντεο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 ναι εχει και βιντεο αλλα δεν στο εστειλα γτ δειχνει το μετα πιο πολυ. αυτο που σου εστειλα ειναι τα αρχικα πιο σημαντικα βηματα Βάλε εδώ το video να το δούμε όλοι:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=S8KbZcTJFIs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Δεν μου δουλευει το contact transfer με το n8 μου τι να κανω; την εκανα update εννοειται Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bahamut_zero Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Δεν μου δουλευει το contact transfer με το n8 μου τι να κανω; την εκανα update εννοειται καντο αρκετες φορες. καπου διαβασα οτι δε δουλευει παντα Παράθεση nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 καντο αρκετες φορες. καπου διαβασα οτι δε δουλευει παντα Το εχω δοκιμασει καμια 15αρια απο το πρωι τωρα κανω install το zune για να το κανω sync με outlook αναγκαστηκα :( Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts