Andreas_1977 Δημ. July 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2021 Δωκιμασε για αρχή άλλο pc (πηθανον δεν θα έχει αποτέλεσμα αλλά καλό θα ήταν να Δωκιμασεις) Αν τρως το ίδιο error και εκεί συμαινει ότι έχεις corrupted user files Στο κινιτο και η λύση είναι restore και όχι update (προφανος δεν πρέπει να κάνεις backup γιατί θα ρίξει το κινιτο σε bootloop όταν το επαναφέρει) Αλλά όπως είπα για αρχή άλλο pc Θα το δοκιμάσω Sent from my iPhone using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιατί δεν κανείς απευθείας από το κινητό την αναβάθμιση; Ήθελα να δοκιμάσω με iTunes γιατί όταν θα έρθει η 15 θέλω να κάνω clean install Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2021 Θα το δοκιμάσω Sent from my iPhone using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ήθελα να δοκιμάσω με iTunes γιατί όταν θα έρθει η 15 θέλω να κάνω clean install Sent from my iPhone using Tapatalk Τι σχέση έχει η 15 clean install έτσι και αλλιος από pc γίνεται μόνο και δεν το νοιάζει τι έκδοση φοράει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. December 13, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2024 Καλημέρα,θέλω μια βοήθεια έχω εγκατεστημένο στο υπολογιστή (windows 10) το iCloud και έχω μέσα όλες τις φωτογραφίες το θέμα είναι ότι μου έχει πιάσει όλο το χορό του σκληρού του υπολογιστή μπορώ να της σβήσω ή θα χαθούν;;πληρώνω κάθε μήνα για να έχω τα 200gb στο iCloud Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts