Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://i1056.photobucket.com/albums/t364/giannissotiriadis/Screenshot_2012-07-14-23-17-23.png

http://i1056.photobucket.com/albums/t364/giannissotiriadis/Screenshot_2012-07-14-23-17-35.png

Ταύγετε για πες και σχετικά με το ραδιόφωνο. Πως το βρίσκουμε. Θενκς

Προχωράς κανονικά το root με την μέθοδο που παρέθεσες παραπάνω.

Για unroot θα πρέπει να φλασάρεις με rsd την rom από την αρχή.

Με το ραδιόφωνο δεν βρήκα άκρη... I :confused:

Νίκος

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Προχωράς κανονικά το root με την μέθοδο που παρέθεσες παραπάνω.

Για unroot θα πρέπει να φλασάρεις με rsd την rom από την αρχή.

Με το ραδιόφωνο δεν βρήκα άκρη... I :confused:

Μήπως έχεις το αρχείο .zip του root? Βρίσκω λίγο τραγικό να πρέπει να κάνω λογαριασμό για να δω το λινκ...

Το έχει κάποιος να μας το δώσει?

Μήπως έχεις το αρχείο .zip του root? Βρίσκω λίγο τραγικό να πρέπει να κάνω λογαριασμό για να δω το λινκ...

Το έχει κάποιος να μας το δώσει?

Είμαι έξω αυτή την στιγμή φίλε μου και απολαμβάνω παγωμένο Cuba libre .

Αν έχεις λογαριασμό στο xda ψάξε στα thread του razr μπορείς να το κατεβάσεις και από εκεί.

Νίκος

Είμαι έξω αυτή την στιγμή φίλε μου και απολαμβάνω παγωμένο Cuba libre .

Αν έχεις λογαριασμό στο xda ψάξε στα thread του razr μπορείς να το κατεβάσεις και από εκεί.

Ωραίος ο φίλος :lol:

Σε ευχαριστώ πολύ. Είμαι ήδη rooted. Tα βρήκα όλα:D

παιδια βγηκε 4.0.4 ics για τη συσκευη μας??

Επίσημα όχι. Ανεπίσημα μπορείς να την βρεις καθώς και εκδόσεις που έχουν κυκλοφορήσει και κάποιες άλλες χώρες του κόσμου.

Ωραίος ο φίλος :lol:

Σε ευχαριστώ πολύ. Είμαι ήδη rooted. Tα βρήκα όλα:D

Αφού εγκαταστήσεις τα απαραίτητα περιμένω εντυπώσεις από την μπαταρία.

Γιατί τότε δικό μου έχω την εντύπωση ότι την πίνει πιο γρήγορα μετά το rooting.

Νίκος

και το δικο μου χαλια ειναι απο τις κηλιδες...αυτες οι samoled ειναι πολυ σκαρτες σε ολα τα τηλεφωνα που τη χρησιμοποιουν οχι μονο στο razr(ακομη και στο psvita).

και πισω να το πας,οι πιθανοτητες να πετυχεις σωστη οθονη ειναι κατα σου..τζαμπα θα παιδευεσαι;)

Το χω καταλαβει !

Αν το επιστρεψω θα παρω τα λεφτα μου πισω γιατι δεν εχουν αλλη συσκευη πλεον να μου δωσουν. Αλλα με τα ιδια λεφτα δεν παιρνεις τιποτα ισαξιο.

Ειναι το Γερμανικο μοντελο και εχει περασμενη στις εφαρμογες την εφημεριδα bild

Δεν καταφερα να την σβησω :lol:

Αυτό γίνεται μόνο με root..

Καλημέρα σε όλους!Μια ερώτηση ξέρετε εάν και πότε το RAZR MAXX θα έρθει απο τα μέρη μάς ή πρέπει να το πάρω απο έξω;
The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me

Άκυρο. Ψάχνω διαγραφή ποστ στο taptalk
Nokia 3310 (RIP από τον πατέρα μου) > Nokia 3650 (εχάθη σε παραλία) > Nokia 6600 (εχάθη σε μπαρ) > Nokia N93 (εκλάπη σε λεοφωρείο) > Nokia N95 (εκλάπη από αυτοκίνητο) > Nokia 5800 (ακόμα ζωντανό) > HTC Decire (εδώθη) > Motorola RAZR (RULES!)

Καλά το πίσω kevlar πως κάνει αμιχές έτσι;

Το πάω από τραπέζι σε τραπέζι, το σηκώνω και το αφήνω λες και είναι C4 (:P), και σε δυο σημεία πίσω έχει χτυπηθεί λες και το κάρφωσα με πρόκα...

Να πάρω θήκη;

Nothing lasts forever, but the certainty of change...

Emperistatomenos' Blog

παιδια εγω εχω ics 4.0.4 την επισημη τελευταία που βαζουμε ολοι μας root εχω κανει μπορω να βαλω google now γιατι δεν καταλαβα τι ειναι αυτη η aosp rom ?

http://www.gottabemobile.com/2012/07/06/google-now-available-for-droid-razr-razr-maxx-ics-devices-too/

Edited by phoenixgrg

Καλά το πίσω kevlar πως κάνει αμιχές έτσι;

Το πάω από τραπέζι σε τραπέζι, το σηκώνω και το αφήνω λες και είναι C4 (:P), και σε δυο σημεία πίσω έχει χτυπηθεί λες και το κάρφωσα με πρόκα...

Να πάρω θήκη;

Θήκη ή το χαίρεσαι έτσι και κάποια στιγμή αλλάζεις καπάκι.

http://www.ebay.com/itm/Battery-Back-Door-Cover-With-Middle-Frame-For-Motorola-Droid-Razr-XT910-XT912-/130716748868?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item1e6f534c44

Ωραια ολα αυτα, μονο που το καπακι ειναι λιγο δυσκολο να το αλλαξεις μονος σου. Δεν υπαρχουν βιδες πουθενα, ενω στο ifixit αν θυμαμαι καλα (που ειχαν ανοιξει το κινητο) ελεγαν οτι εχει μεγαλες ποσοτητες κολλας!

Edited by ddr2

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Ωραια ολα αυτα, μονο που το καπακι ειναι λιγο δυσκολο να το αλλαξεις μονος σου. Δεν υπαρχουν βιδες πουθενα, ενω στο ifixit αν θυμαμαι καλα (που ειχαν ανοιξει το κινητο) ελεγαν οτι εχει μεγαλες ποσοτητες κολλας!

Aνοίγει σχετικά εύκολα. Για την κόλλα όντως έχει :)

Χρησιμοποιω στο neo v τον es explorer και μου δειχνει κανονικα την καρτα SD.

Στο Motorola 2.3.6 μου δειχνει την εσωτερικη μνημη και οχι την SD καρτα, δνε μπορω να τη δω. Το εχετε παρατηρησει ?

Πως θα δω , περαν του προγραμματος που εχει το κινητο που λεγετε "τα αρχεια μου" (γιατι δεν εχει το κοινη χρηση) ,

την καρτα μνημης πε προγραμμα που θα μπορω να στελνω πχ με bluetooth τα αρχεια?

Μπαίνεις ES και πας ρυθμίσεις->Αρχικός κατάλογος-> και στο παραθυράκι που θα ανοίξει βάζεις /mnt/. Ξεκινόντας τον ES θα βλέπεις και την sd και την sd-ext.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Aνοίγει σχετικά εύκολα. Για την κόλλα όντως έχει :)

Και μετα πως το κανεις? βαζεις μονος σου UHO?

:lol:

Και μετα πως το κανεις? βαζεις μονος σου UHO?

:lol:

Η περισσότερη κόλλα μένει στο κινητό και υπάρχει στην επιφάνεια της μπαταρίας. Επίσης έχει μια λεπτή στρώση (κάτι σαν ταινία) ακριβώς κάτω από την κάμερα. Ξανακολλάει μια χαρά και μαθαίνεις κ πως αλλάζει η μπαταρία αν τυχόν δου χρειαστεί.

τελικα εχουμε ραδιο εφαρμογη ναι η οχι η συσκευη ειναι απο γαλλια και φοραει 4.0.4.

Η περισσότερη κόλλα μένει στο κινητό και υπάρχει στην επιφάνεια της μπαταρίας. Επίσης έχει μια λεπτή στρώση (κάτι σαν ταινία) ακριβώς κάτω από την κάμερα. Ξανακολλάει μια χαρά και μαθαίνεις κ πως αλλάζει η μπαταρία αν τυχόν δου χρειαστεί.

Ε, ενταξει, για αυτες τις δουλειες εχω το σερβις. Να εχω το κεφαλι μου ησυχο. Οποιος μπορει και ξερει βεβαια, μαγκια του.:)

Το πρόβλημα είναι ότι με κάθε καινούργιο μου κινητό,περνάω ένα διάστημα 1-2 μηνών που δε θέλω να παθαίνει τπτ και ξενερώνω με το παραμικρό.Μετά το ξεπερνάω.

Απλά μου έκανε εντύπωση λόγω της διαδημιζόμενης ανθεκτικότητας του kevlar,δεν είναι λόγος να το αλλάξω..!

Πάντως πήρα μια casemate barely there για τα απρόπτα.

Σα συσκευή είναι κουκλί το άτιμο...

Nothing lasts forever, but the certainty of change...

Emperistatomenos' Blog

Μπορεί κάποιος να μου πει, που στις ρυθμίσεις υπάρχει επιλογή για την default τοποθεσία εγκατάστασης εφαρμογών και widgets, γιατί πάει και μου βάζει τα widgets στην εσωτερική SD και όχι στο τηλέφωνο με αποτέλεσμα να μην τα βλέπω στα διαθέσιμα παρά μόνο αν κάνω μόνος μου την μεταφορά στο τηλέφωνο.

leak; δεν νομιζω

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

πέρασα την ICS και το update άλλα αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα: όταν βάζω κάποιον launcher εκτός του μαμά και πάω να προσθέσω κάποιο widget στο παράθυρο που εμφανίζεται για να διαλέξω widget, φαίνονται μόνο τα εικονίδια των widget και όχι η ονομασία και το είδος (πχ 4χ1, 2χ1 κ.λπ). Έτσι είναι και σε σας; πρέπει κάτι να κάνω; επίσης, το ρώτησα και νωρίτερα, γνωρίζει κάποιος πως απενεργοποιούμε τον ήχο στην κάμερα;

ευχαριστώ!!!!

frastgr

• The title was changed to Motorola RAZR XT910