R_Bachman Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Κάτι που παρατήρησα πριν λίγο καιρό και το θεωρώ μεγάλη παράλειψη (και το κοίταξα στο SGS3 με ICS και υπάρχει), όταν πας να γράψεις νέο μήνυμα, δεν υπάρχει κουμπί επαφών ώστε να σκλοράλεις και να βρίσκεις την επαφή που θες. Ο μόνος τρόπος είναι να πληκτrολογίσεις το όνομα και να στο βγάλει από κάτω (κάτι που δεν βολεύει όταν δεν θυμάσαι πώς ακριβώς έχεις γράψει μια επαφή στα greeklish πχ). Πρώτη φορά το βλέπω αυτό σε κινητό... :mad: Γιατι να πας στα μηνήματα; Πας επαφές, διαλέγεις ποια θέλεις και στέλνεις μήνημα. Αν είναι τόσο δύσκολο αυτό βάζεις το handcent πχ και είσαι οκ. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sureilizer Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 (edited) Καλησπερα σε ολους και καλες γιορτες! Σκεφτομαι να αγορασω το Motorola Razr και να αντικαταστησω το iPhone 3GS μου μιας και δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να παρω καποιο πιο καινουριο iPhone.Θα ελεγε να προβω σε αυτη την κινηση μιας και εχω υπολογιστη Mac?Επισης καποιες εφαρμογες με διευκολυνουν πολυ στο iPhone και δεν ξερω αν θα υπαρχουν αντιστοιχες στο Android. Edited December 26, 2012 by sureilizer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jannos Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Δεν θα εχεις κανενα απολυτως προβλημα. Με το MotoCast για Mαc το iphoto αλλα και το συγχρονισμο με gmail δεν θα σου λειψει τιποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sureilizer Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Απο γενικης αποψεως εχουμε κανα μεγαλο μειονεκτημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jannos Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Πολυ μικρη μπαταρια... καθε μερα φορτιση. Αλλα δεν εχει καμια σχεση με το 3gs.... Καταπληκτικη ποιοτητα σε σχεση με τα περισσοτερα και με το android δεν θα ξανακοιταξεις ios παρα μονο για... αλλαγη. Το kevlar πισω στην αρχη δεν σου φαινεται πολυ... Οταν ομως πας να πιασεις κανα αλλο σου κακοφαινεται η πλαστικουρια τους. Και λεπιδα ετσι? το βαζεις στην τσεπη και μπορει να ξεχαστεις και να κατσεις. Επειδη ειχα και το iphone4 το οποιο ηταν αριστο απλα αυτο ειναι καλυτερο κι εξισου στυλατο. Η καμερα ειναι συμπαθητικη προς καλη και το βιντεο καλυτερο και hd. Το σημα του wireless κατωτερο του iphone4. Παιζει ταινιες χωρις να κολαει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 ...Το kevlar πισω στην αρχη δεν σου φαινεται πολυ... Οταν ομως πας να πιασεις κανα αλλο σου κακοφαινεται η πλαστικουρια τους. +1000 Πήγα να δω το note 2 σήμερα και μου κακοφάνηκε, χωρίς πλάκα! Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pok Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Παιδια μια απορια. Γιατι στο Widget του ημερολογιου που εχω στην αρχικη οθονη, μου δειχνει συμβαντα που εχω στο ημερολογιο 6 ημερες πριν. πχ απο σημερα μου δειχνει οτι στις 1/1 εορταζει ενας φιλος Βασιλης. Πως αλλαζει αυτο , να σε ενημερωνει μια ημερα πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
infamous2456 Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 παιδια αυτο το καλωδιο πως σας φαινεται??νομιζω θα κανει μια χαρα ετσι?? http://viewitem.eim.ebay.gr/2m-Micro-HDMI-to-HDMI-Cable-v14-High-Speed-with-Ethernet-to-Motorola-RAZR/130654654521/item Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Καλησπέρα, πως και δεν υπάρχει ειδικό θέμα για το Razr MAXX; Θα χρησιμοποιήσουμε αυτό εδώ; Θα ήταν καλό να είχαμε νέα από όποιον το πήρε (εκτός και αν δεν το έχω βρει εγώ!) Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Καλησπέρα, πως και δεν υπάρχει ειδικό θέμα για το Razr MAXX; Θα χρησιμοποιήσουμε αυτό εδώ; Θα ήταν καλό να είχαμε νέα από όποιον το πήρε (εκτός και αν δεν το έχω βρει εγώ!) Η μόνη διαφορά απ'το απλό razr είναι η μπαταρία. Και οι 2 συσκευές καλύπτονται από αυτό το thread. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Μάλιστα, άρα γράφω εδώ ;) Ξέρει κανείς γιατί δεν έρχεται επίσημα από τις εταιρίες το κινητό αυτό; Θα ήταν η ιδανική πρόταση, αλλά το βρίσκω μόνο σε σκρουτζομάγαζα. Θα ήθελα να πάω κάπου να το δω από κοντά, κυρίως να δω αν είναι ίδια "γκουμούτσα" με το Galaxy S3 αν και το μέγεθος τους διαφέρει. Αντιπροσωπεία για Service υπάρχει; Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Μάλιστα, άρα γράφω εδώ ;) Ξέρει κανείς γιατί δεν έρχεται επίσημα από τις εταιρίες το κινητό αυτό; Θα ήταν η ιδανική πρόταση, αλλά το βρίσκω μόνο σε σκρουτζομάγαζα. Θα ήθελα να πάω κάπου να το δω από κοντά, κυρίως να δω αν είναι ίδια "γκουμούτσα" με το Galaxy S3 αν και το μέγεθος τους διαφέρει. Αντιπροσωπεία για Service υπάρχει; Για να το δεις από κοντά δεν ξέρω που. Στο περίπου δες εδώ http://phone-size.com/?s=22%2C1%2C3. Συμπλήρωσε το μέγεθος κτλ της οθόνης σου στα πεδία επάνω. Το s3 είναι λίγο πιο ψηλό. Service υπάρχει στην Cellcom, Αθήνα. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Σε ευχαριστώ, χρήσιμο Site!! Ξέρει κανείς, αν το πάρω από Amazon Γερμανίας, αν θα έχει κανονικά εγγύηση εδώ και φυσικά Αγγλικά / Ελληνικά μέσα; Μου βγαίνει .. 310 ευρώ!! Και λέω να το χτυπήσω ;) Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginseng Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Γεια σε όλους. Ήθελα να κάνω δυο ερωτήσεις ως κάτοχος ενός razr. Έχω παρατηρήσει ένα καμένο pixel στην οθόνη μου. Φτάνει το ένα καμένο pixel για να ζητήσω αλλαγή της οθόνης αφού είμαι ακόμα μέσα στην εγγύηση ή χρειάζεται συγκεκριμένος μεγαλύτερος αριθμός; Δεύτερον μετά την αναβάθμιση του λογισμικού σε 4 η οθόνη δεν σβήνει όταν την πλησιάζω στο αυτί μου όπως έκανε πριν την αναβάθμιση και να ξανανάβει όταν το απομακρύνω κάτι πολύ χρήσιμο κατά τη γνώμη μου. Δοκίμασα όλες τις ρυθμίσεις αλλά δεν μπόρεσα να βρω άκρη. Μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Καλησπέρα και πάλι, Επειδή την Δευτέρα θα αγοράσω μάλλον το Maxx, κάποιες ερωτήσεις για όποιον έχει την έκδοση 4.0 και άρα θα μπορεί να απαντήσει καλύτερα. 1. Υποστήριξη σε Roms; Στο XDA-DEVELOPERS δεν βρήκα για το Maxx ειδικά αλλά για το Razr εδώ -> http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1360 - Το έχει ψάξει κανείς; Πχ βρήκα το OTA Update εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2064931 για 4.2 2. Θα το πάρω από Amazon.de ξέρετε αν θα έχει Ελληνικά μέσα; 3. Όντως η μπαταρία μπορεί να κρατήσει έως και 3 μέρες που λένε τα ξένα Reviews;; 4. Έρχομαι από ενα HTC Desire. Ένα από τα πιο σπαστικά που είχαμε εκεί (μέχρι που το έκανα root) ήταν ο διαθέσιμος χώρος για εφαρμογές. Εδώ πως είναι τα πράγματα; Διάβασα πως έχει αρκετές σπαστικές εφαρμογές που δεν βγαίνουν πχ. 5. Σήμα σε WiFi; Είχα προβλήματα στο Desire, γνώμη για αυτό; 6. Σήμα σε GPS; Κλειδώνει εύκολα; Θα το χρησιμοποιήσω πολύ ως GPS 7. Έχει κάποιος αγοράσει το Lapdock? Σκέφτομαι να χρησιμοποιώ μαζί του κυρίως Word + Excel, γίνεται δουλειά; (πχ πληκτρολόγηση στο κρεββάτι). Διορθωτή κειμένου στα Ελληνικά, αν ζητήσω θα με πάρετε με τις πέτρες ε; :X 8. Μέγεθος. Ένα παλικάρι είπε παραπάνω πως χωράει και στην τσέπη και ένας ακόμα πως είνα λίγο πιο ψηλό το SG3 (το οποίο θεωρώ προσωπικά παντόφλα). Αντίστοιχο σε μέγεθος θα λέγατε; 9. Πόσο γρήγορο είναι; Πχ με αρκετές εφαρμογές μέσα, βλέπετε κολλήματα στα ανοίγματα και στο scrolling; Παίζει ρόλο δλδ που δεν είναι 4πύρηνο (όπως πχ το SG3) και είναι διπύρηνο; Αυτά, ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον ασχοληθεί, καλή χρονιά να έχουμε όλοι! Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Καλησπέρα και πάλι, Επειδή την Δευτέρα θα αγοράσω μάλλον το Maxx, κάποιες ερωτήσεις για όποιον έχει την έκδοση 4.0 και άρα θα μπορεί να απαντήσει καλύτερα. 1. Υποστήριξη σε Roms; Στο XDA-DEVELOPERS δεν βρήκα για το Maxx ειδικά αλλά για το Razr εδώ -> http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1360 - Το έχει ψάξει κανείς; Πχ βρήκα το OTA Update εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2064931 για 4.2 2. Θα το πάρω από Amazon.de ξέρετε αν θα έχει Ελληνικά μέσα; 3. Όντως η μπαταρία μπορεί να κρατήσει έως και 3 μέρες που λένε τα ξένα Reviews;; 4. Έρχομαι από ενα HTC Desire. Ένα από τα πιο σπαστικά που είχαμε εκεί (μέχρι που το έκανα root) ήταν ο διαθέσιμος χώρος για εφαρμογές. Εδώ πως είναι τα πράγματα; Διάβασα πως έχει αρκετές σπαστικές εφαρμογές που δεν βγαίνουν πχ. 5. Σήμα σε WiFi; Είχα προβλήματα στο Desire, γνώμη για αυτό; 6. Σήμα σε GPS; Κλειδώνει εύκολα; Θα το χρησιμοποιήσω πολύ ως GPS 7. Έχει κάποιος αγοράσει το Lapdock? Σκέφτομαι να χρησιμοποιώ μαζί του κυρίως Word + Excel, γίνεται δουλειά; (πχ πληκτρολόγηση στο κρεββάτι). Διορθωτή κειμένου στα Ελληνικά, αν ζητήσω θα με πάρετε με τις πέτρες ε; :X 8. Μέγεθος. Ένα παλικάρι είπε παραπάνω πως χωράει και στην τσέπη και ένας ακόμα πως είνα λίγο πιο ψηλό το SG3 (το οποίο θεωρώ προσωπικά παντόφλα). Αντίστοιχο σε μέγεθος θα λέγατε; 9. Πόσο γρήγορο είναι; Πχ με αρκετές εφαρμογές μέσα, βλέπετε κολλήματα στα ανοίγματα και στο scrolling; Παίζει ρόλο δλδ που δεν είναι 4πύρηνο (όπως πχ το SG3) και είναι διπύρηνο; Αυτά, ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον ασχοληθεί, καλή χρονιά να έχουμε όλοι! 1. υποστιριξη συγκριτικα με αλλα μοντελα δεν εχει τοσο καλη.. ελαχιστες rom για εμας με το GSM μοντελο . Η ΟΤΑ που βρικες ειναι για το αμερικανικο μοντελο και δεν κανει για εμας (cdma only) 2.Λογικα θα εχει γτ εινα ιτο ευρωπαικο μοντελο 3.Λενε (εγω εχω το απλο) οτι εχει την κορυφαια μπαταρια σε android κινητο 4. υπεραρκετος χωρος!! εχω φορτω σει 120 εφαρμογες τωρα και ολα καλα! 5. Μετριο το σημα του , αλλαμε την ics εχει βελτιωθει πολυ! 6. Εμενα κλειδωνει σε δευτερολεπτα... 7. To lapdock ειναι απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει! αυτοματη διορθωση μπορεις να βαλεις στο πληκτρολογιο που εχει το κινητο. Το swiftkey εχει 8. Συγκρινε μεγεθη απλα βαλε σωστη διασταση οθονης 9. Προσωπικα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με την ταχυτητα!! Παράθεση Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis40 Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους! Εχω το razr xt910 εδω και ενα εξαμηνο. Αποφασισα να το κανω root αλλα ειληκρινα δεν εχω ιδεα.μπορει καποιος να βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους! Εχω το razr xt910 εδω και ενα εξαμηνο. Αποφασισα να το κανω root αλλα ειληκρινα δεν εχω ιδεα.μπορει καποιος να βοηθησει? Δες το τριτο ποστ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=343774 Παράθεση Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 1. υποστιριξη συγκριτικα με αλλα μοντελα δεν εχει τοσο καλη.. ελαχιστες rom για εμας με το GSM μοντελο . Η ΟΤΑ που βρικες ειναι για το αμερικανικο μοντελο και δεν κανει για εμας (cdma only) 2.Λογικα θα εχει γτ εινα ιτο ευρωπαικο μοντελο 3.Λενε (εγω εχω το απλο) οτι εχει την κορυφαια μπαταρια σε android κινητο 4. υπεραρκετος χωρος!! εχω φορτω σει 120 εφαρμογες τωρα και ολα καλα! 5. Μετριο το σημα του , αλλαμε την ics εχει βελτιωθει πολυ! 6. Εμενα κλειδωνει σε δευτερολεπτα... 7. To lapdock ειναι απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει! αυτοματη διορθωση μπορεις να βαλεις στο πληκτρολογιο που εχει το κινητο. Το swiftkey εχει 8. Συγκρινε μεγεθη απλα βαλε σωστη διασταση οθονης 9. Προσωπικα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με την ταχυτητα!! Baspats σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, καλή χρονιά να έχεις! 1. Περίεργο που δεν έχουν βγει πάντως για εμάς, αν σκεφτείς πως έχει κυκλοφορήσει αρκετούς μήνες το Maxx 7. Μιας και έχεις Lapdock, μπορείς άνετα να γράψεις σε Word μέσα από αυτό; Σε αυτό εννοώ διορθωτή κειμένου, για ένα blog που φτιάχνω ;) Σε ευχαριστώ και πάλι Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Baspats σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, καλή χρονιά να έχεις! 1. Περίεργο που δεν έχουν βγει πάντως για εμάς, αν σκεφτείς πως έχει κυκλοφορήσει αρκετούς μήνες το Maxx 7. Μιας και έχεις Lapdock, μπορείς άνετα να γράψεις σε Word μέσα από αυτό; Σε αυτό εννοώ διορθωτή κειμένου, για ένα blog που φτιάχνω ;) Σε ευχαριστώ και πάλι Καλη χρονια!! Το MAXX ειναι το ιδιο με το απλο αλλα με αλλη μπαταρια... Αρα ολες οι rom ιδιες! Με το lapdock οποτε χρειαστηκα εγραψα μια χαρα... τωρα μεγαλο κειμενο δεν εχω δοκιμασει... Παράθεση Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Έχεις δοκιμάσει στο lapdock να συνδέσεις ethernet ? η με μετατροπέα Ethernet>USB στο αλουμινένιο όχι το πλαστικό lapdock γιατί νομίζω έχει ethernet Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilimma Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 (edited) παιδια μια ερωτηση αν και χαζη αλλα τεσπα οι αλλαγες rom στη συσκευη μπορει να προκαλεσουν καποιο προβλημα πχ στην gpu; ρωταω γιατι εχω παρατηρησει οτι στα παιχνιδια μου κανει κατι μικροκολληματακια εχω δει τα ιδια παιχνιδια και σε αλλες δυπηρινες συσκευες και τα τρεχουν νερο smooth τελειως ενω σε εμενα κανει κατι ελαφρυα κολλιματα.επισης εχω παρατηρησει κολλιματα στο scrolling πχ οταν μπαινω στο titanium back oπως και αλλου. Edited December 30, 2012 by dilimma Παράθεση Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecep Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Καλησπέρα και πάλι, Επειδή την Δευτέρα θα αγοράσω μάλλον το Maxx, κάποιες ερωτήσεις για όποιον έχει την έκδοση 4.0 και άρα θα μπορεί να απαντήσει καλύτερα. 3. Όντως η μπαταρία μπορεί να κρατήσει έως και 3 μέρες που λένε τα ξένα Reviews;; 5. Σήμα σε WiFi; Είχα προβλήματα στο Desire, γνώμη για αυτό; 6. Σήμα σε GPS; Κλειδώνει εύκολα; Θα το χρησιμοποιήσω πολύ ως GPS 9. Πόσο γρήγορο είναι; Πχ με αρκετές εφαρμογές μέσα, βλέπετε κολλήματα στα ανοίγματα και στο scrolling; Παίζει ρόλο δλδ που δεν είναι 4πύρηνο (όπως πχ το SG3) και είναι διπύρηνο; Καλησπέρα, 3. Η μπαταρία του κρατάει περίπου 3.5 μέρες (χρήση νορμάλ - όχι πολύ σκάλισμα) 5. Σήμα σε WiFi; Αν και με το παγωτό βελτιώθηκε, δεν το συγκρίνω με τα: iphone 3G, galaxy sii, mi2 6. Σήμα σε GPS; Κλειδώνει εύκολα; Πολύ καλό! 9. Πόσο γρήγορο είναι; Πχ με αρκετές εφαρμογές μέσα, βλέπετε κολλήματα στα ανοίγματα και στο scrolling; Παίζει ρόλο δλδ που δεν είναι 4πύρηνο (όπως πχ το SG3) και είναι διπύρηνο; Τα πάει πάααααρα πολύ καλά για 2πύρινο! Καλορίζικο και καλή χρονιά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Εχω το αλουμινενιο και δεν εχει ethernet , αλλα δεν εχω καν δοκιμασει να το συνδεσω Παράθεση Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Σε ευχαριστώ Ecep το περιμένω πλέον ;) Καλή χρονιά σε όλους! Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts