Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η αναβάθμιση βγήκε σε 3-4 χώρες μόνο αν δεν κάνω λάθος, προφανώς διαπίστωσαν τα bugs και προσπαθούν να τα διορθώσουν πριν βγει για όλο τον κόσμο διότι αν βγει έτσι τότε θα κάνει κακό στο prestige της motorola όπως έγινε και με την ICS αναβάθμιση της sony που κυριολεκτικά είναι για τα πανηγύρια.:lol:

Οπως το θετεις εχει μια λογικη και εχεις δικιο.Οποτε θα πρεπει ν α περιμενουμε ακομα λιγο περισσοτερο απο οσο πιστευαμε ισως μετα τον Αυγουστο.Παντως η ταπεινη μου γνωμη ειναι να μην βιαζομαστε και να περιμενουμε να μας ερθει ON AIR οταν ειναι η καταλληλη στιγμη.

Γίνεται να βάλω πρόγραμμα GPS με κατεβασμένους χάρτες; Γιατί απ' όσο έχω καταλάβει, το Navigation k to Google Maps πρέπει να μπουν στο ιντερνετ να κατεβάσουν εκείνη την στιγμή χάρτες.

Και βεβαια γινεται.Εγω εβαλα το Genius Dont Panic.Παιδια οι ανθρωποι στην εξυπηρετηση πελατων ειναι πραγματικα επαγγαλματιες και πραγματικα φιλικοι προς τον πελατη.Θα ηθελα να αναφερω την περιπτωση μου αλλα σαν νεος εδω στο φορουμ δεν ξερω αν ειμαι στον καταλληλο χωρο.

Είχες καλό σήμα και κοβόταν η φωνή σου;

Για να κλείσεις τις εφαρμογές πατάς παρατεταμένα το home και κάνεις swipe μια-μια για να τις κλείσεις.

Τι ενοεις κανεις swipe μια μια..Εγω πηγα σε μια απο αυτες που μου λεει πιο προσφατες και μου εβγαλε ενα μενου αλλα δεν λεει καπου διακοπη...Για εξηγησε μου αν θες ισως να μην εχω καταλαβει

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τι ενοεις κανεις swipe μια μια..Εγω πηγα σε μια απο αυτες που μου λεει πιο προσφατες και μου εβγαλε ενα μενου αλλα δεν λεει καπου διακοπη...Για εξηγησε μου αν θες ισως να μην εχω καταλαβει

Έχεις περάσει ICS ή είσαι 2.3.6 ακόμη;

Νίκος

Έχεις περάσει ICS ή είσαι 2.3.6 ακόμη;

Οχι εχω την 2,3,6 περιμενω την επισημη αναβαθμιση.Αλλα ειδα διαβαζοντας μεχρι να φτασω εδω οτι αυτο λειτουργει στην 4..

Βεβαια ψαχνοντας το κινητο πριν 5 λεπτα ειδα τον τροπο να κλεινεις τις εφαρμογες στην 2,3,6

να ρωτισω κατι παιδια οσοι εχουμε βαλει την 4.0.4 ics ενω δεν εχει βγει επισημα οταν βγει(επισημα) θα εχει διαφορες σε σχεση με αυτη που εχουμε ιδη βαλει; η θα ειναι ιδια ακριβως?
Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb

Η ίδια θα είναι και όσοι έχουμε περάσει την retail θα παίρνουμε και τα updates γρηγορότερα.

Ωραια τοτε!κατι ακομα συνδεω τη συσκευη με το pc μεσω usb και κλασσικα μου διχνει οτι η συσκευη φορτιζεται,αλλα βαλε βγαλε usb φορτιση και ξανα φορτιση δεν επηρεαζει την μπαταρια της συσκευης;

Ωραια τοτε!κατι ακομα συνδεω τη συσκευη με το pc μεσω usb και κλασσικα μου διχνει οτι η συσκευη φορτιζεται,αλλα βαλε βγαλε usb φορτιση και ξανα φορτιση δεν επηρεαζει την μπαταρια της συσκευης;

Αυτά δεν τα ρωτάμε!

Όσους και να ρωτήσεις για συμβουλές για την μπαταρία θα σου πουν κάτι διαφορετικό.

Ευχαριστήσου το razr σου και στην χειρότερη αν δεν θες να αλλάξεις συσκευή σε 1-1,5 χρόνο αλλάζεις μπαταρία.

Νίκος

ok αδερφε μου σε ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις σου!

Να ´σαι καλά φίλε μου τίποτα.

Νίκος

Αν συνδέεις την συσκευή για μεταφορά αρχείων πάντως, θα μπορούσες ,για όχι πολύ μεγάλα αρχεία, να κάνεις την μεταφορά μέσω wifi αρκετά γρήγορα. Αυτό που έχω δεν υπάρχει πια στο μάρκετ δυστυχώς(wireless file transfer,πρώην swiFTP, αστέρι δεν τ'αλλάζω), αλλά υπάρχουν άλλα. Παράδειγμα αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smarterdroid.wififiletransfer&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zbWFydGVyZHJvaWQud2lmaWZpbGV0cmFuc2ZlciJd.

Έτσι θα αποφύγεις και το βάλε βγάλε του usb.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Αν συνδέεις την συσκευή για μεταφορά αρχείων πάντως, θα μπορούσες ,για όχι πολύ μεγάλα αρχεία, να κάνεις την μεταφορά μέσω wifi αρκετά γρήγορα. Αυτό που έχω δεν υπάρχει πια στο μάρκετ δυστυχώς(wireless file transfer,πρώην swiFTP, αστέρι δεν τ'αλλάζω), αλλά υπάρχουν άλλα. Παράδειγμα αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smarterdroid.wififiletransfer&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zbWFydGVyZHJvaWQud2lmaWZpbGV0cmFuc2ZlciJd.

ευχαριστω φιλε μου! βασικα εχει και η συσκευη το motocast και με αυτο μπορω να μεταφερω αρχεια απο το pc στη συσκευη αλλα αν ειναι το "wifi file transfer" πιο ευχρηστο και καλυτερο θα χρησημοποιησω αυτο :)

http://i1056.photobucket.com/albums/t364/giannissotiriadis/Screenshot_2012-07-16-05-45-51.png

-Root με eternity project, SuperSU & Busy Box free

-Εγκατέστησα όλη την homescreen του Atrix HD με το widget Circles και τον νέο καιρό.

-Πρώτα κράτησα backup με το Titanium. Έπειτα διέγραψα το παλαιό weather.apk και εγκατέστησα τον weather.apk του Atrix HD.

-Διέγραψα και την παλιά homescreen και κράτησα μόνο τη νέα του Atrix HD.

-Με την εφαρμογή Carrier Name έσβησα τον πάροχο, πάνω αριστερά στην μπάρα και έγραψα αυτό που ήθελα εγώ.

Η νέα αρχική οθόνη είναι εξαιρετική. Η κεντρική οθόνη είναι η 1η από αριστερά και πας μετά μόνο δεξιά. Σαν του iphone δηλαδή. Όσο για το widget, δεν έχω λόγια. Με διαφορά το καλύτερο widget και πιο προχωρημένο σε όλα τα Android. ΕΥΓΕ στη Motorola.

Επόμενο βήμα, να ασχοληθώ με το battery script, αλλά όταν βρω χρόνο στο ΣΚ.

Δεν χρειαζεσαι επιπλεον προγραμμα για wifi transfer. Αφου εχεις ενσωματωμενο το motocast. Μπορεις να ανεβοκατεβαζεις αρχεια οχι μονο μεσω wifi αλλα και μεσω 3g ανεξαρτητως αποστασης και φυσικα χωρις να χρειαζεται ο υπολογιστης σου να ειναι συνδεδεμενος στο ιδιο δυκτιο με το κινητο.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Οδηγός εγκατάστασης script για βελτίωση της κατανάλωσης.

*να αναφέρω τα τυπικά ότι αν συμβεί οτιδήποτε στο κινητό σας, δεν φέρω καμία ευθύνη! :D

Λειτουργεί σε οποιαδήποτε ROM

Προϋποθέσεις:

- Να είστε rooted

- Να έχετε κατεβάσει τις εφαρμογές: Script Manager, το Antutu CPU Master και το Terminal Emulator από το play store.

-Οποιαδήποτε στιγμή μας ζητηθεί από τις εφαρμογές να δώσουμε δικαιώματα superuser (root), πάντα απαντάμε θετικά.

1) Περνάμε το txt αρχείο που θα βρείτε σε αυτό το μήνυμα, στη μνήμη του τηλεφώνου μας.

2) Αφού εγκαταστήσουμε τις παραπάνω εφαρμογές, και πηγαίνουμε στο Antutu CPU Master. Στη σελίδα που μας εμφανίζεται βλέπουμε τη μέγιστη και ελάχιστη συχνότητα του επεξεργαστή μας και το Scaling (Governor). Εμάς μας ενδιαφέρει μόνο ο Governor όπου θα πρέπει να είναι στην επιλογή hotplug (αυτή η χαρτογράφηση ουσιαστικά κλείνει πιο γρήγορα τον έναν πυρήνα του επεξεργαστή μας όταν λειτουργεί σε χαμηλές συχνότητες με αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη εξοικονόμηση μπαταρίας). Θα χρειαστεί να ενεργοποιήσουμε την επιλογή set on boot, πατάμε apply και είμαστε έτοιμοι.

3) Στη συνέχεια ανοίγουμε το Script Manager. Βρίσκουμε το αρχείο που περάσαμε στο κινητό και πατάμε παρατεταμένα πάνω του. Θα μας εμφανιστεί ένα μενού, επιλέγουμε: open as και διαλέγουμε: Script/Executable

4) Στη σελίδα που μας εμφανίζεται, στο πάνω μέρος παρατηρούμε κάποιες επιλογές. Εμάς μας ενδιαφέρουν οι επιλογές Su και η Boot να τις ενεργοποιήσουμε. Δεν χρειάζεται να κάνουμε καμία άλλη αλλαγή και πατάμε αποθήκευση.

6) Κάνουμε επανεκκίνηση στο κινητό.

7) Για να επιβεβαιώσουμε ότι οι αλλαγές μας είναι σε χρήση, θα ανοίξουμε τον terminal emulator και θα πληκτρολογήσουμε τα εξής:

su
cat /proc/sys/vm/dirty_ratio

και θα πατήσουμε ΕΝΤΕR

Αν το αποτέλεσμα που θα μας εμφανίσει, είναι το 90, τότε όλα λειτουργούν σωστά!

Αυτό σημαίνει ότι το script μας έχει εγκατασταθεί με επιτυχία και είναι σε λειτουργία.

Αφαίρεση Script

Αν θέλουμε να απενεργοποιήσουμε το script, μπαίνουμε στο Script Manager, ανοίγουμε τις ιδιότητες του αρχείου μας και βγάζουμε την επιλογή Boot. Πατάμε αποθήκευση και από την επόμενη επανεκκίνηση το κινητό μας θα λειτουργεί και πάλι με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

credits - original post: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1723259

Τα έκανα όλα όπως είπες. Έβγαλα και αποτέλεσμα 90 στο Terminal Emulator.

Το ποσοστό % πάνω στην μπάρα όμως δεν έχει εμφανιστεί. Τι πρέπει να κάνω?

Δεν χρειαζεσαι επιπλεον προγραμμα για wifi transfer. Αφου εχεις ενσωματωμενο το motocast. Μπορεις να ανεβοκατεβαζεις αρχεια οχι μονο μεσω wifi αλλα και μεσω 3g ανεξαρτητως αποστασης και φυσικα χωρις να χρειαζεται ο υπολογιστης σου να ειναι συνδεδεμενος στο ιδιο δυκτιο με το κινητο.

αδερφε οταν λες μεσω 3g τι εννοεις?πως μπορω μεσω 3g?πχ οταν ειμαι σπιτι ανοιγω το wifi στη συσκευη και μεσω του motocast μπορω να δω τα αρχεια στο pc μου και να περασω στη συσκευη αυτο που θελω με 3g τι παιζει;

Μηνύματα που στελνετε στα ελληνικά μικρά με τόννους τα διαβάζουν κανονικά οι παραλήπτες;
Νίκος

Μηνύματα που στελνετε στα ελληνικά μικρά με τόννους τα διαβάζουν κανονικά οι παραλήπτες;

οχι αδερφε τωρα το προσεξα και εγω τα γραμματα που εχουν τονους δεν τα εμφανιζει στους παραληπτες.τι θεμα ειναι και αυτο τωρα;; ελεος!

και επισης ενω στελνω με μικρα τα εμφανιζει στον παραληπτη κεφαλαια!

Edited by dilimma

οχι αδερφε τωρα το προσεξα και εγω τα γραμματα που εχουν τονους δεν τα εμφανιζει στους παραληπτες.τι θεμα ειναι και αυτο τωρα;; ελεος!

Κεφαλαία τα στέλνει κανονικά.

Δοκίμασα διαφορετικά πληκτρολόγια αλλά δεν είδα διαφορά.

Και το κάνει μόνο με τα SMS, τώρα γράφω από το razr και τα εμφανιζει κανονικά.

Edited by taigetos
Νίκος

-Root με eternity project, SuperSU & Busy Box free

-Εγκατέστησα όλη την homescreen του Atrix HD με το widget Circles και τον νέο καιρό.

-Πρώτα κράτησα backup με το Titanium. Έπειτα διέγραψα το παλαιό weather.apk και εγκατέστησα τον weather.apk του Atrix HD.

-Διέγραψα και την παλιά homescreen και κράτησα μόνο τη νέα του Atrix HD.

-Με την εφαρμογή Carrier Name έσβησα τον πάροχο, πάνω αριστερά στην μπάρα και έγραψα αυτό που ήθελα εγώ.

Η νέα αρχική οθόνη είναι εξαιρετική. Η κεντρική οθόνη είναι η 1η από αριστερά και πας μετά μόνο δεξιά. Σαν του iphone δηλαδή. Όσο για το widget, δεν έχω λόγια. Με διαφορά το καλύτερο widget και πιο προχωρημένο σε όλα τα Android. ΕΥΓΕ στη Motorola.

Επόμενο βήμα, να ασχοληθώ με το battery script, αλλά όταν βρω χρόνο στο ΣΚ.

Πραγματικά πολύ όμορφο το widget. Εγώ επειδή δεν είμαι φαν των stock launchers, προτίμησα τη δωρεάν εφαρμογή one more clock με παρόμοιο theme. Έχει και πολύ customization. Αλλάζεις χρώμα όπου θες και μπορείς να κρύψεις ότι θες. Thanx for carrier name δεν το ήξερα.

Edited by SpArchon

Κεφαλαία τα στέλνει κανονικά.

Δοκίμασα διαφορετικά πληκτρολόγια αλλά δεν είδα διαφορά.

Και το κάνει μόνο με τα SMS, τώρα γράφω από το razr και τα εμφανιζει κανονικά.

τι μπορει να παιζει; λες εαν κατεβασουμε αλλη εφαρμογη για μηνυματα να εμφανιζει κανονικα τα μικρα γραμματα με τονους στους παραληπτες;

τι μπορει να παιζει; λες εαν κατεβασουμε αλλη εφαρμογη για μηνυματα να εμφανιζει κανονικα τα μικρα γραμματα με τονους στους παραληπτες;

Αν θέλετε να στέλνετε μηνύματα με μικρά γράμματα τότε πρέπει να ξεχάσετε τους 160 χαρακτήρες ανα μήνυμα. Γι αυτό τα πιο πολλά προγράμματα κάνουν αυτόματη μετατροπή σε κεφαλαία.

Γεια σας, μπορεί κάποιος φίλος να μου προτείνει ένα bluetooth version 4 για τη συσκευή μας;

διαφορετικά κάτι καινούριο (όχι 2.0 ή 2.1 αλλά 3+) προκειμένου να έχω καλύτερη μπαταρία

TO CALL OR NOT TO CALL??

αδερφε οταν λες μεσω 3g τι εννοεις?πως μπορω μεσω 3g?πχ οταν ειμαι σπιτι ανοιγω το wifi στη συσκευη και μεσω του motocast μπορω να δω τα αρχεια στο pc μου και να περασω στη συσκευη αυτο που θελω με 3g τι παιζει;

Οπως το κανεις με wifi οταν εισαι σπιτι σου, μπορεις να το κανεις και χωρις wifi (με το δυκτιο τπτου κινητου τηλεφωνου ) οταν βρισκεσαι στην Αλασκα. Αρκει το pc σου να ειναι ανοιχτο και συνδεδεμενο στο internet. Δοκιμασε το.:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Αν θέλετε να στέλνετε μηνύματα με μικρά γράμματα τότε πρέπει να ξεχάσετε τους 160 χαρακτήρες ανα μήνυμα. Γι αυτό τα πιο πολλά προγράμματα κάνουν αυτόματη μετατροπή σε κεφαλαία.

Σωστός!

Το άλλαξα σε 70 χαρακτήρες.

Νίκος

Στο xda βρέθηκε νέο update, που από ότι κατάλαβα είναι ουσιαστικά το υπάρχον retail αλλά κάνει αναδιανομή του χώρου του πλέον ανεκμεταλλευτου webtop στο \data partition.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1777881

Nokia 3310 (RIP από τον πατέρα μου) > Nokia 3650 (εχάθη σε παραλία) > Nokia 6600 (εχάθη σε μπαρ) > Nokia N93 (εκλάπη σε λεοφωρείο) > Nokia N95 (εκλάπη από αυτοκίνητο) > Nokia 5800 (ακόμα ζωντανό) > HTC Decire (εδώθη) > Motorola RAZR (RULES!)

• The title was changed to Motorola RAZR XT910