elthis Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Από ότι παρακολούθησα λιγάκι στο Utube φαίνεται ότι το EU περιέχει και το πακέτο με τα ελληνικά.... τώρα πιο συγκεκριμένα δεν ξέρω να σου απαντήσω, δεν μίλησα με expansys καθώς θα περιμένω λιγάκι... βέβαια όταν ξέρω ότι μερικά click παρακάτω μπορώ να το έχω σε 4-5 μερούλες ναι δελεάζομαι... off topic: Παιδιά στο foroum εδώ αγγελίες δεν παίζουν????:thanks: Φυσικά έχει και ελληνικά η συσκευή. Όσο για το off topic, υπάρχει χώρος αγγελιών, buy & shell θα το βρείς, αλλά πρέπει να πλήρεις κάποιες προϋποθέσεις σαν μέλος για να τις δεις η/και να συμμετέχεις. Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 ναι ενημερώθηκα και το θεωρώ πάρα μα πάρα πολύ σωστό... σε άλλα foroum μπαίνει ο καθένας και postarei οτι πραγματικά θέλει και τα νέα μέλη είναι εκτεθειμένα έτσι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 αντε παιδια ακομα κανας τυχερος; να μαθουμε εντυπωσεις; :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 κι εγώ έχω λιώσει τα vids στο Youtube και περιμένω εδώ από πάνω να δω κάποιον που το πήρε!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. November 1, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Clove.co.uk This is just a quick message to say that the first stock of the Motorola RAZR that was due to arrive tomorrow has been delayed until next week, week commencing the 7th November. This delay is quite common with brand new devices but we would have liked it if it had arrived as originally planed. Needless to say if you have an order with us, we will ship it as soon as we can. If you do not, we will let you know when it arrives into stock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 This is just a quick message to say that the first stock of the Motorola RAZR that was due to arrive tomorrow has been delayed until next week, week commencing the 7th November. This delay is quite common with brand new devices but we would have liked it if it had arrived as originally planed. Needless to say if you have an order with us, we will ship it as soon as we can. If you do not, we will let you know when it arrives into stock. Dear Mr Pxxxxxxxxxxxxxxx You recently placed an order for the Motorola RAZR, thank you. The first stock was due to arrive tomorrow (2nd November) but this has been delayed by Motorola until next week (Week commencing 7th November). We understand that this is frustrating, but this can often be the case with brand new devices. We will of course ship your order as soon as the stock arrives next week. Thank you for your patience. The Clove Technology Sales Team. - Αν υποψιαστώ πως θα υπάρξει και νέα καθυστέρηση την άλλη εβδομάδα....θα πεθάνω!:wacko: Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vercetti13 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Και εγώ με την σειρά μου εχθές το τσίμπησα από το clove και με ενημέρωσαν και εμένα πως το τηλ. τελικά θα καθυστερήσει να ερθει. Τώρα οσον αφορά την εγγύηση, επειδή υπήρξα υπάλληλος της εν λόγω εταιρείας στο τμήμα του support στην Σκωτία(και όχι Αγγλία όπως αναφέρθηκε παραπάνω), έχω να σας πω πως ναι μεν η Μοτο Ελλάδος δίνει 24 μήνες εγγύηση η Μοτο UK όμως δίνει 12. Εφόσον λοιπόν η συσκευή αγοραστεί απο UK τότε η εγγύηση είναι 12μηνη ΕΚΤΟΣ εαν το καταστημα δίνει παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 πάντως 2 χρόνια εγγυηση είανι πολύ καλή φάση... μπράβο στην motorola:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Πάντως μου αρέσει που το συζητάμε για την 12μηνη εγγύηση, τη στιγμή που πολλοί πάνω από χρόνο δεν μένουν με το ίδιο κινητό και οι υπόλοιποι περνάνε custom roms, οπότε αντίο εγγύηση. Εγώ ανήκω στη δεύτερη κατηγορία. :) Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 custom rom βαζουμε αλλα αμα παει service περναμε τη μαμα. Sent from my MB525 using Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 και δεν τα κρατάμε αλλά και επίσης εγώ δεν νομίζω να έχω ξανακούσει για 24 μήνες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 και δεν τα κρατάμε αλλά και επίσης εγώ δεν νομίζω να έχω ξανακούσει για 24 μήνες... Πώς φαίνεται το παιδί της apple:p Βρε συ, όλα τα κινητά έχουν 24 μήνες εγγύηση. Μόνο τα iphone έχουν 12 μήνες. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Πώς φαίνεται το παιδί της apple:p Βρε συ, όλα τα κινητά έχουν 24 μήνες εγγύηση. Μόνο τα iphone έχουν 12 μήνες. τι είπες τώρα???!!!!:hypno: καλά άμα σου πω δεν είχα ιδέα...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 τι είπες τώρα???!!!!:hypno: καλά άμα σου πω δεν είχα ιδέα...!!! Και όχι μόνο τα κινητά, γενικά ότι αγοράζεις έχει 2 χρόνια εγγύησης. Τα ακίνητα (απίτια κλπ ) έχουν 5 χρόνια. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Τα αμερικάνικα είναι κλειδωμένα στην Verizon? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Και όχι μόνο τα κινητά, γενικά ότι αγοράζεις έχει 2 χρόνια εγγύησης. Τα ακίνητα (απίτια κλπ ) έχουν 5 χρόνια. Δουλεύω σε εταιρεία με ιατρικά μηχανήματα και είμαι Διευθ Πωλήσεων οπότε κι εμείς βάση νομοθεσίας δίνουμε 2 χρόνια... αλλά για νόμιζα ότι ήταν για τον χώρο μας κτλ... έτσι πρέπει, 2 χρονάκια να είσαι ασφαλής... αν το πάρω από έξω (θα πάω Γερμανία 17 Νοεμβ) και με τρώει απίστευτα όπως καταλαβαίνεις θα έχω κι εδώ εγγύηση ή πρέπει αν συμβεί κάτι να το στείλω έξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Δουλεύω σε εταιρεία με ιατρικά μηχανήματα και είμαι Διευθ Πωλήσεων οπότε κι εμείς βάση νομοθεσίας δίνουμε 2 χρόνια... αλλά για νόμιζα ότι ήταν για τον χώρο μας κτλ... έτσι πρέπει, 2 χρονάκια να είσαι ασφαλής... αν το πάρω από έξω (θα πάω Γερμανία 17 Νοεμβ) και με τρώει απίστευτα όπως καταλαβαίνεις θα έχω κι εδώ εγγύηση ή πρέπει αν συμβεί κάτι να το στείλω έξω? Συμφωνα με την motorola το τηλεφωνο αν το παρεις απο Γερμανια θα εχει κανονικα 2 χρονια εγγυηση γιατι ο νομος εκει ειναι οπως στην Ελλαδα, δλδ εγγυηση 2 ετων, αν ομως το αγορασεις απο Γαλλια ή Αγγλια τοτε θα εχεις 1 χρονο! Επισης αφου το τηλεφωνο πωλειται κανονικα στην χωρα μας δεν θα χρειαστει, σε ενδεχομενη ζημια να το στειλεις εξω... Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Συμφωνα με την motorola το τηλεφωνο αν το παρεις απο Γερμανια θα εχει κανονικα 2 χρονια εγγυηση γιατι ο νομος εκει ειναι οπως στην Ελλαδα, δλδ εγγυηση 2 ετων, αν ομως το αγορασεις απο Γαλλια ή Αγγλια τοτε θα εχεις 1 χρονο! Επισης αφου το τηλεφωνο πωλειται κανονικα στην χωρα μας δεν θα χρειαστει, σε ενδεχομενη ζημια να το στειλεις εξω... Thanx Miketra! και να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά ξέρετε κάνα καλό μαγαζάκι στην Γερμανία να μπορώ να το πάρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 (edited) αντε να το αποκτησουμε!!!:D Edited November 2, 2011 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Τα video είναι στα Ιταλικά και πάλι από pre-released συσκευή. Αναφέρω μερικά και αν κάποιος θέλει να ρωτήσει κάτι, μεταφράζω. 1α κάτι που είδα σε κάποιο preview και μου άρεσε.Όταν ανοίγεις τις 8/6 τελευταίες εφαρμογές που βγάζει το android σε παράθυρο, εδώ έχουμε full screen και είδα μέχρι 10 για να επιλέξεις, με χώρο για πολλές ακόμα. Αν όντως με ένα κλίκ τις έχουμε όλες τις ανοιχτές, χωρίς λύσεις από μάρκετ, το βλέπω σαν καλή φάση. Λοιπόν.... Μπαταρία, μια μέρα με βαριά χρήση(χωρίς διευκρινιση στο "βαριά"). Οθόνη φωτεινή με άσπρο που δεν μπλεδίζει. Δεν έχεi motoblur.Έχει στοιχεία από ics όμως, όπως το app drawer και data μέτρηση(δική μου παρατήρηση). Από motoblur δεν κατέχω πολλά οπότε δεν ξέρω αν είναι κάτι που είχαν και κράτησαν. Ηχείο δυνατό αλλά όχι από τα πιο δυνατά. Πάρα πολύ καλή ποιότητα ήχου στις κλήσεις(ακουστικό). Η ανοιχτή ακρόαση καλή και αρκετά δυνατή(Το δοκίμασε με κόσμο και έμεινε ικανοποιημένος, αλλά χωρίς να ενθουσιάστηκε κιόλας). Σήμα τηλεφώνου δυνατό. Περί SGS2 vs Motorazr(2o vid) να αναφέρω πως ο τύπος γέρνει προς το sgs, που είναι και δικό του, root με 2.3.5 rom ,αλλά τον έχω πετύχει να είναι αντικειμενικός σε άλλο review και δίνω κάποια βάση σ'αυτά που λέει(μικρό το vs με πολλά που απλά τα βλέπεις ακόμα και να μην ακούς τι λέει). Το τεστ λοιπόν με Custom rom στο SGS2 και pre-relesed stock στο moto. Σαν ταχύτητα δεν βλέπει διαφορές(άνοιγμα εφαρμογών, rotation ,δεν θέλει καν μετάφραση). Σαν κατασκευή προτιμάει το SGS2 με υποκειμενικό κριτήριο. Πιο κομψό και οι καμπύλες που έχει το κάνουν πιο εύκολό στο κράτημα. Pinch to zoom καλύτερο το galaxy. Foto έλαφρώς καλύτερο το galaxy. Βρήκε καλύτερο το moto σαν anti-fingerprint οθόνη λόγο nanotech coating. To moto πάλι καλύτερο σε ποιότητα κλήσης ακουστικού και σήμα. Καλύτερο άσπρο στο moto. Πολύ κοντά στις διαφορές και οι 2 συσκευές συμφωνα με τον Ιταλό. Σαφώς και περιμένουμε καλύτερα review αλλά προς το παρόν......... Mαγκιά πάντως του galaxy,που κυκλοφορεί από την προηγούμενη άνοιξη και ακόμα κοντράρει καινουριες/ακυκλοφόρητες συσκευές στα ίσα. Το γουστάrω πολύ το razr από τα λίγα που ξέρουμε μέχρι τώρα. Αν έχει καλή αποδοχή και από devs θα είναι καλή φάση. Btw μπήκε και το forum του στο xda http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1360 Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 1ον, μας εφτιαξες τη μερα:) Πολυ ομορφα τα βιντεακια. Εγω βλεπω ενα τηλεφωνο που τρεχει δαιμονισμενα. Λογικο να ειναι παραπλησιο σε επιδοσεις με το s2. Σχεδον ιδιο hw εχουν, αλλα το μοτορολα εχει να διαχειριστει και περισσοτερα pixels . Αυτο ειναι το κορυφαιο hw για φετος. Του χρονου ισως τα βγαζουν στα 1,5. Η συγκριση παντως δεν εχει νοημα γιατι στην ουσια συγκρινεις στοκ εφαρμογες στον browser και gallery. Το s2 εχει σαν default εφαρμογη φωτογραφιων την 3d gallery. Αν η ιδια εφαρμογη μπει και στο μοτορολα (υπαρχει στο μαρκετ) το ιδιο καλο θα ειναι το ζουμ και στο μοτορολα. Θελω ναπω οτι αυτο που φταιει για το κακο ζουμ στις φωτο ειναι η εφαρμογη του μοτορολα, οχι το μοτορολα. Στον browser, εννοειται οτι δεν υπαρχει τιποτα αλλο εκτος απο opera11. (τουλαχιστον εκει τα ειχα αφησει τα πραγματα, οταν ασχολιομουν με το android). Κατα τα αλλα, πολυ γρηγορο τηλεφωνο:) Παρατηρησα οτι το μοτορολα εχει και ledακι ειδοποιησης για εισερχομενα μηνυματα, μειλ, κλησεις κλπ (πανω αριστερα, ενα πρασινο, οπως και στο milestone):love::love: Αααντε να ερθει... Τις καλημερες μου! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Ωραίος ο R_Bachman...;) Επίσης να συμπληρώσω το φίλο ddr2, το πιο συμαντικό είναι ότι το sgii τρέχει custom rom, με όλες δηλαδή τις βελτιώσεις σε ταχύτητα, smoothness κτλ! Επίσης δε μου κάνει καμία εντύπωση η διάρκεια της μπαταρίας.Είναι η φυσιολογική σε συσκευή android με 2πύρινο επιπλέον επεξεργαστή. Εύχομαι το ice scream να έχει καλύτερη διαχείρηση πόρων, άρα μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 ε, μια μερα με βαρια χρηση ειναι μια χαρα, εγω δεν ξερω smartphone με βαρια(βαρια ομως) να βγαζει πανω απο 3/4 της μερας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Αδερφέ R_Bachman μας έφτιαξες και ευχαριστούμε για τα ωραία vids!! Είναι και η γυναίκα μου μισή Ιταλίδα έχει μεροκάματο απόψε το απόγευμα!!!:lol::lol::lol: Όπως όλα δείχνουν θα είναι πολύ καλή η συσκευή με πολλά πολλά καλά... μαγκιά πάντως του S2 που κρατά γερά και δείχνει τι κινητό είναι και ότι η Samsung είναι σε πραγματικά καλό, πολύ καλό δρόμο... αν ακούσει και τον κόσμο και φτιάξει τα υλικά τότε το S3 θα είναι τηλέφωνο σταθμός (τηλέφωνο tespa, personal multimedia magic boxes έπρεπε να τα λένε πλέον τα "τηλέφωνα":!:) Το moto δείχνει πολύ δυνατό με διαολεμένες διαθέσεις... πραγματικά αδημονώ και μην σας χάσω γιατί θέλω guidance να το εκμεταλλευτώ στο έπακρο :superman: Επίσης πιστεύω ότι το ICS θα προσδίδει καμιά 30% επιπλέον στην μπαταρία σαν καλύτερη διαχείριση πόρων... αχ ωραία πράγματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 άσχετο μου ήρθε τώρα... θήκη λέτε να χρειαστεί? Ή μήπως με προσεκτική διαχείριση να είναι κομπλέ χωρίς γρατσουνιές κτλ... μεμβράνη πάντως δεν θα βάλω γιατί και το μηλόφωνο πάντα το είχα χωρίς κ' ποτέ δεν το γρατζούνισα... ακόμα και το 3G/3GS που δεν είχε glass κτλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts