hara75gr Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 lemonlight3 said: μου ηρθε η επισημη αγγλικη! :D σε retail αγγλική προφανώς ε? (άσε που έτσι όπως το πες, νόμιζα τίποτα πιο σοβαρό, καμιά επιστροφή από εφορία, απαλλαγή από χαράτσι, κ.α.:lol:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexanderth1981 Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 κ γω μπορω να πω σημερα οτι ειμαι παρα μα πολλη ευτηχης κατοχος ξυραφιου με 4.1.2 οαουυυυ:D:D:D:D:happy::happy::happy::happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 alexanderth1981 said: κ γω μπορω να πω σημερα οτι ειμαι παρα μα πολλη ευτηχης κατοχος ξυραφιου με 4.1.2 οαουυυυ:D:D:D:D:happy::happy::happy::happy: Τι version εχεις? Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexanderth1981 Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 aloialone said: Τι version εχεις? αν εννοιεις εκδοση συστηματος 982.124.14.xt910.retail.en.EU 4.1.2 android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Να το κανω ρε παιδες? Να αλλαξω εκδοση συστηματος να παω σε retail για να παρω το update σε 4.1.2? Αξιζει? Δεν το εχω πειραξει ποτε το Razr μου. Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexanderth1981 Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 εγω παντως φιλε δεν εχω πειραξει τιποτα μα τιποτα σε ολα μου τα τηλεφωνα στο razr περασανε την γερμανικη rom οι ιδιοι του service της cellcom κ σταθηκα τυχερος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetroSalonika Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Εγω ρε παληκαρια που εχω το Γερμανικο T Mobile ακομη περιμενω :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 (edited) PetroSalonika said: Εγω ρε παληκαρια που εχω το Γερμανικο T Mobile ακομη περιμενω :mad: #35468# Πατα αυτο για να συνδεθεις με τους servers. Πες μου αν εκανε κατι. Φυσικα να εχεις ανοιχτο wifi. Edited April 12, 2013 by aloialone Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pok Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Παιδες,οταν περασεις την 672.180.41.XT910.Retail.en.EU (με το RSD ) ,μετα πρεπει να στησεις παλι το τηλ. απο την αρχη?? Δηλ.χανονται τα παντα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetroSalonika Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 aloialone said: #35468# Πατα αυτο για να συνδεθεις με τους servers. Πες μου αν εκανε κατι. Φυσικα να εχεις ανοιχτο wifi. ΤΟ κανα δεν βλεπω κατι να γινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energon Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 pok said: Παιδες,οταν περασεις την 672.180.41.XT910.Retail.en.EU (με το RSD ) ,μετα πρεπει να στησεις παλι το τηλ. απο την αρχη?? Δηλ.χανονται τα παντα?? Οχι δεν χανεις τιποτα. Σαν να μην εγινε τιποτα φαινεται. Απλα θα εχεις αλλαξει version συστηματος. Ολα τα αλλα θα ειναι αθικτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Πρεπει να ειναι root το τηλεφωνο για να περασεις με RSD αλλη ρομ; Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pok Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 energon said: Οχι δεν χανεις τιποτα. Σαν να μην εγινε τιποτα φαινεται. Απλα θα εχεις αλλαξει version συστηματος. Ολα τα αλλα θα ειναι αθικτα. Ευχαριστω Δηλ.περναω την αγγλικη εκδοση χωρις να χασω τιποτα και μετα περναω την jb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_Patra Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Να ρωτήσω κάτι που δεν έχω καταλάβει; Ο οδηγός για εγκατάσταση JB στην σελίδα 380 είναι για retail μόνο; Για όσους έχουν NonEFIGSRetail πρέπει να περάσουν πρώτα την retail 4.0.4 κ μετά να ακολουθήσουν τον οδηγό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pok Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Dinos_Patra said: Να ρωτήσω κάτι που δεν έχω καταλάβει; Ο οδηγός για εγκατάσταση JB στην σελίδα 380 είναι για retail μόνο; Για όσους έχουν NonEFIGSRetail πρέπει να περάσουν πρώτα την retail 4.0.4 κ μετά να ακολουθήσουν τον οδηγό; Ετσι ακριβως. πρώτα την retail 4.0.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_Patra Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Υπάρχει κάποιο λινκ με την ρεταιλ μην βάλω κάτι λάθος και κλαιω το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Dinos_Patra said: Υπάρχει κάποιο λινκ με την ρεταιλ μην βάλω κάτι λάθος και κλαιω το κινητο Σελιδα 380. Τα εχει ολα εκει και με οδηγιες. Οταν την βαλεις πες εντυπωσεις γιατι το σκεφτομαι και εγω. Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_Patra Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 (edited) Ωχ ναι, δεν το είχα δει. Αναγκαστηκά βάζω την JB γιατι με την ICS έχω ακόμα και τώρα πρόβλημα με το ηχείο (μερικές φορές νομίζει το κινητό πως είναι συνδεδεμένα τ ακουστικά και δεν παίζει ο ήχος απ το ηχείο). Θα σου πω όταν το κάνω... Καλή μου τύχη!! EDIT: Θέλω μια βοήθεια. Μπήκε η JB (έκανα και ρουτ πριν όπως έλεγε ο οδηγός) και έκανα factory reset και εγκατέστησα πάλι το SuperSU και μου πετάει μήνυμα "There is no SU binary installed, and SuperSU cannot install it. This is a problem!". Ξέρει κανείς τι παίζει; Edited April 13, 2013 by Dinos_Patra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoinixtk Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 (edited) εχει θεμα το supersu καντο update/reinstall η δοκιμασε και το superuser και τσεκαρε αν εισαι rooted σιγουρα (με το root checker) μηπως ξεχασες να κανεις restore το root (με το rootkeeper) Edited April 14, 2013 by phoinixtk Παράθεση Katw i apple :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
underground21 Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Από Δευτέρα μου έχει έρθει η 982.124.14.xt910.retail.en.EU 4.1.2 android :p Με upgrade από ICS όλα τέλεια... Μόνο που έχω χάσει κάποια widgets όπως πχ για το 3g και για σημειώσεις, γνωρίζει κανείς που είναι???:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_Patra Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 (edited) phoinixtk said: εχει θεμα το supersu καντο update/reinstall η δοκιμασε και το superuser και τσεκαρε αν εισαι rooted σιγουρα (με το root checker) μηπως ξεχασες να κανεις restore το root (με το rootkeeper) Τελικά απεγκατέστησα και τα δυο (OTA Rootkeeper kai SuperSU) και έβαλα πρώτα το OTA Rootkeeper, πάτησα restore root και δούλεψε (πριν κόλλαγε) και μετά έβαλα το SuperSU και δουλεύει μια χαρά. Κατέβασα και rootchecker και λέει πως είμαι ροοταρισμενος. Thanks!! Είμαι μισή μέρα με JB και όλα καλά μέχρι στιγμής. Η εγκατάσταση ήταν πολύ εύκολη με την βοήθεια του οδήγου στην σελίδα 380. Ευχαριστώ τον Cirith για τον χρόνο που αφιέρωσε . Δεν έχω παρατηρήσει κάποιο bug ή κάποιο μεγάλο αρνητικό. Με μισή μέρα χρήση αυτά που χω να πω είναι: - Το κινητό είναι όντως πιο γρήγορο. Κάποια μικροκολλήματα που έκανε με την ICS δεν τα κάνει τώρα. Έχω την εντύπωση πως κάνει και λιγότερη ώρα να ανάψει το κινητό όταν είναι τελείως κλειστό. - Μεγάλο θετικό είναι το κουμπάκι στο πληκτρολόγιο για γρήγορη εναλλαγή από Ελληνικέ σε Αγγλικά και το αντίστροφο. Είχα αγανακτήσει με την ICS που πάταγες παρατεταμένα το space και έπρεπε να επιλέξεις γλώσσα. - Για μπαταρία είναι νωρίς αλλά 15 ώρες με JB και αρκετή ώρα στο wifi για εγκατάσταση των apps και των λογαριασμών και έχει 50% ακόμα άρα περίπου όσο με την ICS το βλέπω. - Απ' ότι πρόσεξα δεν υπάρχει συντόμευση για ξυπνητήρι. Υπάρχει το Clock που το πατάς και σου δείχει την ώρα και από εκεί πατάς για ξυπνητήρι. - Ενώ το φόντο σε όλη την JB όπως και στην ICS είναι μαύρο, στην JB όταν μπαίνεις στις επαφές, το φόντο μόνο εκεί είναι άσπρο... τι άσχετο είναι αυτό; Επισηνάπτω φώτο για να δείτε τι εννοώ. Αυτά για τώρα Edited April 14, 2013 by Dinos_Patra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 1.αν αλλάξω από nonefigs σε retail ics(με τις οδηγίες της σελ 380), θα μου έρθει update jb με ota κανονικά και όλα τα μελλοντικά πιθανόν updates? 2.αν αλλάξω με τον ίδιο τρόπο σε jb, θα μπορώ να πάρω ota ότι update προκύψει στο μέλλον? Βέβαια, μιλάω για μελλοντικά updates της motorola, την εταιρία που έχει "κλάσει" την μισή ευρώπη(και βάλε), αλλά ποτέ δεν ξες τι θα κάνουν οι αμερικάνοι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
underground21 Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Dinos_Patra said: Τελικά απεγκατέστησα και τα δυο (OTA Rootkeeper kai SuperSU) και έβαλα πρώτα το OTA Rootkeeper, πάτησα restore root και δούλεψε (πριν κόλλαγε) και μετά έβαλα το SuperSU και δουλεύει μια χαρά. Κατέβασα και rootchecker και λέει πως είμαι ροοταρισμενος. Thanks!! Είμαι μισή μέρα με JB και όλα καλά μέχρι στιγμής. Η εγκατάσταση ήταν πολύ εύκολη με την βοήθεια του οδήγου στην σελίδα 380. Ευχαριστώ τον Cirith για τον χρόνο που αφιέρωσε . Δεν έχω παρατηρήσει κάποιο bug ή κάποιο μεγάλο αρνητικό. Με μισή μέρα χρήση αυτά που χω να πω είναι: - Το κινητό είναι όντως πιο γρήγορο. Κάποια μικροκολλήματα που έκανε με την ICS δεν τα κάνει τώρα. Έχω την εντύπωση πως κάνει και λιγότερη ώρα να ανάψει το κινητό όταν είναι τελείως κλειστό. - Μεγάλο θετικό είναι το κουμπάκι στο πληκτρολόγιο για γρήγορη εναλλαγή από Ελληνικέ σε Αγγλικά και το αντίστροφο. Είχα αγανακτήσει με την ICS που πάταγες παρατεταμένα το space και έπρεπε να επιλέξεις γλώσσα. - Για μπαταρία είναι νωρίς αλλά 15 ώρες με JB και αρκετή ώρα στο wifi για εγκατάσταση των apps και των λογαριασμών και έχει 50% ακόμα άρα περίπου όσο με την ICS το βλέπω. - Απ' ότι πρόσεξα δεν υπάρχει συντόμευση για ξυπνητήρι. Υπάρχει το Clock που το πατάς και σου δείχει την ώρα και από εκεί πατάς για ξυπνητήρι. - Ενώ το φόντο σε όλη την JB όπως και στην ICS είναι μαύρο, στην JB όταν μπαίνεις στις επαφές, το φόντο μόνο εκεί είναι άσπρο... τι άσχετο είναι αυτό; Επισηνάπτω φώτο για να δείτε τι εννοώ. Αυτά για τώρα Φίλε μου το κουμπάκι για την αλλαγή γλώσσας που το είδες?Διότι με swype ενεργό σου έχει το Ζ σαν επιλογή να πατήσεις παρατεταμένα και να επιλέξεις γλώσσα όπως και στην ICS...Ή μου διαφεύγει κάτι???:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pok Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Παιδες Επειδη δεν εχω καταλαβει Απο NonEFIGSRetail σε retail 4.0.4 ( την Αγγλικη), μετα ξαναστηνεις λογαριασμους-εφαρμογες κλπ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_Patra Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 underground21 said: Φίλε μου το κουμπάκι για την αλλαγή γλώσσας που το είδες?Διότι με swype ενεργό σου έχει το Ζ σαν επιλογή να πατήσεις παρατεταμένα και να επιλέξεις γλώσσα όπως και στην ICS...Ή μου διαφεύγει κάτι???:worry: Κοίτα στην φώτο παρακάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts