Jump to content

Help Desk: Προβλήματα και λύσεις για software+hardware

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για να εγκαταστήσω το ActiveSync 4.1 χρειάζεται να απεγκαταστήσω στο pc τo 4.0 ή απλά εγκαθίσταται "πάνω" από το 4.0 ;

Καλυτερα σουταρε το 4.0 πρωτα. Ομως δεν ξερω γιατι και με το rx1950(wm5.0) και με το mpx200(wm5.0) το 4.1 δεν λειτουργουσε καλα.

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Kalispera paidia , anakalipsa ena bug sto neo mou Qtec 9100 pou malon tha to ehete idi dei kai eseis. Otan anoigo fotos pou eho apothikeusei stin memory card den tis anoigei me slide show mono mia mia !!!!!!!!!!!!!, eiparhei kapoios pou ehei lisei????

Thanks

Johnny Be Good tonight ! ! !

Kalispera paidia , anakalipsa ena bug sto neo mou Qtec 9100 pou malon tha to ehete idi dei kai eseis. Otan anoigo fotos pou eho apothikeusei stin memory card den tis anoigei me slide show mono mia mia !!!!!!!!!!!!!, eiparhei kapoios pou ehei lisei????

Thanks

Μαλλον με το pictures&videos προσπαθεις, ετσι?

Εμενα και με το rx1950 και με το mpx200 παιζει κανονικα slide show και οταν ανοιγω μια photo πατωντας διπλα παει στην επομενη, ενω αν πατησεις πισω γυρναει σε preview mode.

Μαλλον το 9100 που εχεις την ακουσε για τα καλα, δεν ρωτας στο σχετικο thread του κινητου μηπως εκει ξερουν καλυτερα, επισεις δεν ψαχνεις καμια αλλη rom?

Guest lagoudakis
παιδια το GPRS monitor τις spd το κανουμε εγκατασταση στην εσωτερικη μνημη η μπορω και στην καρτα;

to 9100 ehei WM05 isos gia ayto yparhei to bug to mpx200 exei WM03 sosta?

Το HP rx1950 τρεχει απο την μανα του wm5.0 for ppc, δεν εχει πολυ καιρο που βγηκε, το mpx200 κανονικα τρεχει τα 2002 for sp αλλα εγω του εχω βαλει τα wm5.0 for sp και οπως σου ειπα το picture&videos τρεχει μια χαρα και στις δυο συσκευες. Μαλλον κατι παιζει με την rom σου, βρες μια που παιζει καλα, δεν πιστευω να ειναι δυσκολο. Ακομα μπορεις να βαλεις καποιο αλλο προγραμμα για να βλεπεις φωτογραφιες.

Xerei kaneis an ginete na fortoso sto HP6515 WM5?

An nai pou 8a ta vro...pm me plzzzz

[sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7

Xerei kaneis an ginete na fortoso sto HP6515 WM5?

An nai pou 8a ta vro...pm me plzzzz

Στο επισημο της HP ειδες?

http://h18007.www1.hp.com/support/files/HandheldiPAQ/us/family/1004.html?lang=en&cc=us&prodSeriesId=501209

Guest a778899

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ

ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ FORUM ΑΝ ΜΠΟΡΩ (ΚΑΙ ΠΩΣ) ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΓΩ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟ QTEK S100 ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΙ;

Guest lagoudakis
και βεβαια ξερουμε!!!!γιατι ειμαστε εδω;:D θελεις δηλαδη να βλεπεις το κινητο σου στην οθονη του pc σου και να κανεις τις λειτουργιες του με το ποντικι; η θελεις 1 ποντικι να ειναι συμβατο με το s100 σου;

Eida (xaris se esena) alla den exei gia 6515...:(

[sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7

Eida (xaris se esena) alla den exei gia 6515...:(

Τωρα μενει να ψαξεις για ανεπισημη ή να περιμενεις μηπως βγαλει επισημη η hp, ριχνε καμια ματια και στειλε και κανα mail, μπορει αν μαζευτουν πολλοι που ζηταν wm5.0 για 6515 να τα δωσει τελικα η hp. :)

και βεβαια ξερουμε!!!!γιατι ειμαστε εδω; θελεις δηλαδη να βλεπεις το κινητο σου στην οθονη του pc σου και να κανεις τις λειτουργιες του με το ποντικι; η θελεις 1 ποντικι να ειναι συμβατο με το s100 σου;

Μαλλον ενα εξωτερικο σπαστο πληκτρολογιο ψαχνει, αληθεια υπαρχουν και ποντικια για pocketpc?

Σήμερα παραλαμβάνω το 9100. Εχω και ένα αρχαίο Cassiopeia και εγκατεστημένο στο laptop το active sync 3.7.1

Αν θέλω να κρατήσω την σύνδεση του cassiopeia με το laptop, τι κάνω με την εγκατάσταση το activesync 4.1; Πρέπει να απεγκαταστήσω τον 3.7 ή να ρίξω τον 4.1 από πάνω; Με τον 4.1 θα συγχρονίζει συσκευή windows CE;

ziskar

Παιδιά βοήθεια!!!

Πήρα το Qtek 9100 πριν από μια βδομάδα. Λειτουργούσε κανονικά μέχρι χθες με μερικά μικροπροβλήματα (για παράδειγμα είχε κολλήσει στην IP 0.0.0.0 και δεν έλεγε με τίποτα να πάρει IP από DHCP).

Χθες έγινε το μπαμ. :wacko:

Ήθελα να στείλω ένα μήνυμα και πατώντας στο σημείο εισόδου του παραλήπτη διάλεξα μια επαφή και το σύστημα κόλλησε. Στη συνέχεια έκανα soft reset, άρχισαν να bootαρουν τα windows, η εικόνα με τις εκδόσεις λειτούργησε κανονικά και στη συνέχεια κόλλησε στην πρώτη εικόνα των windows. Μετά από 15 λεπτά υπομονής έκανα Hard reset, αλλά ούτε αυτό έσωσε την κατάσταση. Στη συνέχεια αναγκάστηκα να βγάλω την μπαταρία και να την φορτίσω. Αλλά ούτε και αυτό απέφερε τίποτα.

Σημειώνω ότι ήταν η πρώτη φορά που εκκινούσε το κινητό από τότε που εγκατέστησα το Spb plus 3.0 και ότι είχε εγκαταστήσει ένα πρόγραμμα επαφών το οποίο όμως δεν δούλευε κανονικά. (contacts Νομίζω ή smart contacts)

Έχω ψιλοσαλτάρει και δε μπορώ να καταλάβω γιατί δε δουλεύει το hard reset. Υποθέτω ότι έχει υπάρξει πρόβλημα με τα windows, οπότε σε αυτή την περίπτωση τι κάνουμε? Υπάρχει καμμία Home made λύση?

Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι άκρως ευπρόσδεκτη! :cry:

τι εννοεις με ενα γερό hard reset ? υπαρχει κ μη γερο ? εγω μονο ενα ειδος ξερω. ....

για ενημερωσε μας.....

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg

https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl

^^Autoglym Detail Center^^

βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα

τι εννοεις με ενα γερό hard reset ? υπαρχει κ μη γερο ? εγω μονο ενα ειδος ξερω. ....

για ενημερωσε μας.....

Lol απλά δοκιμάζαμε αρκετές μεθόδους για να ξυπνήσει το 9100 και δεν έλεγε να το κάνει... :p Πήγαμε να το δοκιμάσουμε με το Pocket Plus και το Safe Mode που έχει αλλά τπτ. Δοκιμάσαμε με το reset συνεχόμενα τπτ, ο George δοκίμασε και το Hard reset πατώντας τα εσωτερικά πλήκτρα απόδοχής/ απόρριψης επειδή αυτό είχε διαβάσει οτι κάνει H/R, αλλά δεν κατάφερνε τίποτα, όλα λύθηκαν όμως με μια καλή συμβουλή και το κλασσικό Hard reset.

Anyway όλα καλά τώρα, με προσοχή George ;)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

για ενημερωσε μας.....

Μονο ενα υπαρχει, απλα εγραψε σε δυο γλωσσες το hard. :p

Καποιος που συνδεετε με wifi σε καποιο router, ας μου πει:

Αν εχει παρατηρησει οτι ο internet explorer αργει να κανει locating καποια σελιδα, ενω οταν "μπαινει", στα υπολοιπα πεταει (εχω dsl)? μεχρι να αλλαξω παλι server(σελιδα) και να κανει ξανα locating, γιατι το κανει αυτο? και στο pc οταν συνδεομε ασυρματα και οχι με καλωδιο χανετε καποια αποκριση αλλα οχι και τοοοοσο πολυ. :worry:

Να βαλω proxy server? λογικα θα βοηθησει να ζηταει συνεχεια απο τον ιδιο server. Να βαλω της forthnet που ειναι και ο isp μου? :confused:

Guest lagoudakis
Σήμερα παραλαμβάνω το 9100. Εχω και ένα αρχαίο Cassiopeia και εγκατεστημένο στο laptop το active sync 3.7.1

Αν θέλω να κρατήσω την σύνδεση του cassiopeia με το laptop, τι κάνω με την εγκατάσταση το activesync 4.1; Πρέπει να απεγκαταστήσω τον 3.7 ή να ρίξω τον 4.1 από πάνω; Με τον 4.1 θα συγχρονίζει συσκευή windows CE;

φιλε μου καλοριζικο το νεο μηχανακι σου,εγω με το s100 δεν εχω κανενα προβλημα με το 4.1 καλυτερα κανε πρωτα απεγκατασταση το παλιο και ριχτο μετα;)

Lol απλά δοκιμάζαμε αρκετές μεθόδους για να ξυπνήσει το 9100 και δεν έλεγε να το κάνει... :p Πήγαμε να το δοκιμάσουμε με το Pocket Plus και το Safe Mode που έχει αλλά τπτ. Δοκιμάσαμε με το reset συνεχόμενα τπτ, ο George δοκίμασε και το Hard reset πατώντας τα εσωτερικά πλήκτρα απόδοχής/ απόρριψης επειδή αυτό είχε διαβάσει οτι κάνει H/R, αλλά δεν κατάφερνε τίποτα, όλα λύθηκαν όμως με μια καλή συμβουλή και το κλασσικό Hard reset.

Anyway όλα καλά τώρα, με προσοχή George ;)

lol :lol: :rolleyes: :D

λεω κ εγω...

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg

https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl

^^Autoglym Detail Center^^

βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα

Παίδες, μη το συζητάτε, άνοιξε η γη κάτω από τα πόδια μου με τα παλιο windows. Τελικά θα μου μείνει απορία:

Το hard reset γίνεται όπως λέει το manual ή όπως λέει η σελίδα της εταιρίας?

http://www.qtek.gr/9100_faq.html

Guest a778899
και βεβαια ξερουμε!!!!γιατι ειμαστε εδω;:D θελεις δηλαδη να βλεπεις το κινητο σου στην οθονη του pc σου και να κανεις τις λειτουργιες του με το ποντικι; η θελεις 1 ποντικι να ειναι συμβατο με το s100 σου;

Το πρωτο ((μαλον)) φιλε lagoudaki. Πολυ καιρο ειχαμε να τα πουμε...:)

Guest a778899
χαθηκες βρε:D στειλε μου το μαιλ σου να στο στειλω;)

Ευχαριστω φιλε μου, σου ειμαι υποχρεος

gr778899@yahoo.gr

Πες μου και κατι ακομη, πιστευεις οτι θα μπορουσα να δουλεψω καλυτερα χρησιμοποιοντας ενα πληκτρολογιο αποκλειστικα και μονο για το s100; υποστηριζουν Ελληνικα αυτα τα πληκτρολογια; εχεις κατα νου καποιο συγκεκριμενο μοντελο;

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...