Alexkass Δημ. December 27, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2003 ο φίλος Exposed_Bone με κάλυψε τελείως. μιας και το είχες Exposed_Bone, πές στον 21century τα υπέρ και τα κατά του. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. December 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2003 Αυτό που μου άρεσε στο 1940 ήταν η μεγάλη ταχύτητα μέσα στον explorer τα αρχεία τα άνοιγε πολύ γρήγορα σε σχέση με το 1910(τα αρχεία στην SD αργούσαν περισσότερο να ανοίξουν όπως ειναι φυσικό ) (που το θυμήθηκα αυτό το μηχάνημα ) Το μικρό του μέγεθος Και η καλή επίδοση στα Games Η μεγάλη του iPAQ file store Τα Αρνητικά του ήταν Η κάπως μικρή του αναμονή Το ότι δεν είχε CF Και η μικρή του rom που αυτό σημαίνει ότι ειναι πλέων σίγουρο ότι δεν θα βγει αναβάθμιση Επίσης αυτό που μου κάνει εντύπωση ειναι ότι σε όλα τα Review σε πολλά θέματα το βγάζουν πιο γρήγορο απο το 2210 και 5550(!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. December 28, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2003 ένα να προσθέσω, ότι τα 32ΜΒ της ρομ λογικά θα είναι αρκετά για να χωρέσουν τα 2004. το θέμα είναι αν θα το'επιτρέψει' η ίδια η hp στη σειρά 1900. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. December 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (28 Δεκ. 2003 , 10:46) ένα να προσθέσω, ότι τα 32ΜΒ της ρομ λογικά θα είναι αρκετά για να χωρέσουν τα 2004. το θέμα είναι αν θα το'επιτρέψει' η ίδια η hp στη σειρά 1900. Ειναι και αυτός ένα παράγοντας αλλά ..... Όμως απο τι ξέρω τα 32 mb ειναι μαζί με την iPAQ file store δλδ ειναι 32-file store Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. December 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2003 Καλα ολα αυτα παιδια, αλλα που θα το αγορασω απεξω δεν μου ειπατε γιατι με ενδιαφερει περισσοτερο η μεθοδος της αντικαταβολης και οχι η πιστωτικη, εκτος αν εχετε καμια καλη ιδεα ή αν πουλαει καποιος αναβαθμισμενο μηχανημα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stigmabuster Δημ. December 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2003 to 2003 sizitame gia antikatavoli? mallon den einai realistiki sizitisi auti. http://stigmabuster.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. December 29, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος 21century (29 Δεκ. 2003 , 07:52) Καλα ολα αυτα παιδια, αλλα που θα το αγορασω απεξω δεν μου ειπατε γιατι με ενδιαφερει περισσοτερο η μεθοδος της αντικαταβολης και οχι η πιστωτικη, εκτος αν εχετε καμια καλη ιδεα ή αν πουλαει καποιος αναβαθμισμενο μηχανημα... για να πάρεις τι? το cd των windows mobile 2003? μηχανάκι με 2003? ή μηχανάκι (ή σιντί) με 2004??? :blink: τα wm2004 θα είναι λογικά διαθέσημα (αν τελικά βγουν) το καλοκαίρι ή ακόμα και το φθινόπωρο του 2004. :o Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgs69 Δημ. December 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2003 Υπάρχει τρόπος τα sync files (My Device\My Documents) που έχω στο iPAQ να τα βάλω στο storage card και να συνεχίσουν να γίνονται update με το Act Sync ?? Όταν τα μετακίνησα με cut στο storage card, πήγε και μου ξαναδημιούργησε ένα folder My documents μέσα στο My device και στο επόμενο Act. Synch. μου τα έφερε πίσω ( από το PC) Από ότι βλέπω στις ρυθμίσεις του Act. Synch. μπορώ να βάλω path μόνο για το PC. Επίσης, αν εγκαταστήσω τα προγράμματα στο Storage Card κερδίζω κάτι σε ταχύτητα ?? thanks ! http://www.danasoft.com/sig/jgs69.jpg JGS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. December 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2003 Με ενδιαφερει με τα 2003 και φυσικα να το αγορασω φθηνα απο εξωτερικο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. December 29, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jgs69 (29 Δεκ. 2003 , 19:40) Υπάρχει τρόπος τα sync files (My Device\My Documents) που έχω στο iPAQ να τα βάλω στο storage card και να συνεχίσουν να γίνονται update με το Act Sync ?? Όταν τα μετακίνησα με cut στο storage card, πήγε και μου ξαναδημιούργησε ένα folder My documents μέσα στο My device και στο επόμενο Act. Synch. μου τα έφερε πίσω ( από το PC) Από ότι βλέπω στις ρυθμίσεις του Act. Synch. μπορώ να βάλω path μόνο για το PC. Επίσης, αν εγκαταστήσω τα προγράμματα στο Storage Card κερδίζω κάτι σε ταχύτητα ?? thanks ! δεν νομίζω να γίνεται. το έχω αυτό το πρόβλημα με τα Notes. απλά μην τα κάνεις sync. δεν είναι επαφές ή ημερολόγιο :) όσο για την ταχύτητα δεν κερδίζεις τίποτα, αλλά ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ σε χώρο!!! να έχεις ΑΔΕΙΑ τη ραμ. τελείως. το πολύ 3-8 ΜΒ να έχεις με fonts Και βασικά προγράμματα. όλα τα άλλα sd/mmc/ipaq file store. @21century: γιατί δεν τα κατεβάζεις δωρεάν? δεν νομιζω να στέλνουν ελλάδα και αν στέλνουν κάνουν γύρω στα $40...+ μεταφορικά. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtzav Δημ. December 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2003 Είναι φθηνότερα από το εξωτερικό. Περιμένω εντός των ημερών απο το expansys UK το iPAQ 5555. Στο πλαίσιο το έχουν 900€. Μου στοίχησε με τα μεταφορικά 636€. Γενικώς συμφαίρει τώρα που το ευρώ είναι ισχυρό εναντι του δολλαρίου. Επειδή είμαι νέος στο χώρο των pocket PC θα ήθελα να ρωτήσω 1-2 πραγματα. 1. Το να συνδεθώ στο internet με bluetooth και IR το καταλαβαίνω. Φαντάζομαι πως θα χρησιμοποιώ την σύνδεση που εχω στο notebook και στην ακτίνα που το πιανει το bluetooth θα μπορώ να συνδεθώ. Η σύνδεση με το WLAN 802.11b πως γίνεται? Τι εμβέλεια έχει αν πάρω μια κάρτα στο PC? 2. Για να βλέπω ελληνικά θα πρέπει να κάνω κατι? 3. URL με ολόκληρα σπασμένα applications? Ιδιαίτερα ιατρικά ή ιατρικά ebooks. Αυτά για αρχή. Όταν έρθει στα χέρια μου θα επανέλθω με εντυπώσεις και καινουργιες απορίες. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. December 29, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dtzav (30 Δεκ. 2003 , 00:46) Είναι φθηνότερα από το εξωτερικό. Περιμένω εντός των ημερών απο το expansys UK το iPAQ 5555. Στο πλαίσιο το έχουν 900€. Μου στοίχησε με τα μεταφορικά 636€. Γενικώς συμφαίρει τώρα που το ευρώ είναι ισχυρό εναντι του δολλαρίου. Επειδή είμαι νέος στο χώρο των pocket PC θα ήθελα να ρωτήσω 1-2 πραγματα. 1. Το να συνδεθώ στο internet με bluetooth και IR το καταλαβαίνω. Φαντάζομαι πως θα χρησιμοποιώ την σύνδεση που εχω στο notebook και στην ακτίνα που το πιανει το bluetooth θα μπορώ να συνδεθώ. Η σύνδεση με το WLAN 802.11b πως γίνεται? Τι εμβέλεια έχει αν πάρω μια κάρτα στο PC? 2. Για να βλέπω ελληνικά θα πρέπει να κάνω κατι? 3. URL με ολόκληρα σπασμένα applications? Ιδιαίτερα ιατρικά ή ιατρικά ebooks. Αυτά για αρχή. Όταν έρθει στα χέρια μου θα επανέλθω με εντυπώσεις και καινουργιες απορίες. Ευχαριστώ 2. σου απαντάω σε αυτό που γνωρίζω: βάζεις από το pc σου όποια ελληνικά fonts Θέλεις στο ppc σου :) τόσο απλά :) Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. January 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2004 ppc masters help please! ;) εκανα hard reset στο 2210, αλλα δεν ηθελα να χρησιμοποιησω το backup που ειχα παρει και τα εκανα ολα απο την αρχη.το μονο προβλημα,αλλα σοβαρο, που εχω τωρα ειναι οτι δεν εχω Internet μεσω bluetooth actineSync.το avtivesync λειτουργει κανονικα για ολα τα υπολοιπα. ποιες ρυθμισεις να κοιταξω? τι εχω ξεχασει? καμια ιδεα κανενας.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. January 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος psybill ( 7 Ιαν. 2004 , 21:22) ppc masters help please! ;) εκανα hard reset στο 2210, αλλα δεν ηθελα να χρησιμοποιησω το backup που ειχα παρει και τα εκανα ολα απο την αρχη.το μονο προβλημα,αλλα σοβαρο, που εχω τωρα ειναι οτι δεν εχω Internet μεσω bluetooth actineSync.το avtivesync λειτουργει κανονικα για ολα τα υπολοιπα. ποιες ρυθμισεις να κοιταξω? τι εχω ξεχασει? καμια ιδεα κανενας.... Μπορείς να synchronize το pda με το pc με bluetooh? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 7, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2004 τι εννοείς δεν λειτουργεί? Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. January 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2004 το 2210 συνδεεται με το pc via bluetooth και κανει activesync κανονικα!!(mail, contacts,worlmate ktl ktl ktl). Οταν ομως παω να ανοιξω τον ΙΕ προσπαθει να συνδεθει με gprs με το κινητο και οχι με τη συνδεση απο το Pc! ελπιζω να τα ειπα καλυτερα και να καταλαβατε τι εννοω... :o Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 8, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2004 βασικά έχεις ενεργοποιημένη την επιλογή: pass through internet connection στο active sync στο pc; Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. January 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass ( 8 Ιαν. 2004 , 21:45) βασικά έχεις ενεργοποιημένη την επιλογή: pass through internet connection στο active sync στο pc; thanks alex, αυτο ηταν!! :p βασικα στο Pc μου γινεται πανικος αυτες τις μερες. ειχα ξαναπερασει το activesync και δεν εδωσα σημασια σε αυτο :o Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. January 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dtzav (30 Δεκ. 2003 , 00:46) Είναι φθηνότερα από το εξωτερικό. Περιμένω εντός των ημερών απο το expansys UK το iPAQ 5555. Στο πλαίσιο το έχουν 900€. Μου στοίχησε με τα μεταφορικά 636€. Γενικώς συμφαίρει τώρα που το ευρώ είναι ισχυρό εναντι του δολλαρίου. Επειδή είμαι νέος στο χώρο των pocket PC θα ήθελα να ρωτήσω 1-2 πραγματα. 1. Το να συνδεθώ στο internet με bluetooth και IR το καταλαβαίνω. Φαντάζομαι πως θα χρησιμοποιώ την σύνδεση που εχω στο notebook και στην ακτίνα που το πιανει το bluetooth θα μπορώ να συνδεθώ. Η σύνδεση με το WLAN 802.11b πως γίνεται? Τι εμβέλεια έχει αν πάρω μια κάρτα στο PC? 2. Για να βλέπω ελληνικά θα πρέπει να κάνω κατι? 3. URL με ολόκληρα σπασμένα applications? Ιδιαίτερα ιατρικά ή ιατρικά ebooks. Αυτά για αρχή. Όταν έρθει στα χέρια μου θα επανέλθω με εντυπώσεις και καινουργιες απορίες. Ευχαριστώ 1. Η εμβέλεια με οπτική επαφή μεταξύ του iPAQ σου και του PC σου θα είναι περίπου 100 μέτρα, τώρα αν δεν υπάρχει οπτική επαφή μπορεί να πέσει ακόμα και στα 50 μέτρα. Πάντως μέσα σε ένα κανονικό σπίτι σίγουρα θα πιάνει (Δεν μιλάω για τις βίλες του Κάτσε Καλά να εξηγούμαστε!!! :p :D ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. January 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2004 λοιπον παιδες, παρελαβα χτες ενα cf 56k modem. απο τι μικρη μου εμπειρια στα ppc, εχω να πω οτι ειναι καταπληκτικο gadget. ασυγκριτα πιο γρηγορο σερφαρισμα και απο gprs (καθολου περιεργο ;) ), αλλα και απο το internet μεσω bluetooth activesync. μαλιστα το δευτερο μου εκανε εντυπωση γιατι στο pc χρησιμοποιω μια isdn 64 ενω για το cf χρησιμοποιησα μια απλη 56k. απο τι εξαρταται η ταχυτητα τελικα? απο την ποιοτητα του σηματος του bt? και κατι αλλο... ποιος μπορει να μου πει πως χρησιμοποιουμε το menu connections->advance->select networks? το ρωταω αυτο γιατι εφτιαξα την καινουρια συνδεση κατω απο το "my isp" και οταν δοκιμασα να κανω activesync μεσω bt δεν μπορουσα να συνδεθω!!! τι εγινε? εφτιαξα το ενα και χαλασε το αλλο? :whistle: ps: sorry αν σας μπερδεψα παλι!! :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 13, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2004 κάτσε κάτσε :) βάλε για default σύνδεση αυτή που θες για το Async και λογικά θα είσαι οκ. τι σύνδεση έχουν τα βελάκια πάνω? Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. January 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (13 Ιαν. 2004 , 15:18) κάτσε κάτσε :) βάλε για default σύνδεση αυτή που θες για το Async και λογικά θα είσαι οκ. τι σύνδεση έχουν τα βελάκια πάνω? το ειπα οτι θα σας μπερδεψω, δεν το πα? :p τελος παντων, νομιζω οτι εβγαλα ακρη. οπου και να δημιουργησω τη νεα συνδεση λειτουργει αρκει απο το "select networs" να ειναι ενεργες οι αναλογες ρυθμισεις. οσο για το activesync μεσω bt τωρα εγινε κανονικα χωρις να αλλαξω κατι. απλα το pc μου θελει πεταμα και τωρα τελευταια φροντιζει να μου το υπενθυμιζει καθημερινα :cry: :o Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtzav Δημ. January 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2004 τα αρχεια .tsk (ειναι για την επιφανεια εργασιας) που αποθηκευονται; εχω κατεβασει μερικα themes και δεν ξερω που μπαινουν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. January 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2004 Dtzav εγώ βάζω τα δικά μου στο Μydocuments του PPC και μετά τα βλέπει μέσα απο τις ρυθμίσεις της today screen. http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtzav Δημ. January 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2004 Εχεις δικιο.... thanks. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts