phoenixgrg Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 καλα ειναι μακακες εκει στην μοτορολα βγαζουν μια εκδοση και ειδικα τροποποιημενη για ενα κινητο αλλα μονο για ενα αμερικανο παροχο αντι να βγαλουν την εκδοση χωρις εξτρα πραγματα σοβαρα πραγματικα αν το ηξερα ουτε θα το σκεφτομουν να το αγορασω και 200 ευρω να βαλουν το motorola razr hd θα παω κατευθειαν για αλλη εταιρια ντροπη τους που μας θεωρουν δευτερης κατηγοριας πελατες απλα moto εχασες ενα ακομα πελατη μετα την συμπεριφορα σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agligoros Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Παιδιά έριξε κ άλλο την τιμή στα 279 ευρώ, μόλις μου έστειλαν το newsletter.. όντως. μα καλα...ολα τα razr της Ευρωπης εδω θα τα ξεστοκαρουν;;:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
underground21 Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Η διαφορά είναι ,πως σ'εμένα παράδειγμα, βγάζει "Η συσκευή σας είναι ενημερωμένη! Δεν χρειάζεται καμιά ενημέρωση αυτή την στιγμή.".Με 2.3.6 και εγώ.Αν κατάλαβα καλά ,αυτό ενοούσες;Το ότι δεν έχεις connection; Αν ναι ,ξαναδοκίμασε κάποια άλλη στιγμή. Το ότι δεν έχει κυκλοφορήσει , όπως είπε και ο φίλος jg_sot, είναι σωστό. Παντως προτιμώ να αργήσουνε λίγο, παρά να είναι πίτα στα bugs η ICS. Δεν είναι πως θα έχουμε τρελή υποστήριξη και πως θα διορθώσουν οι devs πολλά. Ούτε και περιμένω σύντομο update με bug fixes. Καταλαβαίνω όλους αυτούς που έχουνε την συσκευή μήνες τώρα, αλλά καλύτερα λίγο υπομονή ακόμα παρά να έχουμε έξτρα προβλήματα. Ναι σωστά κατάλαβες φίλε μου.Ενώ παλαιότερα έβγαζε το δικό σου μήνυμα τώρα ούτε που προσπαθεί να συνδεθεί αλλά με πετάει κατευθείαν έξω.Θα δοκιμάσω μέσω Motocast αν και πιστεύω πως κάτι άλλο θα φταίει...:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teof95 Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 ρε παιδια να ρωτησω και εγω κατι που με βασανιζει εδω και λιγες μερες... Εχω το xt910 και την ρομ 2.3.5 μεσα. Θελω να περασω την ICS 4 αλλα πρεπει πρωτα να περασω την 2.3.6. ωραια ως εδω... εψαξα και βρηκα λοιπον για να την κανω manual εγκατασταση αλλα καθε φορα που κανω boot σε recovery μου εμφανιζει signature verification failed. instalation aborted. τι μπορω να κανω? Παράθεση ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑΞΕ ΧΩΡΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑΞΕ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΜΕΓΙΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ: 420 x 150 pixels και 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 (edited) Εάν η συσκευή δεν είναι root, και βγεί για Ελλάδα η Ics 4.0 παίζει ρόλο με ποιά έκδοση αγοράστηκε ; Αυτά που πουλάει το MM στα 279€ με τί έκδοση είναι ; Edited June 30, 2012 by Stavros_P Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apathya Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 280e? Είναι τρελοί αυτοί του ΜΜ!!! Παράθεση Proud HTC User! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Εάν η συσκευή δεν είναι root, και βγεί για Ελλάδα η Ics 4.0 παίζει ρόλο με ποιά έκδοση αγοράστηκε ; Αυτά που πουλάει το MM στα 279€ με τί έκδοση είναι ; Αγορά πριν 2 μέρες από ΜΜ Θεσ/νικη, 2.3.6 έκδοση. 280e? Είναι τρελοί αυτοί του ΜΜ!!! Πολύ καλή προσφορά.599 στην Wind :lol:(όταν πήγα στην wind για microsim,μου την κοψανε τζάμπα,μου είπανε γιατι δεν ρωτούσα να μου κάνουνε προσφορά, όταν είπα 299 το βουλώσανε:p ) Δεν ξέρω γιατι δεν ξεπούλησαν ήδη tbfh , δεν ξέρω κάτι καλύτερο σ'αυτά τα λευτά. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
