hydro Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Ενώ αν έχεις σπουδασει κάτι που ο στρατος μπορεί να αξιοποιήσει, το αξιοποιεί, ε; Οι γιατροί/φαρμακοποιοί αποτελούν τη μοναδική εξαίρεση σε αυτό. Όλοι οι άλλοι, ότι να ναι. Στις ειδικές δυνάμεις μπορεί να μην φτάνει. Στον υπόλοιπο στρατό και πολύ είναι το τωρινό διάστημα. ναι αλλα στο ξαναλεω αμα ανεβει στις ειδ δυναμεις θα ανεβει παντου..... δεν μπορει να πας πεζικο να περασεις ειδ δυναμεις και ενω θα εκανες 12 μηνες ξαφνικα θα πας στους 18....:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Δεν έχω διαβάσει ακόμα όλο το φόρουμ, αλλά εγώ στο στρατό πέρασα ζάχαρη... Βρέθηκα για 6 μήνες στο Διδυμότειχο στο στρατιωτικό νοσοκομείο, και εκεί είχα ανωτέρους μόνο γυναίκες νοσηλεύτριες και γιατρούς!! Ακόμα θυμάμαι την προϊσταμένη/λοχαγό που ερχόταν το πρωί να μας ξυπνήσει στο δωμάτιό μας για να φάμε για πρωινό κέικ που είχε φτιάξει με τα χεράκια της..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Τι ζάχαρη την πέρασες βρε συ; Μόνο ζάχαρη; Μέλι σκέτο!:p Την "Θράκα" την επισκεπτόσουνα;:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Δεν έχω διαβάσει ακόμα όλο το φόρουμ, αλλά εγώ στο στρατό πέρασα ζάχαρη... Βρέθηκα για 6 μήνες στο Διδυμότειχο στο στρατιωτικό νοσοκομείο, και εκεί είχα ανωτέρους μόνο γυναίκες νοσηλεύτριες και γιατρούς!! Ακόμα θυμάμαι την προϊσταμένη/λοχαγό που ερχόταν το πρωί να μας ξυπνήσει στο δωμάτιό μας για να φάμε για πρωινό κέικ που είχε φτιάξει με τα χεράκια της..... μηπως τυχαια επιανε και τιποτα αλλο το χερακι της?:p εαν λεμε την γνωστη ξανθια μαλλον οχι ζαχαρι αλλα θεικα περασατε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Τι ζάχαρη την πέρασες βρε συ; Μόνο ζάχαρη; Μέλι σκέτο!:p Την "Θράκα" την επισκεπτόσουνα;:shifty: Εεεε εντάξει όχι και κάθε μέρα, θυμάμαι ήμουν 24 στα 25 και οι στρατ.νοσοκόμες που έμπιαναν νυχτερινή υπηρεσία ήταν 21 στα 22 ....στρατός μετά σου λέει ο άλλος... Σαν 5ήμερη μου φάνηκε εμένα:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 μηπως τυχαια επιανε και τιποτα αλλο το χερακι της?:p εαν λεμε την γνωστη ξανθια μαλλον οχι ζαχαρι αλλα θεικα περασατε :lol: H συγκεκριμένη όχι, τουλάχιστον όχι με μας τους "μικρούς", αλλά ήταν κάτι άλλες νοσοκόμες.... πάρα πολύ πρόθυμες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Πωπω!Λετε να πεσω σε κανα τετοιο νοσοκομειο και εγω? Βασικα μου χουν πει πως μετα την Αρτα θα πρεπει να παω δεξια του Δελτα του Εβρου:) Λετε να ναι εκει πανω?χαχαχα! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Μακάρι φίλε μου, σου το εύχομαι ολόψυχα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Μακάρι φίλε μου, σου το εύχομαι ολόψυχα.... Και εγω μου το ευχομαι:D :D Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 ναι αλλα στο ξαναλεω αμα ανεβει στις ειδ δυναμεις θα ανεβει παντου..... δεν μπορει να πας πεζικο να περασεις ειδ δυναμεις και ενω θα εκανες 12 μηνες ξαφνικα θα πας στους 18....:rolleyes: Και για πες μου ποια είναι η πηγή σου ότι στις ΕΔ θα ανέβει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Και για πες μου ποια είναι η πηγή σου ότι στις ΕΔ θα ανέβει; ελα ντε....:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 ελα ντε....:rolleyes: Όπως το είχα φανταστεί. FM Arvula 93.5 :) PS: Ξέρω ότι είσαι στις ΕΔ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Όπως το είχα φανταστεί. FM Arvula 93.5 :) PS: Ξέρω ότι είσαι στις ΕΔ. αφου το ξερεις ποια λες να ειναι η πηγη? ο καθε διοικητης εχει στειλει υπομνημα στον αγεεθα για αυτο το θεμα.....τωρα εαν ειναι τοσο στοκος το ατομο και να μην μεγαλωσει την θητεια ε τι να του πω....μονο η αεροπορια εκανε τσαλιμακια γιατι λεει οτι δεν θα μπορουμε να βρουμε θεσεις για τα εποπ...:lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 αφου το ξερεις ποια λες να ειναι η πηγη? Μα εκτός αν το έβγαλες από το μυαλό σου, κάπου το άκουσες/διάβασες/είδες. Και τελικά ακριβώς από κάτω μου λες και την πηγή σου. :) ο καθε διοικητης εχει στειλει υπομνημα στον αγεεθα για αυτο το θεμα.....τωρα εαν ειναι τοσο στοκος το ατομο και να μην μεγαλωσει την θητεια ε τι να του πω.... Πάντως από το "είναι σίγουρο" μέχρι το "οι διοιηκητές θα ήθελαν και έχουν στείλει υπόμνημα" υπάρχει τεράααααστια απόσταση δε νομίζεις; Αφενός δεν είναι δική τους η απόφαση (ούτε και του αγεεθα, ευτυχώς :rolleyes: ) και αφετέρου αυτοί θα ήθελαν η θητεία να είναι όχι 12, όχι 18 αλλα 28 μήνες(κ βάλε). Ευτυχώς όμως λίγα μπορούν να κάνουν για αυτό. :) Και επιτέλους πρέπει να σταματήσουν να παραπονιούνται ότι δεν έχουν αρκετά resources και να κάνουν σωστή χρήση αυτών που έχουν. Ποιοτικό είναι το ζήτημα, όχι ποσοτικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabai Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Tι γίνεται παιδιά ετοιμάζεται κανείς για κατάταξη από αύριο? Παράθεση :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Ego baino aurio Tripoli... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabai Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Ego baino aurio Tripoli... Μπαίνω τετάρτη...τι γίνεται έτοιμος(ψυχολογικά βασικά) αλλά και σε υλικό(sleeping bag θα πάρεις)? Παράθεση :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 psixologika - anagaio kako Sleeping bag den exo opote den tha paro!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Μα εκτός αν το έβγαλες από το μυαλό σου, κάπου το άκουσες/διάβασες/είδες. Και τελικά ακριβώς από κάτω μου λες και την πηγή σου. :) Πάντως από το "είναι σίγουρο" μέχρι το "οι διοιηκητές θα ήθελαν και έχουν στείλει υπόμνημα" υπάρχει τεράααααστια απόσταση δε νομίζεις; Αφενός δεν είναι δική τους η απόφαση (ούτε και του αγεεθα, ευτυχώς :rolleyes: ) και αφετέρου αυτοί θα ήθελαν η θητεία να είναι όχι 12, όχι 18 αλλα 28 μήνες(κ βάλε). Ευτυχώς όμως λίγα μπορούν να κάνουν για αυτό. :) Και επιτέλους πρέπει να σταματήσουν να παραπονιούνται ότι δεν έχουν αρκετά resources και να κάνουν σωστή χρήση αυτών που έχουν. Ποιοτικό είναι το ζήτημα, όχι ποσοτικό. καλα εισαι εξω απο αυτα.... σχεδον ολοι οι διοικητες καθε μηνα στελνουν και λενε οτι εκεινο και το αλλο.... ξερεις ποσα στειλαμε εμεις μεχρι να μας παρουν 5 σκαφη ? το θεμα ομως τωρα ειναι οτι δεν ειναι ενας δυο.... εδω στειλανε απο τα ετεθ που για να στειλουν αυτοι υπομνημα τα πραγματα ειναι σοβαρα.....σε 12 μηνες δεν μπορεις να μαθεις τιποτα....τεσπα δεν μπορω να σου αναλυσω γιατι και πως αλλα θα γινει οχι τωρα βεβαια αλλα θα ανεβει παλια στην ελικοπτερια εκαναν πτησεις τωρα τους λενε μονο τα βασικα.... α και σχεδον με οτι εχει σχεση με τον στρατο το 80% ειναι του αγεεθα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Μπαίνω τετάρτη...τι γίνεται έτοιμος(ψυχολογικά βασικά) αλλά και σε υλικό(sleeping bag θα πάρεις)? τιποτα μωρε αναλογα που θα πας κιολας...αλλα επειδη ειναι και χειμωνας παρε κανα ζευγαρι καλες αρβυλες διοτι ποτε δεν ξερεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Ωραία όλα αυτά με τις Ειδικές Δυνάμεις. Είναι που είναι μαυρίλα, να γίνει (αν γίνει ποτέ, δεν νομίζω ότι υπάρχει κυβέρνηση να αναλάβει τέτοιο πολιτικό κόστος) και παραπάνω η θητεία εκεί, τίποτα ανεπιθύμητοι θα πηγαίνουν μόνο εκεί... :) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Ωραία όλα αυτά με τις Ειδικές Δυνάμεις. Είναι που είναι μαυρίλα, να γίνει (αν γίνει ποτέ, δεν νομίζω ότι υπάρχει κυβέρνηση να αναλάβει τέτοιο πολιτικό κόστος) και παραπάνω η θητεία εκεί, τίποτα ανεπιθύμητοι θα πηγαίνουν μόνο εκεί... :) Ο hydro υποννοεί ότι η (όποια) αύξηση της θητείας στις ΕΔ θα συμπαρασύρει μαζί και τη θητεία στα λοιπά σώματα. Βέβαια όλοι οι υπόλοιποι που ΔΕΝ είμαστε των ΕΔ καταλαβαίνουμε ότι αυτό είναι αδύνατο να γίνει, δεν πα να κάνουν ότι θενε στις ΕΔ. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Ο hydro υποννοεί ότι η (όποια) αύξηση της θητείας στις ΕΔ θα συμπαρασύρει μαζί και τη θητεία στα λοιπά σώματα. Βέβαια όλοι οι υπόλοιποι που ΔΕΝ είμαστε των ΕΔ καταλαβαίνουμε ότι αυτό είναι αδύνατο να γίνει, δεν πα να κάνουν ότι θενε στις ΕΔ. :lol:Χλωμούς τους κόβω και αυτούς στις ΕΔ και τους υπόλοιπους για αύξηση θητείας σε όλα τα σώματα. :) Αν οι κα...μένοι θέλουν σώνει και καλά να πάνε ΕΔ ας κάνουν και παραπάνω θητεία, αφού θα μάθουν και κάποια πράγματα παραπάνω... :whistle: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 παντως πουλάκια μου αν σας στείλουν Εβρο,στα μερη μου δηλαδη χρειαζεται δύναμη και νευρο που λεει και ο τσαλίκης να φυλάς σκοπιά στον Εβρο...και αν ειστε Αλεξπολη ειστε τυχεροι...αλλιως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Εγώ πάντως μια χαρά πέρασα στα μέρη σου, και μακάρι να μου δωθεί η ευκαιρία να ξαναέρθω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts