aquarius1 Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Αυτο με το τρεμουλο της οθονης που αναφερετε ποαραπανω , μου το εκανε κ εμενα προχθες, του εκανα επανεκινηση κ δεν ξαναεμφανιστηκε...περιεργο πραγμα εχω ICS retail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Το τρέμουλο μου το κανε χωρίς να το φορτίζω. Δεν θυμάμαι αν έκανα επανεκκινηση το κινητό και σταμάτησε να το κάνει. Η αλήθεια είναι πως δεν είχα κάνει wipe data cache διότι δεν ήξερα και μετά από πολύ ώρα που έψαχνα σε ξένα φόρουμ, κάποιος το πρότεινε ώστε να λυθεί το πρόβλημα με τον ήχο. Έδειχνε κ βήμα βήμα πως να το κάνεις οπότε το δοκίμασα και τώρα θα δω αν λύθηκε κάποιο απ' τα προβλήματα. Δεν γνωρίζω πάρα πολλά περι κινητών, υπάρχει τρόπος να κάνουμε "φορματ" όπως κάνουμε στους υπολογιστές και να περάσουμε φρέσκια εγκατάσταση της 4.0.4 (την επίσημη); Οπότε ,τώρα έκανες wipe data και cache από recovery. Δούλεψε το λίγο καιρό και πες μας αν σου λύθηκαν τα προβλήματα. Αν όχι, εγώ θα σου πρότεινα να το στείλεις στο service που θα δούν και αν είναι θέμα hardware. Μην μπλέξεις με φλασαρίσματα χωρις να έχεις διαβάσει αρκετά πάνω στο θέμα και στην τελική αν είναι hardware δεν θα καταφέρεις τίποτα. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 (edited) Τα τρεμουλα τα εχω κι εγω και σταματανε μολις κανω επανεκινηση. Πριν με 2.3.6 δεν τα ειχα. Επισης , μου εμφανιζεται, μια κηλιδα μονο οταν χρησιμοποιω την καμερα. Το εχω στειλει για σερβις για αλλη μια φορα να δουμε τι θα μου πουν τωρα. Την πρωτη φορα, με 2.3.6 κολλησε και ζεσταινοταν υπερβολικα η οθονη, τοτε μου ειπαν πως δεν βρηκαν τιποτα. Τετοια προβληματα δεν ειχα με κανενα αλλο smartphone φιλοι μου... υ.γ. Ποτε δεν το εκανα root και η αναβαθμιση σε ICS εγινε μεσα απο τη ιδια την μοτορολα. Το αφησα με 2.3.6 και το πηρα με ICS. Τους ρωτησα αν εχουν κανει wipe cache κια μου ειπαν οτι εχουν κανει οτι πρεπει..... Edited October 3, 2012 by jimmys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Παιδια καλημερα.Εχει αγορασει κανεις το πακετο αλλαγης της μπαταριας απο απλο razr σε razr maxx??Εκτος της εγγυησης που εμενα δεν με νοιαζει τι λετε αξιζει να το κανουμε??Ειχα ρωτησει την cellcom και μου ειπαν οτι λογο το οτι το maxx δεν εχει ερθει επισημα στην χωρα μας δεν μπορουν - δεν εχουν τα ανταλλακτικα για να κανουν αυτοι επισημα την αλλαγη οποτε αντε γεια..!!! Κανα μαγαζι με service στην αθηνα που μπορει να κανει υπευθυνα αυτην την δουλεια καμια ιδεα κανεις κατι?? Εκτος... και αν μαζευτουμε καμια 10αρια ατομα οσοι παραπανω τοσο ποιο καλα και παρουμε το κιτ απο αμερικη αλλα ποιο φθηνα!!!Τι λετε??? ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 δεν ξερω.... δεν εψαξα ακομα για τη πατεντα Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mauro_pistoli Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Παιδια καλημερα.Εχει αγορασει κανεις το πακετο αλλαγης της μπαταριας απο απλο razr σε razr maxx??Εκτος της εγγυησης που εμενα δεν με νοιαζει τι λετε αξιζει να το κανουμε??Ειχα ρωτησει την cellcom και μου ειπαν οτι λογο το οτι το maxx δεν εχει ερθει επισημα στην χωρα μας δεν μπορουν - δεν εχουν τα ανταλλακτικα για να κανουν αυτοι επισημα την αλλαγη οποτε αντε γεια..!!! Κανα μαγαζι με service στην αθηνα που μπορει να κανει υπευθυνα αυτην την δουλεια καμια ιδεα κανεις κατι?? Εκτος... και αν μαζευτουμε καμια 10αρια ατομα οσοι παραπανω τοσο ποιο καλα και παρουμε το κιτ απο αμερικη αλλα ποιο φθηνα!!!Τι λετε??? ;) ;) νομιζω υπαρχει μονο ενα καταστημα στο αμερικα που τους το στελνεις και με γυρω στα 80(αν θυμαμαι καλα) ευρουλακια σου κανουν την αλλαγη. αν βρω link θα το γραψω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 νομιζω υπαρχει μονο ενα καταστημα στο αμερικα που τους το στελνεις και με γυρω στα 80(αν θυμαμαι καλα) ευρουλακια σου κανουν την αλλαγη. αν βρω link θα το γραψω Αδερφέ το μαγαζί και το λινκ το ξέρω αλλά απο εδώ να τούς το στηλουμε είναι δύσκολο συν οτι δεν θέλει μόνο 80 εύρω ολα μαζί είναι κάνα 140 άρι ολα μαζί ... Απο εδώ τι κάνουμε ... Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mauro_pistoli Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Αδερφέ το μαγαζί και το λινκ το ξέρω αλλά απο εδώ να τούς το στηλουμε είναι δύσκολο συν οτι δεν θέλει μόνο 80 εύρω ολα μαζί είναι κάνα 140 άρι ολα μαζί ... Απο εδώ τι κάνουμε ... κοιτα, προσωπικα μου φαινονται πολλα λεφτα συν οτι λογικα χανεις εγγυηση. επισης δεν θα μπορουσα να εμπιστευτω τη δουλεια του καθε μαστορα στην ελλαδα που μπορει να κανει καμια μαμακια. αν γινοταν απο επισημο σερβις και να συνεχιζει να εχει εγγυηση θα το κανα και γω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgoku Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Παιδιά ξέρω ότι έχει αναφερθεί πολλές φορές αλλά μπορεί κάποιος να μου δώσει τηλ και διεύθυνση του σέρβις; Μόνο στην Αθήνα υπάρχει έτσι; Παράθεση Rules are meant to be broken :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Παιδιά ξέρω ότι έχει αναφερθεί πολλές φορές αλλά μπορεί κάποιος να μου δώσει τηλ και διεύθυνση του σέρβις; Μόνο στην Αθήνα υπάρχει έτσι; Μόνο Αθήνα. Cellcom ΕΠΕ Λ.Αργυρουπόλεως 65 , 164 51, Αργυρούπολη, Αθήνα Τηλ: 2109902582 - 21099952742 - 2106621035 Φαξ: 2109952167 - 2106621037 email: info@cellcom.gr url: http://www.cellcom.gr Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Παιδια πριν απο λιγο ψαχνοντας στο internet βρηκα αυτο το gadget για το κινητο μας!! http://www.ebay.com/itm/2400mAh-Power-External-Battery-Cover-Case-Guard-For-Motorola-RAZR-XT910-New-/160879365914?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item2575284f1a http://www.pandawill.com/2400mah-battery-case-for-motorola-xt910-p65939.html Τι λετε σας αρεσει??Τυφλα να χει το razr maxx!!! :lol: :lol: :lol: Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Παιδια πριν απο λιγο ψαχνοντας στο internet βρηκα αυτο το gadget για το κινητο μας!! http://www.ebay.com/itm/2400mAh-Power-External-Battery-Cover-Case-Guard-For-Motorola-RAZR-XT910-New-/160879365914?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item2575284f1a http://www.pandawill.com/2400mah-battery-case-for-motorola-xt910-p65939.html Τι λετε σας αρεσει??Τυφλα να χει το razr maxx!!! :lol: :lol: :lol: το εχω βάλει λίγες σελίδες πίσω :lol: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 (edited) Λοιπον.... οπως εγραψα και λιγα post πιο πανω, πηγα το τηλεφωνο για φτιαξιμο... και ακουστε τι εγινε.... Ειχα προβλμα με την καμερα, οκ την καθαρισαν λενε. Ως εδω ολα καλα. Ομως , παρατηρωντας την οθονη, ουπς, να μια γραμμη !!!!!!!! Τους την δειχνω και απαντηση περνω αμεσως, του στυλ και που ξερω εγω αν δεν την εκανες εσυ !!!!!!!!!! Τους εξηγω πως το τηλεφωνο το παρεδωσα σε αψογη κατασταση, αλλα και πως ειμαι απολυτα σγουρος πως δεν προκειτε να βρω με τιποτα το δικιο μου γιατι ειναι ανευθυνοι. Τους ρωτω πως θα βρω το δικιο μου και απαντα πως αυτο δεν γινετε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Το περνει στα χερια της, οχι αυτος που ασχοληθηκε με το κινητο αλλα η ...receptionist !!! ...και λεει, ναι κατι βλεπω, την μια φαινεται την αλλη δεν φαινεται !!!! Δηλαδη, εμφανιζεται και εξαφανιζεται της λεω? Αρχιζω να τα παιρνω αλλα πολιτισμενα ... Λεει, μα δεν το ανοιξαμε το κινητο !!!! Μα καλα, η γραμμη στην οθονη για να γινει πρεπει να ανοιχτει η συσκευη ????????? Τους λεω. Τελικα την προκαλεσα να κοιταξει πολυ καλα το τηλεφωνο και αν δει εστω και μια ακομα γρατζουνια η εστω ενα ακομα σημαδι παντου στο τηλεφωνο να της ζητησω συγνωμη, αλλα ουτε το αγγιξε το τηλεφωνο αλλη φορα !!!!!! Τελικα τους εξηγησα πως εχουν απολυτο δικιο που μιλανε ασχημα για την υποστηριξη της μοτορολας ολος ο διαδυκτιακος κοσμος. Παρακληση , οποιος στειλει η παει το τηλεφωνο στο εν λογο σερβις, παρακαλω, κινηθειτε αναλογα γιατι οτι μα οτι κι αν προκληθει στη συσκευη σας, δεν μπορειτε να βρειτε το δικιο σας. Ευχομαι η ζημια που προκαλεσαν στην οθονη του κινητου μου, να το πληρωσουν με καποιον τροπο, ενας θεος ξερει πως... Φευγοντας, τους χαιρετησα λογω ηθους που εχω και αυτοι ουτε κουβεντα , δεν αντεξα και γυρισα πισω και τους ειπα πως εκτος απο ανευθυνοι που δεν αναλαμβανουν τις ευθυνες τους ειναι και απολιτιστοι διοτι ουτε χαιρεται δεν ειπαν . Edited October 4, 2012 by jimmys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoenixgrg Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 (edited) Παιδια πριν απο λιγο ψαχνοντας στο internet βρηκα αυτο το gadget για το κινητο μας!! http://www.ebay.com/itm/2400mAh-Power-External-Battery-Cover-Case-Guard-For-Motorola-RAZR-XT910-New-/160879365914?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item2575284f1a http://www.pandawill.com/2400mah-battery-case-for-motorola-xt910-p65939.html Τι λετε σας αρεσει??Τυφλα να χει το razr maxx!!! :lol: :lol: :lol: το ειχα κανει post πριν κανα μηνα τον ανακάλυψα τυχαια με το που το εβαλε πηρα το ρισκο και το πηρα και μπορω να πω οτι με εσωσε τωρα εχω ολη μερα τα παντα ολα ανοιχτα bt wifi 3g live wallpaper το λιώνω στο τηλ και στα μηνυματα games ιντερνετ οτι θες και βγαζω την μερα ανετα στο φορτιζει αλλη μια φορα εχει και led που σου δειχνουν ποσο ποσοστό εχει ακομα μπαταρια η θηκη πολυ καλη ποιοτητα εδω και 20 μέρες εγινε ο καλυτερος φιλος του κινητου μου α και σε παχος δεν προεξεχει σχεδον καθολου στην ουσια βγαινει ελαχιστα πιο πανω απο το υψος τις κάμερας Edited October 4, 2012 by phoenixgrg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Επειδη η θηκη-μπαταρια με ενδιαφερει βλεπω οτι στο pandawill εχει 24 $ αλλα αν παρουμε 15 εως 50 εχει 18.25$ και πανω απο 50 κομματια κατω απο 18$ ενδιαφερεται κανεις να κανουμε ομαδικη? εγω μεσα... Παράθεση [url=http://mowned.com/basilispats][img]http://mowned.com/sig/basilispats.extended.jpg[/img][/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Μεσα.... ....... Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Και εγώ μέσα είμαι! Δεν κάνουμε ένα νέο θέμα για την παραγγελία του συγκεκριμένου αντικείμενο! Να μαζευτούμε όλοι εκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 δε θέλω να σας τρομάξω, αλλά από pandawill δε θα παράγγελνα τίποτα.Μια φορά αγόρασα 1 tablet, έκανε 2 μήνες να φτάσει(ευτυχώς έφτασε σώο).Δεν καθυστέρησε στα ΕΛΤΑ, αλλά δεν το είχαν διαθέσιμο παρόλο που στο site τους έγραφε πως υπάρχει και με διαβεβαίωσαν και οι ίδιοι πριν το παραγγείλω.Τελικά όταν το πήρα, έλειπαν 2 ακόμη πράγματα που παρήγγειλα και όταν τα ζήτησα να μου τα στείλουν, μου πρόσφεραν εκπτωτικό κουπόνι στο site, με κάποια μείωση στην τιμή, με δικαιολογία πως αυτοί τα έστειλαν, άρα δεν φταίνε:mad:Το δέχτηκα, αφού σαν πρωτάρης σε scam-sites, με καθησύχαζαν σε τακτά διαστήματα, ώστε να περάσουν οι 40 μέρες που έχεις για να κάνεις καταγγελία στο paypal.Εγώ προσωπικά, από αυτούς ούτε καρφίτσα δεν ξανα-αγοράζω, όχι μαζική παραγγελία τόσων ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 (edited) Και εγω εχω κακια εμπειρια απο το panda will ακριβως τα ιδια πραγματα την ιδια συμπεριφορα τους εχω στηλει ιδη ενα email για αυτες της θηκες αν της εχουν σε στοκ αλλα καμια απαντηση ακομη οποτε βλεπουμε..Παντως υπαρχει και στο ebay σε παρομοια λεφτα 24 δολλαρια και ο πωλητης του μου απαντησε αμεσως οτι εχει στοκ.Και εκει ανα παρουμε αρκετα ισως μας κανει κατι καλυτερο αν τον ξαναρωτησω δεν ξερω.Παντως μου ειπε οτι εχει free delivery και κανει 20-25 μερες αλλα με συν 30 δολαρια αν θελεουμε μεσο DHL μεσα σε 7 μερες θα τα εχουμε!!!Εγω παντως μεσα για 3 κομματια... ;) Edited October 5, 2012 by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoenixgrg Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Εγώ από eBay το αγόρασα παιδιά και ήρθε και γρήγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoenixgrg Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Πάντως επειδή είναι eBay δεν αξίζει ομαδική δεν θα κερδίσεται πολλά από τα μεταφορικά χωρία ότι μετά αν δεν είστε όλοι από ένα μέρος θα χρειαστείτε και αλλά και φυσικά επειδή είναι κινεζικό πιστεύω ένα στα 10 δεν θα είναι καλό γνώμη μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_Patra Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Να ενημερώσω πως τα προβλήματα που είχα με τον ήχο μετά την αναβάθμιση σε 4.0.4 (τυχαία σταμάταγε να λειτουργεί το ηχείο και δεν έπαιζε κανέναν ήχο και ξαναδούλευε μόνο αν έπαιζες ήχο κλήση από τις ρυθμίσεις ή αν έκανες επανεκκινίση) δεν υπάρχουν πλέον 3 μέρες τώρα, χάρη στο Clear Data Cache. Αν και δεν έχω προλάβει να δω, πιστεύω να λύθηκε και το πρόβλημα που δεν ανταποκρινόταν η οθόνη μερικές φορές όταν με καλούσαν και έπρεπε να κλειδώσω το κινητό και να το ξεκλειδώσω για να δουλέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Έχει βρει κανένας τέτοια θήκη μπαταρία του με παραπάνω από 2400 mah? Έχω βρει για galaxy s3. Στα 3200 mah και σε καλύτερη τιμή http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=130735888930&index=0&nav=SEARCH&nid=17548159772 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Αν παραγγείλουμε όλοι απο ίδια πόλη τι λέτε :) εδιτ 36$ ειναι οχι 24$ Έχει βρει κανένας τέτοια θήκη μπαταρία του με παραπάνω από 2400 mah? Έχω βρει για galaxy s3. Στα 3200 mah και σε καλύτερη τιμή http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=130735888930&index=0&nav=SEARCH&nid=17548159772 Εδώ έχουμε να κάνουμε με Razr Xt910 οχι Galaxy S3 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james6 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 @button όπως σου είχα πει και την πρώτη φορά που το είχες αναφέρει κιεμένα θα με ενδιέφερε κάτι τέτοιο αλλά ξέρουμε οτι δεν θα επηρεάσει την μπαταρία του κινητού αρνητικά; Ή πως δε θα προκαλεί υπερθέρμανση κατα τη φόρτιση ή σε βαριές δουλειές επεξεργαστή; Επίσης για ποια πόλη λέτε; Αθήνα; Είμαι από Θεσσαλονίκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts