Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 800

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

υπάρχει τρόπος να λειτουργεί κάποιο πρόγραμμα χαρτών χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ ?

Το έγραψα και πιο πάνω, το Navigon

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για browser δοκιμάστε τον chrome ή opera

Για full ofline πλοήγηση το Navigon

είσαι σίγουρος ότι υπάρχει Opera για wp7 γιατί στο marketplace δεν βρήκα κατι;

Γιώργος

είσαι σίγουρος ότι υπάρχει Opera για wp7 γιατί στο marketplace δεν βρήκα κατι;

Εχεις δίκιο δεν είναι στο marketplace, δεν θυμόμουν που το είχα δει αλλά έψαξα και το βρήκα, είναι όμως για καραξεκλείδωτες rom και δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοια για το lumia http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1410643

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μάλιστα,μέχρι κι εκει απογοήτευση.

Παντως απο μπαταρία καλα πάμε.

Τα πλήκτρα επιλογών με την νέα αναβάθμιση πλέον δεν ανάβουν.bug.

Ναι, κι εγώ το παρατήρησα αυτό. Όπως κι ότι χάνεται η σύνδεση με το wireless δίκτυο όποτε απενεργοποιείται η οθόνη.

Ναι, κι εγώ το παρατήρησα αυτό. Όπως κι ότι χάνεται η σύνδεση με το wireless δίκτυο όποτε απενεργοποιείται η οθόνη.

δεν ειναι bug ετσι θελουν να δουλευει

αν θες οπωσδηποτε να μην κλεινει βαλε ενα προγραμμα που τρεχει στο background οπως το tunein να παιζει

Έχω εδώ και λίγες μέρες το Lumia και μέχρι στιγμής είναι εξαιρετικό σε όλα του εκτός από τον ηλίθιο περιορισμό που έχουν τα Wp7 ότι κλείνουν το Wifi όταν κλειδώσεις την συσκευή, Μπορείτε να τσεκάρετε και ένα Video unboxing εδώ (αν θέλετε ;)
ck

Να ρωτήσω κ εγώ κάτι σχετικά με το wifi. αφού κλείνει όταν είναι κλειδωμένη η συσκευή πως λαμβάνω τα εμαιλ μου χωρίς να την έχω ακουμπήσει - περίεργο

μπα, δ παίζει τέτοιο σενάριο - data connection είναι σε off. αφού έχω το wifi συνέχεια μαζί μου, στην τσέπη μου κ δ χρησιμοποιώ ποτέ ιντερνετ από τον παροχέα

Κ εμενα μια απο τα ιδια.

Λάμβανε mail αλλα το what'sapp τιποτα........

Μηπως ειναι θέμα του whatsapp μονο ?

καλησπερα δε ξερω αν εχει αναφερθει μολις μου ηρθε η πρωτη αναβαθμιση το δικο μου ειναι απο γαλλια και ειναι γαλαζιο τωρα τι κανει εχει αναλυτικοτατο καταλογο με ολες της αναβαθμισεις που πραγματοποιει....εντυπωσεις αυριο....

Τελικά πήγα τη συσκευή στη Νόκια και μου την αναβάθμισαν. Πλέον λύθηκε το πρόβλημα με την μπαταρία. Είχα μια έκδοση που τελείωνε σε 6 και τώρα έχω μία που τελειώνει σε 7.

επιτελους βρηκα το γαλαζιο απο μαγαζακι στο skroutz και μαλιστα σε πολυ καλη τιμη! απο εβδομαδα θα το εχω στα χερια μου! πηγα ηδη στο γερμανο για να φτιαξω τη sim μου και μου την εκοψε για να γινει microsim... δεν πιστευω να υπαρχει θεμα ετσι?

nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra

επιτελους βρηκα το γαλαζιο απο μαγαζακι στο skroutz και μαλιστα σε πολυ καλη τιμη! απο εβδομαδα θα το εχω στα χερια μου! πηγα ηδη στο γερμανο για να φτιαξω τη sim μου και μου την εκοψε για να γινει microsim... δεν πιστευω να υπαρχει θεμα ετσι?

Με το καλό η παραλαβή λοιπόν :D

Σχετικά με την κάρτα, όταν το είχα πάρει, την είχα κόψει και εγώ, επειδή έλειπα εξωτερικό. Μόλις γύρισα Ελλάδα πήγα στη Voda και αγόρασα μια με 5 ευρώ. Εξάλλου την είχα χρόνια τη SIM και ήταν ευκαιρία να πάρω μια καινούρια. Έχω ακούσει ότι μια παλιά SIM ειδικά κομμένη, μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα, είτε να καταναλώνει περισσότερη μπαταρία, είτε να μην πιάνει τόσο καλό σήμα για παράδειγμα. Θα σε συμβούλευα να αγοράσεις μια microSIM.

Με το καλό η παραλαβή λοιπόν :D

Σχετικά με την κάρτα, όταν το είχα πάρει, την είχα κόψει και εγώ, επειδή έλειπα εξωτερικό. Μόλις γύρισα Ελλάδα πήγα στη Voda και αγόρασα μια με 5 ευρώ. Εξάλλου την είχα χρόνια τη SIM και ήταν ευκαιρία να πάρω μια καινούρια. Έχω ακούσει ότι μια παλιά SIM ειδικά κομμένη, μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα, είτε να καταναλώνει περισσότερη μπαταρία, είτε να μην πιάνει τόσο καλό σήμα για παράδειγμα. Θα σε συμβούλευα να αγοράσεις μια microSIM.

εγω για microsim πηγα... το θεμα ειναι οτι δεν ειχε και μου προτεινε να την κοψει, καθως ειναι το ιδιο πραγμα.. βασικα πηρα twin sim (10 ευρω μου κοστισε). 2 ιδιες sim δηλαδη ιδιες (οι οποιες προφανως δεν μπορει να δουλευουν ταυτοχρονα). ελπιζω να μην εχω θεμα...

nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra

Αυτό με τη μπαταρία και το σήμα δεν βγάζουν νόημα.

Το πρόβλημα με παλιές SIM είναι πως είχαν μεγαλύτερο (σε μέγεθος) τσιπάκι οπότε δε μπορούσες να την "κόψεις" σε microSIM. Μπορούσες να την κόψεις ίσα ίσα εκεί που τελειώνει το τσιπάκι και αρχίζει το πλαστικό αλλά και πάλι δεν είχε ίδιο μέγεθος με το κύκλωμα μέσα στο κινητό και ως αποτέλεσμα δεν έκανε ολόκληρη επαφή.

Όχι.

Χθες είχα την ευκαιρία να χρησιμοποιήσω για κανένα 20λεπτο το Lumia 800. Οι εντυπώσεις που μου άφησε ήταν οι καλύτερες!

- Καταπληκτική κατασκευή, το Design του N9 είναι το καλύτερο αυτήν την στιγμή, η αίσθηση της οθόνης πραγματικά κορυφαία. Φαίνεται (και πρέπει να είναι) πολύ ποιοτική συσκευή.

- Η οθόνη του είναι κόσμημα. Και σε αίσθηση και σε χρώματα και σε φωτεινότητα.

- Το πολυκαρβονικό υλικό πολύ καλό σε αφή.

- Φωτογραφίες 2-3 που έβγαλα καλές φαίνονταν, ίσως θα μπορούσε να είναι και καλύτερες. Αλλά σε σχέση με το Milestone μου ήταν λες και φωτογράφιζα με Nikon dSLR. :happy:

- Εξαιρετικό το Mango σε smoothness, όλα γίνονται ακαριαία, πολύ desing-άτο. H Microsoft έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στον τομεά του OS. Το μόνο που μου φαίνεται λάθος είναι το "βελάκι" στην κεντρική οθόνη, που κλείνει μια ολόκληρη λωρίδα. Θα μπορούσε να το βγάλει, να μεγαλώσουν τα Tiles και να πηγαινοέρχεσαι δεξιά-αριστερά στα μενού με Swype, όπως στο Ν9. Ελπίζω σε μελλοντικό update να το κάνουν κι αυτό.

- Πολύ καλή ποιότητα ομιλίας. (Γιατί για τηλέφωνο μιλάμε..!) Δύο κλήσεις πραγματοποίησα και οι 2 ήταν πολύ καλές. Σαν άμεση σύγκριση έχω το Milestone που η ποιότητα ομιλίας της Motorola είναι από τις κορυφαίες.

Γενικά, έμεινα όχι απλά ικανοποιημένος, αλλά εκεί που ούτε καν το σκεφτόμουν για WP συσκευή πλέον μπήκε για τα καλά στο μυαλό μου.. :)

--- Sony Xperia 5 II ---

προ ολίγου δοκίμασα το lumia! η συσκευή είναι απίστευτη τόσο σε σχεδιασμό όσο και σε θέμα χαρακτηριστικών!η υφή του μοναδική και η οθόνη του καταπληκτική! επίσης ξεχωρίζεις με δυσκολία το κάλυμμα καθώς η εφαρμογή είναι πολύ καλή! ακόμη η κάμερα αρκετά καλη και οι χάρτες γρήγοροι και εύχρηστοι!

Γούστα και γνώμες είναι όλα.

Με τοσα κινητα που χω πάρει και πιάσει έχω πάθει απάθεια και δυσκολα ενθουσιάζομαι.

Το lumia σαν μέλος των windows mobiles για μενα αυτη την στιγμη είναι το καλύτερο,όμως,δεν με ενθουσιάζει σε κανένα αλλο τομέα πέρα απο την πολυ καλη κατασκευή του.

Το λειτουργικό είναι αρκετα φτωχό.

Οι εφαρμογές που υπαρχουν αυτη την στιγμη λίγες μπορω να Πω οτι αξιζουν.

Το scrolling στην οθονη δε μπορω να το Πω κορυφαίο,καποιες φορές δεν ρολαρει σωστά.

Η οθονη η αλήθεια είναι οτι είναι αρκετα smart,στην ουσία αν την δει καποιος απο κοντα εκτός το μαύρο,διακρίνονται ευκολα τα pixels...πολυ ευκολα όμως.Απο απόσταση όμως φαινεται πολυ καλη και ζωντανή.

Η πλοήγηση στο Ίντερνετ με οποίο προγράμμα κι αν εβαλα δε με ικανοποίησε καθόλου,αλλα κινητα είναι πολυ ανώτερα κι ας μην έχουν την λειτουργία fit to screen στον browser.

στα μηνύματα κατα την πληκτρολογηση δε με ικανοποίησε επισης,κάπως αναισθητο το tap.

Το ηχείο,μέτριο πολυ απλα.καμια σχέση με τον καλο ήχο που είχαν καποια κινητα της Nokia στο παρελθόν.

Στην ποιότητα συνομιλίας είναι καλο.

Στην λήψη wifi επισης καλο.

Επισης είναι γρήγορο,λογικό,μιας και δέν έχει τίποτα το σπουδαίο ακόμα για να επιδείξει.

Συμπέρασμα?

Κρίμα τα 520 ευρω που έδωσα για το κινητο.ειναι απο τα λίγα που έχω μετανιώσει,αλλα είχα φαγωθεί να δοκιμάσω το wm λειτουργικό.

Τωρα ξέρω πλέον οτι δε θα πάρω ξανα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

εκοψα την καρτα σιμ μου, στο μεγεθος της υποδοχης, αλλα δεν μου την βρισκει.....

μονος σου την εκοψες ή σε μαγαζι? τη δικια μου την "εκοψα" στο γερμανο και φοβαμαι μηπως και δε μου την αναγνωρισει!!!

μονος σου την εκοψες ή σε μαγαζι? τη δικια μου την "εκοψα" στο γερμανο και φοβαμαι μηπως και δε μου την αναγνωρισει!!!

μονος μου την εκοψα και ενω εφαπτετε κανονικα στα πλεσια που εχει, δεν μου την αναγνωριζει.

αν την παω οπως ειναι κομμενη στο καταστημα θα μου δωσουν αλλη?

μονος μου την εκοψα και ενω εφαπτετε κανονικα στα πλεσια που εχει, δεν μου την αναγνωριζει.

αν την παω οπως ειναι κομμενη στο καταστημα θα μου δωσουν αλλη?

Δε χρειαζεται να την κρατας,απλα πας και σου βγαζουν καινουρια

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.