housas08 Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Εάν η συσκευή δεν είναι root, και βγεί για Ελλάδα η Ics 4.0 παίζει ρόλο με ποιά έκδοση αγοράστηκε ; Αυτά που πουλάει το MM στα 279€ με τί έκδοση είναι ; Όχι, δεν παίζει ρόλο με ποια αγοράστηκε. Στα ΜΜ η πρώτη συσκευή που πήρα είχε την 2.3.5 και η δεύτερη την 2.3.6 Να πω ότι τα παράξενα συνεχίζουν να μου συμβαίνουν... με τη συσκευή που αντικατέστησα, όταν φορτίζω το κινητό η οθόνη δεν αποκρίνεται σωστά στα πατήματα. Και αυτό συμβαίνει ΜΟΝΟ με τον εργοστασιακό φορτιστή και καλώδιο... Με τον φορτιστή του Desire λειτουργεί ρολόι αλλά και με τη φόρτιση από το laptop... Μυστήρια πράγματα... (δεν με χαλάει όμως γιατί της HTC ο φορτιστής είναι 1000mAh οπότε θα μου φορτίζει και πιο γρήγορα, θα τσεκάρω όμως να δω αν θα ζεσταίνεται) Φυσικά και αυτό το θέμα είναι ένα από τα "γνωστά" προβλήματα των ΜΟΤΟ απ' όσα διάβασα μέχρι στιγμής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Όχι, δεν παίζει ρόλο με ποια αγοράστηκε. Στα ΜΜ η πρώτη συσκευή που πήρα είχε την 2.3.5 και η δεύτερη την 2.3.6 Να πω ότι τα παράξενα συνεχίζουν να μου συμβαίνουν... με τη συσκευή που αντικατέστησα, όταν φορτίζω το κινητό η οθόνη δεν αποκρίνεται σωστά στα πατήματα. Και αυτό συμβαίνει ΜΟΝΟ με τον εργοστασιακό φορτιστή και καλώδιο... Με τον φορτιστή του Desire λειτουργεί ρολόι αλλά και με τη φόρτιση από το laptop... Μυστήρια πράγματα... (δεν με χαλάει όμως γιατί της HTC ο φορτιστής είναι 1000mAh οπότε θα μου φορτίζει και πιο γρήγορα, θα τσεκάρω όμως να δω αν θα ζεσταίνεται) Φυσικά και αυτό το θέμα είναι ένα από τα "γνωστά" προβλήματα των ΜΟΤΟ απ' όσα διάβασα μέχρι στιγμής... Ναι, αυτο ειναι γνωστο θεμα με τη φορτιση. Το κουλο ειναι οτι γινεται και με αλλους φορτιστες κινητων, οχι μονο με τον εργοστασιακο, εκτος απο τουε φορτιστες της htc, οπως επισης εχω παρατηρησει κσι επιβεβαιωνω.:worry: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
housas08 Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Έχει καταφέρει κανείς να βάλει το script για την μπαταρία στην .39; Αναφέρομαι στο: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1723259 Βλέπω ότι πολλοί βρίσκουν μεγάλη διαφορά στη ζωή της μπαταρίας, αλλά το θέμα είναι ότι δεν συμβαδίζουν οι εντολές με τα αρχεία στον kernel φάκελο της 39 έκδοσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Έχει καταφέρει κανείς να βάλει το script για την μπαταρία στην .39; Αναφέρομαι στο: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1723259 Βλέπω ότι πολλοί βρίσκουν μεγάλη διαφορά στη ζωή της μπαταρίας, αλλά το θέμα είναι ότι δεν συμβαδίζουν οι εντολές με τα αρχεία στον kernel φάκελο της 39 έκδοσης. Ενδιαφέρον. Αν το καταφέρεις, κάνε μετά ένα οδηγό αν σου είναι εύκολο. Είναι λίγο τράτζικ να έχει διαβάθμιση ανά 10% η μπαταρία και να μην φαίνεται μάλιστα το ποσοστό πάνω στην γραμμή. Σχετικά με το official update. Το πήρε κανένας? Εμείς που έχουμε την Leaked .17 δεν θα το πάρουμε OTA λογικά. Τελικά την .33 δεν κατάφερα να την περάσω. Μου έβγαζε error στο recovery. Αλλά κάποιος έγραψε στο XDA ότι η .33 έχει χειρότερο radio από την .17, δεν πιάνει τόσο καλό σήμα γενικά. Έχουμε κάποιον εδώ που από .17 πήγε σε .33 ICS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
housas08 Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Ενδιαφέρον. Αν το καταφέρεις, κάνε μετά ένα οδηγό αν σου είναι εύκολο. Είναι λίγο τράτζικ να έχει διαβάθμιση ανά 10% η μπαταρία και να μην φαίνεται μάλιστα το ποσοστό πάνω στην γραμμή. Σχετικά με το official update. Το πήρε κανένας? Εμείς που έχουμε την Leaked .17 δεν θα το πάρουμε OTA λογικά. Τελικά την .33 δεν κατάφερα να την περάσω. Μου έβγαζε error στο recovery. Αλλά κάποιος έγραψε στο XDA ότι η .33 έχει χειρότερο radio από την .17, δεν πιάνει τόσο καλό σήμα γενικά. Έχουμε κάποιον εδώ που από .17 πήγε σε .33 ICS? Προσωπικά πέρασα την NonEFIGSRetail 672.180.39.en.EU πηγαίνοντας πρώτα στην .21 Για να πηγαίνει με βήμα 1% θα πρέπει αναγκαστικά αυτή τη στιγμή να περάσεις κάποια custom rom, αλλιώς να περιμένεις και να παρακαλάς η ΜΟΤΟ να βγάλει ανάλογο update, που το κόβω χλωμό. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για το ποσοστό στο εικονίδιο της μπαταρίας. Με το που βγάλω άκρη, ευχαρίστως να γράψω έναν οδηγό. Ακόμα θέλω κάποιο χρόνο να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα για μένα, καθώς είχα συνηθίσει σε άλλους ρυθμούς με το Desire (bootloader, recoveries, customizations, κτλ)... και να βρω τις καλύτερες πρακτικές - μεθόδους για το Razr. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Έχει παρατηρήσει κάποιος που έρχεται απο iOS μεγαλύτερη κατανάλωση σε data; Έχω βάλει το 3g watchdog και απο τα 10mb που έχω χρησιμοποιήσει απο εχθές το βράδυ τα 3,5 μου τα έχει φάει το os services and others :( Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Προσωπικά πέρασα την NonEFIGSRetail 672.180.39.en.EU πηγαίνοντας πρώτα στην .21 Για να πηγαίνει με βήμα 1% θα πρέπει αναγκαστικά αυτή τη στιγμή να περάσεις κάποια custom rom, αλλιώς να περιμένεις και να παρακαλάς η ΜΟΤΟ να βγάλει ανάλογο update, που το κόβω χλωμό. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για το ποσοστό στο εικονίδιο της μπαταρίας. Με το που βγάλω άκρη, ευχαρίστως να γράψω έναν οδηγό. Ακόμα θέλω κάποιο χρόνο να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα για μένα, καθώς είχα συνηθίσει σε άλλους ρυθμούς με το Desire (bootloader, recoveries, customizations, κτλ)... και να βρω τις καλύτερες πρακτικές - μεθόδους για το Razr. Έψαξα λίγο στο XDA αλλά δεν είδα να έχει βγει η official ICS. Αν πάρει το μάτι κανενός κάτι, μας το σφυράει. Εγώ που έχω την Retail.en.eu 672.180.33 μπορώ να περάσω αυτήν που έβαλες και εσύ? Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη συνάδελφε :lol: Είχα και εγώ desire πριν το Lumia 800. Έχει παρατηρήσει κάποιος που έρχεται απο iOS μεγαλύτερη κατανάλωση σε data; Έχω βάλει το 3g watchdog και απο τα 10mb που έχω χρησιμοποιήσει απο εχθές το βράδυ τα 3,5 μου τα έχει φάει το os services and others :( Εγώ έρχομαι από Lumia 800. Το Razr ρουφάει πολύ ΜΒ ρε παιδάκι μου!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
housas08 Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Έψαξα λίγο στο XDA αλλά δεν είδα να έχει βγει η official ICS. Αν πάρει το μάτι κανενός κάτι, μας το σφυράει. Εγώ που έχω την Retail.en.eu 672.180.33 μπορώ να περάσω αυτήν που έβαλες και εσύ? Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη συνάδελφε :lol: Είχα και εγώ desire πριν το Lumia 800. Το κινητό χθες το παρέλαβα με την έκδοση 651.167.21.XT910.NonEFIGSRetail.en.EU Και πάνω σε αυτή, έκανα root και πέρασα την .39 το link που ακολούθησα: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1737222 Και πιο συγκεκριμένα το τελευταίο τμήμα του πρώτου post. Αν είσαι στην retail θα πρέπει να παιδευτείς λίγο. Χρειάζεται να Patchαρεις το boot.img και να το κάνεις FASTBOOT. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποια τόσο αξιόλογη διαφορά μεταξύ 33 και 39. Αυτό που θα κάνω είναι να περιμένω την επίσημη final ics, και από εκεί και έπειτα με βάση το τι δεν με καλύπτει να προχωρήσω σε πιο περίπλοκες διαδικασίες. Γι' αυτό (επειδή δεν αξίζει και τόσο τον κόπο), μείνε στην Retail.en και ακολούθα μόνο της συγκεκριμένης τα updates μέχρι το final. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Το κινητό χθες το παρέλαβα με την έκδοση 651.167.21.XT910.NonEFIGSRetail.en.EU Και πάνω σε αυτή, έκανα root και πέρασα την .39 το link που ακολούθησα: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1737222 Και πιο συγκεκριμένα το τελευταίο τμήμα του πρώτου post. Αν είσαι στην retail θα πρέπει να παιδευτείς λίγο. Χρειάζεται να Patchαρεις το boot.img και να το κάνεις FASTBOOT. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποια τόσο αξιόλογη διαφορά μεταξύ 33 και 39. Αυτό που θα κάνω είναι να περιμένω την επίσημη final ics, και από εκεί και έπειτα με βάση το τι δεν με καλύπτει να προχωρήσω σε πιο περίπλοκες διαδικασίες. Γι' αυτό (επειδή δεν αξίζει και τόσο τον κόπο), μείνε στην Retail.en και ακολούθα μόνο της συγκεκριμένης τα updates μέχρι το final. Φίλτατε ήμουν στην δική σου έκδοση, Nonefigs Retail.21 :lol: αυτήν είχε όταν το αγόρασα και επειδή η μοναδική Leak που υπήρχε μέχρι τότε ήταν αυτή που πέρασα, έπρεπε να περάσω πρώτα με RSD lite την .26 Retail στην 2.3.6 gingerbread για να βάλω την retail.17 ICS. Δοκίμασα να κάνω patch το boot.img μέσω command αλλά μου έβγαζε error to copy, στο command. Η λογική λέει ότι εδώ θα μείνω μέχρι νεοτέρας, παρόλο που πάλεψα πάλι σήμερα να βάλω την .33 δίχως όμως αποτέλεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
housas08 Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Φίλτατε ήμουν στην δική σου έκδοση, Nonefigs Retail.21 :lol: αυτήν είχε όταν το αγόρασα και επειδή η μοναδική Leak που υπήρχε μέχρι τότε ήταν αυτή που πέρασα, έπρεπε να περάσω πρώτα με RSD lite την .26 Retail στην 2.3.6 gingerbread για να βάλω την retail.17 ICS. Δοκίμασα να κάνω patch το boot.img μέσω command αλλά μου έβγαζε error to copy, στο command. Η λογική λέει ότι εδώ θα μείνω μέχρι νεοτέρας, παρόλο που πάλεψα πάλι σήμερα να βάλω την .33 δίχως όμως αποτέλεσμα. Να σου πω την αλήθεια την RSD μέθοδο δεν την είδα. Με βόλεψε που ανέβασαν τη NonEfi και δεν το κοίταξα περισσότερο... Εσύ έπεσες στην ανάγκη! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Εγώ έρχομαι από Lumia 800. Το Razr ρουφάει πολύ ΜΒ ρε παιδάκι μου!!!! Έλεγα μήπως ήταν ιδέα μου, ούτε στο htc trophy είχα δει τέτοια κατανάλωση απλά έλεγα μήπως υπήρχε κάποια ρύθμιση να μειωθεί η κατανάλωση κάτι που δεν έχω κάνει εγώ καλά στο razr. Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Έχει καταφέρει κανείς να βάλει το script για την μπαταρία στην .39; Αναφέρομαι στο: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1723259 Βλέπω ότι πολλοί βρίσκουν μεγάλη διαφορά στη ζωή της μπαταρίας, αλλά το θέμα είναι ότι δεν συμβαδίζουν οι εντολές με τα αρχεία στον kernel φάκελο της 39 έκδοσης. Κατεβασε απο το μαρκετ την εφαρμογη battery circle για να βλεπεις την μπαταρια ανα 1% :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
housas08 Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Κατεβασε απο το μαρκετ την εφαρμογη battery circle για να βλεπεις την μπαταρια ανα 1% :) Καλή φαίνεται. Το θέμα είναι όμως ότι αυτή τη λειτουργία θα την προτιμούσα native από τη rom... Αναγκαζόμαστε να βάζουμε extra εφαρμογές για βασικά πράγματα που στο τέλος επιβαρύνουμε το κινητό (μνήμη, κατανάλωση, κτλ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
const_ili Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 (edited) Καλή φαίνεται. Το θέμα είναι όμως ότι αυτή τη λειτουργία θα την προτιμούσα native από τη rom... Αναγκαζόμαστε να βάζουμε extra εφαρμογές για βασικά πράγματα που στο τέλος επιβαρύνουμε το κινητό (μνήμη, κατανάλωση, κτλ) στις ρυθμίσεις- διαχείριση δεδομένων- εξοικονόμηση δοκίμασες; τώρα αν έβαλες καμιά εφαρμογή που τραβάει συνέχεια updates δεν είναι θέμα της συσκευής.. πρώτη μέρα 2 μέρες αντοχή με βασικές ρυθμίσεις και 2 ώρες τηλέφωνα και λειτουργία πτήσης ενεργοποιημένη δεύτερη μέρα 1 μέρα και ούτε με αντίστοιχη ομιλία και updates αλλά με περισσότερα apps μέσα + επανεκινήσεις του wifi σε καλό σήμα δηλώνουν πρόβλημα; να το πάω πίσω να το δουν ή είναι θέμα rom-hardware? Edited July 1, 2012 by const_ili προσθήκη Παράθεση TO CALL OR NOT TO CALL?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
housas08 Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 στις ρυθμίσεις- διαχείριση δεδομένων- εξοικονόμηση δοκίμασες; τώρα αν έβαλες καμιά εφαρμογή που τραβάει συνέχεια updates δεν είναι θέμα της συσκευής.. πρώτη μέρα 2 μέρες αντοχή με βασικές ρυθμίσεις και 2 ώρες τηλέφωνα και λειτουργία πτήσης ενεργοποιημένη δεύτερη μέρα 1 μέρα και ούτε με αντίστοιχη ομιλία και updates αλλά με περισσότερα apps μέσα + επανεκινήσεις του wifi σε καλό σήμα δηλώνουν πρόβλημα; να το πάω πίσω να το δουν ή είναι θέμα rom-hardware? οι εφαρμογές που βάζω πάντα είναι οι ελάχιστες δυνατές και όσο γίνετε λιγότερο ενεργοβόρες. (Αν και φαντάζομαι το σχόλιο σου θα πήγαινε στο φίλο που του "έφαγε" πολλά mb λίγα posts πιο πίσω) Το wifi δεν την πολυπαλεύει... και μένα κάνει αποσυνδέσεις με μέτριο σήμα. Είναι θέμα όλων των Razr αυτό. Το κάνουν και οι 2 συσκευές που έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 (edited) Καλή φαίνεται. Το θέμα είναι όμως ότι αυτή τη λειτουργία θα την προτιμούσα native από τη rom... Αναγκαζόμαστε να βάζουμε extra εφαρμογές για βασικά πράγματα που στο τέλος επιβαρύνουμε το κινητό (μνήμη, κατανάλωση, κτλ) Τι επιβαρυνεις βρε? το 1γιγα ραμ ή τον διπυρηνο??:lol: Δεν εχει αναγκη. Το μονο που "φοβαται" το κινητο ειναι το κακογραμμενο software καποιων εφαρμογων. Τιποτα αλλο.;) Edited July 1, 2012 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilimma Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 παιδια μια ερωτηση το death grip υπαρχει περιπτωση να διορθωθει με καποιο update πχ? Παράθεση Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Με update τύπου θήκη. :D Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts