slash7 Δημοσιεύτηκε October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 12, 2011 Καλησπερα παιδια!!! ολις σημερα μου ηρθε το λαπτοπ και συνηδητοποιησα οτι τα φν δεν δουλευουν. Αρχικα δεν γινοταν τπτ. Καταβασα ντραιβερς και τα λοιπα και μετα λειτουργουσαν μονο τα F2/3/4 οχι ομως τα F5/6 τα οποια ειναι για την φωτεινωτητα. Το θεμα ειναι οτι μπορει να τα τρια κουμπια (FN μαζι με τα F2/3/4) να δειχνουν στην οθονη οτι δουλευου, δηλαδη μειωνεται η ενταση, αυξανεται ή mute αλλα στην ουσια δεν κανει τπτ. Τι μπορω να κανω να το φτιαξω? Περασα ωρες στον γουγλη και απ οτι καταλαβα γενικοτερα τα vaio εχουν τετοια θεματα αλλα δεν μπορεσα να βγαλω ακρη.. :( Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewgarb Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Καλεσε στην vaio και λογικα θα σου πουν αμεσως την λυση. Ειχα και εγω παρομοιο προβλημα -αλλα μετα απο φορματ- και μεσω ενος προγραμματος τα ειχαμε ρυθμισει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. October 12, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Σε ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση σου. Το εκανα κι αυτο αλλα οταν συνδεθηκα μου ειπε το συστημα να δωσω το 7ψηφιο ή8ψηφιο κωδικο του προβληματος μου ή κατι τετοιο και δεν ξερω για ποιο πραγμα μιαλει. :( Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 πηγαινε το απο εκει που το πηρες και θα στο αλλαξουν επιτοπου. μην αφηνεις τις μερες να περνανε. DOA αλλα και πιο μετα να το παθαινε το καλυπτει η εγγυηση Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewgarb Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Απο ποιο καταστημα αγοραστηκε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. October 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις. Τελικα το ελυσα το θεμα. Ηθελε updates σε δυο drivers τους οποιους εν τελει τους βρηκα. Να στε καλα! Τωρα πεταει!!:):D Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts