Jump to content

Προβλημα με τα FN Keys με Sony Vaio

slash7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια!!! ολις σημερα μου ηρθε το λαπτοπ και συνηδητοποιησα οτι τα φν δεν δουλευουν. Αρχικα δεν γινοταν τπτ. Καταβασα ντραιβερς και τα λοιπα και μετα λειτουργουσαν μονο τα F2/3/4 οχι ομως τα F5/6 τα οποια ειναι για την φωτεινωτητα.

Το θεμα ειναι οτι μπορει να τα τρια κουμπια (FN μαζι με τα F2/3/4) να δειχνουν στην οθονη οτι δουλευου, δηλαδη μειωνεται η ενταση, αυξανεται ή mute αλλα στην ουσια δεν κανει τπτ.

Τι μπορω να κανω να το φτιαξω?

Περασα ωρες στον γουγλη και απ οτι καταλαβα γενικοτερα τα vaio εχουν τετοια θεματα αλλα δεν μπορεσα να βγαλω ακρη.. :(

:D

Άρης

Follow me

Καλεσε στην vaio και λογικα θα σου πουν αμεσως την λυση.

Ειχα και εγω παρομοιο προβλημα -αλλα μετα απο φορματ- και μεσω ενος προγραμματος τα ειχαμε ρυθμισει.

Σε ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση σου. Το εκανα κι αυτο αλλα οταν συνδεθηκα μου ειπε το συστημα να δωσω το 7ψηφιο ή8ψηφιο κωδικο του προβληματος μου ή κατι τετοιο και δεν ξερω για ποιο πραγμα μιαλει. :(

Άρης

Follow me

πηγαινε το απο εκει που το πηρες και θα στο αλλαξουν επιτοπου.

μην αφηνεις τις μερες να περνανε.

DOA

αλλα και πιο μετα να το παθαινε το καλυπτει η εγγυηση

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις. Τελικα το ελυσα το θεμα. Ηθελε updates σε δυο drivers τους οποιους εν τελει τους βρηκα. Να στε καλα!

Τωρα πεταει!!:):D

Άρης

Follow me