Jump to content

Help Desk: Προβλήματα και λύσεις για software+hardware

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε 71SPYROS σε ευχαριστώ για τις λύσεις που προτείνεις.

Δυστυχώς όμως δεν με βολεύουν διότι τα περισσότερα τα γράφω εκτός υπολογιστή και δεν μου αρέσει να γράφω greeklish για βλακείες της microsoft. :mad:

Θα προσπαθήσω να ανακαλύψω κάποια άλλη λύση.

αν βρεις καποια λυση ενημερωσε και εμας γιατι ειναι προβλημα

Sudamerica Grace-Tchen Tchen

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Guest lagoudakis
φιλε μου demon σε ευχαριστω,πηγα και βλεπω τα 2 παιχνιδια που εχει απο την ''μανα'' του και μια καταχωρηση που λεει ''icon''το παιχνιδι το ειχα στην καρτα αν βοηθαει αυτο

φιλε μου demon σε ευχαριστω,πηγα και βλεπω τα 2 παιχνιδια που εχει απο την ''μανα'' του και μια καταχωρηση που λεει ''icon''το παιχνιδι το ειχα στην καρτα αν βοηθαει αυτο

πηγαινε στο start menu με την κατω παυλα και οχι το σκετο δηλ.σε αυτο /Windows/Start_Menu/Programs/Games

Sudamerica Grace-Tchen Tchen

[sIGPIC][/sIGPIC]

kalimera

sxetika me tis diagrafes icons sta wm2003se

ta system icons- poy einai sto folder startmenu/settings -meso to resco explorer den ta blepo moy exei keno

yparxei tropos na ta do

efxaristo

Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες

πηγαινε στο start menu με την κατω παυλα και οχι το σκετο δηλ.σε αυτο /Windows/Start_Menu/Programs/Games

Σε μένα δεν υπάρχει με κάτω παύλα.

Πάντως αφού λύθηκε, ok!

Παιδιά έχω βάλει το TCPMP/video στο qtek μου, αλλά δέν παίζει σωστά τα βιντεάκια.Τα συγκεκριμένα που δοκίμασα ήταν .WMV format .Παίζει για λίγα δευτερόλεπτα η εικόνα και μετά παγώνει για λίγα δευτερόλεπτα, και μετά ξαναξεκινάει κ.ο.κ.

Εχω κατεβάσει αυτό το αρχείο tcpmp[1].pocketpc.0.72RC1.exe, είναι 1,6Mb.Μήπως δέν κατέβασα το σωστό αρχείο?

Ευχαριστώ πολύ

Παιδιά έχω βάλει το TCPMP/video στο qtek μου, αλλά δέν παίζει σωστά τα βιντεάκια.Τα συγκεκριμένα που δοκίμασα ήταν .WMV format .Παίζει για λίγα δευτερόλεπτα η εικόνα και μετά παγώνει για λίγα δευτερόλεπτα, και μετά ξαναξεκινάει κ.ο.κ.

Εχω κατεβάσει αυτό το αρχείο tcpmp[1].pocketpc.0.72RC1.exe, είναι 1,6Mb.Μήπως δέν κατέβασα το σωστό αρχείο?

Ευχαριστώ πολύ

Aυτό που έχεις είναι το σωστό.

Ίσως η συσκευή σου δεν μπορεί να παίξει μεγάλα videos.

Έχω το HP iPaq 2200 και είδα ότι η HP έχει βγάλει αναβάθμιση για το συγκεκριμένο μοντέλο για WM5. Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάνει κάποιος την αναβάθμιση και αν έχει αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.

Το PDA το χρησιμοποιώ αποκλειστικά για να τρέχω το Destinator και ο μοναδικός σχεδόν λόγος που σκέφτομαι να του περασω Windows Mobile 2005 είναι ότι σε περίπτωση που μείνει από μπαταρία, κρατά όλα του τα δεδομένα και δε χρειάζεται να περαστούν όλα ξανά από την αρχή, αλλά και το landscape mode.

Πολλές φορές ξεχνιέται μέσα στο αυτοκίνητο το PDA με αποτελεσμα να μένει από μπαταρία αφού δεν το ανοίγω για πολλές μέρες και μετά είμαι αναγκασμένος να περνάω από την αρχή το Destinator, κάτι όχι και τόσο πρακτικό.

Τι λέτε; Να τα αγοράσω τα WM5 από το site της HP? 40 $ έχουν..

Guest lagoudakis
για του λογους που ανεφερες νομιζω οτι πρεπει να τα περασεις,αλλωστε το κοστος δεν ειναι μεγαλο

Ευχαριστώ πολύ

Μάλλον λόγω της χαμηλής επεξεργαστικής ισχύος. Δοκίμασε να κάνεις overclocking ή να κάνεις re-encode το βίντεο σε χαμηλότερη ανάλυση.

Μάλλον λόγω της χαμηλής επεξεργαστικής ισχύος. Δοκίμασε να κάνεις overclocking ή να κάνεις re-encode το βίντεο σε χαμηλότερη ανάλυση.

Okey,

Σε ευχαριστώ πολύ

Καλσηπέρα,

Έχω πρόβλημα στο συγχρονισμό του S200 μέσω USB και ActiveSync 4.2. Συγκεκριμένα από το πάνελ του ActiveSync δε μπορεί να γίνει. Καμία συμβουλή σχετικά;

Ευχαριστώ.

συνδεομαι στο internet με το qtek9100 μεσω tim wap.Βλεπω ολες σχεδον τισ σελιδες κανονικα με opera 8.60 η τον explorer των wm5.με κανεναν τροπο δεν μπορω να στειλω αρχειο με mail.με hotmail και google mail απο explorer εμφανιζονται αυτοματα σελιδες για ppc/mobile που δεν εχουν επιλογη για εισαγωγη αρχειου.με opera μπαινω σε κανονικη σελιδα hotmail αλλα οταν παω να κανω sign in βγαινει το μηνυμα ''could not find remote server''.επισης ο opera ανοιγει σελιδα του gmail φτιαγμενη για ppc/mobile.καμια λυση;

firewall και antivirus.. αυτά δημιουργούν συχνά προβλήματα.. κλείστα και δοκίμασε..

Υ.Γ. αν έχεις το karpesky antivirus πηγαινέ και ψάξε στην σελιδά του,δεν αρκεί να το κλείσεις.

dum spiro spero

Guest lagoudakis
Παιδια μια απορια γιατι εχει κολησει το μυαλο μου:mad: το s100 και το 2020i τι οθονη εχουν;VGA;θελω να βαλω ενα προγραμμα και με ρωταει

Ρε παιδιά ξέρετε κανένα πρόγραμμα που να παίζει *.sdp (video streaming) αρχεία? Έχω δοκιμάσει το Real One Player, αλλά τίποτα .
[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...